سلام دوستان یک ماهه هست اینترنت من مشکل داره پینگ 8.8.8.8 برام 200 کمتر نمیشه سرعت 8 مگ دارم قبلا این مشکل نداشتم آیا برای شما هم اینجوری هست؟
سلام دوستان یک ماهه هست اینترنت من مشکل داره پینگ 8.8.8.8 برام 200 کمتر نمیشه سرعت 8 مگ دارم قبلا این مشکل نداشتم آیا برای شما هم اینجوری هست؟
کاملا تایید میشه منهم شاتل داشتم و گول خوشنامی قبلی پارس اشغال رو خوردم و سه ماهی میشه اومدم همه این مشکلات رو دارم و کاملا ناراضی هستم. مهمترین چیز برای من ترافیک خارجی و استفاده از قندشکن ها هست که میتونم بگم در هفتاد درصد مواقع اختلال داشتم اکثرشون که اساسا کانکت نمیش و میزنه آفلاین هستی یکی دوتا هم بزحمت با سرعت کیلوبایتی و قطعی ممکنه کار کنند اگه طرحم یکساله نبود فورا تخلیه میکردم. اینها اینترانت رو بجای اینترنت میفروشند و پهنای باند خارجی رو شدیدا محدود میکنند خصوصا در سرویس های جشنواره.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
راستش من چون حجم زیادی در ماه دارم زیاد تاحالا تو نخ حساب کتابش نرفتم چون زیاد هم میارم اما چیزی که تو سایتشون دیدم پارس آنلاین بر خلاف دیگر شرکتها یک گیگ رو 1000 تا حساب میکنه نه 1024 تا و به این صورت حجم بیشتری پات حساب میشه هرچند اینجوری که شما میگی "وحشتناک" احتمالا قضیه چیز دیگری و از سمت خودت باشه برنامه ای ویندوزی چیزی اپدیت شده باشه
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Last edited by arsinn; 14-06-2019 at 20:34.
آره بابا همه چیز غیر فعاله اصلا برای خودمم نادره جوابش
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
همه چیزو چک کردم حتی وای فای هم خاموش گذاشتم برنامه باند ویت هم دارم اما واقعا موندم توش چرا اینجوری شده
حالا گذشته از اینا ورا اینقدر کم بهمون گیگ میده؟
الان های وب دارم در شهرستان کلی گیگ میده با ۵۰ هزار نت ۸ مگ سر ماه هم ۱۰۰ گیگ میمونه اما پارس آنلاین ...
انشالا از ابتدای تیر شبکه پارس آنلاین و های وب یکی خواهد شد
هههههه والا پارس آنلاین کم فروشی میکنه
یک ماه ۸ مگ میده ۱۵۰ گیگ
های وب میده ۲۰۰ گیگ
به نظر من الان بزرگترین مشکل پارس انلاین کاهش سرعت تو بعضی ساعت ها مثل 9 تا 1 شب هست !
جالبه اگه همونطور که سایت پارس آنلاین گفته هر کیلو و مگا و .... رو به جای ضرایب 1024 ضریب 1000 در نظر بگیرید. در هر 100 گیگابایت نزدیک 7 گیگ کم فروشی دارن
(تازه اگه داستانای حجم دزدی حقیقت نداشته باشه. خیلیارو دیدم مینالن)
دقیقا
و الانم تو همین پیج مشخص شد علتش چیه
ادغام پارس و های وب که قراره از تیرماه اجرایی بشه
از این به بعد باید بیشتر منتظر قطعی و افت سرعت بود
بدبختی داریم از دست های وب اومدم پارس حالا دوباره های وب اومد سراغمون با نت افتضاحش
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)