تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 758 از 905 اولاول ... 258658708748754755756757758759760761762768808858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,571 به 7,580 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

در آغاز فعالیت webnagroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما. شتاب ماشین عالی شده اما یک مسئله ای پیدا کرده. ماشین که سرد است موقع روشن کردن باید 7-8 استارت بخورد (بعد از خاموش شدن بوق) تا روشن شود. کمی هم با لرزش روشن می شود اما بعد از 15-20 ثانیه همه چیز نرمال و ماشین آماده حرکت می شود ... ضمنا دوگانه سوز نیست اما مدل 91 است (ازبدترین سالهای تولید پراید 131)

2. این کاربر از webnagroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما. شتاب ماشین عالی شده اما یک مسئله ای پیدا کرده. ماشین که سرد است موقع روشن کردن باید 7-8 استارت بخورد (بعد از خاموش شدن بوق) تا روشن شود. کمی هم با لرزش روشن می شود اما بعد از 15-20 ثانیه همه چیز نرمال و ماشین آماده حرکت می شود ... ضمنا دوگانه سوز نیست اما مدل 91 است (ازبدترین سالهای تولید پراید 131)
    خواهش میکنم
    این بد روشن شدن صبحگاهی توی پراید انژکتور خیلی اتفاق میفته و از خیلی چیزا هم میتونه باشه. البته بیشتر تو پراید های ساژم میشه ولی 91 بعید میدونم ساژم باشه.
    اول از همه چک کنید ببینید فشار بنزین پشت ریل افت نمیکنه و شیلنگ بنزین ورودی صبح خالی نشده باشه، چون زیاد پیش میاد پمپ و یا شیلنگ داخلی پمپ خراب میشه و چند ساعت که خاموش میمونه فشار افت میکنه. ضمنا بهتره چند بار سوییچ رو باز و بسته کنید (3-4 بار پمپ کار کنه کامل) قبل روشن کردن و مجددا تست کنید.
    با دیاگ سنسور ها هم چک بشه خوبه. سنسور دور موتور و میل سوپاپ و فشنگی آب. شاید فشنگی دما رو درست نشون نمیده و ایسیو متوجه نمیشه ماشین سرده

تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

خواهش میکنم
    این بد روشن شدن صبحگاهی توی پراید انژکتور خیلی اتفاق میفته و از خیلی چیزا هم میتونه باشه. البته بیشتر تو پراید های ساژم میشه ولی 91 بعید میدونم ساژم باشه.
    اول از همه چک کنید ببینید فشار بنزین پشت ریل افت نمیکنه و شیلنگ بنزین ورودی صبح خالی نشده باشه، چون زیاد پیش میاد پمپ و یا شیلنگ داخلی پمپ خراب میشه و چند ساعت که خاموش میمونه فشار افت میکنه. ضمنا بهتره چند بار سوییچ رو باز و بسته کنید (3-4 بار پمپ کار کنه کامل) قبل روشن کردن و مجددا تست کنید.
    با دیاگ سنسور ها هم چک بشه خوبه. سنسور دور موتور و میل سوپاپ و فشنگی آب. شاید فشنگی دما رو درست نشون نمیده و ایسیو متوجه نمیشه ماشین سرده

ممنون از شما. انژکتور زیمنس هست. مواردی که فرمودید (باز کردن چندباره ی سوییچ) را انجام دادم. تاثیری نداشت. ضمنا حتی اگر نیم ساعت هم ماشین خاموش باشد در استارت مجج باز هم همین مشکل را داریم ... به نظر هم می رسد کمی بوی بنزین خام داخل ماشین می آید. به هم ارتباطی ندارند ؟

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون از شما. انژکتور زیمنس هست. مواردی که فرمودید (باز کردن چندباره ی سوییچ) را انجام دادم. تاثیری نداشت. ضمنا حتی اگر نیم ساعت هم ماشین خاموش باشد در استارت مجج باز هم همین مشکل را داریم ... به نظر هم می رسد کمی بوی بنزین خام داخل ماشین می آید. به هم ارتباطی ندارند ؟
    خواهش میکنم
    شما پس از اینکه چند ساعت ماشین خاموش بود شیلنگ ورودی بزنین به ریل سوخت رو خارج کن. اگه بنزین پاشید که مشکلی نداره، اگه نپاشید شیلنگ رو داخل یه بطری بذار و بگو یکی سوییچ رو باز کنه، اگر با تاخیر بنزین اومد مشکل توی پمپ هست و مسیر بنزین تخلیه میشه
    بوی بنزین از خیلی چیزها میتونه باشه. حبابگیر، شکستگی کوچیک مجموعه پمپ یا فیلتر بنزین و...

6. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Rf350's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

405

Sent from my SM-A300H using Tapatalk

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

یک مسئله ای پیدا کرده.
    ماشین که سرد است موقع روشن کردن باید 7-8 استارت بخورد (بعد از خاموش شدن بوق) تا روشن شود. کمی هم با لرزش روشن می شود اما بعد از 15-20 ثانیه همه چیز نرمال و ماشین آماده حرکت می شود ...
    ضمنا دوگانه سوز نیست اما مدل 91 است (ازبدترین سالهای تولید پراید 131)
    سلام
    دیر روشن شدن ماشین خیلی علتها داره:
    کثیفی شمعها یا بیش از حد باز بودنِ گپِ شمعها
    بنجل بودن یا نیم سوز بودن یک یا چند وایرشمع
    تنظیم نبودن استپر موتور (موتور پله ای) . باید بازش کنین و بدون دستکاریش تمیزش کنین و نصبش کنین و به روشی که قبلا بارها ذکر شده ریست بشه . در تاپیک زیر درج شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در این صفحه هم هست . مطلب 5128
    علتهای دیگه :
    فشار کم سوخت
    تنظیم نبودن دلکو یا تسمه تایم یا فیلرها
    البته امروزه بیشتر ماشینها دلکو و فیلرگیری نداره
    سردی بیش از حد هوا
    بنزین نامناسب
    برق ضعیف
    خرابی سنسور دمای موتور
    بیش از حد شل بودن پیچ تنظیم دریچه ی گاز (پیچ سلو )
    و غیره
    همه ی اینها رو میشه چک کرد و تست کرد

9. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه پژو پارس سال مدل 95 با کارکرد 10000 تا دارم ، چند وقتی هست که تو سرعت بالا (حدودا بالای 100 ) و رد شدن از دست انداز چراغ باز بودن در ، روشن و خاموش میشه (حتی وقتی که در ها قفل هستند!)
    یه مدتی این مشکل خود به خود رفع شده بود ولی چند وقتی هست که دوباره اینطوری شده
    ممنون میشم اگه کسی اطلاعی درباره این مشکل داره کمک کنه

تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

خواهش میکنم
    شما پس از اینکه چند ساعت ماشین خاموش بود شیلنگ ورودی بزنین به ریل سوخت رو خارج کن. اگه بنزین پاشید که مشکلی نداره، اگه نپاشید شیلنگ رو داخل یه بطری بذار و بگو یکی سوییچ رو باز کنه، اگر با تاخیر بنزین اومد مشکل توی پمپ هست و مسیر بنزین تخلیه میشه
    بوی بنزین از خیلی چیزها میتونه باشه. حبابگیر، شکستگی کوچیک مجموعه پمپ یا فیلتر بنزین و...
    سلام
    تست شد و بنزین بدون مشکل وارد چرخه می شود. ضمنا استارت هم تست شد (جابجایی با استارت دیگر) باز هم همین مشکل وجود دارد. دقیقا بعد از تعویض سوزن های انژکتور این مساله به وجود آمد. ضمنا شمع ها و وایرها هم تعویض شدند و مشکل حل نشد...

تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

سلام
    دیر روشن شدن ماشین خیلی علتها داره:
    کثیفی شمعها یا بیش از حد باز بودنِ گپِ شمعها
    بنجل بودن یا نیم سوز بودن یک یا چند وایرشمع
    تنظیم نبودن استپر موتور (موتور پله ای) . باید بازش کنین و بدون دستکاریش تمیزش کنین و نصبش کنین و به روشی که قبلا بارها ذکر شده ریست بشه . در تاپیک زیر درج شده
    در این صفحه هم هست . مطلب 5128
    علتهای دیگه :
    فشار کم سوخت
    تنظیم نبودن دلکو یا تسمه تایم یا فیلرها
    البته امروزه بیشتر ماشینها دلکو و فیلرگیری نداره
    سردی بیش از حد هوا
    بنزین نامناسب
    برق ضعیف
    خرابی سنسور دمای موتور
    بیش از حد شل بودن پیچ تنظیم دریچه ی گاز (پیچ سلو )
    و غیره
    همه ی اینها رو میشه چک کرد و تست کرد
    ممنون. می فرمایید که استپر را ریست کنم؟ چشم
    ضمنا از وقتی سوزن ها تعویض شدند این مکل پیش آمد. برق خودرو الان همه اجزا نو شده اند (دینام - باتری - شمع و وایرها)
    ضمنا شاید بد منظور را رسانده باشم: من یک استارت می زنم اما طولانی باید نگه دارم (5-6 ثانیه) تا بالاخره روشن شود.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

ممنون.
    می فرمایید که استپر را ریست کنم؟
    چشم
    ضمنا از وقتی سوزن ها تعویض شدند این
    مکل پیش آمد.
    برق خودرو الان همه اجزا نو شده اند (دینام - باتری - شمع و وایرها)

ضمنا شاید بد منظور را رسانده باشم: من یک استارت می زنم اما طولانی باید نگه دارم (5-6 ثانیه) تا بالاخره روشن شود.
    سلام

به احتمال زیاد فشار سوخت افت کرده و یا انژکتورها استاندارد نیست و داره کمتر از حد نرمال سوخت ازش پاشیده میشه

بنده با نصب سیسمتی که قبلا در تاپیک صرفه جوئی توضیحش رو نوشتم , میتونم فشار سوخت رو کم و زیاد کنم که برای شهر خیلی مفیده و تا 40% مصرف رو کاهش میده

وقتی فشار سوخت رو بالاتر میبرم , با تک استارت روشن میشه و با یک نیش گاز میخواد پرواز کنه اما مصرف به شدت زیاد میشه خصوصا در شهر

وقتی فشار رو خیلی میارم پائین ,موتور دیر روشن میشه .اگر خیلی خیلی فشار رو کم کنم اصلا روشن نمیشه چون انژکتور فقط یک شیر برقی هست که یا بازه یا بسته. علت پاشیده شدن سوخت از انژکتورها فشار سوخت هست که توسط پمپ ایجاد میشه و رگولاتور سوخت هم باعث میشه که فشار بیش از حد بالا نره و سوخت اضافی هم برگرده به باک

اگر فیلتر بنزین خیلی وقته عوض نشده عوضش کنین . فشار سوخت میره بالا و موتور زودتر روشن میشه

اگر میدونین قبل از تعویض انزکتورها مصرف چقدر بوده , حالا که موتور دیر روشن میشه حتما مصرف هم کم شده
    ===============================
    درضمن امیدوارم از روی حدس و گمان انزکتورها و قطعات دیگه رو عوض نکرده باشین وگرنه ضرر کردین

هر قطعه رو میشه تست کرد تا فهمید سالمه یا سرویس لازم داره یا تعمیر یا تعویض
    سرویس یعنی تنظیم و تنظیف و روغنکاری و گریسکاری
    چرا انزکتورها رو عوض کردین؟
    آیا میدونین امکان نداره همه ی انژکتورها با هم خراب بشه ؟
    آیا خبر دارین که محاله همه وایرشمعها با هم خراب بشه ؟

اینها رو از روی دلسوزی میپرسم وگرنه پولها از جیب شما رفته
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 24-09-2016 at 16:32.

14. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •