تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 758 از 1138 اولاول ... 258658708748754755756757758759760761762768808858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,571 به 7,580 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

ممنونم جناب كامارو از حوصله و لطفتون
    اين سيستم ورودي هواي گرم منيفولد را تاحالا نديدم،بررسي ميكنم اگه درست كار كنه خيلي خوبه چون اين كار من يعني پايين آوردن ورودي هواي كاربراتور به فضاي پشت رادياتور براي استفاده از هواي گرم براي تغذيه ي موتور در زمستان ممكنه باعث ورود گرد و خاك به كاربرات بشه.
    ظاهرا ترموستات شما گير داره زيرا اينطور نيست كه ترموستات يكمرتبه باز بشه بلكه با افزايش دما ذره ذره باز ميشه و حتي در دماي مثلا 60 درجه هم يه ذره كوچولو باز ميشه و در دمايي كه روي آن نوشته كاملا باز ميشه.
    فاصله لاستيك ضربه گير با شاسي به نظر من خيلي كمه،همه ماشينها دستكم ١٠cm جا براي بالا و پايين رفتن قسمت جلو ماشين و نوسان فنرها وجود داره اما نوا كمتر از 5cm، به نظرتون اگه من ارتفاع اون لاستيكها را نصف كنم مشكلي پيش مياد؟
    جنابkcnc ممنون از نشاني صفحاتي كه داديد ، ميرم ميخونم ببينم ميتونم سيستم سوييچ و استارت را تنظيم كنم؟
    ،من هنوز ترموستات جديد نخريدم اما ظاهرا به پيكان شباهت داره.
    سپاس
    Last edited by hamid-r-s; 08-11-2014 at 19:44.

2. 6 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان عزیز.
    اینم سری کامل عکسهای بیوک
    اگر از جای دیگه ای هم خواستید بگید عکس بزارم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم نمد فابریک داخل صندوق عقبه تا حالا استفاده نشده منم حیفم میاد استفاده کنم!!

این هاسکی هم مال یه دوستامه رفتیم دور زدیم بعدش از ماشین پیاده نمیشد!!!

دوستان نظرتون چیه؟ ماشین خوب شده؟اگه انتقاد یا پیشنهادی دارین بگین.

=====
    =====

در مورد ترموستات هم من پیکانی اصلی 82 انداختم راضی هم هستم.
    Last edited by mohamad.hejazi; 08-11-2014 at 23:07.

4. 9 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام دوتان عزیز.
    اینم سری کامل عکسهای بیوک
    اگر از جای دیگه ای هم خواستید بگید عکس بزارم
    سلام.. دستت درد نکنه. بیوک چی هست؟ شبیه سری B هست.. سلیقت هم که عالی.. پرفکت خیلی حال کردم

6. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.ناقابله
    بیوک ایران(اسکای لارک)تیپ بی3
    مدل 1358

امکانات:کولر-فرمان هیدرولیک-4شیشه برقی-قفل مرکزی-بخار گیر شیشه عقب-گیربکس اتوماتیک-برف پاکن تایمر دار

8. 7 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

متشكرم جناب KCNC
    بله ترموستات پيكان به خوبي روي محل نصب ترموستات در موتورهاي 6 و 8 سيلندر GM سوار شده و كاركرد مناسبي داره.
    البته من فكر ميكنم در گذشته ساخت ترموستات بر اساس يك استاندارد خاص مانند بلبرينگ و يا كاسه نمد بوده كه با سايز و شماره مشخص ميشده و به همين دليل ترموستات پيكان با شورلت و يا فولكس پاسات يكي هست، اما در خودروهاي امروزي ديگه هر شركت خودرو سازي براي خودش يك نوع ترموستات طراحي ميكنه و مثلا ديگه نميشه از ترموستات 206 براي پيكان استفاده كرد و يا حتي براي 405 كه از خود شركت پژو هست.

اما با اين حساب هنوز ميشه به نوعي از ترموستاتهاي ديگه هم براي شورلت استفاده كرد منتها بهتره كه استاندارد اندازه ها را بر اساس ترموستات پيكان در نظر بگيريم كه بهترين همخواني و هماهنگي را با محل نشيمنگاه خودش در سر سيلندر شورلت داره.

بطور مثال ترموستات پرايد مقداري از نظر قطر نسبت به پيكان كوچكتر هست و احتمالا براي شورلت مناسب نباشه

سمت راست ترموستات پيكان و سمت چپ پرايد

قطر ترموستات پرايد مقداري كمتر از پيكان هست و به نظر ميرسه كه مناسب استفاده در شورلت نباشه

قطر ترموستات پيكان

مقدار كمتر قطر ترموستات پرايد نسبت به پيكان

سال گذشته از ترموستات نوع پيكان با نام SUPER PART FRANC استفاده كردم كه كيفيت خوبي ارائه كرد، فقط درجه حرارت نسبتا كمي داشت ( 74 درجه )
    امسال از نمونه ساخت شركت ROSTER استفاده كردم كه 82 درجه هست منتها همان ايراد را داره كه بايد چند وقتي استفاده و تست بكنم اگر مشكل خاصي درست كرد تعويض ميكنم.

10. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

امروز بعد از چندین روز بالاخره کیت کامل واشرهای موتور که از تهران خریداری شده بود رسید، مارکشون رول هست و جعبه سفید ابی دارن و بنا به تایید مکانیک بهترین جنس موجود در بازار همین نمونه هست، همچنین رینگها مارک پرفکت تهیه شد به همراه یاتاقانها و یه سری لوازم دیگه تا انشالله در همین چند روز اینده موتور رو جمع کنیم.
    جناب mohamad.hejazi عزیز بیوکتون بسیار زیبا و سالمه، امیدوارم سالها از سواری باهاش لذت ببرین.

12. 5 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اتصال ورودي لوله هواي گرم براي موتور

لوله زانويي شكل كه براي نصب در زير گلويي جاي ف ي ل ت ر هوا ساخته شده از يك سمت به مانيفولد اگزوز وصل ميشه تا هواي گرم شده توسط اگزوز به سمت دهانه كاربراتور هدايت بشه. براي محكم شدن اين لوله از يك پيچ استفاده شده

سمت ديگه لوله داراي خرطوم پلاستيكي هست كه متاسفانه توي ماشين من نبود و بجاي اون از يك تكه لوله لاستيكي با خم مناسب استفاده كردم و يه زير گلوي دهانه ورودي ف ي ل ت ر هوا متصل شد

اين قسمت در واقع يك دريچه داره كه توسط مكش هواي موتور و كاركرد يك سيستم وكيوم ، مثل دريچه هاي كولر و بخاري عمل ميكنه ، منتها براي اينكه بصورت خودكار باشه و بر اساس مقدار حرارت هواي محيط و موتور دريچه باز و بسته بشه، از يك ترموسوئيچ استفاده شده كه در داخل محفظه ف ي ل ت ر هوا نصب شده و در حالت سرد بودن هوا ، مسير مكش هوا براي وكيوم باز ميشه تا هواي داغ به كاربراتور برسه و در زمان گرم شدن مسير هوا بسته و در نتيجه دريچه هم بسته شده و هوا از مسير معمولي خودش كه خنكتر هست وارد كاربراتور بشه.
    دوتا لوله هوا كه از سمت موتور براي ايجاد مكش و سمت وكيوم دهانه براي باز و بسته كردن دريچه به اين ترموسوئيچ وصل شده در زير محفظه ف ي ل ت ر هوا وجود داره.
    اگر اين سيستم عمل نميكرد اول لوله هاي وكيوم را چك كنيد چون ممكنه پاره و پوسيده شده باشن و مكش به درستي انجام نشده باشه.

زمستانها اين لوله را نصب و تابستانها باز ميكنم، چون هواي بشدت داغ خوزستان جوريه كه ديگه نيازي به گرم كردن هواي ورودي كاربراتور نيست

14. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehdicentury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

علی آقا ممنون از توضیحات کامل همراه با تصویرت
    دوستان برف پاک کن ماشین من مورد پیدا کرده
    طبق جستجوهای زیاد تو نت و باز کردنش و توجه به عملکردش متوجه شدم این قطعه که پلاتین اصلی برق ورودیش هست
    مشکل داره و موقع قطع کردن برق درست عمل نمی کنه ( یه جور قطع کن مکانیکی هستش ) و فیوز مربوطه می سوزه
    حالا دوستان جایی سراغ ندارن یا استوک یا نو این رو داشته باشه چند جا آمار گرفتم نداشتن

16. 5 کاربر از mehdicentury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

درود بر همه دوستان و درود بر ستون توانای این انجمن علی آقای عزیز
    موتور برف پاکن منم ایرادش اینه که کلیدش قطع میکنم بازوی برف پاکن همون جای خودش می ایسته.
    کمکی از دست بنده برای آقای مهدی سنچری ساخته نیست.
    حالا میفهمم چرا وقتی شلنگ وکیوم ترموسوییچ را وصل میکنم بعد یه دقیقه موتور میلرزه،چون هوای گرم منیفولد نمیاد تا ترموسوییچ را باز کنه و هوای بیشتری به کاربرات برسه.چون لوله اتصال منیفولد به کاربرات وصل نیست ضمنا این ترمو سوییچ با دریچه ای که میبنده مانند یه ساسات هم عمل میکند ، درسته؟
    دیروز یه اسپری کاربرات شور را کامل به طور یکسره توی کاربرات روشن داغ خالی کردم امیدوارم تاثیر گذاشته باشه، یه ترموستات ۸۲ فرانسوی مخصوص پژو را ۱۲هزار خریدم و نصب کردم خیلی دقیقه.
    کلید چراغ عقب و تنظیم استارت که روی محور فرمان قرار دارد را کامل به سمت چپ چرخاندم و سفت کردم، چراغ دنده عقب که قبلا در حالت خلاص هم روشن میشد درست و فقط در حالتR روشن میشه،استارت هم که قبلا در حالت N نمیخورد درست شد اما دوباره به حالت قبل برگشت و در وضعیت N استارت نمیخورد. اشتباهی هم مرتکب شدم و سیم نمایشگر مکانیکی وضعیت شیفتر را پاره کردم و اکنون پشیمانم.
    هم اکنون هم کمی نگرانم چون چراغ دینام گاهی دیر خاموش میشه یا هنگام توقف روشن میشه البته تسمه ش کمی پوسیدگی داره هنوز چک نکردم ایراد از خود دینام است یا شل بودن تسمه یا پوسیدگی آن؟
    راستی دوستان شماره و نوع و راهنمایی تعویض تسمه های موتور را دارند؟

18. 5 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

متشكرم جناب mehdicentury

فكر ميكنم اگر اين قطع كن را باز كنيد و بخشي كه كنتاكت برق از اون رد ميشه را بررسي كنيد، مشكل بهتر مشخصه شده و قابل تعمير باشه، چون بيشتر مواردي كه توي اينجور وسائل پيش مياد بخاطر كثيف شدن يا خال زدن دهانه كنتاكتها و يا پلاتينهاي اونها است، درست مثل دهانه پلاتين در دلكوهايي كه پلاتين دارند.
    اگر اشتباه نكنم توي شورلت كاپريس هم از همين مدل موتور برف پاكن استفاده شده و ممكنه با نمونه شما همخواني داشته باشه.

////////////////////////////////////

خيلي متشكرم جناب hamid-r-s
    چون خيلي وقت هست كه موتور برف پاكن باز نكردم، تقريبا اون وضعيت قرار گيري قطع كن اتوماتيك را فراموش كردم، اما توي تصويرهايي كه دارم ميگردم و با شرح توضيح ميدم كه ممكنه مشكل نمونه شما از چي باشه و به احتمال زياد قابل تعمير هم هست.

موردي كه در باره سيستم هواي گرم ساسات گفتيد درسته و به نوعي براي كاركرد بهتر كاربراتور و موتور تعبيه شده، منتها اگر اون لوله اتصال به مانيفولد اگزوز را نداشته باشه، بازهم مشكلي كه باعث لرزش موتور بشه نبايد بوجود بياد چون در هر حالت چه دريچه بسته يا باز باشه، هوا از يكي از مسيرها به سمت كاربراتور هدايت خواهد شد و نبود اون لوله فقط باعث ميشه كه هواي گرم به طرف كاربراتور هدايت نشده و مثل حالت معمولي كار بكنه.

لرزش احتمالا بخاطر مشكلي توي لوله ها بايد باشه كه هواي اضافي را به سيستم موتور وارد ميكنه و باعث بهم خوردن تنظيم هوا و سوخت كاربراتور ميشه كه بيشترين دليل پارگي و پوسيدگي بخشي از اون لوله هاي لاستيكي هست.
    تمام لوله ها را به دقت چك كنيد تا احيانا چنين مشكلي داشت، پيدا بشه. خرابي ترموسوئيچ هم ميتونه باعث اين اتفاق باشه، بطوري كه هوا از اون سوئيچ نشت داشته باشه.

سوئيچ چراغ دنده عقب و استارت روي فرمان را كه تنظيم كرديد درست بوده و بايد همين كار را بازهم تكرار كنين تا بهترين وضعيت تنظيم بوجود بياد، اگر درست نشد ممكنه بخاطر درست جا نرفتن سوئيچ در محل خودش باشه و يا شل بودن پيچها.

كل سوئيچ را از روي پوسته فرمان باز كنيد و با دست و در حالتي كه قابل بررسي دقيق باشه تمام وضعيتهاي مختلف استارت و دنده عقب را چك كنيد .

در مورد دينام بهترين كار اينه كه تست دينام انجام بشه و اين كار با گرفتن آمپر از دينام بوسيله آمپر متر انجام شده و نشان ميده كه دينام دقيقا چه مقدار آمپر برق و ولتاژ توليد ميكنه؟
    احتمال داره ذغالها كوتاه و فرسوده شده باشه كه با تعويض مشكل حل ميشه چون خرابي آفتمات و يا ديود معمولا باعث روشن شدن يكسره چراغ دينام خواهد شد.

تعويض تسمه هاي كولر و دينام و هيدروليك فرمان روش خاصي نداره و با شل كردن پيچ نگهدارنده و رگلاژ هركدام از اين بخشها( كمپرسور كولر، دينام، پمپ فرمان) و خارج كردن تسمه مربوطه از محل خودش انجام پذير هست، منتها دوتا از تسمه ها( كولر و دينام) بخاطر اينكه بعد از تسمه پمپ فرمان قرار دارند، باز و بسته كردن و پياده كردن كامل اونها از روي ماشين مستلزم باز و بسته كردن كامل تسمه هاي جلوتر از خودش هست.

امروز لوله هاي بخاري را هم مثل سال قبل وصل كردم.

اول آب رادياتور را با لوله داخل يك بشكه ريختم تا دوباره به داخل اون برگشت داده بشه

كوركن لوله بالا كه خودم ساختم را باز كردم و لوله ورودي رادياتور بخاري متصل شد.

كوركن لوله پايين هم توسط خودم ساخته شده بود ولي كامل باز نكردم چون سر لوله پايين را يك تكه لوله آب فلزي وصل كرده بودم تا راحت با جنت اتصال برقرار كرده و با بست سفت بشه، بنابراين تنها بخشي كه باز شد يك اسپندل كهنه بود كه نقش اصلي كوركن را ايفا ميكرد

و در نهايت آب رادياتور دوباره ريخته شد.

20. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •