تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 759 از 1045 اولاول ... 259659709749755756757758759760761762763769809859 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,581 به 7,590 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    چجوری میتونم این خط قرمزو به table اضافه کنم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه Darya-eng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بعداز اینکه جدول را رسم کردید از مسیر زیر Draw tableرا انتخاب کنید
    Menu Insert>>>Table
    وروی گوشه سلول (خانه)ای از جدول که میخواهید دران خط اریب را رسم کنید کلیک کنید ودرگ کنید تا گوشه ی دیگر همان سلول

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

# اگه منظورتون از قسمت بالایی ‏header‏ هست،از تب ‏view‏ ،تیک ‏ruler‏ رو بذارید. موس رو ببرید روی قسمت بالایی خط کش سمت چپ(بالای قسمت سفید خط کش)، کلیک چپ موس رو نگه دارید و نوار رو بالا بکشید؛همه ی صفحات درست میشن.‏
    # ولی اگه منظورتون از قسمت بالایی فاصله هایی اضافی هست که با اینتر ایجاد شده این کار رو بکنید:کلیدهای ‏ctrl+ F‏ رو بزنید.در تب ‏replace‏،‏‎ ‎در باکس بالایی فرضا ۵ بار عبارت ‏‎^p‏ رو تایپ کنید.و در پایینی (‏replace‏) همون رو فقط یک یا دو بار تایپ کنید. و روی دکمه ی ‏Replace All‏ کلیک کنید.با اینکار هر جا ۵ تا خط فاصله(اینتر) باشه به ۱ یا دو اینتر تبدیل میشه.در ه ر مرحله هم باید یکی از تعداد ‏‎^p‏ هایی که در باکس ‏find‏ تایپ کردید رو کم کنید و باز دکمه ی ‏replace all‏ رو بزنید. تا جایی که به حالت دلخواهتون برسید.
    # در مورد فاصله ی خطوط:بعد از ‏ctrl A‏ ،روی متن کلیک راست کنید‎ ‎‏ و ‏paragraph‏ رو بزنید.در تب اول قسمت ‏line spacing‏ کزینه ی مناسب رو انتخاب و بعد ‏ok‏ کنید.‏
    ممنون حامد آقا از راهنماییتون
    درست فرمودید اولش علامت
    ^pو از نوشته شما کپی کردم و نشد ولی بعدا خودم توی باکس تایپ کردم درست شد.

انصافا کمک بــــــــــ ـــــ ـــــــزرگـــــــــــ ــــــــــــــــــــ ــــــــــی کردید ..................
    Last edited by hozavi; 25-06-2012 at 23:28. دليل: درست شدن مشکل

4. 2 کاربر از hozavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با تشکر و سپاس فراوان از جواب به موقع و راهگشای شما.
    این عکس جمله پایانی یک پاراگراف است. همانطور که مشاهده می کنید پس از justify بررسی، ها، می، البته، و برخی دیگر از لغات و حروف کشیدگی زیادی دارند. که از زیبایی متن می کاهد. البته برخی تنظیمات را دستکاری کرده ام اما یا لغات را بیش از حد کوچک و فشرده کرد یا برعکس بیشتر کشیده شدند! اگر راهنمای بفرمایید ممنون می شوم.

ضمنا، ترتیب تایپ اعداد فصلها و زیر فصلها (در تایپ مقالات و کتابهای فارسی) چگونه است؟
    مثلا فصل 1، بخش 3، زیر بخش 2 باید از چپ به راست نوشته شود: 2-3-1- یا از راست به چپ: 1-3-2-؟
    خواهش میکنم
    برای justify از justify low استفاده کنین
    برای Multilevel List هم به صورت اول که گفتین میاد یعنی فصل 1، بخش 3، زیر بخش 2 باید از چپ به راست نوشته شود: 2-3-1

6. 4 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    یک سوال فوری و ساده داشتم

در صفحاتی که پاورقی زده ام فاصله بین آخرین سطر و پاورقی خیلی زیاد است و سفید افتاده است ؟؟؟

2- من می خوام پاراگرافی که آخر صفحه است تمام خطوطش در همان صفحه بماند یعنی اگر یک خطش به صفحه رفت آن یک خط در همان صفحه قبلی جابگیرد و فاصله سفید نیفتد
    یعنی تا آخرین حد ممکن صفحه پر شود و فضای سفید نداشته باشد

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

سلام
    یک سوال فوری و ساده داشتم

در صفحاتی که پاورقی زده ام فاصله بین آخرین سطر و پاورقی خیلی زیاد است و سفید افتاده است ؟؟؟

2- من می خوام پاراگرافی که آخر صفحه است تمام خطوطش در همان صفحه بماند یعنی اگر یک خطش به صفحه رفت آن یک خط در همان صفحه قبلی جابگیرد و فاصله سفید نیفتد

# راه اول:اندازه ی Header و footer رو کم کنید:
    از تب ‏view‏ ،تیک ‏ruler‏ رو بذارید. موس رو ببرید روی قسمت بالایی خط کش سمت چپ(بالای قسمت سفید خط کش)، کلیک چپ موس رو نگه دارید و نوار رو بالا بکشید. همین کار رو برای footer (پایین خط کش) انجام بدید.

‏# راه دوم: فاصله ی خطوط رو کم کنید:
    بعد از ‏ctrl A‏ ،روی متن کلیک راست کنید‎ ‎‏ و ‏paragraph‏ رو بزنید.در تب اول قسمت ‏line spacing‏ کزینه ی مناسب رو انتخاب و بعد ‏ok‏ کنید.‏

9. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من مشکلی دارم همونطور که میبینید وقتی شکلی را از جایی مثلا از paint ویندوز کپی میکنم تو ورد عکس بزرکتر و کیفیتش کم میشه حتی با کوچیک کردن دوباره اون تو وورد هم کیفیتش بهتر نمیشه ( حتی سیو هم کردم و بعد insert ولی بازم همونطور بود )
    چیکار کنم عکس همونطوری که کپی شده تو وورد قرار بگیره و کیفیت و اندازش تغییر نکنه

11. این کاربر از behnmah66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Darya-eng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت اعضا
    من توی ورد 2010 نمیتونم حرف p را تایپ کنم وقتی این کلد را فشار میدهم میره روی layout در قسمت ریبون چه کار کنم ؟ حتی یکبار آفیس رو پاک کردم اما باز هم درست نشد.

از مسیر زیر ببینید گزینه ای تیک خورده؟
    Office button>>Word option>>Advanced>>compatibility option for>>layout option

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

# راه اول:اندازه ی Header و footer رو کم کنید:
    از تب ‏view‏ ،تیک ‏ruler‏ رو بذارید. موس رو ببرید روی قسمت بالایی خط کش سمت چپ(بالای قسمت سفید خط کش)، کلیک چپ موس رو نگه دارید و نوار رو بالا بکشید. همین کار رو برای footer (پایین خط کش) انجام بدید.

‏# راه دوم: فاصله ی خطوط رو کم کنید:
    بعد از ‏ctrl A‏ ،روی متن کلیک راست کنید‎ ‎‏ و ‏paragraph‏ رو بزنید.در تب اول قسمت ‏line spacing‏ کزینه ی مناسب رو انتخاب و بعد ‏ok‏ کنید.‏

سلام مرسی از شما

چند مورد در پنجره paragraph هست

window orphan control

keep with text

و ....

فکر می کنم مشکلم را این گزینه ها حل کنند

مشکل اینجاست که نمی دانم این گزینه ها را چطور باید استفاده کرد

یعنی به جز اینکه تیک بزنیم

چطور تعریف کنیم

1- هر پاراگراف اگر یک یا دو سطرش به صفحه بعد رفت آن ها را در همان صفحه قبلی جا بدهد (در صورت سفید بودن صفحه قبل)

2- وقتی تیتر مطلبی در آخر صفحه است تیتر را به صفحه بعد ببرد تا بالای متن خودش قرار بگیرد؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

سلام

با سلام . برای این مورد دوم این کار رو بکنید قسمت پاراگراف اون فلش کوچیک رو بزنید مثل شکل زیر :

حالا این تیک رو که زیر مشخص کردم بردارید :

15. این کاربر از skyzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •