تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 757 از 1364 اولاول ... 2576577077477537547557567577587597607617678078571257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,561 به 7,570 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

اگه نباشه جاش خالی می مونه farmanfarma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام مهرداد جان . خسته نباشه

1) تا حالا شده يه سريال و نگاه كني فقط به خاطر موزيك تيتراژش . لحظه شماري كني تموم شه اهنگشو گوش كني

2) به نظرت بهتزين بازيگر سينماي ايران كيه ؟ به جز پرستويي

3) عدد 21 كه تو اسم كاربريت اوردي براي چيه ؟

4) هر كسي همكار شه با 788 پست 6 تا ستاره مي گيره ؟

5) اگه بازيگر بودي دوست داشتي چه نقشي بهت بدن ؟

حـــــرفـه ای mehrdad21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

السلام علیک یا مورینیو فن
    سلام بر بزرگمرد طرفدار بارسلونا

چرا مورینیو با مربیای دیگه رابطه خوبی نداره (خوب که چه عرض کنم دشمن خونی همدیگه هستند) مثال: فرگوسن، بنیتس، ونگر، رایکارد و ..

حرفت درسته من با اینکه طرفدارشم رفتارشو تایید نمیکنم

و این اخلاقش که گاه و بیگاه به بازیکنای حریف توهین میکنه (مثلا کریس رونالدو)

خب به نظرم جنجالها و حاشیه ها جز قشنگی های فوتباله بعضی وقتا هست که حاشیه جذاب تر از متن میشه.بعد مگه مربی های دیگه از این کارا نمیکنن همین خود فرگوسن با ونگر مثل سگ و گربه ان

اینکه سبک مربیگری اش اینه که بازی حریف رو خراب کنه
    و اینکه به بازیکناش میگه بازیکنای حریف رو با خشونت تمام بزنید !!

خب تو فوتبال این یه تاکتیک که با خراب کردن بازی حریف نگذاری تیم مقابلت نقشه های تاکتیکی شو اجرا کنه
    بازی تخریبی تاکتیک خیلی از تیمهاست
    حرف دومت رو قبول ندارم فکر نمیکنم این قدر هم بد باشه که همچین حرفی بزنه تا اونجایی که من میدونم فیلیپه اسکولاری از این حرفا میزنه

اینکه یک بازیکن خراب کن تمام عیاره.

نه اینطور نیست .دلیل نمیشه چون شوچنکو جواب نداده پس تقصیر از مورینیو ست . همین اینتر میلان تو این زمینه رکورد داره اکثر بازیکن هایی که در سال های گذشته رفتند اونجا نابود شدند این تو هر تیمی ممکنه اتفاق بیفته مثل سرنوشت ریوالدو
    چرا آندرس فریسک از داوری فوتبال خداحافظی کرد؟

خب این به خاطر مورینیو بود و قبول دارم مورینیو مقصر بود

چرا میگی غرور مورینیو غرور خوبه در حالیکه اون یه بار افتخارات خودش رو با بارسلونا مقایسه کرده بود و خودش رو از همه مربیا بهتر می دونه شکست رو قبول نمی کنه میندازه گردن داور ، در تمام طول مسابقه اعتراض می کنه (اگه تیمش نبرده باشه) و ...

خب این یه مورد رو به خاطر اینکه دوستش دارم میگم .خب انصافا افتخاراتش تو مربیگری مگه کمه ؟ بعد اینم حساب کن که مترجم بوده و فوتبال رو به صورت حرفه ای بازی نکرده .

مورینیو خوش تیپه؟!!!! من که فقط از کت و شلوارش خوشم میاد.

خب همین بسه واسه خوش تیپی اش یه کراوات خوشگل هم داره
    فعلا همینا
    (البته مجبور نیستی جواب بدی چون شما یک طرفدارشی و خودش نیستی اگر نخواستی بگو دیگه سوال نپرسم)

در خدمتم . چرا جواب ندم؟ من روی هیچ تیم یا آدمی تعصب بیش از حد ندارم و سعی میکنم واقع بینانه و با انصاف در باره اش نظر بدم . با اینکه همه دوستام سر بازی بارسلونا و رئال سال گذشته که منجر به برد بارسلون شد پدر منو در آوردند و هرچی تو هین بود به رئال کردند اما امسال که بازی رفت ما بارسا رو بردیم من کاری نکردم که ناراحت بشند و حتی تو بازی های اروپایی هم طرفدار بارسا هستم و این رو برای یک رئالی اصلا بد نمیدونم .

بای

مرسی بای

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوباره سلام داداشی

خواستم ازت تشکر کنم
    با تمام نظرات موافق بودم
    الته من زیاد فیلم نمیبینم ولی فهرست شیلندر هم ویولن رو قشنگ میزد هم جای قشنگی میزد!!!
    امیلی هم دیدم قشنگ بود
    پیانو رو دیدم ولی دیدنم علتی دیگر داشت!!!
    ولی اون قرمز و ابی را ندیدم

کیف انگلیسی هم اقای فخر الدینی بسیار قشنگ کار کرده باهات موافقم

تصنیف گلچهره هم واقعا قشنگه باهات موافقم کلا کارهای اقای علیزاده همشون زیباست

یه سوال خودت هم ساز میزنی؟چی؟چند سال؟اگه نمیزنی دوس داری چی بزنی؟

فعلا
    سلام داداش

خواهش میکنم .خب پس سلیقه هامون یکی بوده

خودم ساز نمیزنم .این قضیه مثل طلسم دراومده بارها تصمیم گرفتم برم سه تار رو یاد بگیرم اما نرفتم.
    سه تار و سنتور رو خیلی دوس دارم

قربانت

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام پایان عزیز
    حال شما؟

ممنون .شکر. خوبم.

1-اول اينكه آواتارت خيلي قشنگه مبيني كه من آواتار ندارم حاضري آواتارتو به من بدي؟

جدی ؟ قشنگه؟ قابل شما رو نداره ؟ چرا که نه . آواتار که چیز قابل داری نیست

2-نظرت رو راجع به كارگرداناي زير بگو:
    ابراهيم حاتمي كيا

کارهاشو خیلی دوست دارم یکی از راویان صادق جنگه . اما به نظرم بایستی دست از تکرار برداره و به سراغ موضوعات دیگه هم بره .فیلم به نام پدرش به دلم ننشست

محسن مخملباف

هنوز که هنوزه از فیلم بایکوت خوشم میاد . عقیده هاشو بعضا دوست دارم اما نقشش در ممنوع التصویرشدن بعضی افراد در سینما ، از اعتبارش کاست الان هم که از ایران رفته . یادمه یه فیلمنامه شرق ازش چاپ کرد که تو ایران بهش مجوز ساخت نداده بودند موضوع جالبی داشت درباره یک فرد نابینا بود که مسئول اداره سانسور بود.
    از این تزش که بچه ها شو خودش درس میده خوشم میاد. مخملباف یه اثری داره به نام گبه که وقتی ساخت و جهانیان دیدند تو فروش این کالا تاثیر به سزایی داشت خب این خودش جای تقدیر داره

كلا خانواده ي مخملباف

خب بقیه رو زیاد نمیشناسم اما از فیلمهای سمیرا هیچ خوشم نمیاد .مرضیه مشکینی همسرش هم به نظر من زیاد کارگردان خوبی نیست.

نيكي كريمي كه تازه كارگردان شده

تا اثرش رو در مقام کارگردانی نبینم نظر نمی تونم بدم .تو بازیگری هم ، بازیگر بدی نیست فیلم عروس جز کارهای موفقشه به نظرم

كيارستمي

دوسش ندارم به عنوان کارگردان چون سینماش داره به تکرار میرسه و ضد قصه است روایت که یکی از اجزای مهم فیلمهای سینمایی است در اکثر کارای کیارستمی جایی نداره . اما بهر حال افتخار و اعتبار ایرانه و من هم به عنوان ایرانی هر وقت میبینم جایزه ای میگیره از ته قلب خوشحال میشم

مسعود ده نمكي

به علت سبقه بد سیاسیش نمیتونم نظر خوبی نسبت بهش بدم. یه هوچی هستش . الان همه میدونن فیلمش لیاقت اینو داشت که بره بگه :" من نه مرغ میخام نه سیمرغ" یا نه؟ من موندم این آدم پیش خودش چی فکر کرده

3-نظرت راجع به اين مربي ها:
    علي پروين

از مربیگری اش خوشم نمیاد و جز منتقدانشم اما مرامش رو خیلی دوست دارم چون آدم به چشم خودم دیدم که از معرفتش چیزایی گفته که تحسین آدمی رو بر می انگیزه .این که این آدم این قدر مامانشو (مامان نصرت) رو دوست داره و هر هفته میره سر قبرش . یادمه یه مصاحبه چند سال پیش ازش خوندم و حسرت نداشتن مادر تو حرفاش بد جوری مشهود بود او حتی اگه طرفدارانش سلطان خطابش کنند باز یه آدمه و نیاز داره به مادر و عاطفه مادری.

یکی از نادرترین آدمهای این روزگار. یه بنده خدایی که یه مقدار هم مشاعرش رو از دست داده بود و وضع مالی خوبی نداشت تعریف می کرد که یه روز تو سالیان دور رفته تو " سورتمه" (نمایشگاه اتومبیل پروین) و خیلی رک گفته من ازت پول میخام و وضع مالیم هم خوب نیست از تو و پرسپولیس هم بدم میاد . پروین اول به ناهار دعوتش کرده و به اون گفته سر ماه بیا . خودش تعریف میکنه میگه رفتم دیدم خود پروین نیست وقتی به مسئول اونجا گفتم قضیه رو دیدم یه بسته پول دستم داد و گفت علی پروین قولش رو فراموش نکرده . وقتی اینا رو میشنوم خیلی خوشحال میشم که همچین آدمی این چنین مرامی داره

یه نکته دیگه هم این که پروین خوشه و ادا در نمیاره ظاهر و باطن یکیه
    ناصر حجازي

یک پر مدعا . فقط بگذاری این بشر ادعا کنه اصلا ازش خوشم نمیاد
    علي دايي

درسته افتخار ایرانه اما چون اخلاقش بده ازش بدم میاد

مجيد جلالي

یکی از بت های من .خیلی ازش خوشم میاد .یادمه بازی های یورو 2000 بود جلالی رو آورده بودند واسه بازی دانمارک و یه تیم دیگه که الان اسمش یادم نیست . بین دو نیمه یه تحلیل عالی درباره ی روند بازی دانمارک در نیمه دوم کرد که همش درست از آب در اومد از اونجا من گفتم این مربی خوبی میشه.
    اطلاعاتش و اشرافش به علم روزفوتبال بی نظیره هر وقت صحبت کنه پای حرفاش میشینم چون حرف جدید یاد میگیرم . یادمه تو جهان فوتبال یه مقاله عالی نوشته بود و تو اون مقاله علی کریمی رو با رونالدینهو مقایسه کرده بود و یه ضعف خیلی جالبو تو کریمی کشف کرده بود : کریمی وقتی در حال حرکت باشه خوب دریبل میزنه و در حالت ساکن معمولا اشتباه میکنه تو دریبل زدن در صورتی که رونالدینهو هم در حالت سکون و در هم حال حرکت
    توانایی دریبل زدن رو داره
    همیشه دوست دارم جلالی نتیجه بگیره تا نسل افرادی مثل همایون شاهرخی و.... برداشته بشه.
    فيروز كريمي

نسخه وطنی مورینیو ست . جنجالی و دوست داشتنی .

فرهاد كاظمي

این آدمو چون از نزدیک میشناسمش و باهاش صحبت هم کردم خوب میشناسم و دوستش دارم

4-نظرت راجع به فيلم هاي ضد اسلامي و ضد ايراني كه در هاليوود ساخته و پخش مي شه چيه؟ آيا واقعا چنين چيزي وجود داره؟ يا صرفا توهمه؟

توهم که نیست واقعا یه سری فیلم هست که علیه ایران ساخته میشه.خب ما هم از ابزارهای تبلیغاتی خودمون علیه اونا استفاده میکنیم منتهی ما زورمون به اونها نمیرسه.کافیه یه بار اخبار جانبدارانه صدا و سیما رو نگاه کنی

5-چند تا از فيلم ها مورد سوال بالا رو نام ببر و اگه ديدي بگو چه حسي بهت دست مي ده؟(لطفا به تفكيك بگو يعني ضد اسلامي جدا ضد ايراني جدا(براي سوال 4 و 5))

بدون دخترم هرگز : یه فیلم مزخرف که کل پایه اش بر اساس دروغه و حالمو بهم میزنه
    300: فرقی نمیکرد حتی اگه جای ایرانی ها و یونانی ها تو این فیلم با هم عوض میشد باز هم من از این فیلم بدم میومد

ضد اسلامی چیزی یادم نمیاد

6-نظرت راجع به ازدواج موقت؟

باید با جسارت ترویج یابد (شوخی کردم) والا با اینکه منع قانونی و شرعی نداره اما چون عرف نیست کسی جرات نمیکنه درباره اش حرف بزنه . اما با فرهنگ ما سازگار نیست .

7-نظرت راجع به طرح امنيت اجتماعي(حجاب و ارازل)؟

در مورد حجاب که صددرصد مخالفم . جون خودم تو میدون ولیعصر دیدم به کسایی گیر میدادن که واقعا هیچ مشکلی نداشتند.
    اما برخورد با اراذل کار خوبیه . من تحقیر کردن این ها و زدن وحشیانه شون رو تایید نیمکنم.

8-كي مي خواي ازدواج كني؟معيارات چيه؟

الان که 24 سالمه . اگه ارشد قبول شم که 2.5 سال دیگه هم در خدمت درس هستیم اما اگه نشم باید برم به سربازی . و بعد بیام برم سرکار و... با یه حساب سرانگشتی میشه نزدیکای 29 یا 30 . البته اینو یادم رفت کی به ما زن میده .
    معیار هام اینه که حتما طرف مقابلمو خوب بشناسم.من نمیتونم ازدواج سنتی داشته باشم چون زیاد سازگاری ندارم . صداقت، با معرفت بودن و دلسوز بودن معیار اصلیمه

9-نوشتي روزي سه تا روزنامه مي خوني؟اسمشونو ميگي؟

اعتماد-هم میهن-شرق
    البته تعداد هفته نامه هایی که میخونم هم زیاده مثل "بزرگراه فناوری " عصر ارتباط ، علم روز و .....
    تعداد مجلات هم که سر به فلک میکشه من هرچی پول میگیرم میدم پایه مجله

10-راستش از اين همه فعاليت شما در حيرتم شما روزتون بيشتر از 24 ساعته؟چطور به اين همه كار ميرسيد؟

خب خیلی ها تعجب میکنند . من دوست داشتم شبانه روز 36 ساعت باشه
    من هر هفته و هر روز یه TO do list واسه خودم درست میکنم و به کارام اولویت میدم و قانون 50/30/20 رو تو مدیریت زمان رعایت میکنم

ظرفيت سوالاي من تمام شد بقيه اش بماند براي بعد

مرسی از سئوالهای خوبتون . واقعا لذت بردم . در خدمتتون هستم

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

10 تا فیلمی که به نظرت اگه کسی اونا رو ندیده باشه نصف عمرش بر فناست رو بگو
    خب تعدا فیلمایی که اگه نبینید نصف عمر بر فناست بیشتر از 10 تااست اما من 10 تاشو لیست میکنم

1-پدرخوانده (تریلوژی ، هر 3 تاش)
    2-گاو خشمگین
    3-قرمز (کیشلوفسکی)
    4-بیلیارد باز
    5-دیوانه ای از قفس پرید
    6-رفقای خوب
    7-فهرست شیندلر
    8-روزی روزگاری در آمریکا
    9-سوته دلان
    10-زندگی زیباست

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام مهرداد جان . خسته نباشه
    سلام دوست گرامی. پاینده باشی

1) تا حالا شده يه سريال و نگاه كني فقط به خاطر موزيك تيتراژش . لحظه شماري كني تموم شه اهنگشو گوش كني

بله زیاد اتفاق افتاده مثلا سریال رسم عاشقی که آهنگشو همایون شجریان خونده بود . البته بعضی ها هم موزیک در ابتدای تیتراژ بوده که خیلی دوستش داشتم مثل سریال "پشت کنکوری ها " آهنگشو این طور بود:
    کنکور رو کی میاره
    اون که تست خوب میزنه
    تست و کنکور ، من شب و روز درس میخونم
    تا پشت کنکور نمونم
    ==
    یه قسمتی این شعر داشت که خیلی دوستش داشتم اواخر تیتراژ میگفت:

" دل رو بده به آسمون
    اسیر غصه ها نمون
    یکی همیشه با تو هست
    مثل صدا مثل نفس"

تمام اشعاری که یه جورایی به خدا ربط داشته باشه رو دوست دارم

سریال باران عشق هم تیتراژ پایانی و آهنگش خیلی قشنگ بود.

2 ) به نظرت بهتزين بازيگر سينماي ايران كيه ؟ به جز پرستويي

عزت ا.. انتظامی

3) عدد 21 كه تو اسم كاربريت اوردي براي چيه ؟

خب .یکی از دلایلش اینه که این عدد رو دوست دارم .

4) هر كسي همكار شه با 788 پست 6 تا ستاره مي گيره ؟

حتی اگه 10 تا پست داشته باشی و همکار شوی 6 تا ستاره میگیری . یکی از محاسن پی سی ورلد اینه که به کیفیت بیشتر از کمیت اهمیت میدهد. من خودم با حدود 300 تا پست همکار شدم.

5) اگه بازيگر بودي دوست داشتي چه نقشي بهت بدن؟

خب یه نقش تو فیلم " فیلم کوتاهی درباره عشق " کیشلوفسکی هست که خیلی دوستش دارم نقش یه پسری هست که با تلسکوپ خونه همسایه روبرویی اش که یه زن روسپی است رو نگاه میکنه و عاشقش میشه نقش اون پسر رو خیلی دوست دارم.

نقش یک ستاره مشهور که به فراموشی سپرده شده

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام مجدد اقا مهرداد
    چه قدر باحوصله جواب می دین و با دقت خیلی خیلی ممنون

راستی تا جایی که من می دونم مهرداد به معنی داده ای از طرف خورشید هست

1- برنامه نویسیت در چه حده؟
    2- برای کار در روزنامه اقدام جدی هم داشتی ؟ تا حالا چیزی چاپ کردی؟
    3- کتاب خرمگس را خوندی ؟اگه اره می شه نظرت را بگی اگه هم نه پیش نهاد می کنم بخون
    4- از حرفات به نظر می رسید باید اشپزی هم بلد باشی درسته ؟
    5- تا حالا کسی از دوستی باهات سوء استفاده کرده ؟
    6- تا حالا مراسم مذهبی زرتشتی ها را از نزدیک دیدی؟
    7- اصفهان اومدی تا حالا ؟
    8- گفتی کتاب خونه داری . کتاب های کتاب خونه ات بیشتر توی چه مایه ای هست ؟

مرسی از وقت و حوصله ای که می ذاری

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

خب تعدا فیلمایی که اگه نبینید نصف عمر بر فناست بیشتر از 10 تااست اما من 10 تاشو لیست میکنم

1-پدرخوانده (تریلوژی ، هر 3 تاش)
    2-گاو خشمگین
    3-قرمز (کیشلوفسکی)
    4-بیلیارد باز
    5-دیوانه ای از قفس پرید
    6-رفقای خوب
    7-فهرست شیندلر
    8-روزی روزگاری در آمریکا
    9-سوته دلان
    10-زندگی زیباست
    چه جالب با این اوصاف من تمام عمرم بر فناس......
    چون هیچکدوم از این فیلما رو ندیدم
    ================================

راستی من چون اخبار فوتبالو زیاد دنبال نمیکنم
    میشه بفرمایین که بالاخره قضیه بارسا و رئال چی شد؟ کدوم قهرمان شده؟؟(ای کاش رئال بوده باشه..)

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

سلام

ابتدا تشكر ميكنم از roksana خانم بخاطر هديه‌هاشون

به شخصه تبريك ميگم به آقا مهرداد بخاطر اين پشتكار و علاقه و ادبي كه در پستهاشون ميشه مشاهده كرد.

درباره فيلم قرمز نوشتيد فكر ميكنم اين يك سه گانه باشه. سفيد ، قرمز و آبي. درسته ؟

البته خود من فيلم سفيد رو چندين سال پيش ديدم و چه فيلم زيبايي بود. داستان عشق يك مرد فكر كنم لهستاني به يك زن فرانسوي و اينكه زن فرانسوي از اون مرد طلاق ميگيره ولي اين عشق هرگز در وجود آن مرد از بين نميره و راهي كشور خودش شده و با يك تجارت موفق پولدار شده و برميگرده و با درست كردن پاپوشي براي زن سابقش اون رو در مهلكه‌اي بد قرار ميده و در انتها خرد شدن زنش رو در حاليكه شديدا گريه ميكنه نگاه ميكنه. همچنانكه هنوز عاشق اونه.

نميدونم داستان پروانه اثر هرمان هسه رو كه تو قسمت ادبيات نوشتم خونديد يا نه. اون هم به نحوي مثل فيلم سفيد هست.

شنيدم كه قرمز بهترين در بين اين سه فيلم است. داستان اون هم تو اين زمينه هست ؟ اون يكي چي ؟

موفق باشيد

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام بر بزرگمرد طرفدار بارسلونا

چرا مورینیو با مربیای دیگه رابطه خوبی نداره (خوب که چه عرض کنم دشمن خونی همدیگه هستند) مثال: فرگوسن، بنیتس، ونگر، رایکارد و ..

حرفت درسته من با اینکه طرفدارشم رفتارشو تایید نمیکنم

و این اخلاقش که گاه و بیگاه به بازیکنای حریف توهین میکنه (مثلا کریس رونالدو)

خب به نظرم جنجالها و حاشیه ها جز قشنگی های فوتباله بعضی وقتا هست که حاشیه جذاب تر از متن میشه.بعد مگه مربی های دیگه از این کارا نمیکنن همین خود فرگوسن با ونگر مثل سگ و گربه ان

اینکه سبک مربیگری اش اینه که بازی حریف رو خراب کنه
    و اینکه به بازیکناش میگه بازیکنای حریف رو با خشونت تمام بزنید !!

خب تو فوتبال این یه تاکتیک که با خراب کردن بازی حریف نگذاری تیم مقابلت نقشه های تاکتیکی شو اجرا کنه
    بازی تخریبی تاکتیک خیلی از تیمهاست
    حرف دومت رو قبول ندارم فکر نمیکنم این قدر هم بد باشه که همچین حرفی بزنه تا اونجایی که من میدونم فیلیپه اسکولاری از این حرفا میزنه

اینکه یک بازیکن خراب کن تمام عیاره.

نه اینطور نیست .دلیل نمیشه چون شوچنکو جواب نداده پس تقصیر از مورینیو ست . همین اینتر میلان تو این زمینه رکورد داره اکثر بازیکن هایی که در سال های گذشته رفتند اونجا نابود شدند این تو هر تیمی ممکنه اتفاق بیفته مثل سرنوشت ریوالدو
    چرا آندرس فریسک از داوری فوتبال خداحافظی کرد؟

خب این به خاطر مورینیو بود و قبول دارم مورینیو مقصر بود

چرا میگی غرور مورینیو غرور خوبه در حالیکه اون یه بار افتخارات خودش رو با بارسلونا مقایسه کرده بود و خودش رو از همه مربیا بهتر می دونه شکست رو قبول نمی کنه میندازه گردن داور ، در تمام طول مسابقه اعتراض می کنه (اگه تیمش نبرده باشه) و ...

خب این یه مورد رو به خاطر اینکه دوستش دارم میگم .خب انصافا افتخاراتش تو مربیگری مگه کمه ؟ بعد اینم حساب کن که مترجم بوده و فوتبال رو به صورت حرفه ای بازی نکرده .

مورینیو خوش تیپه؟!!!! من که فقط از کت و شلوارش خوشم میاد.

خب همین بسه واسه خوش تیپی اش یه کراوات خوشگل هم داره
    فعلا همینا
    (البته مجبور نیستی جواب بدی چون شما یک طرفدارشی و خودش نیستی اگر نخواستی بگو دیگه سوال نپرسم)

در خدمتم . چرا جواب ندم؟ من روی هیچ تیم یا آدمی تعصب بیش از حد ندارم و سعی میکنم واقع بینانه و با انصاف در باره اش نظر بدم . با اینکه همه دوستام سر بازی بارسلونا و رئال سال گذشته که منجر به برد بارسلون شد پدر منو در آوردند و هرچی تو هین بود به رئال کردند اما امسال که بازی رفت ما بارسا رو بردیم من کاری نکردم که ناراحت بشند و حتی تو بازی های اروپایی هم طرفدار بارسا هستم و این رو برای یک رئالی اصلا بد نمیدونم .

بای

مرسی بای
    خوشم اومد خوشم اومد خوشم اومد خوشم اومد خیلی خوشم اومد از جوابات خیلی منطقی بود آخه من فکر می کردم هر کسی که طرفدار چلسی یا مورینیو هست مثل خود مورینیو هیچ انتقادی رو قبول نمی کنه و... و اینکه یک نفر می تونه هم طرفدار رئال باشه هم بارسا من خودم بازیهای فصول قبل رئال رو خیلی دوست داشتم مخصوصا زیدان و رونالدو و .. حالا این فصل رو کمتر چون از سبک مربیگری کاپلو خوشم نمیاد بر خلاف خودش.
    فقط یه چیزی اینکه میگی بازیکن خراب کن نیست این بازیکنا یکی دوتا نیستند شوچنکو، رایت فیلیپس، دامین داف، و تا حدودی بالاک، اشلی کول، روبن، وین بریج، اسکات پارکر، و چند تا دیگه که قرار بود آینده فوتبال جزیره باشند و الان..
    و اگر تو تیمی دیگه بودند وضعیتشون خیلی فرق می کرد فقط بازیکنایی تو این تیم دووم میارند که قدرت بدنیشون خیلی خیلی بالا باشه.
    قهرمانی رئال رو هم بهت تبریک میگم چیزی هست که مسلمه در واقع بارسلونا تو ال کلاسیکو برگشت (بدترین شب فوتبالی من) قهرمانی رو از دست داد و بعدش اینقدر اشتباه کرد که حالا کارش به اینجا کشید.
    تابعد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •