تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 758 از 1364 اولاول ... 2586587087487547557567577587597607617627688088581258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,571 به 7,580 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

داره خودمونی میشه Amir_na's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت آقا مهرداد عزیز
    سوالهای منم تخصصی نیست.

به چه زبانهایی تسلط داری؟
    چندتا رمان جنایی، پلیسی با حالی که خوندیو معرفی کن؟
    چندتا از کتابهایی(هرچی) بارها و بارها خوندی هنوزم خسته نشدی؟
    بیشتر چه نوع موسیقی گوش میدی مثال بزن برای همشون؟
    به ظاهرت چقدر اهمیت میدی؟
    اهل جدولم هستی؟کدوم مجله جدولرو استفاده میکنی؟
    به نظرت انسان چه موقع درک میکنه که هیچی نمیدونه؟
    از چه ادکلنی استفاده میکنی؟
    سوال سیاسی: به نظرت اقای احمدی نژاد دوره بعد هم انتخاب میشه؟ چرا؟

مهرداد جان خیلی ممنون فعلا سوالام همین بود

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام

با این کلمه ها یک جمله بساز

کلاغ . ملاقه . دیوانه . ال سی دی .

راستی نگفتی هوا پسه یا نه ؟

ممنون

بهروز

حـــــرفـه ای mehrdad21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

چه قدر باحوصله جواب می دین و با دقت خیلی خیلی ممنون

مرسی لطف دارید . من برای کسانی که سئوال ازم می پرسن احترام خاصی قائلم و سعی میکنم به شایسته ترین نحو ممکن جوابشون رو بدم .

راستی تا جایی که من می دونم مهرداد به معنی داده ای از طرف خورشید هست

مرسی .زیاد تا حالا به معنی اسمم توجه نکرده بودم

1- برنامه نویسیت در چه حده؟

برنامه نویسی تحت وبم در حد متوسطه . مدتی با پی اچ پی کار کردم. اما تو کامپیوتر میکس رو خوب کردم. معمولا دنبال قسمتهایی رفتم که یه جوری به سینما ربط داشته باشه (تدوین)

2- برای کار در روزنامه اقدام جدی هم داشتی ؟ تا حالا چیزی چاپ کردی؟

اقدام داشتم اما هر کسی بهم قول داد کارمو جور کنه زد زیر قولش . یکی دو بار رفتم دفتر مجله فیلم و مطالبمو دادم اما هیچ وقت چاپ نشد چون معتقد بودند حجمش زیاده ومناسب مجله نیست از اون به بعد واسه دل خودم می نویسم . اما تا حالا دوبار مطالبم چاپ شده یکی اش یه شعر بود که به صورت بی نام تو یه مجله چاپ کردم که الان دیگه چاپ نمیشه و دیگری یه متن انگلیسی بود که پارسال توی نسل سوم جام جم چاپ شد اما یادشون رفته بود اسمم رو بنویسن زیرش .

3- کتاب خرمگس را خوندی ؟اگه اره می شه نظرت را بگی اگه هم نه پیش نهاد می کنم بخون

تعریفشو از یکی از دوستام شنیدم اما نخوندم . اگه میشه از مترجم و انتشارات و... اطلاعات بده تا بزارم تو لیستم واسه خرید

4- از حرفات به نظر می رسید باید اشپزی هم بلد باشی درسته ؟

آره کم و بیش یه چیزایی بلدم به هر حال توی شهر غریب دانشجو بودن آدمو مجبور میکنه آشپزی یاد بگیره . کوکو سیب زمینی ، ماکارونی - عدسی - کته - املت (این یکی رو توش استادم) رو خوب می پزم .

5- تا حالا کسی از دوستی باهات سوء استفاده کرده ؟

آره بوده تعداشون هم زیاد بوده . تو دوران دانشجویی از این موارد خیلی داشتم. من همخونه ای قبلیم یه کاری با من کرد که یه ترم تحصیلی عقب افتادم . یه نامردی کرد که تا عمر دارم یادم نمیره .

6- تا حالا مراسم مذهبی زرتشتی ها را از نزدیک دیدی؟

نه متاسفانه . اما خیلی دوست دارم یه بار فرصت پیدا کنم و از نزدیک این مراسمو تماشا کنم .

7- اصفهان اومدی تا حالا ؟

شاید خنده دار باشه . من مادرم اصفهانی هستش اما من تا حالا اصفهان نرفتم با اینکه مامان زیاد به اصفهان رفت و آمد داره اما هر دفعه یه اتفاقی افتاده که من نتونستم برم اواخر تیر امسال این طلسمو میشکونم.

8- گفتی کتاب خونه داری . کتاب های کتاب خونه ات بیشتر توی چه مایه ای هست ؟

قصد داشتم یه عکس از کتابخونه م بزارم اینجا حالا وقت نشد اما بهزودی اینکارو میکنم.

کتابهام بیشتر تو این زمینه ها هستند : فیلم (فیلمنامه و مباحث تئوریک) ، روانشناسی، ادبیات (شعر و رمان )
    فلسفه ، شطرنج و مرجع

مرسی از وقت و حوصله ای که می ذاری

خواهش میکنم وظیفه است

4. این کاربر از mehrdad21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چه جالب با این اوصاف من تمام عمرم بر فناس......
    چون هیچکدوم از این فیلما رو ندیدم
    ================================

راستی من چون اخبار فوتبالو زیاد دنبال نمیکنم
    میشه بفرمایین که بالاخره قضیه بارسا و رئال چی شد؟ کدوم قهرمان شده؟؟(ای کاش رئال بوده باشه..)
    سلام
    البته این نظر منه
    به هر حال توصیه میکنم ببینی این فیلما رو ضرر نمیکنی

امشب تکلیف قهرمان لالیگا معلوم میشه .

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

پس نسل سوم هم می خونی الان که فکر نکنم اینکار رو بکنی چون خیلی افت کرده مثل قبل نیست.
    یه سوال می دونی سیامک رحمانی و محمد کیاسالار کجا مطلب می نویسند ,اینترنت، مجله، روزنامه، اصلا می شناسیشون؟

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

سلام

1.تو یکی از پستات دیدم گفتی دنیای تصویر میخونم............. بنظرت نقداش خودخاهانه نیست.......؟؟؟!!!
    مثلا فیلم ها رو فقط از چند بعد نیگا میکنه مثلا بیشتر فیلم های ترسناک رو میگه اشغالن و همین طور بیشتر فیلم ها کمد رو اگه اخرین شمارشو خونه باشی دیدی که چقدر بدو بیرا به فیلم محکومین گفته در حالی که این فیلم مخاطبین خاص خودشو داره و اون اصلا به اونا توجه نمیکنه ........تمام فیلم های الپاچینو هم مینویسه هر کی نبینه باید بره بمبره .........چقدر هم از هری پاتر مینویسه

بدتر از همه :
    .......... از HILARY DUFF هم بدش میاد میگه این نون چهرشو میخره همه فیلماشو نقد بد میکنه یه ذره هم به فکر ما نیست

خلاصه نظرت درباره ی این مجله چیه........با همه اینایی که گفتم همه شماره هاشو میخرم

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

ابتدا تشكر ميكنم از roksana خانم بخاطر هديه‌هاشون
    سلام

به شخصه تبريك ميگم به آقا مهرداد بخاطر اين پشتكار و علاقه و ادبي كه در پستهاشون ميشه مشاهده كرد.

لطف دارید . ممنون از لطفتون

درباره فيلم قرمز نوشتيد فكر ميكنم اين يك سه گانه باشه. سفيد ، قرمز و آبي. درسته ؟

بله 3 گانه ای است که به سفارش کشور فرانسه ساخته شد و کارگردانی اش هم بر عهده کیشلوفسکی بود اگر به این سه رنگ توجه کنید رنگهای پرچم فرانسه هستند .

البته خود من فيلم سفيد رو چندين سال پيش ديدم و چه فيلم زيبايي بود. داستان عشق يك مرد فكر كنم لهستاني به يك زن فرانسوي و اينكه زن فرانسوي از اون مرد طلاق ميگيره ولي اين عشق هرگز در وجود آن مرد از بين نميره و راهي كشور خودش شده و با يك تجارت موفق پولدار شده و برميگرده و با درست كردن پاپوشي براي زن سابقش اون رو در مهلكه‌اي بد قرار ميده و در انتها خرد شدن زنش رو در حاليكه شديدا گريه ميكنه نگاه ميكنه. همچنانكه هنوز عاشق اونه.

حالا شما دو تا رنگ دیگه رو احتمالا ندیدی اون دو تا خیلی از سفید بهترند مخصوصا فیلم قرمز که تو زمان خودش خیلی سر و صدا کرد و اتفاقا شد آخرین فیلم استاد . استفاده از رنگ در دو فیلم دیگر بسیار زیباتر است و سبک بصری قرمز و آبی حیرت انگیز است و اکثر صحنه ها چشم نواز است توصیه میکنم دو فیلم دیگر این سه گانه را هم ببینی

نميدونم داستان پروانه اثر هرمان هسه رو كه تو قسمت ادبيات نوشتم خونديد يا نه. اون هم به نحوي مثل فيلم سفيد هست.

از هرمان هسه فقط کتاب "دمیان را خوندم . نخوندمش اما در اولین فرصتی که سرم خلوت شه حتما میخونمش
    مرسی از اطلاعی که دادی

شنيدم كه قرمز بهترين در بين اين سه فيلم است. داستان اون هم تو اين زمينه هست ؟ اون يكي چي ؟

نه داستان قرمز فرق میکنه: موضوع فیلم قرمز : والنتین مدل عکاسی تصادفا با قاضی بازنشسته ای آشنا میشود که اوقاتش را با گوش دادن مخفیانه به مکالمه های تلفنی همسایه ها میگذارند .................

بیشتر توضیح ندادم تا فیلم جذابیت خودشو از دست نده

داستان فیلم آبی: ژولی زن جوان فرانسوی طی یک سانحه اتومبیل شوهر و فرزندش را از دست میدهد و خود به سختی صدمه می بیند .....................

موفق باشيد

مرسی شما هم همینطور

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خوشم اومد خوشم اومد خوشم اومد خوشم اومد .
    خیلی خوشم اومد از جوابات خیلی منطقی بود آخه من فکر می کردم هر کسی که طرفدار چلسی یا مورینیو هست مثل خود مورینیو هیچ انتقادی رو قبول نمی کنه و... و اینکه یک نفر می تونه هم طرفدار رئال باشه هم بارسا من خودم بازیهای فصول قبل رئال رو خیلی دوست داشتم مخصوصا زیدان و رونالدو و .. حالا این فصل رو کمتر چون از سبک مربیگری کاپلو خوشم نمیاد بر خلاف خودش.

سلام خواهش میکنم نظر لطفته . شما هم منطقی بحث میکنی و من لذت میبرم از بحث با شما. درسته قبول دارم کاپلو چون نتیجه گراست روح فوتبال رو از رئال گرفته و خب احتمال داره هم از رئال بره چون مادریدی ها از نحوه بازی تیمشون راضی نیستند . زیدان بازیکن محبوب منه .

فقط یه چیزی اینکه میگی بازیکن خراب کن نیست این بازیکنا یکی دوتا نیستند شوچنکو، رایت فیلیپس، دامین داف، و تا حدودی بالاک، اشلی کول، روبن، وین بریج، اسکات پارکر، و چند تا دیگه که قرار بود آینده فوتبال جزیره باشند و الان..

من نمیگم بازیکن خراب کن نیست من میگم اولا باشگاههای دیگه هم زیاد بازیکن خراب کردند دوما فقط مورینیو مقصر نیست سیاستهای باشگاه هم خیلی تاثیر گذاره مثلا ببین شوچنکو رو مورینیو نمی خواست اما آبراموویچ خریدش خب وقتی یه مربی به بازی یه بازیکن اعتقاد نداشته باشه معلومه سرنوشت اون بازیکن چی میشه .
    بعد به نظر من تو تیمهایی که ستاره محور هستند از این اتفاقها زیاد میوفته مثلا اینتر رو در سالهای گذشته ببین
    : سیدورف، سباستین فری ، کیلی گونزالس رو خراب کرد یا مثلا همین میلان بازیکنی مثل ردوندو و ریوالدو رو خراب کرد بارسلون امانوئل پتی و مارک اورمارس رو که تو آرسنال نقطه اتکا بودند را نابود کرد رئال هم که تو این زمینه رکورد داره این قدر بازیکن خراب کرده که حد نداره و قابل دفاع هم نیست

و اگر تو تیمی دیگه بودند وضعیتشون خیلی فرق می کرد فقط بازیکنایی تو این تیم دووم میارند که قدرت بدنیشون خیلی خیلی بالا باشه.

کاملا درسته نمونه بارزش دروگبا و اسین

قهرمانی رئال رو هم بهت تبریک میگم چیزی هست که مسلمه در واقع بارسلونا تو ال کلاسیکو برگشت (بدترین شب فوتبالی من) قهرمانی رو از دست داد و بعدش اینقدر اشتباه کرد که حالا کارش به اینجا کشید

هنوز که نشده اما حرفتو قبول دارم . بارسا این فصل از چند تا مهره اش خیلی ضربه خورد وگرنه الان باید با اختلاف امتیاز فاحش قهرمان میشد . ویکتور والدز ، اولگر ، تورام و اتوئو عملکرد خوبی رو نداشتند
    تابعد

بحث با شما خیلی شیرینه. ممنون .

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام خدمت آقا مهرداد عزیز

سلام داداشی

سوالهای منم تخصصی نیست.

مگه ایرادی داره . هر چی دوست داری بپرس

به چه زبانهایی تسلط داری؟

زبان انگلیسی تا حد زیادی تسلط دارم . ترکی رو هم بلدم چون بابام تبریزیه. (ترکی رو بلدم اما مسلط نیستم)

چندتا رمان جنایی، پلیسی با حالی که خوندیو معرفی کن؟

پلیسی که زیاد خوندم کتابهای آگاتا کریستی رو خوندم پوآرو رو هم خیلی دوست دارم چه سریالش چه داستانش جفتشون خوبند البته دیوید ساچت هم در نقش پو آرو عالی بازی کرده است . یکی از نکات مثبتی که تو رمانهای کریستی هست تسلطش بر این ژانره . مثلا بعضی وقتا یه جزئیاتی رو میگه که آدم مات و مبهوت می مونه . خوب کریستی یه زمانی تو آزمایشگاه سم شناسی کار میکرده به خاطر این اطلاعاتش تو این زمینه عالی بوده.

یه سری کتاب هم هدیه رفتم که مجموعه داستانهای شرلوک هلمز بود این کار 4 جلدی رو انتشارات طرح نو چاپ کرده . شرلوک هلمز رو هم خیلی دوست دارم .

چند تا کار هم از ریموند چندلر خوندم که اونها هم عالی بودند شخصیت فیلیپ مارلو واسم کاراکتر جالبیه

چندتا از کتابهایی(هرچی) بارها و بارها خوندی هنوزم خسته نشدی؟
    بوف کور ، صد سال تنهایی - بارون درخت نشین - چگونه همانند یک استاد بزرگ فکر کنیم (شطرنج) ، هنر سینما ، مفاهیم نقد فیلم ، فیلمنامه سینما پارادیزو

بیشتر چه نوع موسیقی گوش میدی مثال بزن برای همشون؟

به جز متال و راک اکثر سبکها رو گوش میدم . موسیقی بی کلام خیلی گوش میدم .

سنتی : همایون شجریان رو خیلی دوست دارم مخصوصا تصنیف هوای گریه- محمد رضا شجریان رو هم گوش میدم آهنگ بت چین رو خیلی دوست دارم - از سنتی ها بنان رو هم خیلی دوست دارم مخصوصا آهنگ کاروان

تاج اصفهانی رو هم به خاطر آهنگ زیبای " در دل آتشه " دوست دارم
    پاپ : محسن چاووشی ( با بعضی آهنگاش زندگی میکنم - مثل آهنگ صبوری - صفا- رفیق خوب- عشق دو حرفی - سنگ صبور)
    سیاوش قمیشی ( با اکثر کاراش ارتباط برقرار میکنم اما سبک جدیدشو دوست ندارم)
    معین ، شادمهر ، محسن یگانه . از زن ها هم هایده ، سیمین غانم و گوگوش

البته تعدادشون خیلی زیاده

تلفیقی : محسن نامجو ( از این آدم خیلی خوشم میاد صداش خیلی به دلم میشینه و سبکشو دوست دارم)

محمد اصفهانی

به ظاهرت چقدر اهمیت میدی؟

یه زمان خیلی اهمیت میدادم اما هرچی سنم داره بیشتر میشه توجهم کمتر شده.

اهل جدولم هستی؟کدوم مجله جدولرو استفاده میکنی؟
    جدول روزنامه هایی که میگیرم رو معمولا حل میکنم . قدیما که زیاد جدول حل میکردم مجله جستجو رو میگرفتم الان نمی دونم وجود داره یا نه ؟ سودوکو هم زیاد حل میکنم یه دوره هم تو دانشگاه گذاشتم برای روشهای حلش که خیلی خوب ازش استقبال شد.

به نظرت انسان چه موقع درک میکنه که هیچی نمیدونه؟

هر چی بیشتر مطالعه میکنه بیشتر درک میکنه که چقدر نادانه .
    از چه ادکلنی استفاده میکنی؟

چندتایی هستند : KENZO,MALIZIA, DERRICK

سوال سیاسی: به نظرت اقای احمدی نژاد دوره بعد هم انتخاب میشه؟ چرا؟

(امیدوارم نشه) نظر من اینه که نمیشه . چون ناموفق ترین دولت را داشته و همه مردم هم از وضع کشور ناراضین . ایشون در بهترین وضع کشور رو تحویل گرفتن و به جایی که به فکر مشکلات داخلی باشند دشمن تراشی میکنند

مهرداد جان خیلی ممنون فعلا سوالام همین بود

مرسی امیر جان . بازم سئوال بود در خدمتم

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

با این کلمه ها یک جمله بساز

کلاغ . ملاقه . دیوانه . ال سی دی .

خیلی سخته

یه دیوانه کلاغی رو که تو ملاقه بود به سمت مانیتور ال سی دی پرتاب کرد ( میدونم جمله مسخری شد)

راستی نگفتی هوا پسه یا نه ؟

من پرسیدم که از چه لحاظ ؟ اما شما نگفتی . اما اگه از لحاظ اوضاع کشور می گی ، آره به نظرم هوا پسه

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •