تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 759 از 905 اولاول ... 259659709749755756757758759760761762763769809859 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,581 به 7,590 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام اقا محمد من استپر موتور ماشینم خراب شد اصلی خودش بعد شرکتی سایپا انداختم بعد یه ماه دوباره دور موتور بالا میره فیش استپر رو که میکنم درست میشه بعد دوباره جاش میندازم الان خواستم بپرسم ازتون استپر موتور چه مارکی بخرم؟زود نابود نشه.گرچه میدونستم شرکتی سایپااشغال و چینی هست به اسرار تعمیرکار سایپا انداختم رو ماشین میگفت خوبه.تورو خدا یه استپر مارک خوب معرفی کنید ممنون میشم

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

جدیدن یه مشکلی با امپر گاز ماشین دارم..وقتی ماشین میرم گاز میزنم CNG پرش میکنم ولی اون نمایشگرش نشون نمیده و حالت پرشی داره.. در حالت عادی 4 تا خان پر میشد.. ولی حالا چه گاز داشته باشه چه نداشته باشه در حالت پرشی نشون میده.. چه جوری درستش کنم؟ (پراید 88 دوگانه سوز)

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام اقا محمد من استپر موتور ماشینم خراب شد اصلی خودش بعد شرکتی سایپا انداختم بعد یه ماه دوباره دور موتور بالا میره فیش استپر رو که میکنم درست میشه بعد دوباره جاش میندازم الان خواستم بپرسم ازتون استپر موتور چه مارکی بخرم؟زود نابود نشه.گرچه میدونستم شرکتی سایپااشغال و چینی هست به اسرار تعمیرکار سایپا انداختم رو ماشین میگفت خوبه.تورو خدا یه استپر مارک خوب معرفی کنید ممنون میشم
    دوست گرامی درود
    اگه فیلیپس گیرتون بیاد که عالیه اگر نه زیمنس متوسط

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

درود
    الان هیچ مارک معروفی اصلیش گیر نمیاد و همه قلابی هستن. تنها مارک بسیار با کیفیتی که تو بازار هست و تا 99 درصد مطمئنه، ایران کاربراتور irca هستش که از همه هم گرونتره. بعدش دینا پارت. بقیه مارک ها همه شانسی هستن.

جدیدن یه مشکلی با امپر گاز ماشین دارم..وقتی ماشین میرم گاز میزنم CNG پرش میکنم ولی اون نمایشگرش نشون نمیده و حالت پرشی داره.. در حالت عادی 4 تا خان پر میشد.. ولی حالا چه گاز داشته باشه چه نداشته باشه در حالت پرشی نشون میده.. چه جوری درستش کنم؟ (پراید 88 دوگانه سوز)
    احتمالا سوکتش و یا سیم هاش اتصال و قطعی دارن. شما سوکتی های سر رگلاتور و درجه ی گاز رو از داخل موترو ماشین بررسی کن و تمیز و محکم کن.

5. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت webnagroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

سلام

به احتمال زیاد فشار سوخت افت کرده و یا انژکتورها استاندارد نیست و داره کمتر از حد نرمال سوخت ازش پاشیده میشه

بنده با نصب سیسمتی که قبلا در تاپیک صرفه جوئی توضیحش رو نوشتم , میتونم فشار سوخت رو کم و زیاد کنم که برای شهر خیلی مفیده و تا 40% مصرف رو کاهش میده

وقتی فشار سوخت رو بالاتر میبرم , با تک استارت روشن میشه و با یک نیش گاز میخواد پرواز کنه اما مصرف به شدت زیاد میشه خصوصا در شهر

وقتی فشار رو خیلی میارم پائین ,موتور دیر روشن میشه .اگر خیلی خیلی فشار رو کم کنم اصلا روشن نمیشه چون انژکتور فقط یک شیر برقی هست که یا بازه یا بسته. علت پاشیده شدن سوخت از انژکتورها فشار سوخت هست که توسط پمپ ایجاد میشه و رگولاتور سوخت هم باعث میشه که فشار بیش از حد بالا نره و سوخت اضافی هم برگرده به باک

اگر فیلتر بنزین خیلی وقته عوض نشده عوضش کنین . فشار سوخت میره بالا و موتور زودتر روشن میشه

اگر میدونین قبل از تعویض انزکتورها مصرف چقدر بوده , حالا که موتور دیر روشن میشه حتما مصرف هم کم شده
    ===============================
    درضمن امیدوارم از روی حدس و گمان انزکتورها و قطعات دیگه رو عوض نکرده باشین وگرنه ضرر کردین

هر قطعه رو میشه تست کرد تا فهمید سالمه یا سرویس لازم داره یا تعمیر یا تعویض
    سرویس یعنی تنظیم و تنظیف و روغنکاری و گریسکاری
    چرا انزکتورها رو عوض کردین؟
    آیا میدونین امکان نداره همه ی انژکتورها با هم خراب بشه ؟
    آیا خبر دارین که محاله همه وایرشمعها با هم خراب بشه ؟

اینها رو از روی دلسوزی میپرسم وگرنه پولها از جیب شما رفته
    سلام
    ممنون از پاسخ شما
    هر 4 سوزن باهم گرفت و خودرو خاموش شد. بعد از باز کردن سوییچ از هیچ کدام بنزین پاشیده نمیشد و طبیعتا چون در سفر بود م و امکانات شستشو پایین بود، نتوانست آن را باز کند و مجبور شدیم نو بخریم.
    در مورد مصرف به نظر می رسد حتی بیشتر هم شده است ضمنا بوی بنزین هم داخل خودرو می آید. بوی دوده بنزین. همچین بویی...

وایر و شمع ها را برای تست باز کردم دوست عزیز. نخریدم... خواستم ببینم حل می شود یا نه که نشد.
    فیلتر بنزین هم همزمان با سوزن ها تعویض شد

حال با این تفاسیر پیش بینی شما چیست؟ ریل سوخت احتمال دارد بنزین را برایاستارت بعدی نگه نداشته باشد ؟

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خواهش میکنم عزیز

در مورد باد ها، خیلی تاثیر داره و تنظیم کن. ولی سفتی که الان میگی رو دقیقا میدونم چیه و درسته. وقتی سیبک ها خراب میشن فرمون شل میشه و یه حالتی داره تو سرعت انگار روی هوا داره میچره که خطرناک هم هست نسبتا. البته ممکنه سفتی فرمون شما کمی از حالت عادی بیشتر باشه (باید تست بشه) که در این صورن شاید جعبه فرمون ایراد داشته باشه. البته کلا جعبه فرمون هم عوض بشه جدیدا بی کیفیت و سفت هستن.

چرخ های عقب کج بود؟ منظور کمبر چرخ هست؟ اگه کجی عادی نباشه (کلا پراید باید کج باشه حالت عادی، پریاد صفر رو ببینید مشخصه) باید اکسل عوض بشه. البته اگه لاستیک سایی نداشته باشه مهم نیست زیاد.

در مورد بالانس، اگه فرمون توی سرعت بالا (مثلا از 90 تا 100) میزنه که باید بالانس بشه ولی اگر نمیزنه درسته
    سلام مجدد
    ممنون از لطف شما
    باد رو تنظیم کردم (32) فرمون خوب شد البته سابق با همون باد نرم بود اما خب تفاوت زیادی نیست حالا و درکل باز هم نرمه خداروشکر
    حدود یک سانت اره ، منظور از کمبر رو اگه درست متوجه شده باشم اره ، گفت فک کنم با تراشکاری حل میشه که دیروز بالاخره دادم که عقب رو باز کنه دیدم حالا که جلو رو کامل باز کردم عقب رو هم مشکلی اگه داره برطرف کنه چند سالی راحت باشم ، کمک های عقب رو گفت حدود 50 درصد هست (جدیدا دیده بودم وقتی از روی سرعتگیر میاد پایین عقب ماشین میرفت پایین میاومد بالا دوباره مقداری میرفت پایین در همین حد بیشتر بازی نمیکرد (البته در سرعتگیر تند)) که دیگه گفتم خب عوض میکنم یک جفت کمک عقب عظام cng گفت بگیر که گرفتم و گردگیر کمک و بوش اکسل هم عوض شد اما من اینکار کردم چون دیدم جلو نرم تر شده عقب هم نرمتر شه اما به نظرم سفت تر شده و ساده تر ضربات رو به ماشین منتقل میکنه ، ربطی به همین cng بودن کمک نداره چون ماشین تک سوزه؟
    مورد بعدی هم گفته بودم توی دست انداز کپ صدا میده عقب مثل جلو نرم نیست که برای اون هم گفت فنرت میخوره به هم شیلنگ گرفتم گذاشت بالا و پایین کمک که داخل عکس مشخصه اما به نظرم صدا از ضرباتی بود که به اتاق میخورد که الان فک میکنم بیشتره
    چپ
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راست

بالانس هم چک کردم مثل اینکه میلرزه و تعویض بلبرینگ تاثیر گذاشته در بالانس و دوباره باید بالانس کنم
    بازم ممنون از لطف شما
    با سپاس

8. این کاربر از amirpcp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام مجدد
    ممنون از لطف شما
    باد رو تنظیم کردم (32) فرمون خوب شد البته سابق با همون باد نرم بود اما خب تفاوت زیادی نیست حالا و درکل باز هم نرمه خداروشکر
    حدود یک سانت اره ، منظور از کمبر رو اگه درست متوجه شده باشم اره ، گفت فک کنم با تراشکاری حل میشه که دیروز بالاخره دادم که عقب رو باز کنه دیدم حالا که جلو رو کامل باز کردم عقب رو هم مشکلی اگه داره برطرف کنه چند سالی راحت باشم ، کمک های عقب رو گفت حدود 50 درصد هست (جدیدا دیده بودم وقتی از روی سرعتگیر میاد پایین عقب ماشین میرفت پایین میاومد بالا دوباره مقداری میرفت پایین در همین حد بیشتر بازی نمیکرد (البته در سرعتگیر تند)) که دیگه گفتم خب عوض میکنم یک جفت کمک عقب عظام cng گفت بگیر که گرفتم و گردگیر کمک و بوش اکسل هم عوض شد اما من اینکار کردم چون دیدم جلو نرم تر شده عقب هم نرمتر شه اما به نظرم سفت تر شده و ساده تر ضربات رو به ماشین منتقل میکنه ، ربطی به همین cng بودن کمک نداره چون ماشین تک سوزه؟
    مورد بعدی هم گفته بودم توی دست انداز کپ صدا میده عقب مثل جلو نرم نیست که برای اون هم گفت فنرت میخوره به هم شیلنگ گرفتم گذاشت بالا و پایین کمک که داخل عکس مشخصه اما به نظرم صدا از ضرباتی بود که به اتاق میخورد که الان فک میکنم بیشتره
    چپ
    راست

بالانس هم چک کردم مثل اینکه میلرزه و تعویض بلبرینگ تاثیر گذاشته در بالانس و دوباره باید بالانس کنم
    بازم ممنون از لطف شما
    با سپاس
    درود
    در مورد شیلنگ کار خوبی انجام داده ولی متاسفانه نباید کمک سی ان جی مینداختید. این کمک ها روی ماشین تکسوز کوبش داره و هنگام عبور از دست انداز، ماشین میپره. ولی بیشتر عمر میکنه البته یه مدت کار کنه بهتر میشه.
    در کل عقب اگه کمک هاش نو و سالم باشه از جلو تو دست انداز ها سفت تره چون وزن روی کمک ها خیلی کمه ولی جلوی ماشین چون سنگینه ضربه جذب میشه

ضمنا باد رو 2 تا کم کنی بهتره. 32 یه مقدار بالاس و بیشتر میکوبه

10. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

درود
    در مورد شیلنگ کار خوبی انجام داده ولی متاسفانه نباید کمک سی ان جی مینداختید. این کمک ها روی ماشین تکسوز کوبش داره و هنگام عبور از دست انداز، ماشین میپره. ولی بیشتر عمر میکنه البته یه مدت کار کنه بهتر میشه.
    در کل عقب اگه کمک هاش نو و سالم باشه از جلو تو دست انداز ها سفت تره چون وزن روی کمک ها خیلی کمه ولی جلوی ماشین چون سنگینه ضربه جذب میشه

ضمنا باد رو 2 تا کم کنی بهتره. 32 یه مقدار بالاس و بیشتر میکوبه
    سلام دقیقا حس پریدن رو دارم و حدس میزدم بیشتر عمر کنه البته بهاش این نباشه که اتاق رو داغون کنه
    کمک های قبلی بدردم میخوره بازم؟ چون یادم رفت بگیرمشون البته همونطور که گفتم مشکل خاصی من باهاشون نداشتم و نرم تر بود (اگه اشتباه نکنم سه سال قبل که 67.000 کارکرده بود (الان کارکرد ماشین 100.000 هست)کمک تعویض شده بود چون داخل سیستم یک چیزایی نوشتم که الان دقیق نمیدونم جفت بوده یا تکی یا... خودم نمیدونم چی نوشتم ) دفعه ی قبلش هم نوشتم 37.000 که اینطوری میشه هر 30.000 کمک عقب تعویض شده
    راستی شیلنگ یک قسمتی داخل عکس مشخصه روی هم رفته مشکلی ایجاد نمیکنه اگه مشکلی داره اون قسمت اضافه رو ببرم؟
    با سپاس
    Last edited by amirpcp30; 25-09-2016 at 18:10.

12. این کاربر از amirpcp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دقیقا حس پریدن رو دارم و حدس میزدم بیشتر عمر کنه البته بهاش این نباشه که اتاق رو داغون کنه
    کمک های قبلی بدردم میخوره بازم؟ چون یادم رفت بگیرمشون البته همونطور که گفتم مشکل خاصی من باهاشون نداشتم و نرم تر بود (اگه اشتباه نکنم سه سال قبل که 67.000 کارکرده بود (الان کارکرد ماشین 100.000 هست)کمک تعویض شده بود چون داخل سیستم یک چیزایی نوشتم که الان دقیق نمیدونم جفت بوده یا تکی یا... خودم نمیدونم چی نوشتم ) دفعه ی قبلش هم نوشتم 37.000 که اینطوری میشه هر 30.000 کمک عقب تعویض شده
    راستی شیلنگ یک قسمتی داخل عکس مشخصه روی هم رفته مشکلی ایجاد نمیکنه اگه مشکلی داره اون قسمت اضافه رو ببرم؟
    با سپاس
    کمک ها اگه روغن نزده باشن مشکلی ندارن. روغن بزنه کاملا شل میشه و بعد از دست انداز کلی بالا پایین میره تا به ثبات برسه ولی کمک سالم 2-3 بار بالا پایین میشه و می ایسته.

شیلنگ ها مشکلی ندارن.

14. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام اقا محمد
    من استپر موتور ماشینم خراب شد اصلی خودش , بعد شرکتی سایپا انداختم , بعد یه ماه دوباره دور موتور بالا میره , فیش استپر رو که میکنم درست میشه بعد دوباره جاش میندازم
    الان خواستم بپرسم ازتون استپر موتور چه مارکی بخرم که زود نابود نشه؟
    گرچه میدونستم شرکتی سایپا اشغال و چینی هست به اسرار تعمیرکار سایپا انداختم رو ماشین میگفت خوبه.
    تورو خدا یه استپر مارک خوب معرفی کنید
    ممنون میشم
    سلام دوست عزیز
    شما سوال خوبی مطرع کردین که به موضوعی ربط داره که دانستنش به درد همه ی خودروداران و مکانیکها میخوره:
    قطعات خودرو 3 دسته هست:
    1- فرمان گیر
    2- فرمان دِه
    3- فرمان گیر/فرمان ده
    فرمان گیر قطعه ای هست که از یک یا چند قطعه ی دیگه فرمان و دستور دریافت میکنه تا کاری رو انجام بده
    اِستِپِر موتور (موتور پله ای - iac valve - سوپاپ تنظیم هوای دور آرام ) یک قطعه ی فرمان گیر هست و تا فرمان بهش نرسه کاری انجام نمیده
    قطعه ی فرمان ده فقط فرمان یا اطلاعات میفرسته به قطعاتِ فرمان گیر و یا قطعات فرمان گیر/فرمان ده
    سنسور مپ , سنسور دریچه ی گاز , سنسور فشار روغن , سنسور حرارت کولانت , سنسور وضعیت میل لنگ , سنسور وضعیت میل سوپاپ , سنسور باز بودن درها , سنسور فشار روغن همگی قطعات فرمانده هستند . این قطعات هیچوقت فرمان دریافت نمیکنند بلکه فقط دستوراتی رو که اکثراً به صورت ولتاژ میفرستند برای قطعات فرمان گیر و فرمان گیر/ فرمانده . یعنی اکثراً با زبانِ تغییر ولتاژ با اونها حرف میزنند و اطلاعات میفرستند براشون
    قطعاتی هم هستند که با امواج فرمان میفرستند یا با آمپر (شدت جریان) یا نور یا صدا یا حرکت کردن و غیره
    کامپیوتر ماشین یک قطعه ی فرمان ده/فرمان گیر هست که قسمتیش دستور صادر میکنه و قسمتیش دستور دریافت میکنه
    مثال:
    از سنسور حرارتِ کولانت پیام دریافت میکنه به شکل ولتاژ یعنی وقتی موتور کاملاً سرده 1 ولت ولتاژ دریافت میکنه , وقتی نیم گرمه 2 ولت , وقتی به حد کافی گرم شده 3 ولت و وقتی بسیار زیاد و خطرناک داغ شده 4.5 ولت برق دریافت میکنه . سپس با توجه به پیام و دستور دریافت شده دستوری رو به شکل ولتاژ میفرسته برای استپر تا مقدار هوای دور آرام رو به اندازه ی کافی تنظیم کنه تا دور موتور در حد 950دور در دقیقه بمونه و بالاتر یا پائینتر نره
    ====================================
    پس همونطور که توضیح دادم استپر بینوا از خودش اراده ای نداره تا دور موتور رو بالا پائین کنه بلکه داره از کامپیوتر پیام میگیره .
    کامیوتر هم اگر سالم باشه داره از یک قطعه ی دیگه فرمان میگیره مثل سنسور دریچه مپ یا سنسور حرارت کولانت
    پس استپر ماشین شما به احتمال 90% سالمه و قطعه دیگری باعث بالا پائین شدن دور موتور میشه

درسته که با کشیدن فیش استپر دیگه دور موتور ثابت میشه اما این دلیل بر این نیست که استپر مقصر هست . استپر عبدِ مامور هست و فقط داره وظیفه اش رو انجام میده که فرمان گرفتن و اجرا کردن هست
    اگر با گرم شدنِ موتور , موتور دورش بیش از حد بالا میره و یا با روشن کردن کولر موتور به لرزش میافته در دور آرام , همه ی اینها ممکنه از خرابی استپر باشه چون آرمیچرش ممکنه خراب شده یا کثیف شده و سر استپر رو تکون نمیده
    گاهی در دور آرام , دور موتور به سیکل منظم بالا پائین میشه که علتش معیوب بودن قطعاتِ فرمانده و فرمان گیر و فرمانده/فرمانگیر نیست بلکه بدنه ی منیفولد هوا تَرک خورده یا واشر خراب شده یا پیچهاش شل شده و موتور داره قاچاقی نفش میکشه از اونجا و دور موتور هی بالا پائین میشه
    =================================
    شما همون موقع که دور موتور بالا پائین میشه فیش سنسور حرارت موتور که به کامپیوتر وصل هست رو بکشین ببینین چه تغییری پیش میاد ؟
    بنده به این سنسور شک دارم
    اگر باز مشکل تغییری نکرد , استپر رو باز کنین و با 2 قاشق غذاخوری بنزین بشورید به روشی که در صفحات آخر تاپیک صرفه جوئی نوشته ام
    بعید میدونم این کار باعث حل شدنِ مشکل بشه چون استپر ماشینتون گیر نداره وگرنه نمیتونست دور موتور رو بالا پائین کنه . مشکل برقی هم نداره وگرنه چراغ check engine روشن میشد
    اما شستنش بهتون اطمینان میده که تمیزه . خصوصاً در ماشینهائی که روغن سوزی داره و یا مناطقی که گرد و غبار زیاده , استپر خیلی زود کثیف میشه چون دائماً در معرض بخار روغن و گرد و خاکی هست که همراهِ هوا میخواد بره توی سیلندرها

16. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •