تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 758 از 954 اولاول ... 258658708748754755756757758759760761762768808858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,571 به 7,580 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

خوب عزیزم مگه بیشتر از 5 تام هست که دمیج بزنه به هرچی تو اون رنج باشه به ازای کم شدن ماناش دمیج میزنه و استان میکنه

در آغاز فعالیت Sorena70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

انگار متوجه نشدین، به ازای کم شدن مانای هرکسی که تو اون منطقه هست دمیج نمی ده.

بذارین یه شکله دیگه توضیح بدم. نوع هدف لول ها باهم فرق می کنه، بعضی لول هارو فقط می شه رو یک هیروی دشمن کلیک کرد (مثل 6 مگینا) بعضی هارو می شه رو تمام هیرو ها و یونیت های دشمن کلیک کرد (مثل لول 1 اسون) بعضی هارو می شه روی زمین کلیک کرد (مثل لول دو اسلایر) و ...
    لول 6 مگینا رو فقط می شه رو یک هیروی دشمن کلیک کرد، دمیجی که قراره داده بشه با توجه به کسری مانای همون هیرویی که روش کلیک کردین محاسبه می شه اما به تمومه هیرو ها و یونیت های دشمن که تو شعاع 300 AoE هستن دقیقا همون مقدار دمیجی که به هیروی اصلی داده شد، داده می شه. فقط یه نکته ی کوچیک هست که اینه که دمیجی که داده می شه از نوع مجیکاله، پس انتظار نداشته باشین به Pudge که لول 3 خودش رو 4 بار برداشته و هود هم داره دمیج زیادی بدین.

خواهش می کنم دیگه این موضوع ساده رو بیشتر از این ادامه ندین.

به امید یه گارنا خالی از نوب و لیور.

پروفشنال nois3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    My Father Cell

پيش فرض

می گن قانون اینه که 20 پست آزمایشی باشه!

دوسته من راجع به اطلاعاتی که در مورد لول 6 آنتی میج دادم به هیچوجح شک نکن، تا از چیزی 300% مطمئن نباشم نمی گم.
    من پست آنتی مجه شمارو سریع خونده بودم،الان اومدم ۱ بار دیگه خندم(بقول معروف تازه ۲زاریم افتاد)جواب شما تو همون پست هست،ببخشید
    اگه می‌شه جواب اون سئوالاتی که تو مسابقه گذاشتن رو بگید(واسه خود مسابقه نمی‌خوام،می‌خوام اطلاعاتم رو زیاد کنم)
    خیلی خیلی ممنون از زحماتتون

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام من جوابا رو یه بار میگم. اگه مشکلی داره بگین:
    5
    Tiny - Toss
    Rogue Knight – Storm Bolt
    72 (شک دارم)
    Ehome
    8
    Helm of the Dominator + Diffusal Blade
    2
    Linken Sphere
    نمیدونم!!!
    6.57b
    Tiny – Tormented Soul – Oblivion – Death Prophet
    نمیدونم
    Crystal Maiden
    Morphling illusion

اینم آدرس سولات:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حتما چند تا اشکال داره. ممنون میشم کمک کنین به جواب درست برسیم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام من جوابا رو یه بار میگم. اگه مشکلی داره بگین:
    5
    Tiny - Toss
    Rogue Knight – Storm Bolt
    72 (شک دارم)
    Ehome
    8
    Helm of the Dominator + Diffusal Blade
    2
    Linken Sphere
    نمیدونم!!!
    6.57b
    Tiny – Tormented Soul – Oblivion – Death Prophet
    نمیدونم
    Crystal Maiden
    Morphling illusion

اینم آدرس سولات:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حتما چند تا اشکال داره. ممنون میشم کمک کنین به جواب درست برسیم.

دوست عزیز قصد دارم به یکی از غلط های شما اشاره کنم که تعداد کمی ازش با خبرن. سوالی که گفتم کدوم ۲ تا آیتم orb effect رو می شه برای یک هیروی range با هم بست. جواب اون سوال eye of scady+satanic است. اما دلیل:
    به طور کلی ما دو نوع اثر خاص در دوتا داریم که یکی orb effect و دیگری buffer placer . آیتم eye of scady برای هیرو های رنج(دور زن) از نوع buffer placer محسوب می شه نه orb effect و با یک آیتم ارب دیگه قابل اسفاده هست ولی این آیتم برای هیرو های mele ارب محسوب می شه و دیگه نمی شه با آیتم ارب دیگه اس بست.

منبع:crashgame.ir
    Last edited by m_16; 28-02-2011 at 20:19.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

راستی فکر کنم 3تا هیرو lifesteal داشته باشه
    Na'ix
    اسکلت!
    BroodMother رو هم اگه حساب کنیم میشه 3 تا[
    بعدشم اینکه فکر کنم اسکیل 3 oblivion به Slayer بیشتر از همه دمج بزنه....

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

از توضیح کامل دوستان ممنونم.
    حیف که اینجا تشکر نداره.
    در مورد lifsteel نمیدونم. شاید بشه broadam حساب کرد.
    ولی اسکیل 3 oblivion به 6 کریستال بیشتر دمیج میده. چون با هر wave یه بار ward دمیج میده.
    بازم ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه JU JU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام خدمت همه
    من یه forzen دانلود کردم با حجم 450 و البته اصلن نمدونم این چطور نصب می‌شه ( زبونش عجیب غریبه، هر سه گزینه‌ای هم که داره چیزی هست غیر بخش نصب )

میشه دانلود کرد بازی رو؟ و چگونگی نصب رو

ممنونم

در آغاز فعالیت Sorena70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

دوستان لطف کنید هر کس یه دور جواب تمام سئوالات رو بنویسه و واسه هر سوال هم دلیل جوابشو توضیج بده.

سئوال 1: 5 - به 5 تا هیرو دمیج می ده، دلیلشو تو پست های قبل مفصل توضیح دادم.

سئوال 2: Tiny - Toss - این که دیگه توضیح نمی خواد، مشخصه.

سئوال 3: Rogue Knight – Storm Bolt - من خودم به چشمم دیدم یکی تله پرت کرده بود به بیس، یه لحظه قبله اینکه لول اسون بخوره بهش طرف تله شد تو بیس، دیدم یه چکش تا توی خوده بیس دنبالش رفت خورد تو مخش.

سئوال 4: 82 تا - طبق حساب کتاب من در مجموع 21 بار کریپ آزاد می شه (0، 30، 1، 1.30، 2، 2.30، 3، 3.30، 4، 4.30، 5، 5.30، 6، 6.30، 7، 7.30، 8، 8.30، 9، 9.30، 10) هر بارم 4 تا یونیت که می شه 84، تو 3 بارشم همراشون منجنیق هست که می شه 87. والا من موندم اینا چجوری پیشه خودشون حساب کردن. فقط یه احتمال وجود داره. اینکه آخرین کریپ که همراشم منجنیق هستو حساب نکنیم، که میشه 87-5 مساوی 82.

سئوال 5: EHome - تو loadscreen نوشته.

سئوال 6: 8 تا آیتم هست کلا - اگه Sange&Yasha رو هم حساب کنیم می شه 9تا، که چون باز همون یاشاست حسال نمی شه، گزینه 9 هم نداریم.

سئوال 7: Eye of Skaadi + Satanic - تو چند تا پست بالا تر دوستمون m_16 دلیلشو توضیح دادن که کاملا درسته.

سئوال 8: 2 تا - Skeleton و Naix همین دوتا. Broodmother حساب نمی شه چون گفتن به صورت ذاتی، منظورشون همون passive هست که لایف استیل برودمادر passive نیست، active هست.

سئوال 9: Black King Bar - تست کردم، کسی باور نداره خودش تست کنه.

سئوال 10: Quas و Exort بیشتر از لول 4 - دقت کنید که هر دوتاشون باید لول 4 یا بیشتر باشن.

سئوال 11: 6.50 - یادش بخیر اون قدیما!

سئوال 12: Tiny – Tormented Soul – Oblivion – Death Prophet - گزینه آخر (دوستانی که شک دارن باید بگم 3تا از این هیرو ها که مشخصه فقط می مونه Tiny که مشکوکه، اون جریانش اینه که لول 2ش یعنی Toss اگه نزدیکه تاور دشمن یکی رو بلند کنه و بزنه زمین تاور هم دمیج می خوره، تست کردم، تست کنید)

سئوال 13: Final Fantasy - خیالتون راحت، خودم دیدم.

سئوال 14: والا من فکر می کنم Slayer باشه چون وقتی یه لول می زنه لول 3شم به صورت Passive فعال میشه پس میشه 2تا لول و 2تا دمیج. اما یکی از دوستان گفتن CM چون با هر wave از لول 6 یه بار دمیج می خوره، غروب رفتم گیم نت تست می کنم.

سئوال 15: Soul Keeper illusion - پنجاه و پنج درصد دمیج می ده، از بین این 4تا بالاترین دمیج رو داره. (اینم بدونین که تو دوتا بین ایلوژن ها بالاترین دمیج رو ایلوژن های Chaos Knight می ده، یعنی صددرصد.

دوستان لطفا اشتباهات منو بگین که ایشالا یه کارت گرافیک برنده شیم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان می شه بگین لول ۳ هیروی tauren chiftein دقیقا چی کار می کنه؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •