اولا ممنون
دوما سایت داریم فقط یکم کمتر بهش رسیدگی میشه
سوما تا اونجایی که من می دونم adsl تا 5 کیلومتر با مرکز مخابراتی میتونه سرویس ارائه بده و بعد از 5 کیلومتر افت سرعت و کاهش کیفیت سرویس دهی میشه
منظورم اینه که سرویس adsl2+ تا چند کیلومتر قابل سرویس دهی هست؟
چهارما این که آیا ممکنه شرکت نخواد منطقه ای رو تحت پوشش قرار بده برای اینکه ممکنه تو اون منطقه به اندازه ی کافی یوزر نداشته باشه؟
با سلام
حدودا تا 7-8 كيلومتر هست
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---
فكر نكنم به خاطر كم بودن يوزر تحت پوشش قرار ندن
بيشتر اونا به خاطر مسايلي كه بايد مخابرات منطقه بهشون سرويس بده اين كار رو ميكنن
موفق باشيد.
با سلام
بچه ها ما تازه شنبه خوشبختانه ADSL به شهرمون اومد.رفتم برای ثبت نام.بهم گفتن چه سرویسی منم 128 میخوام.که ماهی 10 هزارتومن هست.حالا سوال من درمورد مودم هست.گفتن که اگر بخواهی مخابرات مودم بهت میده 40هزارتومن و اگرم بخواهی خودت برو از بازار بخر.من میخواستم بدونم چه مودمی رو برای 128 انتخاب کنم که اگر بهترین نباشه حداقل خوب باشه؟
لطفا یکم سریعتر جواب بدید ممنون!
راستی منم خیلی برام سرعت اپلود و دانلود مهم نیست فقط برای بازی انلاین میخوام.
.gif)
با سلام
شما يه مودم alfex ميتونيد بگيريد با قيمت 27-28 تومن
مودم واقعا خوبي هم هست
موفق باشيد.
سلام دوستان من سرویس ADSL2 باسرعت 512 دارم
مودمم هم(EXTERNAL COMBO ADSL2+ ROUTER(USB+ETHERNET
هست.
اینم عکسش
میخواستم بدونم میتونم با استفاده از کارت شبکه بیسیم یا مودم یو اس بی وایرلس با گوشی یا لپ تاپ به صورت بیسیم به اینترنت وصل بشم؟
خواهشا راهنماییم کنید خیلی نیاز دارم.
با سلام
بله دوست عزيز
يه كارت شبكه وايرلس كه بگيريد اينترنت رو از روي كامپيوتر ميتونيد share كنيد
موفق باشيد.
سلام. من می خواستم بپرسم برای مصرف خونگی ADSL نا محدود برای دانلود با سرعت بالا (حدود 60) و کلاً زیاد توی نت بودن بهتره یا Wireless 128 گیگ 10؟؟
1 سوال دیگه هم داشتم، فرق ADSL با ADSL+2 چیه؟؟
با سلام
نامحدود به نظرم خيلي زياد باشه مگه اينكه صبح تا شب توي اينترنت باشيد و ازش استفاده كنيد
--
براي فرق adsl2 و adsl
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد.