سلام
چه قدر باحوصله جواب می دین و با دقت خیلی خیلی ممنون
مرسی لطف دارید . من برای کسانی که سئوال ازم می پرسن احترام خاصی قائلم و سعی میکنم به شایسته ترین نحو ممکن جوابشون رو بدم .
راستی تا جایی که من می دونم مهرداد به معنی داده ای از طرف خورشید هست
مرسی .زیاد تا حالا به معنی اسمم توجه نکرده بودم
1-
برنامه نویسیت در چه حده؟
برنامه نویسی تحت وبم در حد متوسطه . مدتی با پی اچ پی کار کردم. اما تو کامپیوتر میکس رو خوب کردم. معمولا دنبال قسمتهایی رفتم که یه جوری به سینما ربط داشته باشه (تدوین)
2-
برای کار در روزنامه اقدام جدی هم داشتی ؟ تا حالا چیزی چاپ کردی؟
اقدام داشتم اما هر کسی بهم قول داد کارمو جور کنه زد زیر قولش . یکی دو بار رفتم دفتر مجله فیلم و مطالبمو دادم اما هیچ وقت چاپ نشد چون معتقد بودند حجمش زیاده ومناسب مجله نیست از اون به بعد واسه دل خودم می نویسم . اما تا حالا دوبار مطالبم چاپ شده یکی اش یه شعر بود که به صورت بی نام تو یه مجله چاپ کردم که الان دیگه چاپ نمیشه و دیگری یه متن انگلیسی بود که پارسال توی نسل سوم جام جم چاپ شد اما یادشون رفته بود اسمم رو بنویسن زیرش .
3-
کتاب خرمگس را خوندی ؟اگه اره می شه نظرت را بگی اگه هم نه پیش نهاد می کنم بخون
تعریفشو از یکی از دوستام شنیدم اما نخوندم . اگه میشه از مترجم و انتشارات و... اطلاعات بده تا بزارم تو لیستم واسه خرید
4-
از حرفات به نظر می رسید باید اشپزی هم بلد باشی درسته ؟
آره کم و بیش یه چیزایی بلدم به هر حال توی شهر غریب دانشجو بودن آدمو مجبور میکنه آشپزی یاد بگیره . کوکو سیب زمینی ، ماکارونی - عدسی - کته - املت (این یکی رو توش استادم) رو خوب می پزم .
5-
تا حالا کسی از دوستی باهات سوء استفاده کرده ؟
آره بوده تعداشون هم زیاد بوده . تو دوران دانشجویی از این موارد خیلی داشتم. من همخونه ای قبلیم یه کاری با من کرد که یه ترم تحصیلی عقب افتادم . یه نامردی کرد که تا عمر دارم یادم نمیره .
6-
تا حالا مراسم مذهبی زرتشتی ها را از نزدیک دیدی؟
نه متاسفانه . اما خیلی دوست دارم یه بار فرصت پیدا کنم و از نزدیک این مراسمو تماشا کنم .
7-
اصفهان اومدی تا حالا ؟
شاید خنده دار باشه . من مادرم اصفهانی هستش اما من تا حالا اصفهان نرفتم با اینکه مامان زیاد به اصفهان رفت و آمد داره اما هر دفعه یه اتفاقی افتاده که من نتونستم برم اواخر تیر امسال این طلسمو میشکونم.
8-
گفتی کتاب خونه داری . کتاب های کتاب خونه ات بیشتر توی چه مایه ای هست ؟
قصد داشتم یه عکس از کتابخونه م بزارم اینجا حالا وقت نشد اما بهزودی اینکارو میکنم.
کتابهام بیشتر تو این زمینه ها هستند : فیلم (فیلمنامه و مباحث تئوریک) ، روانشناسی، ادبیات (شعر و رمان )
فلسفه ، شطرنج و مرجع
مرسی از وقت و حوصله ای که می ذاری
خواهش میکنم وظیفه است