اگر دان استریم دانلود 512 باشه و پهنای باند خریداری شده هم 512 باشه
مشکلی پیش میاد؟
اگر دان استریم دانلود 512 باشه و پهنای باند خریداری شده هم 512 باشه
مشکلی پیش میاد؟
طبق چیزی که من دیدم اگه 512 رو 512 1مگ رو 1مگ 2مگ رو 2مگ بسته بشه اصلا بدرد نمیخوره 2مگی که رو 2مگ بسته شه حداکثر 220 کیلوبایت سرعت میده در صورتی که باید 260کیلوبایت سرعت بده 1مگی هم که رو 1مگ بسته بشه حداکثر 105 کیلوبایت سرعت میده که باید 130 کیلوبایت سرعت بده
پینگ چی؟
تغییر می کنه؟
کسی تا حالا تجربه کرده؟
فکر نمیکنم پینگ ربطی به دان استریم داشته باشه اخه اون موقع که ضحی بودم یه بار زنگ زدم پشتیبانی به راحتی و بدون اینکه دان استریمو تغییر بده پینگمو پایین اورد
معمولا آره، چون وقتی پهنای باند رو 512 می بندن، معمولا اسمی هست و تا برسه به شما، 20%ـش کم میشه... مثلا خط من رو قبلا رو 2 مگ می بستن، تا می رسید در خونه، میشد 1.7مگ... البته این بستگی به فاصله از مرکز داره.
برای همین هست که معمولا پهنای باند رو حدود 30% بیشتر از سرویس می بندن... مثلا دفتری که کار میکنم توش، سرویس 128 داره و براش 160 بستن.
باز این 2020 رو گند زدن توش.هرچی زنگ میزنی میگه اشکال داره شبکه
حالا منو بگو که 2مگو رو 2047 بستن از لجشون هم که شده خطمو تخلیه میکنم تا دفعه دیگه یاد نگیرن 2مگو رو 2047 ببندن و پشتیبانی بگه 2مگ باید سرعتش 180باشه مخابرات استان های دیگه دارن به 1مگ سرعت دانلود 220 میدن یعنی ضریب 1به 4 شبانشون هم کم نمیشه کلا مخابرات ایران ضریب اشتراکش 1به چهاره ولی اینا دارن بیشتر از 1به هشت میبندن واسمون
Last edited by farshad0123; 25-09-2013 at 16:12.
زنگ بزن بشون بگو این رو که پهنای باند سخت افزاریتو زیاد کنن، معمولا کار به بحث میکشه... اگر اطلاعاتت خوبه، باشون 20 ثانیه کل کل کنی و بفهمن که مثل اینکه شما بلد هستید و سر در میارید، کوتاه میان و پیگیر میشن...
بشون بگو پهنای باند 2047 سرعت اسمی هست، سرعت واقعی افت میکنه تو طول مسیر و به 1.5 میگ میرسه مثلا...
SNRـت خوبه؟
سعی کن توی صحبت هات اصلا حرفی از اینکه مثلا فلان شرکت براشون 6 مگ بسته، یا مثلا بحث درباره ی سرعت شبانه، وحشیشون میکنهمی پرن بت.
بابا از بس که باهاش حرف زدم خسته شدم تازه رو 1مگ بسته بود نزدیکای 10بار زنگ زدم تا گذاشت رو 2047 هی میگه این عددایی که تو مودمن همشون اشتباهن اعصابمو خورد کرد منم بهش گفتم من دو ساله که از مخابرات adsl دارم تازه نیومدم مخابرات که این حرفا رو بهم میزنی بچه میخای گول بزنی تو داری قانون جهانی رو نقض میکنی قبلا رو 17مگ بسته بود و 260کیلوبایت سرعت میداد یه دفعه کمش کرد دیگه هر وقت به پشتیبانی زنگ میزنم(پشتیبانیش هم که یه نفر بیشتر نداره) میگه شما بار ها تماس گرفتید زیادش نمیکنم همینه که هست یارو لج کرده منم میدونم چجوری باهاش لج کنم
snr هم خوبه الان که رو 2047 بسته 36تا 40 و attainable rate خطم هم 23000(kb)هست
Last edited by farshad0123; 25-09-2013 at 16:42.
اینم سرعت 1 مگ نامحدود من . فقط واسه تفریح گزاشتم که یکمم بخندیم به بدبختیمون :|
هاست داخلی پینگش 404 هست ماشالله
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)