تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 758 از 1320 اولاول ... 2586587087487547557567577587597607617627688088581258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,571 به 7,580 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سرعت من ۱.۹ مگابایت بوده از ۴ ماه پیش و همون هم هست کلا
    سیگنال من زیاد خوب نیست البته
    ۲ تا آنتن از ۵ تا آنتن تو مودم بی۳۱۵ نشون میده
    همراه اول متاسفانه بخش فنیش در مقایسه با ایرانسل هیچ حرفی برای گفتن نداره - اینو میشه موقع ثبت درخواست کاملا متوجه شد اون کارمندایی که بهت زنگ میزنن کافیه یک سوال فنی ازشون بپرسی ! کل پشتیبانی همراه اول چه اونایی که موقع تماس با 9990 و چه اونایی که برای پیگیری درخواست ها با هامون تماس میگیردن فقط منشی هستن و جواب سوالات رو از پیش حفظ کردن ! ولی ایرانسل اون بخش پشتیبانی عادیش با پشتیبانی پیگیری شکایات و درخواست هاش کاملا با هم فرق می کنن !
    به نظرم بیشترین ضربه ای که همراه اول خورده در پوشش و عدم کیفیت اینترنت هم از همین کارشناس نبودن پرسنلش داره میخوره ! حالا بماند اون کارشناسانی که مربوط به بخش فنی ارتقا و پیگیری حضوری دکل هستن ! فرق بین پهنای باند و پهنای باند قابل دریافت رو نمی دونست ! دکل 60 متری با زدن معلوم نیست چه گندی در تنظیماتش زدن با مودم و انتن هم بیش از 2 انتن نمیده !!!

2. 7 کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

همراه اول متاسفانه بخش فنیش در مقایسه با ایرانسل هیچ حرفی برای گفتن نداره - اینو میشه موقع ثبت درخواست کاملا متوجه شد اون کارمندایی که بهت زنگ میزنن کافیه یک سوال فنی ازشون بپرسی ! کل پشتیبانی همراه اول چه اونایی که موقع تماس با 9990 و چه اونایی که برای پیگیری درخواست ها با هامون تماس میگیردن فقط منشی هستن و جواب سوالات رو از پیش حفظ کردن ! ولی ایرانسل اون بخش پشتیبانی عادیش با پشتیبانی پیگیری شکایات و درخواست هاش کاملا با هم فرق می کنن !
    به نظرم بیشترین ضربه ای که همراه اول خورده در پوشش و عدم کیفیت اینترنت هم از همین کارشناس نبودن پرسنلش داره میخوره ! حالا بماند اون کارشناسانی که مربوط به بخش فنی ارتقا و پیگیری حضوری دکل هستن ! فرق بین پهنای باند و پهنای باند قابل دریافت رو نمی دونست ! دکل 60 متری با زدن معلوم نیست چه گندی در تنظیماتش زدن با مودم و انتن هم بیش از 2 انتن نمیده !!!
    تایید میشه شهر ما دکل رو طوری تنظیم کردن که سمت شرق دکل آنتن داخلی نداره و سرعت حداکثر روی ۱ مگابیت هست ولی سمت غرب دکل آنتن فول متوسط سرعت هم روی ۵ مگابیت .
    واقعا این دیگه نوبرشه از همون دکل اینجوری تنظیم

فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk

4. 4 کاربر از ms1ove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

تایید میشه شهر ما دکل رو طوری تنظیم کردن که سمت شرق دکل آنتن داخلی نداره و سرعت حداکثر روی ۱ مگابیت هست ولی سمت غرب دکل آنتن فول متوسط سرعت هم روی ۵ مگابیت .
    واقعا این دیگه نوبرشه از همون دکل اینجوری تنظیم

فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
    دکل 2 جی کوچه بالاییه
    من تو اتاقم انتن 2 جی هم ندارم
    همراه اول دیگه تهشه

6. 5 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اینکه بدون بسته پلاس نمی تونی بری رو 4 جی کلا روی مخ و توی مخ منه

8. 4 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nice 2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

دوستان پهنای باند منطقه ما توی اهواز بسیار کمه و سرعت خصوصا در بازه 2-7 صبح درحد فاجعست (3G و 4G). بعضاً به کمتر از 100KB هم میرسه. فقط فرکانس 1800MHz باند 3 در دسترس هست.
    میخوام برای تنظیم شکایت اقدام کنم. خواستم بدونم کسی تجربه داشته و و اینکه نتیجه گرفته؟ و از چه طریقی باید اقدام کنم؟ تماس با 9990 یا اگر راهی برای مکاتبه هست تا مستندات رو هم ضمیمه کنم؟
    Last edited by nice 2000; 04-06-2017 at 06:04.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان پهنای باند منطقه ما توی اهواز بسیار کمه و سرعت خصوصا در بازه 2-7 صبح درحد فاجعست (3G و 4G). بعضاً به کمتر از 100KB هم میرسه. فقط فرکانس 1800MHz باند 3 در دسترس هست.
    میخوام برای تنظیم شکایت اقدام کنم. خواستم بدونم کسی تجربه داشته و و اینکه نتیجه گرفته؟ و از چه طریقی باید اقدام کنم؟ تماس با 9990 یا اگر راهی برای مکاتبه هست تا مستندات رو هم ضمیمه کنم؟
    داداش در تنظیم مقررات حداقل سرعت 4جی ذکر شده 128 کیلوبایت !!! از این طریق نتیجه نمی گیری - به همون 9990 زنگ بزن برات درخواست ثبت کنن - کلا همراه اول 90 درصد جاها سرعت 4 جی 3 جی افتضاح هست

11. 3 کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

داداش در تنظیم مقررات حداقل سرعت 4جی ذکر شده 128 کیلوبایت !!! از این طریق نتیجه نمی گیری - به همون 9990 زنگ بزن برات درخواست ثبت کنن - کلا همراه اول 90 درصد جاها سرعت 4 جی 3 جی افتضاح هست
    مردشور تنظیم مققرات ببین

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

13. 5 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام

بسته نامحدود 2 تا 7 هفتگی با قیمت 7000 تومان ، آیا محدودیت حجم داره یا نه ؟
    اگر داره چند گیگابایت ؟

آیا نامحدود هفتگی دو تا هفت صبح ، هر شب سقف دانلود 20 گیگ هست ؟ یعنی مجموعا 140 گیگ ؟
    یا اینکه 20 گیگ برای 7 شب از ساعت 2 تا 7 ؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

کیست که مرا یاری دهد ؟

آیا نامحدود هفتگی دو تا هفت صبح ، هر شب سقف دانلود 20 گیگ هست ؟ یعنی مجموعا 140 گیگ ؟
    یا اینکه 20 گیگ برای 7 شب از ساعت 2 تا 7 ؟
    ماهانش که نداره محدودیت
    هفتگیشم ۷ تپمن هست دیگه تست کن یه شب
    احتمالا نداره اونم

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان من چرا از aio استفاده میکنم از بستم کم میکنه؟ مگه تلویزیون زندش رایگان نیست؟ و ماشین زمانش

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •