آقا این تنضیمات imap دقیقا چی هست؟کجا میشه و چیجوری میشه فعالش کرد؟؟؟؟؟؟میشه کامل توضیح بدی؟؟؟؟
آقا این تنضیمات imap دقیقا چی هست؟کجا میشه و چیجوری میشه فعالش کرد؟؟؟؟؟؟میشه کامل توضیح بدی؟؟؟؟
شما وقتی وارد Gmail شدید، وارد Settings بشید و قسمتی که توی تصویر مشخص کردم رو فعال کنید:
نقل قول:
نوشته شده توسط H.VIKE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دوست عزیز به آخرین ورژن فلش کنی نوکیا ساپورت میکنــه !
آموزش Backup گرفتن این برنامه رو قسمت " هـک گوشی هـا " قرار دادم میتونی بری ببینی ..
از سایت های دیگـه دانلود میکنم و به فریمورم اضـافه میکنـــم .
فایل ها که فرقی با هم ندارن RM رو نگاه کن ...
موفق باشید!
آها میتونی آدرس جنتا ازین سایتایو ک قوی هستن در این زمینه بگی؟
rm گوشیم 356 هست دیگه پرو داکتمم 0574324 هست رنگشم قرمز با این اطلاعات دنبال گشتم تو همون سایتی ک گفتی اما 3تا فریمور دقیقا با این اطلاعات هست خودت نگا کن من دیشب نگا کردم عکسم گرفتم ک بذارم اینجا شما ببینین اما نمیدونم چرا عکسه تو پستم نمیومد ارور time out میداد
نه با اینکه نمیدونم چیه ؛ ولی فعالش نکردم !
حالا در اولین فرصت فعالش میکنم ببینم چی میشه.
بهرحال از راهنمایی دوستان سپاسگزارم. خیلی ممنون
من این تنظیمو داخل gmailam انجام دادم اما نتونسم on بشم با گوشی میشه توضیح بدی روش وصل شدنشو؟
سلام من یک گوشی 5800 دارم.عکسها ویدیو موزیک و ..هر چی بلوتوث میگیرم در گالری ذخیره نمیشه.باید برم تو فایل منجر تا اونا رو اجرا کنم .یکی کمک کنه بگه چی کار کنم تا درست بشه.ممنون.
بچه ها میگم سیمبین پلیری داره که flv و swf که برای فلش هستن رو ساپورت کنه؟
داره ولی فکر کنم گوشیت سیستم املش ماله 20 سال پیشهاحتمالا اون زمانا هنوز اختراع نشده بوده ×!
Last edited by behrooz.shie; 08-05-2011 at 00:36.
خوب پس دیگه کاری نداره. فقط تو گوشیتون Username و Password اکانت Gmailتون رو وارد کنید. تنظیمات Gmail رو گوشیتون وجود داره و نیازی نداره که خودتون تنظیمات رو وارد کنید.
دقت کنید که Username اکانت Gmail رو به صورت آدرس ایمیل وارد کنید.
سلام ، تو گوگل سرچ کنـــی مــد فریمور براتون بالا میـاره !آها میتونی آدرس جنتا ازین سایتایو ک قوی هستن در این زمینه بگی؟
rm گوشیم 356 هست دیگه پرو داکتمم 0574324 هست رنگشم قرمز با این اطلاعات دنبال گشتم تو همون سایتی ک گفتی اما 3تا فریمور دقیقا با این اطلاعات هست خودت نگا کن من دیشب نگا کردم عکسم گرفتم ک بذارم اینجا شما ببینین اما نمیدونم چرا عکسه تو پستم نمیومد ارور time out میداد
خــب زبان گوشی ها فرق میکنه اگه پروداکت کد هـا فرقـی نمیکنــــه
فریمور فارسی چه ورژنی رو میخوای ؟
موفق باشید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)