سلام
رو فایل کلیک راست کنید و properties >security>advance ( اگه security رو ندارید Tools>Folder optios>view تیک آخرین گزینه Use simple file sharing رو بردارید )
برید به تب owner و Administrator رو انتخاب کنید و Apply کنید و OK.
سلام
رو فایل کلیک راست کنید و properties >security>advance ( اگه security رو ندارید Tools>Folder optios>view تیک آخرین گزینه Use simple file sharing رو بردارید )
برید به تب owner و Administrator رو انتخاب کنید و Apply کنید و OK.
سلام
موقع ذخیره کردن با save as با فرمت PDF ذخیره کنید.
سلام
سلام
یه دور برنامه رو پاک کنید دوباره نصب کنید ببینید درست میشه؟
از طریق Page layouts>breaks>Next Page قبل از صفحه مورد نظر و تغییر حالت صفحه به افقی و مجدداً اعمال این گزینه روی صفحه افقی و تغییر حالت صفحه از صفحه بعد به صورت عمودی
موفق باشید
سلام
2 تا سوال داشتم
چند روز پیش برای دوستم افیس 2010 با اخرین کرک رو نصب کردم و خودم هم باهاش کار کردم و درست بو
امروز زنگ زده میگه هر فایل وردی رو چه از 2003 و 2007 و 2010 که از جی دیگه میبرم روی سیستم ، فونتش رو عوض میکنه و به هم میریزه ، من خودم کلی تعجب کردم و گفتم امکان نداره
هر فونت فارسی و انگلیسی بود رو براش نصب کردم ، به نظر شما مشکل چیه ؟
در ضمن در 2010 چطور میشه اعداد رو فارسی نوشت ؟؟
با تشکر
ممکنه فونت هایی که براش نصب کردی قدیمی بودن یا اون فایلی که آورده انداخته رو سیستمش فونتاش قدیمی بوده.نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای نوشتن اعداد فارسی این کارها رو انجام بده:
برو به
File->Options-> Advanced
Numeral رو تبدیل کن به Context
سلامنوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چه جوری نشون میده؟ فقط فونت به هم می ریزه یا ترتیب نوشتاری جمله به هم می خوره؟
در ضمن وقتی فایلی رو از یه سیستم منتقل می کنن و اونجا سیو می کنن از قسمت option> save> embed fonts in the file رو تیک بزنن ببینین بازهم این مشکل رو دارند یا نه؟!
مسیر زیر رو برید
Insert-->Page number-->Format page numbers
از قسمت Number format میتونید شکل دلخواه شماره گذاری تون رو انتخاب کنید
من یه سوالی دارم اگه کسی متونه راهنماییم کنه لطفا
آیا امکانش هست که اعداد متن بصورت انگلیسی باشه ولی اعداد شماره صفحات به شکل فارسی ؟
از ورد آپشن هم numeral رو روی hindi یا contex تنظیم میکنم فایده ای نداره چون تغییرات رو در تمام متن ایجاد میکنه درحالیکه من فقط میخوام شماره صفحاتم فارسی بشه
از همه کسانی که جواب میدن ممنون این قسمت مشکل word منو حل کرد .خیلی مفیده
سلام چجوری میشه فاصله افقی عکسایه تویه ورد همش به یه اندازه باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)