تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 757 از 1298 اولاول ... 2576577077477537547557567577587597607617678078571257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,561 به 7,570 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سلام
    هنوز اون طرح ١٠ مگ شبانه ٩٩٪ رايگان هست؟
    اگه هست پينگش چجورياس و اينكه بسته هاي ترافيك مازادش چه قيمت هست همچنين كيفيت سرويس ها از نظر سرعت دانلود در ساعات رايگان چجورياس؟
    درود بر شما ...
    تمامی این سوالات شما در 20 صفحه آخر این تاپیک جواب داده شده است

2. 2 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت rahgozar1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امکان بستن پورت بالای 2 مگ برای خطوط DLC امکان پذیر است اما پهنای باندی که برای این خطوط در نظر گرفته شده جواب گوی سرعت های بالاتر نیست برای همین تا 2مگ محدود میکنند.
    سرعت دانلود شبانه خطوط DLC ...

دوست عزیز شما خطتون که گفتین dlc هست چطوری تا 10 مگ بهتون دادن؟

اینکه اطلاعات مودم نشون میده تا بالای 10 مگ خط ساپورت میکنه چه دلیلی داره بیشتر از 2 مگ dlc ساپورت نکنه؟ آیا این از سیاست مخابرات نیست حالا که ما نمیتونیم از سرویس دهنده های دیگه استفاده کنیم به ما بگن که نمیتونن بیشتر از 2 مگ بدن تا مشترکین بیشتری رو زیر پوشش بدن؟
    Last edited by rahgozar1991; 13-08-2014 at 10:52.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اینکه اطلاعات مودم نشون میده تا بالای 10 مگ خط ساپورت میکنه چه دلیلی داره بیشتر از 2 مگ dlc ساپورت نکنه؟ آیا این از سیاست مخابرات نیست حالا که ما نمیتونیم از سرویس دهنده های دیگه استفاده کنیم به ما بگن که نمیتونن بیشتر از 2 مگ بدن تا مشترکین بیشتری رو زیر پوشش بدن؟
    خط ایشون روی 5 مگ بسته شده.سیاست مخابرات این نیست که روی فیبر نوری بیشتر از 2 مگ ندن.قبلا که میگفتن تجهیزاتمون بیشتر از سرعت 2 مگ رو اجازه نمیده ارائه بدیم.شاید تجهیزات بعضی از مراکز رو ارتقا دادن

5. 2 کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

من خطم مشکل داشت از مخابرات شکایت کردم پیگیری کردم و در حال حاضر وضعیت من این است... هر روز که میگذرد خطوط قدیمی جمع آوری و فیبر نوری جایگزین میشود پس مخابرات فکر این موضوع است که تجهیزات را بروز کند این که بیشتر از 2 مگ به کاربران واگذار نمیکنند کاملا بی مفهوم است یعنی اصفهان از شهر خوزستان عقب تر است من چند هفته ایی است که برای یکی از خطوط DLC شهر اهواز سرویس 10 مگ از یک شرکت خصوصی ثبت نام کردم حتی خود مخابرات اهواز هم ثبت نام داشت پس بحث اهمیت ندادن به مشترکین DLC است به نظر من با تغییر ریاست کل مخابرات که چند روزی است انجام شده فضای رقابتی و بهتری ایجاد شود.

7. 2 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mbfard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    كيس خراب

پيش فرض

ما که اخر نتونستیم 10 مگ رو بگیریم به هرجا بود گفتیم فایده نداره همه میپیچونن

9. این کاربر از mbfard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

ما که اخر نتونستیم 10 مگ رو بگیریم به هرجا بود گفتیم فایده نداره همه میپیچونن
    دوست عزیز ما تا جایی که امکان داشت شما را راهنمایی کردیم... بزرگترین مشکل مخابرات این است که امکان تغییر پورت را برای پشتیبانی فراهم نمیکند اگر یک شرکت خصوصی بود شما با تنها یک تماس و چند ثانیه پورت خود را افزایش یا کاهش می دادید...

11. 3 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت rahgozar1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من خطم مشکل داشت از مخابرات شکایت کردم پیگیری کردم و در حال حاضر وضعیت من این است... هر روز که میگذرد خطوط قدیمی جمع آوری و فیبر نوری جایگزین میشود پس مخابرات فکر این موضوع است که تجهیزات را بروز کند این که بیشتر از 2 مگ به کاربران واگذار نمیکنند کاملا بی مفهوم است یعنی اصفهان از شهر خوزستان عقب تر است من چند هفته ایی است که برای یکی از خطوط DLC شهر اهواز سرویس 10 مگ از یک شرکت خصوصی ثبت نام کردم حتی خود مخابرات اهواز هم ثبت نام داشت پس بحث اهمیت ندادن به مشترکین DLC است به نظر من با تغییر ریاست کل مخابرات که چند روزی است انجام شده فضای رقابتی و بهتری ایجاد شود.
    پس نمیتونه مشکل از تجهیزات باشه. مودم تا بالای 10 مگه روی روی خط فیبر نوری نشون میده. و اینکه کسی هم به طور قاطع مطمئن نیست که مخابرات درست میگه که مشکل از تجهیزاته و 2 مگه بیشتر رو ساپورت نمیکنه.
    شاید این بهانه ای از طرف مخابرات باشه با این که میدونه یک سری مشترکین فیبر نوری دارن و بجز مخابرات نمیتونن از جای دیگه ای adsl بگیرن و میخواد ترافیک شبکه کم بشه و با سرعتی معمول مشترکین بیشتری رو ساپورت کنه ، بیشتر از 2 مگه بهشون نمیده.
    از طرفی چون میخواد با شرکت های دیگه رقابت کنه نت رو برای سیم های مس با سرعت بیشتری ارائه میده.
    به هر حال این عدالت نیست هزینه یکسان باشه و یه عده به خاطر این نوع سیاست ها از خدمات کمتری بهره ببرن.

13. 3 کاربر از rahgozar1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

پس نمیتونه مشکل از تجهیزات باشه. مودم تا بالای 10 مگه روی روی خط فیبر نوری نشون میده. و اینکه کسی هم به طور قاطع مطمئن نیست که مخابرات درست میگه که مشکل از تجهیزاته و 2 مگه بیشتر رو ساپورت نمیکنه.
    شاید این بهانه ای از طرف مخابرات باشه با این که میدونه یک سری مشترکین فیبر نوری دارن و بجز مخابرات نمیتونن از جای دیگه ای adsl بگیرن و میخواد ترافیک شبکه کم بشه و با سرعتی معمول مشترکین بیشتری رو ساپورت کنه ، بیشتر از 2 مگه بهشون نمیده.
    از طرفی چون میخواد با شرکت های دیگه رقابت کنه نت رو برای سیم های مس با سرعت بیشتری ارائه میده.
    به هر حال این عدالت نیست هزینه یکسان باشه و یه عده به خاطر این نوع سیاست ها از خدمات کمتری بهره ببرن.
    نه دوست عزیز همچین خبری هم نیست دیگه.مخابرات دیگه انقدر ظالم نیست.ببینید تجهیزاتی که با اون بر روی خطوط مسی سرویس میده اسمش Dslamئه.که خوب از نظر سرعت مشکلی نداره.ولی برای خطوط فیبر نوری از یک نوع تچهیزات دیگه استفاده میشه.در ضمن مخابرات اگر تا در خونه ی شما فیبر نوری میکشید اون موقع محدودیتی در سرعت نداشت ولی الان مخابرات فقط تا یک جایی رو فیبر نوری میکشه و بعد از اون جا رو از سیم مسی استفاده میکنه برای همین مجبوره از تجهیزات دیگری استفاده کنه و سرعت محدود بده

15. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

نه دوست عزیز همچین خبری هم نیست دیگه.مخابرات دیگه انقدر ظالم نیست.ببینید تجهیزاتی که با اون بر روی خطوط مسی سرویس میده اسمش Dslamئه.که خوب از نظر سرعت مشکلی نداره.ولی برای خطوط فیبر نوری از یک نوع تچهیزات دیگه استفاده میشه.در ضمن مخابرات اگر تا در خونه ی شما فیبر نوری میکشید اون موقع محدودیتی در سرعت نداشت ولی الان مخابرات فقط تا یک جایی رو فیبر نوری میکشه و بعد از اون جا رو از سیم مسی استفاده میکنه برای همین مجبوره از تجهیزات دیگری استفاده کنه و سرعت محدود بده
    کافو های نوری کارشون تبدیل دیجیتال به آنالوگ و آنالوگ به دیجیتال است یعنی فیبر نوری تا ایستگاه های ابتدای هر خیابان آمده اگر قرار بود از فیبر نوری تا درب منزل استفاده شود مخابرات هزینه نگهداری ریادی باید پرداخت میکرد... بزرگترین اشتباه مخابرات هم این است من چند ماه پیش داشتم با یکی از مسولین مخابرات صحبت میکردم گفت برای خطوط DLC ما درخواست تجهیزات کردیم برای سرعت های بالاتر اما قرار نیست مخابرات در این زمینه اقدامی انجام دهد.

17. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

مخابرات قبلا یک نرم افزار عیب یاب adsl داشت کسی داره برای من بذاره؟
    کامپیوترم ویروسی شد پاک شد حالا هرچقدر روی سایت میگردم پیداش نمیکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •