سلام
چجوری میتونم این خط قرمزو به table اضافه کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چجوری میتونم این خط قرمزو به table اضافه کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بعداز اینکه جدول را رسم کردید از مسیر زیر Draw tableرا انتخاب کنیدMenu Insert>>>Tableوروی گوشه سلول (خانه)ای از جدول که میخواهید دران خط اریب را رسم کنید کلیک کنید ودرگ کنید تا گوشه ی دیگر همان سلول
ممنون حامد آقا از راهنماییتون
درست فرمودید اولش علامت ^p و از نوشته شما کپی کردم و نشد ولی بعدا خودم توی باکس تایپ کردم درست شد.
انصافا کمک بــــــــــ ـــــ ـــــــزرگـــــــــــ ــــــــــــــــــــ ــــــــــی کردید ..................![]()
Last edited by hozavi; 25-06-2012 at 23:28. دليل: درست شدن مشکل
خواهش میکنم
برای justify از justify low استفاده کنین
برای Multilevel List هم به صورت اول که گفتین میاد یعنی فصل 1، بخش 3، زیر بخش 2 باید از چپ به راست نوشته شود: 2-3-1
سلام
یک سوال فوری و ساده داشتم
در صفحاتی که پاورقی زده ام فاصله بین آخرین سطر و پاورقی خیلی زیاد است و سفید افتاده است ؟؟؟
2- من می خوام پاراگرافی که آخر صفحه است تمام خطوطش در همان صفحه بماند یعنی اگر یک خطش به صفحه رفت آن یک خط در همان صفحه قبلی جابگیرد و فاصله سفید نیفتد
یعنی تا آخرین حد ممکن صفحه پر شود و فضای سفید نداشته باشد
# راه اول:اندازه ی Header و footer رو کم کنید:
از تب view ،تیک ruler رو بذارید. موس رو ببرید روی قسمت بالایی خط کش سمت چپ(بالای قسمت سفید خط کش)، کلیک چپ موس رو نگه دارید و نوار رو بالا بکشید. همین کار رو برای footer (پایین خط کش) انجام بدید.
# راه دوم: فاصله ی خطوط رو کم کنید:
بعد از ctrl A ،روی متن کلیک راست کنید و paragraph رو بزنید.در تب اول قسمت line spacing کزینه ی مناسب رو انتخاب و بعد ok کنید.
من مشکلی دارم همونطور که میبینید وقتی شکلی را از جایی مثلا از paint ویندوز کپی میکنم تو ورد عکس بزرکتر و کیفیتش کم میشه حتی با کوچیک کردن دوباره اون تو وورد هم کیفیتش بهتر نمیشه ( حتی سیو هم کردم و بعد insert ولی بازم همونطور بود )
چیکار کنم عکس همونطوری که کپی شده تو وورد قرار بگیره و کیفیت و اندازش تغییر نکنه
![]()
از مسیر زیر ببینید گزینه ای تیک خورده؟Office button>>Word option>>Advanced>>compatibility option for>>layout option
سلام مرسی از شما
چند مورد در پنجره paragraph هست
window orphan control
keep with text
و ....
فکر می کنم مشکلم را این گزینه ها حل کنند
مشکل اینجاست که نمی دانم این گزینه ها را چطور باید استفاده کرد
یعنی به جز اینکه تیک بزنیم
چطور تعریف کنیم
1- هر پاراگراف اگر یک یا دو سطرش به صفحه بعد رفت آن ها را در همان صفحه قبلی جا بدهد (در صورت سفید بودن صفحه قبل)
2- وقتی تیتر مطلبی در آخر صفحه است تیتر را به صفحه بعد ببرد تا بالای متن خودش قرار بگیرد؟
با سلام . برای این مورد دوم این کار رو بکنید قسمت پاراگراف اون فلش کوچیک رو بزنید مثل شکل زیر :
حالا این تیک رو که زیر مشخص کردم بردارید :
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)