تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 758 از 940 اولاول ... 258658708748754755756757758759760761762768808858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,571 به 7,580 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

با سلام مجدد مگه نباید فایل cv0f.img رو توی فولدر C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Konami قرار داد؟ بعدش اون فایل d رو که برای رجیستری هستش هم اجرا کنم یا نه؟ ضمنا قبل از اینکه install orginal رو نصب کنم آیا باید یک بار هم که شده تو بازی برم یا نه ، آخه بازی رو دوباره نصب کردم و هنوز هم تو بازی نرفتم . ممنون
    سلام
    نه دوست عزیز شما باید در محل نصب بازی فولدر img رو پیدا کنی وتو اون جا این فایل رو کپی کنی .
    به طور مثال من بازی رو توی درایو E نصب کردم این هم مسیرش :
    E:\Program Files\Pro Evolution Soccer 2009\img
    بعد فولدر img توی مسیر زیر به جای فولدری که به نام img هستش جایگزین کنید :
    New Folder\program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009
    نه شما باید فقط وفقط فایلی به نام  Pro Evolution Soccer 2009 رو از توی فولدی که دان کردی برای پچ پیدا کنی و اونو اجرا کنی .
    نه نیازی به رفتن به بازی نیست ولی چون که شما بازی رو تازه نصب کردین برای اطمینان از صحت نصب بازی یه بار بازی رو اجرا کنید .
    موفق باشید
    Last edited by MORTAZA.2FUN; 19-04-2009 at 23:32.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقا شرمنده دوباره پست دادم ... این سوالم خیلی مهمه .
    من ورژن بازیم 1 هست اگگه بخوام به 1.4 ارتقا بدم که کیت سرور هم جواب بده و رو بازی غیر اورجینال من هم بیاد باید چه کنم ؟
    (فک کنم Khelane بدونه ..... چون پستشو تو PersianPes دیدم .... )

دوست عزیز سلام
    اول یه سوال ایا پچ 1.40 منتشر یافته بعدا" هم من پچ 1.30 رو نصب کردم هیچ مشکلی نداشت ریسک کن و نصبش کن ببین کار میکنه البته باید از کرک استفاده کنی تا انجام بشه خب برای اینکه پچهای کونامی نصب بشه اول فایل زیر رو دانلود کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعداز گرفتن فایل اون رو اکسترکت کن پسوردش هم matin هستش بعداز اکسترکت کردن پوشه img بازی کرک شده خود رو در مسیر فایل دانلودی کپی کن دراین مسیر

xxx\New Folder\program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009

یا اموزش زیر رو بگیر
    کد:

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

یعنی هیچ کی نمی تونه کمکم کنه!!!!!!!!
    من 2 هفتست که ازتون کمک می خوام ولی کسی حتی جوابمو نمی ده!!
    بابا من یه فایلی کوفتی چیزی میخوام که اسامی بازیکنان کلاسیک درست بشه همین!!! ی با مرام پیدا بشه کم کنه
    دوست عزیز، چرا این همه یه پست رو تکرار می کنی؟؟؟؟؟؟ من که قبلاً جوابتون رو دادم. گفتم می تونید هر چیزی رو که خواستین به طور کامل از
    کد:
    بگیرین. حتی توضیح دادم که اینا مربوط به دوتا فایله!!!!

با سلام خدمت شما
    اگه میشه یه لطفی کنید خو دتون یه توضیح مختصر بدین ممنون میشم

یه خبر من الان دارم فوتبال رو می زنم و هفته نهم هستش و به تیم هم دعوت شدم فقط مونده که الان تعویض بشم و به بازی بیام
    وغیر از این بازی دو بازی دیگه تو هفته های 10 و11 هستش ببینم که ایا منو دعوت می کنه یا نه
    حتما خبر شو بعدا بهتون میدم که دعوت شدم یا نه ......

قربانتان
    کار GGS که خیلی زیاده. شما دقیقاً بگو کدوم قسمتشو می خوای؟

پ.ن: شما جدی توی هفته نهم دعوت شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام crespo جان
    این هم نتیجه ی بازی من 100 دقیقه توی تیم بازی کردم بعد 3 مسابقه هم انجام دادم این هم عکسش :
    کد:
    قربانتان
    ای خدااااااااااا!!!!! پس چرا من دعوت نمیشم؟؟؟؟؟؟؟ شما پستت چیه؟ بازی رو روی چن دقیقه گذاشتی؟ بازیکنای کلاسیک رو هم توی BAL‌ روی YES‌ گذاشتی؟؟؟ اون گزینه آخر که مربوط به ریست کردن در آینده هست رو روی چی گذاشتی؟؟؟؟ شما بازی رو روی چه لولی انجام میدی؟؟؟؟ الان توی چه تیمی بازی می کنی؟؟؟ میانگین نمره هات چنده؟؟؟؟ از پچ GamingAccess هم استفاده می کنی؟؟؟ خلاصه یه توضیح کامل بده!!!!

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اون ترینری که تمام مهارت ها رو تو bal میبره رو 99 رو میخواستم اگه لطف کنید

ممنون

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ُلام کرسپو جان من بازم به دلایلی تازه bal رو شروع کردم الان هم توی اوساسونا هستم ببینم به تیم ملی دعوت میشم ولی تنظیمات bal رو در اول همون دفالت خودش دادم فقط توپ ها رو راندوم کردم بعدا سطح transfer هم high قرار دادم میانگینم حدود 6.5 تا 8 هست نمره 8 هم فقط یه دفعه گیرم اونده چون من توی پست هافبک راست البته یه کم جلئتر از بقیه هافبکها بازی میکنم و توانای هام زیاد قابل ملاحظه نیست از یه پچ استفاده میکنم اسمش smock 1.4 خدایش اخرشه

اقای روبرت اینم هم ترینر ولی باید نت فریمورک 3 رو نصب کرده باشی ضمنا" زبان این برنامه پورتغالیه با یهکم اکتحان کردن میفهمی کدوم شوته و کدوم سرعته و....
    کد:

6. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

ُلام کرسپو جان من بازم به دلایلی تازه bal رو شروع کردم الان هم توی اوساسونا هستم ببینم به تیم ملی دعوت میشم ولی تنظیمات bal رو در اول همون دفالت خودش دادم فقط توپ ها رو راندوم کردم بعدا سطح transfer هم high قرار دادم میانگینم حدود 6.5 تا 8 هست نمره 8 هم فقط یه دفعه گیرم اونده چون من توی پست هافبک راست البته یه کم جلئتر از بقیه هافبکها بازی میکنم و توانای هام زیاد قابل ملاحظه نیست از یه پچ استفاده میکنم اسمش smock 1.4 خدایش اخرشه

اقای روبرت اینم هم ترینر ولی باید نت فریمورک 3 رو نصب کرده باشی ضمنا" زبان این برنامه پورتغالیه با یهکم اکتحان کردن میفهمی کدوم شوته و کدوم سرعته و....
    کد:
    سلام دوست عزیز
    راستی شما تونستید پچ 1.30 رو بدون هیچ مشکلی اجرا ونصب کنید .
    واگه میشه این پچی که شما میگید اون رو در اختیار ما هم بذارید تا ما هم مثل شما با بازی حال کنیم .
    ممنون میشم
    قربانتان

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست عزیز من به فرموده شما پچ 1.30 رو نصب کردم و هیچ یغامی مبنی بر کیت سرور و یا غیره نبود چون کرک داشتم ضمنا" این پچ 400 مگ هست که شاید برای شما سنگین باشه اگه میخواید یه لینک تورنت برات مز===یزارم هم قابل رزیوم باشه و...

خودم از این پچ استفاده میکنم 1.4

کد:
    واین همین پچه البته نسخه جدید تر که 1.5

کد:
    باید از نرم افزار تورنت استفاده کنی
    Last edited by khelane; 20-04-2009 at 12:56.

9. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام دوباره و تشکر از دوست عزیزم MORTAZA.2FUN میخواستم بگم من همه اون کارهایی که تو آموزش بود را کردم ، بازی هم داشت نصب میشد تا اینکه آخرهای بازی ارور این 9 تا فایلو داد که تو پوشه img خودم که کپی کردم نیست، لطفا این 9 تا فایلو اگه آدرسی داری بذار که من بگیرم یا اگه داری و زحمت نیست برام آپلودش کن چون فکر نکنم حجمشون زیاد بشه. این 9 تا فایل اینها هستند: rv0c_q و rs0e_f و rv0c_f و rs0e_g و rv0c_g و rv0c_s و rs0e_s و rs0e_i و rv0c_i ضمنا همشون رو ignore زدم نصب شد بازیم اومد ولی برای اینکه داشته باشم میگم.
    Last edited by khalil50000; 20-04-2009 at 14:08. دليل: اضافه کردن مطلب

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست عزیز همشون رو ignore بزن من هم نداشتم ولی بازیت کار میکنه نگران نباش الان با خیال راحت برو پچ کونامی رو نصب کن

12. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

دوست عزیز من به فرموده شما پچ 1.30 رو نصب کردم و هیچ یغامی مبنی بر کیت سرور و یا غیره نبود چون کرک داشتم ضمنا" این پچ 400 مگ هست که شاید برای شما سنگین باشه اگه میخواید یه لینک تورنت برات مز===یزارم هم قابل رزیوم باشه و...

خودم از این پچ استفاده میکنم 1.4

کد:
    واین همین پچه البته نسخه جدید تر که 1.5

کد:
    باید از نرم افزار تورنت استفاده کنی
    سلام
    اگه میشه زحمتش رو بکش اما هر دو فایل رو برای دان می خوام .

کار GGS که خیلی زیاده. شما دقیقاً بگو کدوم قسمتشو می خوای؟
    پ.ن: شما جدی توی هفته نهم دعوت شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ای خدااااااااااا!!!!! پس چرا من دعوت نمیشم؟؟؟؟؟؟؟ شما پستت چیه؟ بازی رو روی چن دقیقه گذاشتی؟ بازیکنای کلاسیک رو هم توی BAL‌ روی YES‌ گذاشتی؟؟؟ اون گزینه آخر که مربوط به ریست کردن در آینده هست رو روی چی گذاشتی؟؟؟؟ شما بازی رو روی چه لولی انجام میدی؟؟؟؟ الان توی چه تیمی بازی می کنی؟؟؟ میانگین نمره هات چنده؟؟؟؟ از پچ GamingAccess هم استفاده می کنی؟؟؟ خلاصه یه توضیح کامل بده!!!!
    سلام دوست عزیز
    من می خوام چند اسکوربرد جدید رو جایگزین کنم من چه توری می تونم با این برنامه کار کنم لطفا توضیح بدین .

بله درسته من توی هفته 9 به تیم ملی دعوت شدم البته این رو هم بگم که من اون اوایل که بازی رو شروع کردم اوایل یه نگاهی به بازی های فصل کردم که ببینم با کدوم تیم های ملی مسابقه خواهم داد اما هیچ تیمی برای بازی نبود وفقط و فقط بازی های باشگاهی بود اما بعد از اینکه به هفته 7 که رسیدم دیدم که با سه تیم ملی بازی دارم اون توی هفته های 9و10و11 و دیدم که به جای سه بازی که توی لیگ قرار بود بازی کنم این سه مسابقه رو فرار داده واون سه تیم باشگاهی رو زیر این مسابقات فرار داده تا بعد هر بازی ملی یه بازی باشگاهی بکنم اما من که اون اوایل نگاه کردم چیزی از این ها پیدا نبود .

شما هم صبر کنید شاید مثل بازی من می خواد بشه البته اینو بگم منو توی اولین بازی که با کولومبیا داشتم منو دعوت کرد بعد از اون هم که بازی باشگاهی بود اونو که انجام دادم دیگه به من دعوتنامه نفرستاد من فکر کردم که توی مسابقه بازی نمی کنم حتی به کسانی که قرار بود بازی کنن و یا تعویضیباشن هم نگاه کردم اما اثری از اسم من نبود بعد منو توی دقیقه 70 تعویض کرد واومدم تو بازی خودش هم با مسی تعویض شدم بعد بازی بعدی که باشگاهی بود اون رو انجام دادم وبعد اون هم باز بازی ملی بود اما منو دعوت نکرد اما تو لیست ذخیره ها بودم این بار هم با tevez تعویض شدم ضمنا من که توی بازی قبلی به لیست نگاه کرده بودمانگار دقت نکرده بودم اما اسم من فکر کنم بود . که با مسی تعویض شدم .

پست من نوک حمله هستش cf و بازی رو روی 5 دفیفه ای گذاشتم و بازیکنان کلاسیک رو رو ی نه گذاشتم و اون ریسیت بازی رو هم رو نه گذاشتم و من بازی رو با اماتور شروع کردم بعد الان هم من توی فولام بازی می کنم و میانگین امتیازاتم 7.71 هستش والان من هم از پچ گیمینگ اکسس پچ 1.30 استفاده می کنم و هم از پچ ارمین جان .
    این هم یه عکس از تنظیمات مربوط به بازی :
    کد:
    اگه سوالی بود در خدمتیم .
    قربانتان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •