همین مشکل رو منم داره ولی برای برنامه Java ... حالا چطور میشه اون رو یک برنامه مطمئن برای کاسپر تعریف کرد؟؟؟
همین مشکل رو منم داره ولی برای برنامه Java ... حالا چطور میشه اون رو یک برنامه مطمئن برای کاسپر تعریف کرد؟؟؟
توضیحات ایشون رو رو انجام بده:
حالا روی ایکون کسپر کلیک راست کن سپس برنامه رو خارج کن. یعنی exit کن. حالا کسپرسکی رو دوباره باز کن. مشکلت حل میشه.
این برنامه ها رو سعی کن استفاده نکنی. مثل جاوایی که شما گفتی رو پاک کن و یک بار دیگه ورژن جدید رو نصب کن چون من هم با جاوا کار میکنم و مشکلی نیست. خیلی اوقات برنامه های جاوا و یا حتی فلش پلیر ها اجرا کننده مخرب ها هستن. بعد از آلودگی. اگر می خواهی این ریپورت دیگه نیاد باید مسیری که بهت داده لیست سفید کنی که روشش بار ها توضیح داده شده. یه سرچ کن. یا همون فلش روی ریپروت رو بزن و گزینه نمایش داده نشدن این ریپورت رو انتخاب کن.
لیست سفیده کسپر
در صورتی که توسط behavior similar شناخت
توصیه میشه لیست سفید نشه
مگر توسط دیتا بیس و تشخیص اشتباه یا همون فالس الارم
![]()
آقا KIS 11 برنامه KMPlayer رو بلاک میکنه!!خودت باید دستی ببریش تو Trusted ها!
چرا واقعا؟
زیاد تو فلسفه اش نرو ..!خب باید به یه چیزی گیر بده دیگه...نوشته شده توسط Gangster_Benington [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
کی میگه نمیزاره اجرا شه؟نوشته شده توسط Gangster_Benington [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همین الان نصبیدم که
کاری نداره باهاش
آیا به نظر شما ارزشش رو دارد از آخرین نسخه 2010 به جدیدترین نسخه آپگرید کنم یا نه؟
ممنون
مسلما اینجین جدید تر هوش مصنوعی بهتر و امنیت بهتری داره![]()
Last edited by shayan999; 27-07-2010 at 00:37.
بله
انجین جدید هوش مصنوعی
حجم اپدیت های کمتر
سرعت سرور اپدیت بیشتر شده
و کی خور نبودن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)