تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 759 از 2365 اولاول ... 25965970974975575675775875976076176276376980985912591759 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,581 به 7,590 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    قیمت هرتز hcx690 و DLS 1073 تو بازار چنده؟
    ممنون

داره خودمونی میشه fazmanbob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

سلام میتونی جلو رو کامپوننت ببندی و عقب رو 9*6 .کامپ جلو همون mx 165 میشه 195 تومن.عقب هم میتونی یا سری co 609 بگیری که صداش معرکه هستش 275 تومن یا MXC 609 که 218 تومنه.نیازت به ساب هم برطرف میشه. کیک پنل یه باکس کوچیک هستش که ووفر کامپوننت رو محصور میکنه.صدای میدباس اون رو به شدت افزایش میده.
    مرسی و یک دنیا ممنون سورنا رفتم 1 هفته پیش یا چندتا شون صحبت کردم یه جوری قیمت میدن و حرف میزنن که اینگار آدم چیزی خودش بارش نیست و به شعور آدمیزاد توهین میشه، خوشحالم اینجا افرادی رو داریم که علمی پاسخ میدن واسه همین تصمیم داشتم تمام لوازم رو با بهترین قیمت با گارانتی اصل خودم تهیه کنم بسپارمش دست یه نصاب خوب و منصف. شما نصاب خوب سراغ داری؟ چند میگیره همچین سیستمی ببنده؟ این آدیو سیستم ها گارانتی شده است؟ من رو اصل بودن و آک بودن خیلی حساسم که حتی پشت ویترینی نباشه و یه مشکل دیگه پول من سر برج که حقوق بگیرم جور میشه در حال مذاکره هستم 6975 مو بفروشم این MXC 609 از 6975 بهتر و قوی تره؟ mx10plusBR رو شرکت داره؟ دقیق مدل آمپ 5 کانال dls چیه؟ من یه مدل دیدم تو نت که اونم 4 تا 50 وات + یکی 170 وات میداد از 9405 هم ضعیفتر شد که! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آمپ mbaccoustics خوبه؟ dls xd40 گیر میاد با گارانتی اصلی و آک؟ همه چی رو حل کردی آمپم حل کن امشی راحت بخوابم

داره خودمونی میشه fazmanbob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

مرسی و یک دنیا ممنون سورنا رفتم 1 هفته پیش یا چندتا شون صحبت کردم یه جوری قیمت میدن و حرف میزنن که اینگار آدم چیزی خودش بارش نیست و به شعور آدمیزاد توهین میشه، خوشحالم اینجا افرادی رو داریم که علمی پاسخ میدن واسه همین تصمیم داشتم تمام لوازم رو با بهترین قیمت با گارانتی اصل خودم تهیه کنم بسپارمش دست یه نصاب خوب و منصف. شما نصاب خوب سراغ داری؟ چند میگیره همچین سیستمی ببنده؟ این آدیو سیستم ها گارانتی شده است؟ من رو اصل بودن و آک بودن خیلی حساسم که حتی پشت ویترینی نباشه و یه مشکل دیگه پول من سر برج که حقوق بگیرم جور میشه در حال مذاکره هستم 6975 مو بفروشم این MXC 609 از 6975 بهتر و قوی تره؟ mx10plusBR رو شرکت داره؟ دقیق مدل آمپ 5 کانال dls چیه؟ من یه مدل دیدم تو نت که اونم 4 تا 50 وات + یکی 170 وات میداد از 9405 هم ضعیفتر شد که! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آمپ mbaccoustics خوبه؟ dls xd40 گیر میاد با گارانتی اصلی و آک؟ همه چی رو حل کردی آمپم حل کن امشب راحت بخوابم
    Last edited by fazmanbob; 05-06-2012 at 23:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام بر دوستان گرامی
    به نظر شما من اگه بخوام یه سیستم کیفیتی ببندم بهتر نیس به جا کواک قدرتی از کواک کیفیتی استفاده کنم که بیسشم زیاد نباشه. چون بیسشو از ساب میگیرم؟
    با تشکر

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی و یک دنیا ممنون سورنا رفتم 1 هفته پیش یا چندتا شون صحبت کردم یه جوری قیمت میدن و حرف میزنن که اینگار آدم چیزی خودش بارش نیست و به شعور آدمیزاد توهین میشه، خوشحالم اینجا افرادی رو داریم که علمی پاسخ میدن واسه همین تصمیم داشتم تمام لوازم رو با بهترین قیمت با گارانتی اصل خودم تهیه کنم بسپارمش دست یه نصاب خوب و منصف. شما نصاب خوب سراغ داری؟ چند میگیره همچین سیستمی ببنده؟ این آدیو سیستم ها گارانتی شده است؟ من رو اصل بودن و آک بودن خیلی حساسم که حتی پشت ویترینی نباشه و یه مشکل دیگه پول من سر برج که حقوق بگیرم جور میشه در حال مذاکره هستم 6975 مو بفروشم این MXC 609 از 6975 بهتر و قوی تره؟ mx10plusBR رو شرکت داره؟ دقیق مدل آمپ 5 کانال dls چیه؟ من یه مدل دیدم تو نت که اونم 4 تا 50 وات + یکی 170 وات میداد از 9405 هم ضعیفتر شد که! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آمپ mbaccoustics خوبه؟ dls xd40 گیر میاد با گارانتی اصلی و آک؟ همه چی رو حل کردی آمپم حل کن امشی راحت بخوابم
    عرض كردم خدمتتون
    سلام
    قیمت هرتز hcx690 و DLS 1073 تو بازار چنده؟
    ممنون
    هرتز رو سورنا قيمت كردم 380 تومن
    1073 فكر كنم 280-300 باشه دقيق ندارم
    سلام بر دوستان گرامی
    به نظر شما من اگه بخوام یه سیستم کیفیتی ببندم بهتر نیس به جا کواک قدرتی از کواک کیفیتی استفاده کنم که بیسشم زیاد نباشه. چون بیسشو از ساب میگیرم؟
    با تشکر
    بله كاملا همينطوره. اصلا نبايد 9*6 ببنديد تو سيستم كيفيتي. بايد تركيبي از كامپوننت + ساب استفاده بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkh-n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان بین این سه باند به ترتیب کدوا بهترن واسه بستن به آمپ و قدرتی بودن
    1-گرند زیرو GZTF 690MK2
    2-پایونیر 6983
    3-کنوود 718
    و قیمت حدودی این گرند چنده؟
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    من هرتز را قیمت دارم 290 و دوستان هم ی ال اس را قیمت دادند 240.
    با توجه به این قیمت هرتز آیا بهترین انتخاب میان کواکها میتونه همیمن هرتز باشه؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عرض كردم خدمتتون

بله كاملا همينطوره. اصلا نبايد 9*6 ببنديد تو سيستم كيفيتي. بايد تركيبي از كامپوننت + ساب استفاده بشه.
    به نظر شما من یه dls1073 بردارم با یه ساب و یه امپ خوب سیستم تو ولوم بالا کیفیت صداشو از دست نمیده؟ البته بیس باندو میبندم که فقط ساب بیس بزنه

داره خودمونی میشه sh.k_5800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    همسايه p30world

پيش فرض

سلام.

من دوتا باند pioneer مدل TS-a6984s گرفتم به مشخصات : max power music 550w و nominal power 80 و woofer163mm x 237mm !!

این رو 121هزارتومن داداشم از جنوب گرفته. قیمتش خوبه یا نه ؟ تهران هم قیمتش همینه ؟!

حالا می خوام یه پخش هم بگیرم . شما چی پیشنهاد می دین ؟ کدوم مارک بهتره و چه مدلی؟ اصلا این بانده خوب هست یا نه ؟اگه نخوام ضبط بگیرم همون ضبط خوده سایپا جواب میده یا نه ؟

ماشین هم پرایده 131 هست.

مرسی
    Last edited by sh.k_5800; 06-06-2012 at 22:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به نظر شما من یه dls1073 بردارم با یه ساب و یه امپ خوب سیستم تو ولوم بالا کیفیت صداشو از دست نمیده؟ البته بیس باندو میبندم که فقط ساب بیس بزنه
    سلام دوست عزیز اگه می خوای 1073 بندازی ساب لازم نداری .اگه می خوای ساب ببندی دنبال یه کامپ خوش صدا باش که با سابت جور در بیاد .

سلام.

من دوتا باند pioneer مدل TS-a6984s گرفتم به مشخصات : max power music 550w و nominal power 80 و woofer163mm x 237mm !!

این رو 121هزارتومن داداشم از جنوب گرفته. قیمتش خوبه یا نه ؟ تهران هم قیمتش همینه ؟!

حالا می خوام یه پخش هم بگیرم . شما چی پیشنهاد می دین ؟ کدوم مارک بهتره و چه مدلی؟ اصلا این بانده خوب هست یا نه ؟اگه نخوام ضبط بگیرم همون ضبط خوده سایپا جواب میده یا نه ؟

ماشین هم پرایده 131 هست.

مرسی
    سلام کاشکی قبل از خرید یه مشورتی با بچها میکردید.اگه صدای خوبو با کیفیت میخوای پخش فابریک به درد نمیخوره .چقدر می خوای هزینه کنید برای پخش؟
    Last edited by mohamad skystar; 07-06-2012 at 01:00.

11. این کاربر از mahtabe shab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •