تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 759 از 2376 اولاول ... 25965970974975575675775875976076176276376980985912591759 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,581 به 7,590 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

بيك زاده:
    براي اثبات خودم نياز به بازي با پيروزي دارم
    هافبك چپ تيم فوتبال استقلال گفت: بازي زيادي در استقلال انجام ندادم و براي اثبات خودم نيازي به حضور در بازي با پيروزي دارم.

هاشم بيگ زاده، هافبك چپ تيم فوتبال استقلال، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: بازي با پيروزي خيلي مهم است و من براي اثبات خودم نياز به حضور در اين بازي دارم.

وي ادامه داد: از بازي خودم مقابل راه آهن راضي نيستم و مي خواهم ناكامي در اين بازي را مقابل پيروزي جبران كنم.

وي تصريح كرد: در تمرينات اين هفته با تمام توان حاضر مي شوم تا با آمادگي كامل خودم را به اين بازي برسانم.

بيگ زاده خاطر نشان كرد: برخي بابت اتفاقاتي كه درفصل نقل وانتقالات براي من افتاد مرا سرزنش كردند اما اين بازي بهترين فرصت براي من است تا به هواداران استقلال ثابت كنم اين تيم را خيلي دوست دارم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بحران مالي در باشگاه استقلال در آستانه دربي؛
    بازيكنان استقلال تهديد كردند در تمرينات شركت نمي كنند

بازيكنان تيم فوتبال استقلال تهران در آستانه بازي حساس اين تيم در هفته نهم برابر تيم پرسپوليس تهران نسبت به عدم پرداخت مطالباتشان از سوي مديريت باشگاه اعتراض دارند و حتي تهديد كرده اند در صورتيكه طي روزهاي آينده حقوق معوقه اشان پرداخت نشود در تمرينات شركت نخواهند كرد.

يك منبع آگاه نزديك به باشگاه استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: بازيكنان استقلال از عدم پرداخت حقوقشان عليرغم وعده هاي هيئت مديره باشگاه استقلال تهران ناراضي هستند و در حاليكه اين تيم روز جمعه بايد در مسابقه اي حساس به مصاف تيم پيروزي تهران برود بازيكنان چندان در تمرينات جدي نيستند و در صحبت هايي كه با هم در گوشه و كنار زمين تمرين انجام مي دهند از وضعيت مالي اشان در استقلال ابراز نارضايتي مي كنند.

اين منبع خبري افزود: اين شرايط براي سرمربي استقلال و كادر فني اين تيم هم نگران كننده است و امير قلعه نوعي سرمربي استقلال در اين باره به بازيكنانش هشدار داده است و همچنين از مسئولان اين باشگاه خواسته است تا هرچه سريعتر نسبت به پرداخت چك هاي برگشتي بازيكنان كه در دست بازيكنان اين تيم مانده است اقدام كنند تا بازيكنان اين تيم در آستانه بازي روز جمعه از لحاظ روحي شارژ شوند.

در همين حال، يكي از بازيكنان تيم استقلال در گفتگويي با خبرنگار باشگاه خبرنگاران در اين باره گفت: متأسفانه اغلب بازيكنان استقلال هم اكنون از لحاظ مالي در شرايط مناسبي به سر نمي برند چون طبق وعده مسئولان نسبت به پرداخت چكهايشان آنها هم اقدام به خرج كردن پولشان زودتر از موعد كرده اند و اكنون با عدم پرداخت پولشان طلبكاران بسياري دارند كه هر روز با مراجعه به آنها خواستار نقدشان چك هايشان هستند.

اين بازيكن كه خواست نامش افشا نشود، افزود: بازيكنان استقلال اگر پولشان را درخواست كنند متهم به بي غيرتي و كم تعصبي مي شوند، اما هواداران شرايط آنها را بايد درك كنند و مديريت باشگاه كه با وعده پرداخت پول و رفع مشكلات مالي باشگاه بر سر كار آمده است بايد هرچه سريعتر وعده هايش را عملي كند.

در همين ارتباط نيز "رضا حسن زاده" بازيكن سابق تيم فوتبال استقلال و كارشناس فوتبال گفت: متأسفانه حاشيه هاي مالي در حال حاضر گريبانگير تيم استقلال شده است و شرايط نامناسبي را براي اين تيم بوجود آورده است پس از كش و قوس هاي مجتبي جباري در هفته گذشته با تيم استقلال و نيمكت نشيني وي در 30 دقيقه نخست ديدار با راه آهن بازيكنان ديگر استقلال هم قصد دارند همين روش را به كار بگيرند تا نسبت به شرايط مالي كه باشگاه براي آنها بوجود آورده است، اعتراض كنند.

وي افزود: "امير قلعه نوعي" سرمربي استقلال هم ديگر مثل گذشته قدرت برخورد با ستاره هاي بزرگ تيمش را ندارد كه اين مسئله در قضيه جباري كاملاً مشهود بود، به همين دليل ساير بازيكنان بزرگ استقلال هم قطعاً رو در روي وي قرار خواهند گرفت و وي بايد در اين زمينه چاره انديشي كند علي الخصوص كه بازي مهم دربي طي روزهاي آينده پيشروي اين تيم قرار دارد.

"حسن زاده" در باره مديريت جديد باشگاه استقلال هم گفت: ‌متأسفانه عليرغم هياهوهاي بسيار در باره اينكه اين كادر مديريتي تمام مشكلات مالي را مرتفع خواهد كرد تاكنون چنين امري رخ نداده است و آقايان به جاي حل مشكلات استقلال تنها به دنبال مصاحبه با خبرنگاران و سفرهاي خارجي خودشان هستند و به دليل مشغله كاري در فعاليت هاي ديگرشان فرصت چنداني براي حضور در باشگاه استقلال و مرتفع كردن مشكلات اين باشگاه ندارند.
    Last edited by bayern; 29-09-2008 at 18:07.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

رجبي: پرسپوليس را آسان تر از راه آهن شکست مي دهيم
    آناليزور تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به بازي دشوار اين تيم مقابل تيم راه آهن شهرري گفت: بازي سختي بود اما بطور يقين پرسپوليس را خيلي آسان تر از راه آهن شکست خواهيم داد.

هفته هشتم ليگ برتر - پرسپوليس، تيم استقلال را شكست داد 5
    "رضا رجبي" روز يکشنبه ضمن بيان اين مطلب به خبرنگار ايرنا افزود: استراتژي استقلال براي بازي با راه آهن، فشار بر روي بازيکنان تيم راه آهن به خصوص نقطه قوت آنها يعني خط مياني بود که بازيکنان استقلال نتوانستند به خوبي از عهده اين کار برآيند.
    وي افزود: با شروع نيمه دوم، جانب احتياط را پيش گرفتيم و فشار را بر روي بازيکنان راه آهن کم کرديم اما در عين حال نگذاشتيم خطري دروازه تيم استقلال را تهديد کند.
    وي تصريح کرد:‌ همواره بازي هاي قبل و بعد از شهرآورد براي مسوولان و بازيکنان دو تيم از اهميت بسزايي برخوردار است. برهمين اساس اين ديدار براي تيم ما ديدار سختي بود.
    وي اضافه کرد: مسوولان و بازيکنان تيم راه آهن نيز به اهميت اين بازي پي برده و ما را به زحمت انداختند.
    رجبي با اشاره به حوادث غيرقابل پيش بيني ديدار تيم هاي پرسپوليس و استقلال، اين مساله را در نتيجه گيري نهايي بازي تاثيرگذار دانست و افزود: چنانچه بازيکنان دو تيم نتوانند خود را مقابل ديدگان هزاران هوادار که از نزديک شاهد اين ديدار هستند، حفظ کنند ممکن است دچار اشتباهات جبران ناپذيري براي تيم خود شوند.
    وي، راجع به ترکيب احتمالي تيم استقلال تهران و شيوه بازي اين تيم مقابل پرسپوليس نيز گفت: با هم انديشي که بين کادر فني تيم استقلال وجود دارد، از هم اکنون مي توان ترکيب احتمالي استقلال را بيان کرد اما بطور يقين شيوه بازي تيم استقلال در اين ديدار تغيير خواهد کرد.
    وي ادامه داد: خوشبختانه استقلال به جز "ابراهيم تقي پور" مصدوم جدي ندارد، البته در صورت موافقت پزشک تيم، تقي پور نيز مي تواند اميدوار به حضور در اين ديدار باشد.
    به اعتقاد آناليزور تيم استقلال، تيمي در اين ديدار پيروز خواهد شد که از بازيکنان با تجربه تر استفاده کند.
    به گفته وي، بازيکنان با تجريه و ميدان ديده خارجي و داخلي دو تيم به علت تجربه شرايط حضور در مسابقات اينچنيني مي توانند با غلبه بر احساسات خود بيشتر در خدمت تيم باشند.
    رجبي‌ در خصوص قرار نگرفتن "فرهاد مجيدي" در ترکيب ثابت استقلال نيز گفت: مجيدي انگيزه خوبي دارد و نشان داده فوتباليست حرفه اي و کم حاشيه اي است اما در ديدار شنبه شب، امير قلعه نويي سرمربي تيم استقلال تاکيد داشت تا از يک مهاجم بلندزن در اين ديدار استفاده کند. از اينرو مجيدي در ترکيب اصلي جاي نگرفت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

طالب لو: بازيکنان ما هنوز ترس دارند
    دروازه بان تيم فوتبال استقلال تهران بازيکنان اين تيم را به دليل نتايج نامناسب فصل گذشته، فاقد اعتماد به نفس لازم براي بازي با حريفان مي داند.

ديدار دو تيم فوتبال استقلال و پيروزي تهران
    "وحيد طالب لو" روز دوشنبه در خصوص اهميت بازي روز جمعه مقابل استقلال يادآور شد: براي اينکه بتوانيم حريف ديرينه را شکست دهيم، بايد تمام تلاش خود را به کار بگيريم؛ اين در حالي است که بازيکنان ما همچنان به خاطر نتايج ليگ گذشته از اعتماد به نفس لازم برخوردار نيستند و با ترس به رويارويي با حريفان مي روند.
    کاپيتان دوم استقلال همچنين ادامه داد: البته شرايط اين بازي با بازي هاي ديگر فرق مي کند و معمولا نتيجه در پايان 90 دقيقه برخلاف پيش بيني ها به ثبت مي رسد. اميدوارم استقلال بتواند با شکست دادن شاگردان قطبي، روحيه و اعتماد به نفس لازم را در ادامه بازيها بدست آورند.
    طالب لو در ادامه با اشاره به آمادگي اش اظهار داشت: با اينکه آمار گل هاي خورده تيم ما بالا است، اما اين دليل نمي شود که عملکرد من زير سووال برود. در شرايط خوبي هستم و اميدوارم همچون بازي هاي گذشته که مقابل پرسپوليس انجام داده ام، باخت را تجربه نکنم.
    ديدار تيم هاي پرسپوليس و استقلال روز جمعه در چارچوب هفته نهم ليگ برتر باشگاههاي ايران مقابل هم به صف آرايي خواهند کرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ادعاي يکي از نزديکان استقلال
    بازيکنان مورد نظر براي تست دوپينگ مشخص شده اند

کميته مبارزه با دوپينگ در نظر دارد در ديدار دربي از 6 بازيکن استقلال و پرسپوليس تست دوپينگ به عمل آورد.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" قرار است در پايان دربي شصت و پنجم از سه بازيکن پرسپوليس و سه بازيکن استقلال تست دوپينگ به عمل آيد.
    اگرچه در سنوات گذشته رسم بر اين بود که بازيکنان را به صورت قرعه کشي براي تست دوپينگ انتخاب مي کردند،اما امروز يکي از نزديکان استقلال مدعي شد که از اين تيم خسرو حيدري، سياوش اکبرپور و جان واريو را انتخاب کرده اند و از پرسپوليس هم مهدي واعظي، کريم باقري و عليرضا نيکبخت نفرات مورد نظر هستند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفت و گو با برنا
    قلعه نويي سکونشيني اکبرپور در دربي را تکذيب کرد

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران سکونشيني سياوش اکبرپور در بازي مقابل پرسپوليس را تکذيب کرد.

در اين باره اميرقلعه نويي به خبرنگار ورزشي برنا گفت: قبل از دربي عده اي سعي دارند براي تيم ما حاشيه درست کنند و اخراج سياوش هم يکي از آن حاشيه سازي ها است.بنده اخراج سياوش را تکذيب مي کنم؛اين بازيکن جزء نفرات ما براي بازي روز جمعه است.
    سرمربي استقلال در ادامه گفت: رابطه مربي با بازيکن بايد مانند رابطه پدر و فرزند باشد. اگر بنده بازيکنم را توبيخ يا از بازي اش انتقاد کنم دليل بر اخراج او نمي شود.

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

اینم ترکیب من

وحید که فیکسه

دفاع هم همونطور که مریم گفت تغییری نمیکنه

میمونه خط هافبک که امیدوارم بیگ زاده بازی نکنه

اکبری - کاظمی - حیدری - جباری - جانواریو

سیاوش و فرهاد

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

راستی این جریان امضا چی؟ یه چیزی گیر بیارین همه یه امضا داشته باشیم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

امير قلعه‌نويي:
    بازي 65 زيباترين داربي مي‌شود
    تنها به شكست پرسپوليس فكر مي‌كنيم
    عده‌اي مي‌خواهند تيم استقلال را به حاشيه ببرند

سرمربي تيم استقلال تهران گفت: باور دارم داربي شصت و پنجم يكي از بهترين داربي‌هاي استقلال و پرسپوليس شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، امير قلعه‌نويي در حاشيه‌ي تمرين امروز تيم استقلال گفت: با شناختي كه از تفكرات خودم و افشين قطبي دارم معتقدم بازي روز جمعه ميان استقلال و پرسپوليس يكي از زيباترين داربي‌هاي تهران خواهد شد. در هر صورت ما براي پيروزي به ميدان مي‌رويم و اميدوارم بتوانيم علاوه بر بازي زيبا نتيجه را نيز به دست آوريم.

وي درباره‌ي نتيجه تساوي در چند بازي اخير اين دو تيم نيز گفت: بدون ترديد ما براي مساوي به ميدان نخواهيم رفت تنها هدف ما كسب سه امتياز و ارائه يك بازي زيبا است.

امير قلعه‌نويي در اشاره به بازي تيم استقلال مقابل راه‌آهن تصريح كرد: در هفته‌هاي ابتدايي ما به مراتب بهتر از بازي مقابل راه‌آهن كار مي‌كرديم اما، نتيجه نمي‌گرفتيم و در واقع در آن بازي‌ها حق استقلال شكست نبود.

قلعه‌نويي درباره‌ي شايعه درگيري لفظي‌اش با سياوش اكبرپور نيز گفت: تمامي اين حرف‌ها نتيجه‌ي سالم كار كردن است، استقلال حاشيه ندارد اما عده‌اي مي‌خواهند تيم را به حاشيه ببرند هيچ مشكلي وجود ندارد و اكبرپور نيز دارد در كنار ساير بازيكنان تمريناتش را انجام مي‌دهد. روزي كه ما شكست مي‌خوريم صدها حرف در مي‌آورند و روزي هم كه پيروز مي‌شويم حاشيه‌هاي ديگري ساخته مي‌شود.

قلعه‌نويي درباره وضعيت مجتبي جباري نيز گفت: ما معتقديم هم مجتبي جباري و هم تمامي بازيكنان بايد مطالبات خود را دريافت كنند، مبالغي نيز به تيم تزريق شده است اما، در هر صورت بايد به فكر تيم نيز باشيم به عنوان نمونه سياوش اكبرپور از پول خودش به يك بازيكن ديگر داد و از اين مسائل در تيم استقلال زياد است. بازيكنان بايد صبور باشند تا با انسجام و همدلي كار را پيش ببريم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تمرين تيم فوتبال استقلال برگزار شد
    شعار هوارداران عليه مدير عامل و تذكر قلعه‌نويي

تمرينات تيم فوتبال استقلال تهران به منظور ديدار مقابل پرسپوليس بعدازظهر امروز نيز پيگيري شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تمرينات تيم فوتبال استقلال تهران از ساعت 16 و 30 دقيقه امروز در زمين شماره دو ورزشگاه آزادي آغاز شد.

در ابتداي تمرين "امير قلعه‌نويي" دقايقي با بازيكنان به گفت‌وگو پرداخت و سپس بازيكنان با دويدن نرم و حركات كششي به گرم كردن پرداختند.

تمرينات سرعتي و كار با توپ بخش بعدي تمرينات بود، سپس امير قلعه‌نويي ارسال از جناحين را در دستور كار تمرينات بازيكنان استقلال قرار داد. پس از اين تمرين امير قلعه‌نويي مرور تمرينات تاكتيكي را براي بازيكنان در نظر گرفت در اين تمرين بازيكنان استقلال شامل بازيكنان تمامي خطوط با پاس‌هاي كوتاه كار را از سمت راست محوطه جريمه آغاز مي‌كردند و با انتقال توپ به پشت محوطه جريمه و سپس سمت چپ توپ را بر روي دروازه براي مهاجمان ارسال مي‌كردند.

اين تمرين و تمرين شوت زني به دروازه بخش اصلي تمرينات استقلال را تشكيل مي‌داد. هم‌چنين در پايان تمرين مهاجمان به صورت اختصاصي با كادر فني تمرين كردند.

به گزارش ايسنا، در تمرين امروز نيز هواداران استقلال موضع‌گيري‌هايي را عليه مديرعامل جديد باشگاه انجام دادند كه پس چند بار شعار هواداران، امير قلعه‌نويي با فرا خواندن يكي از ليدرها به آن‌ها در اين مورد تذكر داد و پس از آن تماشاگران تنها بازيكنان استقلال را تشويق كردند.

فابيو جانواريو نيز به دليل تمرينات اختصاصي صبح در تمرينات امروز حضور نداشت. ضمن آنكه ابراهيم تقي‌پور نيز كه به دليل مصدوميت بازي داربي را از دست داده است با لباس شخصي در تمرينات امروز استقلال شركت كرد.

تمرينات امروز استقلال تهران نزديك به 100 دقيقه به طول انجاميد. پس از تمرين نيز بازيكنان به استخر رفتند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •