سلام
از ساعت 1 الی 8 صبح
مونده به مصرف کاربران و دانلودهای آنان. معمولا کمی نامحسوسه
سلام
از ساعت 1 الی 8 صبح
مونده به مصرف کاربران و دانلودهای آنان. معمولا کمی نامحسوسه
با مدیر فروش آنا اینترنت حضوری صحبت کردم گفت مخابرات اجازه نمیده کسی دستگاه نصب کنه ٬ فقط خودش میفروشه .
نپرسیدی قانونیه اینکار یا غیرقانونی؟
هرچند غیرقانونی هم باشه، خیالشون راحته، کی میخواد بهشون گیر بده؟
امروز از صبح تا طرفای شب کلا اینترنت مهاباد قطع بود. الانم که وصل شده وظعیتش اینطوریه
گیر عجب آدمایی افتادیم![]()
مشکل Data Rate من از مخابرات همچنان برقرار هست ! یه بار 2020 ثبت کرده دو بار هم حضوری رفتم ولی به جایی نرسیده ! واقعا دیوونه م کردن اینا ! آقا من که بیشتر از حقم نمیخوام میخوام ؟؟؟![]()
داداش برو کلا درخواست جمع آوری بده بعد دوباره یه سرویس دیگه بگیر منتها از اول 2 مگ بگیر و تاکید کن که بالای 2 ببندن. من میدونم این کثافتای 2020 چه اسکلایی هستن
بدبختی اینجاست که ممکنه جمع کنه، موقع ثبت نام بزنه پورت خالی وجود ندارد!!!
این احتمالم هست دوباره همون پروفایل قبلی رو واسش فعال کنن، درست مثل من که بعد از 4 ماه برگشتم مخابرات همون مقادیر قبلی مثل دیتا ریت و snr تو مودم نشون داده میشد
بهرحال، بنظر میرسه تنها راه چاره همینه و باید ریسک کنه
Last edited by urumchi; 16-07-2014 at 04:02.
برای من که اینطور نبود. قبلا ریت روی 20 مگ بود و شدیدا نویز داشت ! بعد 3-4 ماه گرفتم شده بود 2400 و مشکل کاملا حل شده بود.
بلاخره بعد دو روز کاملا نفسگیر مخابرات downstream خطمو روی 2 مگ گذاشت
الان سرعت دانلودم بین 230 تا 260 هست
رفتم اتاق کامپیوتر یا همون بخش پشتیبانی مشکلو به دختره گفتم اونم گفت دیتاریتو تغیر میدم بهت زنگ میزنم
رسیدم خونه 1 ساعت بعد زنگ زد گفت چکش کن چک کردم دیدم درست شده![]()
Last edited by Pi_Ro; 16-07-2014 at 11:03.
دوستان مخابارت استان شبا رایگانه یا نه ؟
میخوام از مخابرات نت بگیرم استان الان سرعتاش به چه صورته ممنون میشم راهنمایی بفرمایید از ماکسنت دیگه زده شدم
Last edited by navid_nasim; 16-07-2014 at 13:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)