سلام
باید بعد از خدمت مجددا کنکور بدید
اگه قبول شدید ، دانشگاه نمرات بالای 12 شما رو قبول میکنه
موفق باشید
سلام
باید بعد از خدمت مجددا کنکور بدید
اگه قبول شدید ، دانشگاه نمرات بالای 12 شما رو قبول میکنه
موفق باشید
دوستان الان من سنوات تحصیلیم تموم شده میخوام برم سربازی نامه ام اومده که برم سربازی باید بده کاریمو به دانشگاه صاف کنم؟
نتیجه کاردانی ناپیوسته بدون کنکور آزاد کی می یاد ؟؟؟؟؟؟
اگه میخوای انصراف بدی بله باید تصفیه کنید
Last edited by farshidshd; 05-11-2012 at 14:36.
من کاردانی ناپیوسته بدون آزمون آزاد رزقان فارس ثبت نام کردم .
موقع ثبت نام نوشته که یک روز بعد با در دست داشتن نسخه چاپی رسید ثبت نام به واحد دانشگاهی مورد نظر مراجعه کنید .
من نمی تونم تو این چند روز از تهران برم اونجا . چی کار باید بکنم ؟؟
موقع ثبت نام اصلا معدل دیپلم و این چیزها هم نخواستن . چه جوری گزینش قراره انجام بشه پس ؟؟؟
خیلییی مهمه . خواهشا هرکی می دونه جواب بده .
بچه ها کسی تراز آخرین فرد قبول شده در سال 91 در رشته ی روانشناسی عمومی دانشگاه تهران جنوب رو می دونه؟
روز اول بهمون چند تا برگه داده بودن که قوانین دانشگاه توش ونوشته شده بود، مثل همین که سه جلسه غیبت مجازه و حد اکثر 20 واحد می شه برداشت و غیره
یه موردی بود که می گفت برای کاردانی نمی شه بیشتر از 5 ترم خوند
من خیلی هارو دیدم که مدت زیادی تو دانشگاه بودن....
سوال من اینه که اگه یه نفر مشکل سربازی نداشته باشه میتونه بیشتراز 5 ترم طول بده؟ اگه 5 ترم بگذره و چند تا واحدت بمونه چی؟
کلا این قانون سفت و سخته ؟
سلام دوست من
بله طبق قوانین نباید بیش از اون طول بکشه
ولی افراد زیادی هستند و که چندین ترم بیش از اون هم میخونن
خیلی مشکلی نیست
پیروز باشید
با دروود
در دانشگاه واحد ما،مجموعه ای از خدمات دانشگاه به صورت مزایده به پیمانکارانی واگذار شده است ،از این روی پیمانکاران نیز برای مدیریت مجموعه مورد اجاره خود،بایستی از نیرو هایی استفاده نمایند.
حال پرسش این است که آیا اساسا شرکت دانشجویان در اینچنین مزایده هایی خلاف اساسنامه های دانشگاهی ی باشد و آیا استفاده از دانشجویان آن واحد به عنوان نیروی کار مورد نیاز پیمانکاران،خلاف می باشد ؟
با سپاس
سلام
خیر خلاف نیست ، مشکلی پیش نمیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)