سلام
قیمت هرتز hcx690 و DLS 1073 تو بازار چنده؟
ممنون
سلام
قیمت هرتز hcx690 و DLS 1073 تو بازار چنده؟
ممنون
مرسی و یک دنیا ممنون سورنا رفتم 1 هفته پیش یا چندتا شون صحبت کردم یه جوری قیمت میدن و حرف میزنن که اینگار آدم چیزی خودش بارش نیست و به شعور آدمیزاد توهین میشه، خوشحالم اینجا افرادی رو داریم که علمی پاسخ میدن واسه همین تصمیم داشتم تمام لوازم رو با بهترین قیمت با گارانتی اصل خودم تهیه کنم بسپارمش دست یه نصاب خوب و منصف. شما نصاب خوب سراغ داری؟ چند میگیره همچین سیستمی ببنده؟ این آدیو سیستم ها گارانتی شده است؟ من رو اصل بودن و آک بودن خیلی حساسم که حتی پشت ویترینی نباشه و یه مشکل دیگه پول من سر برج که حقوق بگیرم جور میشه در حال مذاکره هستم 6975 مو بفروشم این MXC 609 از 6975 بهتر و قوی تره؟ mx10plusBR رو شرکت داره؟ دقیق مدل آمپ 5 کانال dls چیه؟ من یه مدل دیدم تو نت که اونم 4 تا 50 وات + یکی 170 وات میداد از 9405 هم ضعیفتر شد که! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آمپ mbaccoustics خوبه؟ dls xd40 گیر میاد با گارانتی اصلی و آک؟ همه چی رو حل کردی آمپم حل کن امشی راحت بخوابم![]()
مرسی و یک دنیا ممنون سورنا رفتم 1 هفته پیش یا چندتا شون صحبت کردم یه جوری قیمت میدن و حرف میزنن که اینگار آدم چیزی خودش بارش نیست و به شعور آدمیزاد توهین میشه، خوشحالم اینجا افرادی رو داریم که علمی پاسخ میدن واسه همین تصمیم داشتم تمام لوازم رو با بهترین قیمت با گارانتی اصل خودم تهیه کنم بسپارمش دست یه نصاب خوب و منصف. شما نصاب خوب سراغ داری؟ چند میگیره همچین سیستمی ببنده؟ این آدیو سیستم ها گارانتی شده است؟ من رو اصل بودن و آک بودن خیلی حساسم که حتی پشت ویترینی نباشه و یه مشکل دیگه پول من سر برج که حقوق بگیرم جور میشه در حال مذاکره هستم 6975 مو بفروشم این MXC 609 از 6975 بهتر و قوی تره؟ mx10plusBR رو شرکت داره؟ دقیق مدل آمپ 5 کانال dls چیه؟ من یه مدل دیدم تو نت که اونم 4 تا 50 وات + یکی 170 وات میداد از 9405 هم ضعیفتر شد که! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آمپ mbaccoustics خوبه؟ dls xd40 گیر میاد با گارانتی اصلی و آک؟ همه چی رو حل کردی آمپم حل کن امشب راحت بخوابم![]()
Last edited by fazmanbob; 05-06-2012 at 23:01.
سلام بر دوستان گرامی
به نظر شما من اگه بخوام یه سیستم کیفیتی ببندم بهتر نیس به جا کواک قدرتی از کواک کیفیتی استفاده کنم که بیسشم زیاد نباشه. چون بیسشو از ساب میگیرم؟
با تشکر
عرض كردم خدمتتون
هرتز رو سورنا قيمت كردم 380 تومن
1073 فكر كنم 280-300 باشه دقيق ندارم
بله كاملا همينطوره. اصلا نبايد 9*6 ببنديد تو سيستم كيفيتي. بايد تركيبي از كامپوننت + ساب استفاده بشه.
سلام دوستان بین این سه باند به ترتیب کدوا بهترن واسه بستن به آمپ و قدرتی بودن
1-گرند زیرو GZTF 690MK2
2-پایونیر 6983
3-کنوود 718
و قیمت حدودی این گرند چنده؟
من هرتز را قیمت دارم 290 و دوستان هم ی ال اس را قیمت دادند 240.
با توجه به این قیمت هرتز آیا بهترین انتخاب میان کواکها میتونه همیمن هرتز باشه؟
ممنون
به نظر شما من یه dls1073 بردارم با یه ساب و یه امپ خوب سیستم تو ولوم بالا کیفیت صداشو از دست نمیده؟ البته بیس باندو میبندم که فقط ساب بیس بزنه
سلام.
من دوتا باند pioneer مدل TS-a6984s گرفتم به مشخصات : max power music 550w و nominal power 80 و woofer163mm x 237mm !!
این رو 121هزارتومن داداشم از جنوب گرفته. قیمتش خوبه یا نه ؟ تهران هم قیمتش همینه ؟!
حالا می خوام یه پخش هم بگیرم . شما چی پیشنهاد می دین ؟ کدوم مارک بهتره و چه مدلی؟ اصلا این بانده خوب هست یا نه ؟اگه نخوام ضبط بگیرم همون ضبط خوده سایپا جواب میده یا نه ؟
ماشین هم پرایده 131 هست.
مرسی![]()
Last edited by sh.k_5800; 06-06-2012 at 22:33.
سلام دوست عزیز اگه می خوای 1073 بندازی ساب لازم نداری .اگه می خوای ساب ببندی دنبال یه کامپ خوش صدا باش که با سابت جور در بیاد .
سلام کاشکی قبل از خرید یه مشورتی با بچها میکردید.اگه صدای خوبو با کیفیت میخوای پخش فابریک به درد نمیخوره .چقدر می خوای هزینه کنید برای پخش؟
Last edited by mohamad skystar; 07-06-2012 at 01:00.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)