تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 758 از 800 اولاول ... 258658708748754755756757758759760761762768 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,571 به 7,580 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

پروفشنال attaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با عرض سلام و تبريك سال نو خدمت تمامي دوستان عزيز
    چند هفته اي هستش كه يه پنجره ارور موقع بالا اومدن ويندوز من مياد و كلافم كرده . چه طوري ميتونم اينو ببرمش كه ديگه نياد ؟
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با عرض سلام و تبريك سال نو خدمت تمامي دوستان عزيز
    چند هفته اي هستش كه يه پنجره ارور موقع بالا اومدن ويندوز من مياد و كلافم كرده . چه طوري ميتونم اينو ببرمش كه ديگه نياد ؟
    ممنون
    یا ویروس گرفتین که به فایل مشهور svchost آسیب زده: که باید با آنتی ویروس و ضد جاسوس و تروجان PC رو کامل اسکن کنید تا همشون پاک بشه. و بعدش فایل های ویندوز رو تعمیر کنید.
    یا فایل ویندزتون آسیب دیده که باید تعمیر کنید.

اول از همه از بابت ویروس و کرم و تروجان مطمئن شید که محفوظ هستید و کامپیوترتون آلوده نیست؛ بعدش فایل های سیستمی و DLLهاتون رو چک و جایگزین کنید:
    سی دی نصب ویندوز رو داخل درایو بزارید. بعدش منوی استارت، Run، و توی اونجا تایپ کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یا ویروس گرفتین که به فایل مشهور svchost آسیب زده: که باید با آنتی ویروس و ضد جاسوس و تروجان PC رو کامل اسکن کنید تا همشون پاک بشه. و بعدش فایل های ویندوز رو تعمیر کنید.
    یا فایل ویندزتون آسیب دیده که باید تعمیر کنید.

اول از همه از بابت ویروس و کرم و تروجان مطمئن شید که محفوظ هستید و کامپیوترتون آلوده نیست؛ بعدش فایل های سیستمی و DLLهاتون رو چک و جایگزین کنید:
    سی دی نصب ویندوز رو داخل درایو بزارید. بعدش منوی استارت، Run، و توی اونجا تایپ کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام . خيلي ممنونم دوست عزيزم از راهنماييتون
    سيستم رو كلا اسكن كردم و بعدش هم سي دي ويندوز رو گذاشتم و اون كاري كه گفتيد براي تعمير ويندوز انجام دادم ولي بازم نشد و بازم اون پيام موقع بالا اومدن ويندوز مياد ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . خيلي ممنونم دوست عزيزم از راهنماييتون
    سيستم رو كلا اسكن كردم و بعدش هم سي دي ويندوز رو گذاشتم و اون كاري كه گفتيد براي تعمير ويندوز انجام دادم ولي بازم نشد و بازم اون پيام موقع بالا اومدن ويندوز مياد ؟
    پس میخواهین یک بار هم با CD ویندوز اساسی repair کنید. CD ویندوز رو بوت کنید. در صفحه اول Enter، صفحه دوم F8، و در صفحه سوم روی ویندوزی که قصد تعمیرش رو دارید Enter بزنید.
    می تونید توی کنترل پنل، Administrative Tools، و Event Viewer رخ داد های کامپیوترتون رو مشاهده کنید، اونجا رو هم چک کنید شاید اطلاعات مفیدی بدست بیارین که مشکل مشخصا از کجاست.

6. این کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

پس میخواهین یک بار هم با CD ویندوز اساسی repair کنید. CD ویندوز رو بوت کنید. در صفحه اول Enter، صفحه دوم F8، و در صفحه سوم روی ویندوزی که قصد تعمیرش رو دارید Enter بزنید.
    می تونید توی کنترل پنل، Administrative Tools، و Event Viewer رخ داد های کامپیوترتون رو مشاهده کنید، اونجا رو هم چک کنید شاید اطلاعات مفیدی بدست بیارین که مشکل مشخصا از کجاست.
    ويندوز رو تعمير كنم به اصل ويندوز كه صدمه اي وارد نميشه برنامه ها و ... تو درايو ويندوز پاك نميشن ؟
    نميشه اين فايل svchost رو از يه جا گير بياريم و بريزيم سرجاش تا درست بشه ؟
    در ضمن موقع repair كردن يه پسورد ميخواهد ؟ ميگه password administator ؟ در حالي كه من روي ويندوزم هيچ پسوردي نزاشتم /.
    Last edited by attaghi; 28-03-2011 at 14:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه a.l.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ويندوز رو تعمير كنم به اصل ويندوز كه صدمه اي وارد نميشه برنامه ها و ... تو درايو ويندوز پاك نميشن ؟
    در ضمن موقع repair كردن يه پسورد ميخواهد ؟ ميگه password administator ؟ در حالي كه من روي ويندوزم هيچ پسوردي نزاشتم /.
    سوال اول نه
    سوال دوم به Run بعدcmd بعد sfc/scannow سی دی ویندوز باشه
    سوال سومم من خودم تاحالاموقع تعمیر ویندوزبه چنین مشکلی برنخوردم

9. این کاربر از a.l.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1. نه، اصلا و ابدا. فقط و فقط ممکنه بعضی درایورهاتون رو موقع نصب ویندوز ازتون بخواد که اون موقع باید CD/DVD درایور مربوطه رو توی دستگاه بذارین.
    2. یه سری روش های دستی هست اما ریسکش خیلی بالاست و منم اصلا بهت توصیه نمیکنم. با CD ویندوز تعمیر اساسی که کنی به احتمال زیاد برطرف میشه.
    3. این ویندوز الانتون رو کی ریخته؟ هرکی ریخته موقع نصب ویندوز توی اون پنجره های تنظیمات واسه "ادمین" پسورد گذاشته. ولی شما که یوزرت مهمان نیست،هست؟ شما هم "ادمین" هستی دیگه؟؟

11. این کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

1. نه، اصلا و ابدا. فقط و فقط ممکنه بعضی درایورهاتون رو موقع نصب ویندوز ازتون بخواد که اون موقع باید CD/DVD درایور مربوطه رو توی دستگاه بذارین.
    2. یه سری روش های دستی هست اما ریسکش خیلی بالاست و منم اصلا بهت توصیه نمیکنم. با CD ویندوز تعمیر اساسی که کنی به احتمال زیاد برطرف میشه.
    3. این ویندوز الانتون رو کی ریخته؟ هرکی ریخته موقع نصب ویندوز توی اون پنجره های تنظیمات واسه "ادمین" پسورد گذاشته. ولی شما که یوزرت مهمان نیست،هست؟ شما هم "ادمین" هستی دیگه؟؟
    ممنون
    مشكل پسورد حل شد حالا مرحله بعد كه اينتر ميزنم يه همچين پيامي مياد كه بايد جلوش يه چيزي بنويسم :
    C:/WINDOWS
    نميدونم جلوش چي بنويسم هر چي هم اينتر ميزنم دوباره همين مياد ؟

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

سلام سلام ...

tweak ای برای XP هست که گزینه‌های منوی New در رایت کلیک رو ادیت کنیم؟ (چیزی بهش اضافه کنیم؟)
    می‌خوام یه template خاصی از Office رو بندازم تو New که doc جدید خواستم باز کنم، راحت به این template دسترسی داشته باشم ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    مشكل پسورد حل شد حالا مرحله بعد كه اينتر ميزنم يه همچين پيامي مياد كه بايد جلوش يه چيزي بنويسم :
    C:/WINDOWS
    نميدونم جلوش چي بنويسم هر چي هم اينتر ميزنم دوباره همين مياد ؟
    شما وقتی با سی دی بوت شدی، توی همون صفحه اول کلید R رو میزنی؟؟؟
    دقیقا طبق مراحلی که گفتم انجام میدی؟؟ اصلا محیط داس نباید بری!!!!

سلام سلام ...

tweak ای برای XP هست که گزینه‌های منوی New در رایت کلیک رو ادیت کنیم؟ (چیزی بهش اضافه کنیم؟)
    می‌خوام یه template خاصی از Office رو بندازم تو New که doc جدید خواستم باز کنم، راحت به این template دسترسی داشته باشم ...
    بله، میتونی نرم افزار TuneUp Utilities 2004 رو نصب کنی. دلیل اینکه 2004ش رو گفتم اینه که راحت exit میشه و سبک تر و بی مزاحمت تر از 2010 و 2011 هستش.
    وقتی برنامه رو اجرا کردی میتونی بری TuneUp System Control/File Types/New Menu.

15. 2 کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •