من که گوشیمو تو تنظیمات زدم gsm only! باتری هم کمتر مصرف میشه... سیم کارت ایرانسل رو به زودی کلا خاموش میکنم، گور بابای این شرکت مفت خور
من که گوشیمو تو تنظیمات زدم gsm only! باتری هم کمتر مصرف میشه... سیم کارت ایرانسل رو به زودی کلا خاموش میکنم، گور بابای این شرکت مفت خور
وای شبانه 2 تا 8 صبح 24گیگ 10 تومان رو ورداشته ایران دزد
من شبا 4 صبح به بعد با سرعت 1.5 مگ در ثانیه دانلود میکردم![]()
من اعتراض خیلی مودبانه اعتراض کردم فقط از کمبود پوشش شبکه گلایه کردم سریع بی وجدان منو از صفحه بلاک کرد!!! منم سیمکارت آشغالشو انداختم توی سطل آشغال... دیگه![]()
![]()
وحاقت تا کجا؟! خیلی رو میخواد که بسته های اینترنتتو 2برابر کنی بعد ایمیل و پیامک بفرستی که آره مــــــــــــــــــا ارزون کردیم براتون!!!
واقعیت:
بسته یک روزه ۱۵۰ مگابایتی که بهترین بسته روزانه برای کاربران عادی بود، از ۱۰۰۰ تومان به ۲۰۰۰ تومان رسید (۱۰۰ درصد افزایش). بسته یک روزه ۵۰۰ مگابایتی که بهترین بسته روزانه برای کاربران پرمصرف بود، از ۲۰۰۰ تومان به ۶۰۰۰ تومان رسید (۲۰۰ درصد افزایش). بسته یک ماهه ۲ گیگابایتی که بهترین بسته ماهانه برای کاربران عادی بود، از ۱۰۰۰۰ تومان به ۲۰۰۰۰ تومان رسید (۱۰۰ درصد افزایش). بسته یک ماهه ۵ گیگابایتی که بهترین بسته ماهانه برای کاربران پرمصرف بود، از ۲۰۰۰۰ تومان به ۴۰۰۰۰ تومان رسید (۱۰۰ درصد افزایش).
ایرانسل در تحریم خواهد ماند تا بازگشت کامل قیمتهای اینترنت به تعرفه های سابق.
میدونید اینا چه فکری کردن
این آقایون حساب کردن که اگه ما قیمت بسته ها رو بالا ببریم احتمالا خیلی افراد استفاده نمی کنن، پس بهتره قیمت رو دو برابر کنیم تا اگه حداقل نصف کاربرا هم تمدید کنن بازم سودمون دربیاد، بعد از مدتی هم که اوضاع عادی شد بقیه هم تسلیم میشن و بسته میخرن و سود ما دو برابر میشه
واقعا اگه این دلیل این افزایش قیمت باشه باید سیم کارتشو انداخت چاه فاضلاب تا از همین پول مکالمه و پیامکش هم بیوفته تا دوباره ازین فکرا نکنه
بعدشم مگه همینا نبودن که گفتن با ورود نسل سوم قیمت اینترنت از نسل دوم ارزون تر میشه، الان دقیقا قیمتا رو دو برابر کردن، حالا معلوم نیس که فردا که نسل چهارشون رو گسترش دادن هوس نکنن دوباره چند برابر کنن، بعدشم چقدر میتونن بی انصاف باشن که هنوز خیلی از مناطق رو به نسل سه تجهیز نکردن و نسل دومشون هم کاملا پوکیده و اصلا ارزش همون بسته های قدیمی رو هم نداشت چه برسه بیان همین بی کیفیت رو دو برابر کنن، دوستان خواهشا دیگه بسته نخرید و تمدید نکنید، من خودم الان ۵ و نیم گیگ دیتای روزانه دارم که دو روز دیگه مهلت داره ولی به هیچ وجه با این قیمت ها بسته ام رو تمدید نمی کنم، چون اگه الان جلوی این آقایون رو نگیریم فردا چیزای بدتری سرمون میارن
هر کس با این قضیه کنار بیاد و باز هم از این اپراتور بسته بخره فقط و فقط به شعور خودش توهین کرده
Sent from my PAP5500DUO
من که همون بسته 24 گیگ که دیشب فعال کردم دارم استفاده میکنم
امشب سرعتش خوبه.دیشب افتضاح بود
یجورایی لج کردن
چون وزیر انقطاعات گفت گرونه مردم اعتراض کردن
اینا هم لج کردن و این تعرفه ها رو زدن
مرد باشیم و استفاده نکنیم
اینا دزد تر از این حرفان
واسه اس ام اس ارسال نشده هزینه کم میکنن چه برسه به این اینترنتشون
آخرین سنگر ما برای دانلود هم ایرانسل بود که ...
به هر حال یه بهونه ای شد که برم مودم وای فای دار بگیرم.
میتونی بیای مخابرات شبانه داره ماهی 18900تومن سرویس 2مگ سرعت دانلودش هم خیلی خوبه به یه جایی میرسونت که دیگه نمیدونی چی دانلود کنی البته شاید موقتی باشه سرعتش ولی همیشه ثابته![]()
Last edited by farshad0123; 23-12-2014 at 05:07.
رسم شده هرسال وزیر ارتباطات هر دولتی میگه امسال هزینه اینترنت و پهنای باند چند درصد ارزون تر میشه ولی ما دیدیم هیچ وقت ارزون نشد بلکه گرون تر هم شد
فقط سال اول دولت جدید اومدن به هر کاربر adsl یک گیگ حجم دادن اونم چند برابرش رو به روش های مختلف پس گرفتن
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by arash59b; 23-12-2014 at 07:45.
آره والا گوشی ما رو نیمسوز کرد با اینهمه اکاذیبی که با پیامک هی تند تند برامون فرستاد. ول کن هم نیستا
اونقدر 3g و 4g و gg !!!! کرد که ما پشیمون شدیم از سیمکارت ایرانسل. تا همین دیروز پریروز داشتم با همین gg گفتنها!!!! مخ یکی رو میزدم تا همراه آخرش رو بفروشه و ایرانشل بخره ولی الان پشیمون شدم.
نخواستیم بابا ggهاتو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)