این مودم جیبی خوب جواب میده؟ تو پست یکی از دوستان دیدم شاکی بود که ۳ بار خراب شده. چون امکان حمل مودم برام مهمه.
این جیبی بدون تقویت کننده خیلی ضعیف میشه؟
این مودم جیبی خوب جواب میده؟ تو پست یکی از دوستان دیدم شاکی بود که ۳ بار خراب شده. چون امکان حمل مودم برام مهمه.
این جیبی بدون تقویت کننده خیلی ضعیف میشه؟
از دوستان کسی از این مسئلهی آپگرید کردن سیستمهای ایرانسل خبر نداره؟
ما 2 روزه سرعتمون داغونه. هر چی هم زنگ میزنیم ایرانسل میگن یا سالمه یا دیگه به زور میگن ما یه هفتهست داریم سیستمهامون رو آپگرید میکنیم.
والا سرعت من تو اسپید تست داغونه رو 33 هست اما با IDM سرعت دانلود بعضی اوقات تا 150 کیلوبایت هم میره سرویس من 512 محدود هست احتمالا تو سرویس های محدود سرعت ها رو بالا بردن چون پهنای باند هم سریع تموم میشه باید هی حجم بخرم![]()
تست امروزمون
512 نامحدود دائمی ، کیفیت عالی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز مرسی از عکس...چه قدر پینگش خوبه....خوراکه بازی ..تو سرور تهران 84 دیگه خیلی خوبه مثل adsl مخابرات میمونه..
منم به اجبار باید وایمکس بگیرم...این عکس رو دیدم دیگه فهمیدم میشه بازی کرد با وایمکس...adsl نمی تونم بگیرم چون مشکل خط تلفن دارم..
الان یه سرویس 128 هم پینگش همینقدره؟ به این خوبیه؟ بعد کلا 1 عدد مودم برای کامپیوتر ثابث تو خونه و 1 سرویس 8 ماهه که به کاربر خونگی میدن همون 128 فرمودید نمیدن بیشتر....کلا چه قدر میشه؟ بعد مودم چی باید بخرم؟ اگر 128 گرفتم پینگش 200 بود چی؟ مال شما که پینگشتون خیلی عالیه
ممنون میشم کمک کنید![]()
والا رفیق نمیتونم به شما قول بدم که اگر وایمکس ایرانسل بگیرید پینگش مثل من باشه . خونه قبلی که بودم خیلی افتضاح بود ولی الان که جابجا شدم خیلی بهتر شده (با وجود گیرندگی تقریباً یکسان) . ضما اینکه بعضی روزها خوبه بعضی روزها هم خرابه ، نمیدونم سرویس 128 هم پینگش اینطوری هست یا خیر !!!
شما نقشه ایرانسل رو ببینید اگر در منطقه سبز هستید بهتره که مودم wi-fi دار مدل BM632w رو بخرید در غیر اینصورت بهتره مودم outdoor رو بخرید . اگر میتونید بهتره که معرفینامه ای بگیرید تا بتونید سرعت بالاتر از 128 داشته باشید .
در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعرفه ها رو نوشته و در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم قیمت مودم ها رو هم نوشته .
حتی میتونید با پرداخت یکساله اشتراک موم usb یا wi-fi هدیه بگیرید . البته به محدود بودن حجم در طول سال توجه کنید که احتمالاً مجبور هستید حجم بخرید .
آقا میگم شماهم افت سرعت داشتین این چند وقته؟
به شدت. توی این دو سه روز گذشته به شدت داغون بوده و هست.
سرعت دانلود خيلي كم نشده ولي پينگ رفته بالا.
متأسفانه برای من سرعت و پینگ با هم اُفت کردن.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)