میشه این رو برای من آپ کنین من دان کنم لطفا؟؟
RADS\projects\lol_launcher\managedfiles\0.0.0.172
میشه این رو برای من آپ کنین من دان کنم لطفا؟؟
RADS\projects\lol_launcher\managedfiles\0.0.0.172
وبلاگ dirtyworm هستش از بچه های خود همینجاست![]()
تو این مسیر این فولدر اصلا وجود نداره ! از 70 میپره 73
پس لطفا این یکی رو برام آپ کنین مرسیکه دوباره مطمئن بشم همش هست همش 25 mb هست
RADS\projects\lol_launcher\managedfiles
Last edited by Life Watcher; 02-08-2013 at 09:54.
برا من 12 مگه
یه بار گذاشتم البته برا قبل از آپدیت آخر بود اونی که آپلود کردم
اقا همون 75 رو برامون آپ کن خدا بده برکت
دونستن این lore و داستان چمپ ها چه تاثیری داره تو gameplay؟ به نظر من اگه چمپ هایی که داستانشون به موازات هم است در طول بازی یه Taunt یا دیالوگ خاصی رو به هم می گفتند باز یه چیزی ولی وقتی چنین قابلیتی نیست اصلا انگیزه ای برای مطالعه داستان بازی بین player ها بوجود نمیاد .چند وقت پیش Riot یه نظر سنجی داشت راجع به lore و اینها و چون دید خیلی طرفدار نداره اون کامیک Spirit gaurd رو ساخت تا شاید فرجی بشه![]()
چمپ ها کلی Taunt و special lines دارندونستن این lore و داستان چمپ ها چه تاثیری داره تو gameplay؟ به نظر من اگه چمپ هایی که داستانشون به موازات هم است در طول بازی یه Taunt یا دیالوگ خاصی رو به هم می گفتند باز یه چیزی ولی وقتی چنین قابلیتی نیست اصلا انگیزه ای برای مطالعه داستان بازی بین player ها بوجود نمیاد .چند وقت پیش Riot یه نظر سنجی داشت راجع به lore و اینها و چون دید خیلی طرفدار نداره اون کامیک Spirit gaurd رو ساخت تا شاید فرجی بشه
همین sgu تانت 4 تا داره
دونه دونه که حال ندارم بگم ولی مثلا
vi جلوی cait
graves به nocturne
یا همین لوشن که قراره بیاد جلوی threash
بعضی چمپ ها هم secret passive دارن
این موضوعات رو 70 80 % بازیکن ها نمی دونن بجاش میان و از سیستم mmr و match making و کم کار بودن رایوت و ... غر می زنن
دقیقا من که پشتیبانی وایمکس رو سرویس کردم اما خبری نشد
بازم سراسریه حتما
شایدم بعد از آپدیت اینطور شده
![]()
چطور باید مثلا دیالوگ ویژه Graves و nocturne ببینیم؟ با ctrl+1-4 که 4 تا taunt معمولی(جک - رقص - متلک - خنده) رو میشه دید
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)