تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 757 از 1049 اولاول ... 257657707747753754755756757758759760761767807857 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,561 به 7,570 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidcrazy2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از جوابت.این سیستم پیشنهادیه شما میتونه 125 متر رو تکون بده البته هم حجم و هم وضوح؟
    عرضم به حضورتون که سینما خانگی 777 رو نمیشه صداش رو از 50 اینا زیادتر کرد مخصوصا اگه ساب ووفر روشن باشه. مگه اینکه قید همسایه هارو بزنی. خونه ما 200 متره. نمیدونم تا چه ولوومی جا داره. تا 70 تا که رفتم بالا حجم صدا با حفظ کیفیت خیلی زیاد میشه.
    اون باندهایی که پیشنهاد دادم این عکسشه. تازه بانداش یه ووفر نسبت به 777 اضافه دارن .قیمتشم 550 دلار هست. مدل SP-PK52FS
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای وضوح باید چیدمان طوری باشه که شما در وسط باندها بشینین. یعنی اسپیکر رو به شما باشه .
    مثال بزنم : مثلا تو ماشین اگه کامپوننت داشته باشی ، اگه جهت تویتر رو به صورتت باشه صدا خیلی دیتیل خواهد داشت و در برخی فرکانس ها هم پیک خواهد داشت ولی اگه تویتر رو به تنت باشه صدا عوض میشه. اگه رو به شیشه باشه صدا یه جور دیگه میشه. دیتیل ها هستش که یک سیستم رو کیفیتی میکنه.
    Last edited by hamidcrazy2; 30-01-2013 at 22:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

رایان جان من صدای این اسپیکر رو شنیدم و به نظرم تو این بازار و با قیمت 300 تومن کاملاً می ارزه اگه ورودی صدای آنالوگ کارشون رو راه می اندازه از نظر صدا مناسبه
    دقیقا درسته دوست عزیز. صدا حداکثر تا 80 زیاد میشه ولی من تا 60 بیشتر نمیتونم ببرم. خونه به لرزه میفته. جالب اینجاست که وقتی صدا روی 60 هست اون لوله پشت آمپ که برای خروج هوا هست تازه شروع به خارج کردن هوا می کنه. تو فیلم دیدن وقتی صدا روی 50 هست، وقتی بیس پس زمینه فیلم شروع میشه کل شیشه ها میلرزن. تبدیل گرفتم و با استریو دارم لذت می برم.

من اول دنبال پایونییر 777 بودم(قبلا که ارزون بود) ولی وقتی الان صدای این اسپیکر رو شنیدم خوف کردم. چون قدرتش از پایونییر کمتره ولی همینش رو نمیتونم خیلی زیاد کنم. بالاخره همسایه ها ناراحت میشن. اونم با این وضع مملکت که یدفه میریزن تو خونه و ...
    حالا می خوام بدونم که با بودجه حداکثر 800 یا 900 چه سینمای خانگی می تونم بگیرم که صدای دالبی و دی تی اس ساپرت کنه و ورودی اپتیکال حتما داشته باشه. قدرت خروجی رو با همون اسپیکرهای بالا در نظر بگیرین. چون همون هم برام زیادیه. اونو برای جای دیگه ای بردم. یه چی می خوام که صدای شفاف و بیس خوب و کلا در اون اندازه قیمت برای موسیقی و فیلم خوب باشه.
    راستی قیمت ها پایین میاد یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام چندتا سوال داشتم از اساتید

1- میخواستم بدونم 717 پایونیر ارزش 170 تومن هزینه اضافی نسبت به مدل 727 رو داره
    با خرید 717 چه امکاناتی رو نسبت به 727 از دست میدم

2- آیا با خرید 717 میشه تقریبا از western digital live بی نیاز شد
    3- دنون 1312 با توجه به اینکه بانهاش دیگه چوبی نیست ( البته آمپش تری دی ساپورته ) و از طرفی یو اس بی نداره آیا ارزش 1900 برای خرید داره

توضیح اینکه من با هزینه ی rs77 مشکلی ندارم فقط با حجیم بودنش مشکل دارم دوست دارم کمی ظزیف تر باشه
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

عرضم به حضورتون که سینما خانگی 777 رو نمیشه صداش رو از 50 اینا زیادتر کرد مخصوصا اگه ساب ووفر روشن باشه. مگه اینکه قید همسایه هارو بزنی. خونه ما 200 متره. نمیدونم تا چه ولوومی جا داره. تا 70 تا که رفتم بالا حجم صدا با حفظ کیفیت خیلی زیاد میشه.
    اون باندهایی که پیشنهاد دادم این عکسشه. تازه بانداش یه ووفر نسبت به 777 اضافه دارن .قیمتشم 550 دلار هست. مدل SP-PK52FS
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای وضوح باید چیدمان طوری باشه که شما در وسط باندها بشینین. یعنی اسپیکر رو به شما باشه .
    مثال بزنم : مثلا تو ماشین اگه کامپوننت داشته باشی ، اگه جهت تویتر رو به صورتت باشه صدا خیلی دیتیل خواهد داشت و در برخی فرکانس ها هم پیک خواهد داشت ولی اگه تویتر رو به تنت باشه صدا عوض میشه. اگه رو به شیشه باشه صدا یه جور دیگه میشه. دیتیل ها هستش که یک سیستم رو کیفیتی میکنه.
    ممنون.به نظرت از کجا تهیه کنم؟راستین کمی گرون گازه فکر کنم.یک سوال شما رو برند پایونییر تعصب دارید؟اکثره پیشنهاد های شما پایونییر هست
    ایا مدلهایی که معرفی کردی تو بانه پیدا میشه؟

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام
    ۱- درچه محدوده قیمتی میخواهید هزینه کنید؟
    ۲- باتوجه به اینکه تلویزیونتون قابلیت ۳ بعدی داره، داشتن ۳بعدی را براتون مهمه یا خیر؟

Sent from my MT15a using Xparent Blue Tapatalk 2
    حدود ٦٠٠ قابليت سه بعدي كاربرد داره اصن؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

3- دنون 1312 با توجه به اینکه بانهاش دیگه چوبی نیست ( البته آمپش تری دی ساپورته ) و از طرفی یو اس بی نداره آیا ارزش 1900 برای خرید داره

توضیح اینکه من با هزینه ی rs77 مشکلی ندارم فقط با حجیم بودنش مشکل دارم دوست دارم کمی ظزیف تر باشه
    با تشکر
    دوست عزیز به نظر من اول مشخص کن که چقد صدا می خوای. قبل از گرونی من خودم بدجور دنبال پایونیر 777 بودم. 1200 بود. ولی یه اسپیکر 5 تیکه ادیفایر دست دو با خروجی حداکثر 350 گرفتم که داره خونه رو خراب می کنه. تازه استریو هم هست. صدا تا 80 میره که من رو 60 میبرم. حداکثر! اونم فقط واسه چند لحظه. روی 65 میره کسی صدای اون یکی رو نمیشنوه.
    پایونییر 777 فکرکنم خورجیش بالای 2000 هست. دیگه فکرکن اون چیه! اول خوب فکر کن، تست کن بعد بخر. پایونیر سری rs همه سیستم صوتی هستن و سینمای خانگی نیستن و بدرد خونه نمی خورن. البته نظر منه. دو روزه پلیس دم خونه میاره. پایونیر سینما خانگی های زیبا و خوبی هم داره.
    تو خیابون جمهوری که من تو پاساژ رفتم تا از rs33 تست بگیرم، طرف زیادش نمی کرد. می ترسید شیشه هاش بریزه.

کلا حواست به قدرت خروجی باشه. خونه خراب کنه. فامیل ما rs33 گرفته، خونشم تو آپارتمانه. خوب چه بدرد می خوره وقتی نمیتونه زیادش کنه. قیافیه جالبی نداره. ES33 باز قشنگتره. کیفیت صدا هم مهمه ولی با کمتر از اینا میشه همچین صدایی داشت
    Last edited by iran79; 31-01-2013 at 01:20.

7. این کاربر از iran79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز به نظر من اول مشخص کن که چقد صدا می خوای. قبل از گرونی من خودم بدجور دنبال پایونیر 777 بودم. 1200 بود. ولی یه اسپیکر 5 تیکه ادیفایر دست دو با خروجی حداکثر 350 گرفتم که داره خونه رو خراب می کنه. تازه استریو هم هست. صدا تا 80 میره که من رو 60 میبرم. حداکثر! اونم فقط واسه چند لحظه. روی 65 میره کسی صدای اون یکی رو نمیشنوه.
    پایونییر 777 فکرکنم خورجیش بالای 2000 هست. دیگه فکرکن اون چیه! اول خوب فکر کن، تست کن بعد بخر. پایونیر سری rs همه سیستم صوتی هستن و سینمای خانگی نیستن و بدرد خونه نمی خورن. البته نظر منه. دو روزه پلیس دم خونه میاره. پایونیر سینما خانگی های زیبا و خوبی هم داره.
    تو خیابون جمهوری که من تو پاساژ رفتم تا از rs33 تست بگیرم، طرف زیادش نمی کرد. می ترسید شیشه هاش بریزه.

کلا حواست به قدرت خروجی باشه. خونه خراب کنه. فامیل ما rs33 گرفته، خونشم تو آپارتمانه. خوب چه بدرد می خوره وقتی نمیتونه زیادش کنه. قیافیه جالبی نداره. ES33 باز قشنگتره. کیفیت صدا هم مهمه ولی با کمتر از اینا میشه همچین صدایی داشت
    ببخشيد منظور شما از اين بخش چي بود (پایونیر سری rs همه سیستم صوتی هستن و سینمای خانگی نیستن و بدرد خونه نمی خورن.) يعني چي سيستم صوتي هستن و بدرد خونه نميخورن!

در مورد صدا فكر نميكنيد يكم يا بيشتر غلو مي كنيد. اين خبرا نيست اگر صداي سيستم هاي انچناني بشنويد چي

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون.به نظرت از کجا تهیه کنم؟راستین کمی گرون گازه فکر کنم.یک سوال شما رو برند پایونییر تعصب دارید؟اکثره پیشنهاد های شما پایونییر هست
    ایا مدلهایی که معرفی کردی تو بانه پیدا میشه؟
    بلندگوهایی که دوستمون معرفی کردن فکر نکنم اینجا باشه.اگر هم باشه طبق حرف دوستمون 550 دلاره.یعنی این قیمت رو ضربدر 3 و یا 4 کن تا به قیمتش تو ایران برسی.

10. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با تشکر
    سلام.
    1-نه آنچنان تفاوتی ندارند.
    2-بستگی داره.دوستانی هستن که تهیه کردن و راحتن ولی باز انعطاف پذیری HD پلیر بیشتره.
    3-با توجه به قیمت های فعلی بله چرا که نه.

12. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ببخشيد منظور شما از اين بخش چي بود (پایونیر سری rs همه سیستم صوتی هستن و سینمای خانگی نیستن و بدرد خونه نمی خورن.) يعني چي سيستم صوتي هستن و بدرد خونه نميخورن!

در مورد صدا فكر نميكنيد يكم يا بيشتر غلو مي كنيد. اين خبرا نيست اگر صداي سيستم هاي انچناني بشنويد چي

داداش چرا میزنی! یه بار دیگه مطلب رو بخونی منظورم رو متوجه میشی. تا اونجایی که من اطلاع دارم این سری از سیستم های پایونیر 777،33،77 همگی جزو سیستم های صوتی هستن. خود پایونیر هم در سایتش این سیستمها رو جزو سیستم های صوتی معرفی کرده و از بخش سینمای خانگی جدا کرده که نشون میده برای سینما خانگی بودن یکم زیادین.
    بدرد خونه نمیخورن یعنی قدرت صدای برای خونه زیاد هست. چون حداکثر استفاده رو نمیشه ازشون برد. 2 میلیون بدی 777 بگیری و صداش رو نشه زیاد کرد که اونوقت با سیستم 800 تومنی هیچ فرقی نمی کنه! بعد اینکه صدا سلیقه ای هست. نظر من اینه که همچین قدرت خروجی بدرد منزل نمیخوره. قبول ندارید؟ درمورد سیستم خودمم اغراق نمی کنم. شخصا مشکلی با بلندی صدا ندارم ولی برای خودم که خونواده کنارم نشستن و به این جور صداها عادت ندارن 350 خیلی زیاده چه برسه به بالای 2000. اولش هم گفتم که کیفیت صدا موضوع جداگانه ای هست. شکی نیست که اختلاف قیمتی میلیونی میتونه تفاوت آشکاری در کیفیت داشته باشه. کسی اینو رد نمی کنه.
    یکی از آشنایان 20 میلیون و یکی دیگه 50 میلیون پول سیستم صوتی دادن و همه نوع صدا شنیدیم ولی چه فایده وقتی نمیتونه حداکثر استفاده رو بکنه. منظور از حداکثر استفاده این نیست که صدارو تا آخر ببری، بلکه در یه حد خاص برای بعضی افراد صدا چندان تفاوتی نمی کنه. اگه به مدل های سری rs توجه کنی شکل و شمایل سینمای خانگی بودن رو ندارن. فقط کافیه با سری سینمای خانگیش مقایسه کنی یا سینماهای سونی. متوجه میشین که تفاوت دارن.
    حرف منم شخصا به اون دوستمون بود و منم در حد یه راهنمایی گفتم. و همینطور اینکه: اگه واقعا میتونی حداکثر استفاده رو ببری براشون پول بده.
    شخصا فقط به این توجه می کردم که برندش پایونییر هست و از اکثر صداها پشتیبانی می کنه. ولی الان میبینم با پول کمتر میشه همون نیازهارو برطرف کرد. همه دستگاه ها از دالبی و دی تی اس پشتیبانی می کنن و خیلی چیزای دیگه. ولی تفاوت 777 پایونییر زمانی مشخص میشه که صدا رو بسیار بالا ببری. چون قدرت بالایی داره صدای خوبی هم بهت میده. به خش خش نمیفته. ولی در حد نرمال، تفاوتی بین مدل های 2 میلیونی و 1 میلیونی پایونیر نیست.
    بازم رو حرفم هستم که: سری rs جزو سری تودوروکی پایونییر هست و جزو سیستم های صوتی هست. سینمای خانگی یه ویژگیش زیبا و ظریف بودن در کنار قدرت هست که فکرمیکنم مدل های پایین تر پایونیر در بخش سینمای خانگی این ویژگی هارو دارن. سری rs یک سیستم صوتی معرکه هست نه سینمای خانگی.
    Last edited by iran79; 31-01-2013 at 02:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •