روزبه جان بیا بنزین بگیر اتیشمون بزن دیگه تو این هاگیر واگیر وقت گیر اوردی تست سرعت می زاری داغ دلمونو تازه می کنی
الان وضع هاب وب چطوره تو تاپیکش که بچه ها گله داشتن می گفتن داره خراب می شه
روزبه جان بیا بنزین بگیر اتیشمون بزن دیگه تو این هاگیر واگیر وقت گیر اوردی تست سرعت می زاری داغ دلمونو تازه می کنی
الان وضع هاب وب چطوره تو تاپیکش که بچه ها گله داشتن می گفتن داره خراب می شه
های وب بستگی به شانست داره،یکی داریم شبانه با سرعت 700 دانلود می کنه تو تاپیک موقع دانلود رایگان از لینک خارجی،باید وصل کنی ببینی منطقه شما چطوریه
خوب این یعنی به تعداد کابرا توی اون منطقه مخابراتی بستگی داره. پس هیچی من اگر برم های وب هم نت ام همین وضعه
البته من فکر می کنم مخابرات درست می شه چون همین الان هم سرعت ها درست محدود نشده . در ضمن من 3 روز پیش تمدید کردم.![]()
عزیز های وب رو توضیح میدی قضیه چیه؟
مال کدوم شرکته.
من که الان تو روستا هستم چاره ای جز استفاده از این مخابرات لعنتی ندارم.تا بعد میخام سرویس رو عوض کنم شاید از این گرفتم.
بدبختی اون موقع ماهه شارژ کردم .هنوز سه ماه مونده
یه خورده توصیح بده اخوی
ممنون
ولی با توجه به تفاوتهایی که وجود داره احتمالا اختلال موقت هست و بر میگرده چون برای 128 دیگه 10 کیلوبایت خیلی ضایعست و مطمئنا مخابرات مشتریهاشو شدید از دست میده.
10 کیلو ، خدا خیرت بده سرعت من از 6-7 کیلو بالاتر نمیره
دقیقا چند روزه خاطرات دیال اپ برام زنده شده
من واقعا متاسفم واسه کسايي به جاي اينکه از حقشون دفاع کنن مياي اينجا اعتراض ميکنن
آقايون تورو خدا از حقتون دفاع کنيد
حق گرفتنيه بخدا
تا کي بايد تو اين مملکت حقمونو بخورن و هيچي نگيم
بابا زنگ بزنيد به اين 2020 لعنتي
ده بار صد بار
همتون
اگه هتون زنگ بزنيد مطمئن باشيد کم ميارن و کار درست ميشه
اره مال منم از 8 تا حالا بالاتر نرفته.
نه میشه وبگردی کرد ونه دانلود.
اگه دیال اپ بود خودمون رو قانع میکردیم که بابا این دیال اپه سرعتش همینه.
ولی الان مثلا اینترنت پر سرعت داریم!!!
من نمیدونم این چیش به اینترنت پر سرعت میخوره اخه.
این همه ادعا میکنن.
به نظرم خوب میشه.
صبر کنید یکم بگذره. اونا میبینن که همه دارن تغییر ISP میدن. مجبور میشن اوضاع رو بهتر کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)