تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 758 از 949 اولاول ... 258658708748754755756757758759760761762768808858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,571 به 7,580 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

متأسفانه در كشوري هستيم كه فقط به فكر جيب و درآمدزايي خودشون هستند
    بله ما هاب منطقه بوديم و اولين شهر اينترنتي جهان رو هم راه اندازي كرديم همين كيش خودمون
    بعد از 20 سال تشريف ببريد كيش اولا هتلها فقط در داخل لابي و كافي شاپ سرويس دارند مثلا هتل شايگان تازه هر روز بايد ميرفتي يك برگه ميگرفتي يوزرنيم و پسورد ميداد براي اون روز محدود 20 مگ و هتل سورينت مريم با اينكه توي اتاق سرويس ميداد ولي كاملا محدود بودش يعني فكرشو بكن شهر اينترنتي يعني شما هر جاي اين شهر بايد با سرعت بالا و كيفيت عالي اينترنت وايرلس داشته باشي مثل استانبول شما هر جا بري خود دولت وايرلس رايگان گذاشته وصل ميشيد كارهاتونو انجام ميدين هتلها رستورانها كافي شاپها توي خيابون حتي پاركها و مساجدشون چون برحسب نياز جامعه و با تكنولوژي پيش ميرن البته كشور مالزي هم بد نبودش خوب بود ولي باز هم مثل تركيه نبود
    مثلا شما ميري يك عكس سلقي توي سلطان احمد بگيري براي دوستت بفرستي همون موقع سه سوت يك عكس با حجم بالا رو ميفرستي ولي ايران از صبح تا شب ميلياردها تومان پول تبليغات تلويزيوني ميدن ولي همش دروغه رايتل يك ذره سرعتش خوبه اونهم توي بعضي جاهاي كرج نه همه جاش
    هر روز شاهد محصول جديد مثل تلويزيون و بلوري و ايكس باكس و غيره و غيره هستيم كه حتي اپليكيشنهاشون با اينترنت بروز ميشن فرض ميري ال جي 55 ميخري كه از اخبار روز مطلع بشي يا از جديدترين عكسهاي 500px يا چت كني و همه چي بعد كه وصل ميكني يا اينترنت قطعه يا اينترنت فيلتره يا اينترنت با اين اپ خاص مشكل داره چيرو باور كنيم
    بيخود نيست ايرانيها روز بروز دارن از اين كشور خارج ميشن - حاضرن در كمترين فضاي خانه و مكان زندگي كنن ولي حداقل از دولت و اينترنت عالي استفاده كنند
    نه همش از صبح تا شب هي فيلترنت بشن -

2. 3 کاربر از amir3852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بخدا من که دنبال فرصتی هستم که برم دبی زندگی کنم اگه خدا بخواد حداقل اعصابت راحته زندگی ات هم بدور از دغدغه است هی نگران این نیستی که شب بخوابی صبح بلند بشی ببینی همه چیز گرون یا قوانین عوض شده مطمئنی که با پس اندازت میتونی چند روز بعد یا چند ماه بعد اون چیزی رو که میخوای بخری

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

یک اتفاق عجیب : ما 3 تا خط تفن داریم تو مرکز حکمت شعار یکی با پیش شماره 7724 که فن آوا روشه یکی هم 7744 که پارس آنلاین روشه و یکی هم 7713 که قبلا فن آوا روش بود و جمعش کردم و از سپنتا درخواست دادم ولی سپنتا امروز اعلام کرده که مخابرات درخواست رو رد کرده و این رو گفته : متاسفانه با توجه به نوع فناوری به کار رفته در کابل کشی خطوط مخابراتی در محدوده شما، امکان ارائه سرویس اینترنت پرسرعت نمیباشد / مگه همچین چیزی میشه؟ پس چرا شرکت های دیگه رو خط های دیگه بهم سرویس دادن؟

5. این کاربر از samannnn.hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

یک اتفاق عجیب : ما 3 تا خط تفن داریم تو مرکز حکمت شعار یکی با پیش شماره 7724 که فن آوا روشه یکی هم 7744 که پارس آنلاین روشه و یکی هم 7713 که قبلا فن آوا روش بود و جمعش کردم و از سپنتا درخواست دادم ولی سپنتا امروز اعلام کرده که مخابرات درخواست رو رد کرده و این رو گفته : متاسفانه با توجه به نوع فناوری به کار رفته در کابل کشی خطوط مخابراتی در محدوده شما، امکان ارائه سرویس اینترنت پرسرعت نمیباشد / مگه همچین چیزی میشه؟ پس چرا شرکت های دیگه رو خط های دیگه بهم سرویس دادن؟
    چند سال پیش یکسری خط تو نقاط مختلف ایران واگذار کردن که فقط میشد تماس گرفت و زنگ زد.هیچ خدماتی روی خط تلفن ها نمیشه انجام داد.به تدریج دارن یواشکی قسمتی از بودجه مخابرات رو برای تعویض کابل و انجام کابل برگردان اختصاص میدن.
    شما اگه زیادی سیریش بشی، مجبور خطوط شما رو زودتر عوض کنند.
    من خودم میخواستم برای طبقات منزلمون 6 تا خط بگیریم،خود طرف گفتم همه رو برای Adsl میخوام.
    مخابرات مجبور شد که تمام خطوطی که به ما داد همگی دسته دوم بودن.
    XPERIA Z3
    Last edited by rznrz06; 30-05-2015 at 14:56.

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

الان اگه بخوای خط ثبت نام کنی گزینه اینترنت پر سرعت داره باید بزنی وگرنه خط فیبر نوری ممکنه بهت بدن اونوقت مجبور میشی که از مخابرات اینترنت بگیری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اقا من هنوز متوجه نشدم!
    سرویس 512 برنزی مگه سرعت دانلودش 60 نیست؟ بعد از مصرف منصفانه قراره چند بشه مثلا؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اگه دقت کردی باشین میفهمین که چرا رو خطوط فیبر نوری اینترنت نمیدن چون اینترنت با بهترین کیفیت به دست مشترک میرسه و این چیزیه که اینا نمیخوان انحصارش دست مخابراته چون تجهیزاتی داره که میتونه این خطوط رو کنترل کنه

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

الان خطوط مسی خیلی قدیمی شده متاسفانه خطوط بسیاری در ایران مسی هست از جمله خط خودمون

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

۸ کیلوبایت بر ثانیه

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اقا من هنوز متوجه نشدم!
    سرویس 512 برنزی مگه سرعت دانلودش 60 نیست؟ بعد از مصرف منصفانه قراره چند بشه مثلا؟
    ۸ کیلوبایت دوست عزیز سرعت اسمی تقسیم بر ۸ میشه و این یعنی مثلا قانونی و بازگشت به عصر دیال آپ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •