سلام دوستان اگه میشه لطفا طریقه عوض کردن اون عکسایی که اول بازی میاد رو بگید...اگه خودتونم دارید یه چند تا از خوشکلاشو بذارید.
خیلی ممنون![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
سلام دوستان اگه میشه لطفا طریقه عوض کردن اون عکسایی که اول بازی میاد رو بگید...اگه خودتونم دارید یه چند تا از خوشکلاشو بذارید.
خیلی ممنون![]()
Last edited by keeker; 04-11-2009 at 07:10.
سلام..
بفرما:
تصاوير:
آموزش:
1-فايل را از حالت zip در بياريد
2-بر روي فاي کليک سمت راست کرده و بروي گزينه Copy کليک کنيد
در جايي که بازي را نصب کرده ايد بر روي پوشه models دو بار کليک کرده تا محتويات پوشه ظاهر شود
3-بر روي پوشه txd کليک سمت راست کرده و گزينه paste را انتخاب کنيد
4-اگر با پيغامي رو برو شديد گزينه yes را بزنيد
دانلود:
این لوگو مخصوص بهترین سایت ایرانی جی تی ای می باشد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز گند زدی واقعا یه بار گفتی ممنونم هزار بار میگی یک وقت بنننن میشی هاااااااااا
اینم سمند
اینم یک عکس دیگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by majid_sd2009; 05-11-2009 at 21:33.
سلام به همگی یه چند تا سوال دیگه داشتم...اگه زیاد سوال میپرسم به بزرگیه خودتون ببخشید من همیشه کلا زیادی سوال دارم تو ذهنم
...خوب بگذریم.
اولین سوالم اینه که چجوری میشه فرمت یه عکسو به فرمتی تبدیل کرد که اون عکسای اول بازی دارن تا خودمون بتونیم تو بازی عکس بذاریم؟
دومیشم درباره map هاست...میخواستم یه توضیحی راجع به multiplayer map ها،race track ها،stant map ها و بقیه map ها بدید.
سومیش درباره mod هاست...چجوری میتونیم یه ساختمونو تو gta عوض کنیم،gta berlin چیه؟gta united چطور،modification توی gta چه معنی داره،multiplayer چطور؟
چهارمی...هواپیماها،قایقها و کشتی ها،هلی کوپترها،map ها و patch ها هر کدام رو کجا باید بریزیم تا عمل کنند؟
پیشاپیش از نظراتتون ممنونم.![]()
بچه ها به نظرتون طول نکشیده؟...این همه استاد اینجان یه کم فعالیتتون رو بیشتر کنید بچه ها.![]()
1-با برنامه ها زیادی می شه این کار رو کرد. مثل
txd workshop
txd editor
و .....
2-در مورد نقشه های شبکه که کلا قضیه فرق می کنه همه اون script هستند و باید به
سایت خود sa-mp بری و اون ها رو پیدا کنی.
3-با medit می تونی این کار رو بکنی (اگه دستکاری کنی می فهمی چه جوری باید مپ ها رو وارد کنی)
4-همون جایی که داونلود می کنی باید بپرسی معمولا این کار رو با img tool انجام می دن.
بزرگا هیچ کودوم به اینجا نمی یان واسه همون جوابت این قدر طول کشید البته من جزو بزرگا نیستم.
شما هم صبر داشته باش یه روزه که جواب نمی دن.
Last edited by MrGee; 09-11-2009 at 12:12.
خیلی ممنون دوست عزیز توضیحاتت خوب بود ولی ما هنوزم منتظر همون بزرگان هستیما لطفا اونام ما رو از جوابشون بی نصیب نذارن بازم ممنون.![]()
اقا عماد نبود همین رو برا م بساز دستت در دنکنه جبران میکنم ؟!
![]()
عزیزم شما که سر صحبتت با عماد جووووونه خوب به خودش پیغام خصوصی بده دیگه....شاید ایشون تا چند وقت اینجا نیان و الکی تاپیک خراب بشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)