تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 757 از 905 اولاول ... 257657707747753754755756757758759760761767807857 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,561 به 7,570 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

استارتها دارای رله خدایی هستن.
    در واقع اتوماتیک استارت دو نقش رله و درگیر کننده دنده استارت رو بازی میکنه.
    اگه با بستن رله مشکلت حل شد، مشکل مربوط به اتوماتیک استارت بوده. و نصب رله اضافی اتلاف انرژی هرچند کم رو به دنبال داره و معمولا رله های جانبی بعد از مدتی از کار میوفتن. چرا که میزان آمپری که استارت میکشه بسیار بالاس و پلاتینهای روی رله ها اغلب تحمل این آمپر رو ندارند.

دقت داشته باشید که اتوماتیک استارت بدلیل وجود آتش فراوان در محل اتصال، خاصیت زد آتش دارند و رله های معمولی بدلیل داشتن پوشش پلاستیکی، اغلب از این خاصیت برخوردار نیستند.
    در صورت که خروجی رله جدید به فیش تحریک استارت شما متصل باشد، اشکال از سوییچ است و این اشکال با اضافه کردن رله حل نخواهد شد و مجددا باز خواهد گشت.
    و در صورتی که خروجی رله بر روی ورودی برق قدرت استارت وصل شده باشد، و در صورتی که رله خاصیت زد آتش نداشته باشد، احتمال حریق خودروی شما بسیار بالا خواهد رفت...
    بله روی استارت وصله ب نظرتون چند وقت کار میکنه؟
    Last edited by aryamehr1368; 17-09-2016 at 20:53.

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

درود
    خواهش میکنم
    اونطوری خرج شما زیادتر میشه ولی خب از یه طرف هم خطایی که ممکنه تراشکار موقع جا زدن بلبرینگ بکنه و عمر اون رو کاهش بده حذف میشه (البته جا زدن بلبرینگ کاری نداره و هر جایی با یه کم دقت با پرس میتونه درست جا بزنه). من از چند نفر که مشکل خرابی پی در پی بلبرینگ داشتن شنیدم نمایندگی های سایپا در مورد بلبرینگ چرخ خوب عمل میکنن و دقیق جا میزنن و اکثرا مشکلشون برای همیشه حل شده.
    در مورد جلوبندی، به راحتی تعمیر کار میتونه چک کنه و اگر لقی و مورد خاصی نباشه عوض کردن قطعات دور ریختن پول و هدر دادن هستش. در مورد لرزش اتفاقا من دیدم با بلبرینگ هم لرزش ایجاد شده ولی جلوبندی معمولا لرزش توی اتاق نمیاره بلکه توی دست انداز و چاله چوله ماشین شل و ول میشه و از هر جاش یه صدایی میاد و فرمون هم زیر دست خودش رو نشون میده که داره ضربه میزنه.
    به نظر من بلبرینگ رو عوض کنید ببینید چی میشه و همچنین پلوس ها رو هم بگید چک کنه. بعد اگه موردی بود جلوبندی هم میتونید تعمیر کنید چون این ها ربطی به هم نداره و با هم اشتراکات زیادی نداره که بگید کار سخت میشه و اینا
    سلام مجدد
    بازم ممنون
    در مورد جلوبندی ایشون گفت که چون 52.000 از دفعه قبل که جلو بندی باز شده کارکرده باز کنی خیالت یک مدت راحته و گفت اگه من بخوام ، باز کنه تا ببینه مشکل دیگه ای هم هست یا خیر البته ماشین توی دست انداز شل و ول نیست و کاملا جذبه...
    لرزش رو بنده هم احتمال میدم به دلیل بلبرینگ باشه الان روی 50 لرزش داره روی 60 لرزش کمتر میشه بیشتر برم دیگه لرزش زیاد میشه ، لرزش هم خفیف هست مثل یک گوشی که ویبره نرم بزنه اگه دستمو بزارم روی ستون ماشین حس میکنم مگه اینکه بالای 60 برم که بیشتر بشه
    باز هم نظرتون رو بفرمایید ممنون میشم
    با سپاس

3. این کاربر از amirpcp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام مجدد
    بازم ممنون
    در مورد جلوبندی ایشون گفت که چون 52.000 از دفعه قبل که جلو بندی باز شده کارکرده باز کنی خیالت یک مدت راحته و گفت اگه من بخوام ، باز کنه تا ببینه مشکل دیگه ای هم هست یا خیر البته ماشین توی دست انداز شل و ول نیست و کاملا جذبه...
    لرزش رو بنده هم احتمال میدم به دلیل بلبرینگ باشه الان روی 50 لرزش داره روی 60 لرزش کمتر میشه بیشتر برم دیگه لرزش زیاد میشه ، لرزش هم خفیف هست مثل یک گوشی که ویبره نرم بزنه اگه دستمو بزارم روی ستون ماشین حس میکنم مگه اینکه بالای 60 برم که بیشتر بشه
    باز هم نظرتون رو بفرمایید ممنون میشم
    با سپاس
    درود

اگر ویبره تو محدوده های خاصی هست که به احتمال 99 درصد از همون بلبرینگه. جلوبندی رو نمیشه از روی کارکرد گفت چقدر دیگه کار میکنه. من باشم دست نمیزنم چون خرج اضافیه و شاید یکی دو سال دیگه برات کار کنه. ضمن اینکه تو ایران هر چیز ماشین رو میدی تعمیر، چند تا چیز دیگه هم خراب میکنن و حداقل تا وقتی خراب نشده باید سعی بشه ماشین زیر دست مکانیک نره. شما بلبرینگ رو عوض کن ایشالا درست میشه همه چی. بیشتر مکانیک ها هم دلشون به حال مردم نمیسوزه و بخاطر ماشین شما نمیگه باز کنم، بخاطر دستمزد خودش میگه

5. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

درود

اگر ویبره تو محدوده های خاصی هست که به احتمال 99 درصد از همون بلبرینگه. جلوبندی رو نمیشه از روی کارکرد گفت چقدر دیگه کار میکنه. من باشم دست نمیزنم چون خرج اضافیه و شاید یکی دو سال دیگه برات کار کنه. ضمن اینکه تو ایران هر چیز ماشین رو میدی تعمیر، چند تا چیز دیگه هم خراب میکنن و حداقل تا وقتی خراب نشده باید سعی بشه ماشین زیر دست مکانیک نره. شما بلبرینگ رو عوض کن ایشالا درست میشه همه چی. بیشتر مکانیک ها هم دلشون به حال مردم نمیسوزه و بخاطر ماشین شما نمیگه باز کنم، بخاطر دستمزد خودش میگه
    ممنون
    فقط یک سوال
    الان چون ایشون اینطوری گفته منم بد دل شدم که نکنه یکجایی از جلو بندی خرابه که این لرزش از بلبرینگ به اتاق میرسه یعنی حتی اگه با تعویض بلبرینگ حل شه که انشاالله همینطوره باز من فک میکنم شاید اون قطعه کارش رو درست انجام نمیده و باز به سادگی ضربات به اتاق منتقل خواهد شد
    میخواستم بپرسم چه قطعاتی این نقش رو دارند و راه تستش چی هست که خودم بفهمم
    با سپاس

7. این کاربر از amirpcp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون
    فقط یک سوال
    الان چون ایشون اینطوری گفته منم بد دل شدم که نکنه یکجایی از جلو بندی خرابه که این لرزش از بلبرینگ به اتاق میرسه یعنی حتی اگه با تعویض بلبرینگ حل شه که انشاالله همینطوره باز من فک میکنم شاید اون قطعه کارش رو درست انجام نمیده و باز به سادگی ضربات به اتاق منتقل خواهد شد
    میخواستم بپرسم چه قطعاتی این نقش رو دارند و راه تستش چی هست که خودم بفهمم
    با سپاس
    تو ماشین نمیشه گفت 100 درصد از فلان چیزه. شاید شل بودن یه پیچ باعث چنین مشکلاتی بشه!
    ولی مورد شما از همون بلبرینگ میشه. پلوس هم میتونه خراب بشه ولی حالتش فرق داره معمولا. خرابی جلوبندی هم کلا توی ضربات اتاق، زدن فرمون و لاستیک سایی هست و ویبره رو نمیتونه ایجاد کنه. حالا به یه تعمیرکار دیگه هم نشون بدید ضرر نداره

9. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تو ماشین نمیشه گفت 100 درصد از فلان چیزه. شاید شل بودن یه پیچ باعث چنین مشکلاتی بشه!
    ولی مورد شما از همون بلبرینگ میشه. پلوس هم میتونه خراب بشه ولی حالتش فرق داره معمولا. خرابی جلوبندی هم کلا توی ضربات اتاق، زدن فرمون و لاستیک سایی هست و ویبره رو نمیتونه ایجاد کنه. حالا به یه تعمیرکار دیگه هم نشون بدید ضرر نداره
    سلام مجدد
    ممنون از راهنمایی های شما
    ماشین رو دیروز بردم گفت وقتی پلوس باز بشه خب بقیشم باز میشه چک کرد گفت طبق هم لاستیک هاتو خراب میکنه گفتم کلا جنس ها رو خودش بخره به این صورت گرفت و تعویض کرد ماشین با اینکه کامل جذب بود قبلا بازم نرم تر شده و دست انداز رو کمتر به اتاق منتقل میکنه
    طبق رفیع نیا
    سیبک فرمون رفیع نیا
    بوش جلوبندی
    وسایل سرکمک
    سرپلوس امیرنیا
    بلبرینگ چرخ بیاند
    البته بلبرینگ رو خودم گرفتم
    سرپلوس هم فک میکردم فقط سمت راست خرابه اما راست هم میپیچید با دور تند صدا می اومد اما به نظرم از سمت راست بود صدا اما گفت اصلا به راست میپیچی سمت راستی کار نمیکنه که دیگه اینم جفت عوض شد
    طبق یا سیبک فرمون به دلیل خرابی بلبرینگ خراب شده بودند؟ چون 3000 تا با بلبرینگ خراب رفته بودم که اخر کاری لرزش داشت
    فقط مشکلی که هست فرمون سفت شده قبلا خیلی نرم بود پراید های غیر هیدرولیک به این نرمی ندیده بودم ، ربطی به همین سیبک فرمون داره؟
    با سپاس

11. این کاربر از amirpcp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت webnagroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

دوستان، به علت باز نشدن سوزن های انژکتور (پراید) مجبور به خرید 4 عدد نو شدم... به نظر همه چیز خوب است اما از کجا می توان فهمید روال کار ماشین روبه راه است؟ دیاگ ؟ لطفا راهنمایی کنید.

13. این کاربر از webnagroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام مجدد
    ممنون از راهنمایی های شما
    ماشین رو دیروز بردم گفت وقتی پلوس باز بشه خب بقیشم باز میشه چک کرد گفت طبق هم لاستیک هاتو خراب میکنه گفتم کلا جنس ها رو خودش بخره به این صورت گرفت و تعویض کرد ماشین با اینکه کامل جذب بود قبلا بازم نرم تر شده و دست انداز رو کمتر به اتاق منتقل میکنه
    طبق رفیع نیا
    سیبک فرمون رفیع نیا
    بوش جلوبندی
    وسایل سرکمک
    سرپلوس امیرنیا
    بلبرینگ چرخ بیاند
    البته بلبرینگ رو خودم گرفتم
    سرپلوس هم فک میکردم فقط سمت راست خرابه اما راست هم میپیچید با دور تند صدا می اومد اما به نظرم از سمت راست بود صدا اما گفت اصلا به راست میپیچی سمت راستی کار نمیکنه که دیگه اینم جفت عوض شد
    طبق یا سیبک فرمون به دلیل خرابی بلبرینگ خراب شده بودند؟ چون 3000 تا با بلبرینگ خراب رفته بودم که اخر کاری لرزش داشت
    فقط مشکلی که هست فرمون سفت شده قبلا خیلی نرم بود پراید های غیر هیدرولیک به این نرمی ندیده بودم ، ربطی به همین سیبک فرمون داره؟
    با سپاس
    درود
    مبارکه، ماشین رو نو نوار کردین. کار خیلی خوبی کرده که سرپلوس ها رو امیرنیا انداخته. شانس اوردین چون تقریبا سرپلوسی به غیر از یکی دو مارک، کار نمیکنه و باید 2 ماه بعد عوض بشه ولی امیر نیا و عظام کیفیت خوبی دارن.
    در مورد خراب شدن قطعاتريال ربطی به بلبرینگ نداره و عمرشون تموم شده بوده. سیبک وقتی از جاش خارج میشه به سادگی میشه چک کرد خرابه یا نه. اگه راحت با دست تکون بخوره یعنی خرابه

سفت شدن فرمون هم طبیعیه. اگر قطعات جلوبنیدی لق شده باشن و سالم نباشن فرمون یه حالت خلاصی و شل بودن پیدا میکنه که با تعمیر دوباره کاملا سفت و جذب میشه. اون نرم بودن اصلا طبیعی نبوده و نباید اونطور باشه
    دوستان، به علت باز نشدن سوزن های انژکتور (پراید) مجبور به خرید 4 عدد نو شدم... به نظر همه چیز خوب است اما از کجا می توان فهمید روال کار ماشین روبه راه است؟ دیاگ ؟ لطفا راهنمایی کنید.
    تجربه صابت کرده سوزن که کیپ بشه دیگه شستن نمیتونه اون رو به حالت نرمال برگردونه و حتی تو خیلی موارد پاشش از قبل شستشو هم کمتر میشه چون کثیفی ها بدتر با فشار مین داخل روی هم میچسبن. سالم بودن موتور از کارکرد موتور به سادگی مشخص میشه، اگر بخواید دقیقتر چک کنید باید با دیاگ پارامتر ها چک بشه که اونم همه تعمیرکار ها اصلا بلد نیستن و فقط بلدن خطا پیدا کنن و پاک کنن
    اگر نرم کار میکنه و شتاب و مصرفش هم نرمال هست اصلا دستکاری نکنید.
    ماشین احیانا دوگانه سوز نیست؟

15. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

درود
    مبارکه، ماشین رو نو نوار کردین. کار خیلی خوبی کرده که سرپلوس ها رو امیرنیا انداخته. شانس اوردین چون تقریبا سرپلوسی به غیر از یکی دو مارک، کار نمیکنه و باید 2 ماه بعد عوض بشه ولی امیر نیا و عظام کیفیت خوبی دارن.
    در مورد خراب شدن قطعاتريال ربطی به بلبرینگ نداره و عمرشون تموم شده بوده. سیبک وقتی از جاش خارج میشه به سادگی میشه چک کرد خرابه یا نه. اگه راحت با دست تکون بخوره یعنی خرابه

سفت شدن فرمون هم طبیعیه. اگر قطعات جلوبنیدی لق شده باشن و سالم نباشن فرمون یه حالت خلاصی و شل بودن پیدا میکنه که با تعمیر دوباره کاملا سفت و جذب میشه. اون نرم بودن اصلا طبیعی نبوده و نباید اونطور باشه
    سلام
    ممنون از شما ، اتفاقا عقب رو هم چک کرد هر دو چرخ یک سانت کج بود گفتم خب حالا که ما اومدیم جلو رو درست کردم عقبش رو هم هفته اینده ببرم باز کنه کمک و... هم چک کنه چون حس کردم جلو نرم تر از عقب هست الان و بهتر دست انداز میگیره
    فرمون شل نبود یا خلاصی داشته باشه درجا یا اول حرکت مشخص بود سفت هست اما کمی سرعت میرفت بالا (10-20)کاملا نرم بود الان سفت تر شده ،ربطی به تعویض سیبک فرمون یا جنس اون نداره؟ کاریش نمیشه کرد؟ اتفاقا فک میکنم به سمت راست نرم تر از پیچیدن به سمت چپ هست البته فک کنم چرخ سمت راست فشار بادش کمتره چون با چشم دیده میشه
    راستی من چرخهارو قبلا 10.000 تا جلو عقب و بالانس رو کار میکردم حالا 20.000 تا اینکار میکنم چون به نظرم زود بود حالا برای اینکه بلبرینگ و... عوض شده نیازه بالانس رو دوباره انجام بدم ؟ (13000 کارکرده 7000 مونده به 20.000 که جلو عقب کنم)
    خیلی ممنون از اینکه بنده رو این چند روز راهنمایی کردید
    با سپاس
    Last edited by amirpcp30; 20-09-2016 at 10:18.

17. این کاربر از amirpcp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    ممنون از شما ، اتفاقا عقب رو هم چک کرد هر دو چرخ یک سانت کج بود گفتم خب حالا که ما اومدیم جلو رو درست کردم عقبش رو هم هفته اینده ببرم باز کنه کمک و... هم چک کنه چون حس کردم جلو نرم تر از عقب هست الان و بهتر دست انداز میگیره
    فرمون شل نبود یا خلاصی داشته باشه درجا یا اول حرکت مشخص بود سفت هست اما کمی سرعت میرفت بالا (10-20)کاملا نرم بود الان سفت تر شده ،ربطی به تعویض سیبک فرمون یا جنس اون نداره؟ کاریش نمیشه کرد؟ اتفاقا فک میکنم به سمت راست نرم تر از پیچیدن به سمت چپ هست البته فک کنم چرخ سمت راست فشار بادش کمتره چون با چشم دیده میشه
    راستی من چرخهارو قبلا 10.000 تا جلو عقب و بالانس رو کار میکردم حالا 20.000 تا اینکار میکنم چون به نظرم زود بود حالا برای اینکه بلبرینگ و... عوض شده نیازه بالانس رو دوباره انجام بدم ؟ (13000 کارکرده 7000 مونده به 20.000 که جلو عقب کنم)
    خیلی ممنون از اینکه بنده رو این چند روز راهنمایی کردید
    با سپاس
    خواهش میکنم عزیز

در مورد باد ها، خیلی تاثیر داره و تنظیم کن. ولی سفتی که الان میگی رو دقیقا میدونم چیه و درسته. وقتی سیبک ها خراب میشن فرمون شل میشه و یه حالتی داره تو سرعت انگار روی هوا داره میچره که خطرناک هم هست نسبتا. البته ممکنه سفتی فرمون شما کمی از حالت عادی بیشتر باشه (باید تست بشه) که در این صورن شاید جعبه فرمون ایراد داشته باشه. البته کلا جعبه فرمون هم عوض بشه جدیدا بی کیفیت و سفت هستن.

چرخ های عقب کج بود؟ منظور کمبر چرخ هست؟ اگه کجی عادی نباشه (کلا پراید باید کج باشه حالت عادی، پریاد صفر رو ببینید مشخصه) باید اکسل عوض بشه. البته اگه لاستیک سایی نداشته باشه مهم نیست زیاد.

در مورد بالانس، اگه فرمون توی سرعت بالا (مثلا از 90 تا 100) میزنه که باید بالانس بشه ولی اگر نمیزنه درسته

19. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •