من تو پنلم پیام گذاشتم که چرا ناگهانی و بدون اطلاع رسانی سرعت ها رو اینطوری کردین جواب نداد شکایت کردم بازرسی اگه جواب ندن سازمان رادیویی شکایت میکنم
من تو پنلم پیام گذاشتم که چرا ناگهانی و بدون اطلاع رسانی سرعت ها رو اینطوری کردین جواب نداد شکایت کردم بازرسی اگه جواب ندن سازمان رادیویی شکایت میکنم
کاملا با صحبتای شما موافقم، به نظر منم حق گرفتنیه،من خودم تمام تلاشمو برای گرفتن حقم انجام دادم و میدم و .......
ولی اینا نمیدن به خدا![]()
داداش جواب نمیدن خب من زنگ میزنم یک ساعت پشت خطم میگه شما نفر دومین سه ساعت میشه خبری نیست یه جورایی دارن پول تلفنمونو زیاد میکنن
مگه سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه واسه شما که اعتراض نوشتی؟
دوستانی که زنگ زدن پشتیبانی چی گفت؟
گفت کاملا تکذیب میشه؟
امکان نداره سرعت کم شده باشه و وضعیت مخابرات خراب باشه؟
مشکل شما چیه آخه،کار درست و الان انجام دادن،کجای قرارداد شما نوشته شده که باید با 128 نامحدود 300 تا دانلود کنید،الان مخابرات مازندران مشکل نداره که،سرویسای نامحدود واقعی شدن و محدودها هم سرعت بازه،اعتزاض شما واسه چیه من موندم،تا الان داشتن لطف می کردن !
بله این سایت باز میشه
ولی من از طریق بازرسی شکایت کردمکه فردا نتیجش رو بهم میگن
اگه قانع کننده نبود با سازمان رادیویی وارد شکایت میشم
بهشون هم میگم که میخوام از طریق سازمان شکایت کنم که ناراحت نشن یه موقعی یعنی از قبل اطلاع رسانی کرده باشم
یعنی سرویس 1 مگ سرعت 400 میده؟
یا 512 400میره؟
اگه اینطور باشه من همین الان میرخم مشکلی ندارم
آقاي روزبه شما نميخواد اعتراض کني
شما تو اين اوضاع همون تبليغ شرکتو هاي وب رو انجام بدي برات بهتره
عزيزه من اينقدر بدبختي سرمون اومده که 300 تا سرعتو ارزومون بدونيم!!!!!؟؟؟؟؟ نه عزيرم ما 300 تا که نه 1 مگ رو فقط حقمون ميدونيم نه ارزو! پولو وقتمونو از سره راه نياورديم که از اين شرکت به اون شرکت بريم
نه داداش اينجا ايرانه بايد با زور و دعوا حقتو بگيري که ما همه گويا خجالت ميکشيم اگه تهران بود تهرانيا آتيش به پا ميکردن
عزیز دل اینا همه یه قماشن .همشون با هم هستن هیچ کاری به خاطر مردم نمیکنن.
Last edited by kasra12; 03-08-2013 at 23:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)