این هم کمک های ایرانی
ما میگیم خر نمی خوایم پالون خر عوض میشه
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
این هم کمک های ایرانی
ما میگیم خر نمی خوایم پالون خر عوض میشه
قطبی : اگه بازی 5 دقیقه دیگه ادامه داشت واعظی رو هم بیرون میکشیدم
11 گوله آتشین در میان 11 دفاع که فقط زیر توپ می زدن
2 تا تیرک
26 سانتر
61% مالکیت توپ
نمی دونم با این گل آفساید چرا بازم کرکری میخونن
مرجع خبري پرسپوليس عكسهاي منتشرنشده از حواشي دربي
beginner63 عزیز بابت عکس های جالبت خیلی ممنون ازبقیه دوستانم به خاطر خبر های خوبشون ممنونم
تمرين پرسپوليس در غياب افشين پيرواني برگزار شد
خبرگزاري فارس: تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس در غياب افشين پيرواني برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين امروز از ساعت 15 در زمين شماره دو راهآهن برگزار شد.
در اين تمرين بازيكنان به گرم كردن زير نظر كريم باقري، استارتهاي كوتاه و بلند و كارهاي استقامتي زير نظر پرويز كماسي پرداختند. سپس در قالب سه تيم فوتبال سه جانبه در نيمه زمين پرداختند كه تيم سوم زير نظر عابدزاده حفظ توپ و پاسكاريهاي كوتاه و بلند انجام داد.
* در تمرين امروز افشين پيرواني و ماركو غايب بودند.
* افشين قطبي به مدت 10 دقيقه با بازيكنان درباره شرايط تمريني دو روز آينده به گفت و گو پرداخت.
* الونگ الونگ، حسين بادامكي، مسعود زارعي و ايوان پتروويچ به صورت اختصاصي زير نظر دكتر زرينه كار كردند و زودتر از سايرين تمرين را ترك كردند.
* در ابتداي تمرين امروز عابدزاده تمرينات ويژهاي را براي عليرضا حقيقي و مهدي واعظي در نظر گرفته بود.
* حدود 150 هوادار از نزديك نظارهگر تمرين پرسپوليسيها بودند و علي كريمي و افشين قطبي را شديدا تشويق كردند.
* در فوتبال سهجانبه افشين قطبي اصرار زيادي بر زدن دو ضرب به توپ و دادن پاسهاي سالم داشت.
* اشتباهات توره در تمرين امروز باعث شد كه افشين قطبي به او تذكر بدهد كه در توپهاي به دست آمده در محوطه جريمه دقت بيشتري كند.
* در انتهاي تمرين بازيكنان به دو گروه تقسيم شدند كه بازيكنان اصلي زير نظر باقري به سرد كردن پرداختند و بازيكنان ذخيره نيز كه عليرضا نيكبخت واحدي، دي كارمو، آتسو و سپهر حيدري در آن حضور داشتند، زير نظر كماسي به كارهاي سرعتي پرداختند.
* تمرين ساعت 16 و 30 دقيقه به پايان رسيد.
در گفت و گو با فارس
نيكبخت: با كمال ميل به كميته انضباطي خواهم رفت
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: باتوجه به اينكه بيحرمتي نداشتم، با كمال ميل به كميته انضباطي فدراسيون ميروم.
عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: پس از اعلام اينكه كميته انضباطي مرا دعوت كرده تا به فدراسيون بروم، مصاحبهاي انجام ندادم. مصاحبه امروز و روز گذشتهام كاملا كذب است. اين مورد را دوستانم در مطبوعات ميتوانند شهادت بدهند چون قصد داشتم آرامش لازم را برقرار كنم.
وي افزود: بازيكني هستم كه اگر حرف بزنم، هيچ وقت آن را تكذيب نميكنم چون از هيچ كس به غير از خدا نميترسم.
نيكبخت درباره حضورش در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: براي از بين بردن حاشيه و رفع سوء تفاهمها، هر وقت كه بگويند به كميته انضباطي ميروم؛ اما بدانند كه اين دعوت به خاطر بازي مقابل پيام خراسان است؛ نه دربي 65.
وي در باره حضورش در كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: ميتوانند لبخواني را بياورند و ببينند كه قضيه چه بوده است. حرفي نزدم و ترسي هم ندارم. اگر آقاي قطبي گزارشي در مورد من داد، در خدمت باشگاه خواهم بود؛ ولي تا كنون افشين قطبي حرفي در مورد من نزده است.
نيكبخت خاطر نشان ساخت: برخي به خاطر اينكه در مطبوعات پول به جيبشان نميرود، در مواقع حساس از سوي من حرفهايي را منتشر ميكنند تا ذهن كميته انضباطي، باشگاه و سرمربي تيم را خراب كنند كه براي آنها متاسفم.
مهاجم تيم پرسپوليس يادآور شد : بازي سختي در مقابل ابومسلم داريم و من هم تابع كادر فني هستم. اميدوارم با اعتماد به من بتوانم دوباره در تركيب اصلي قرار بگيرم؛ در غير اينصورت روي نيمكت مينشيم و براي تيم دعا ميكنم
عزيزمحمدى: پرسپوليس و استقلال حق پخش تلويزيونى بيشترى مى گيرند
![]()
حالا كه حق پخش تلويزيونى به فدراسيون و فوتبال تعلق گرفته اين سؤال به وجود مى آيد كه قرار است چنين بودجه اى چگونه ميان تيم ها تقسيم شود. براى همين سراغ عزيزمحمدى رييس سازمان ليگ مى رويم. او مى گويد: با پيگيرى هاى ما و حمايت مطبوعات توانستيم اين مشكل را حل كنيم. اين موضوع يك موفقيت براى فوتبال ايران است.
همانطور كه قبلاً نماينده AFC در بازديد نهايى اعلام كرده بود، حضور چهار نماينده ايران در ليگ قهرمانان قطعى شده بود. با حل شدن حق پخش تلويزيونى، اين مسأله به طور كامل قطعى شد. حالا مى پرسيم قرارداد بين فدراسيون و صداوسيما چه زمانى به كنفدراسيون آسيا ارسال مى شود، كه عزيزمحمدى مى گويد: تا پنج آذر براى ارسال اين قراداد فرصت داريم؛ اما قطعاً اين مورد را تا روزهاى آينده پيگيرى مى كنيم. انگار مسأله تقسيم بودجه حق پخش هم تا حدود زيادى حل شده است. عزيزمحمدى مى گويد: 80 درصد اين حق پخش به باشگاه ها تعلق خواهد گرفت و مابقى به سازمان ليگ و هيات ها مى رسد. با محاسبه اى كه داشتيم، دو تيم استقلال و پرسپوليس با توجه به علاقه مندان زيادى كه دارند، به طور طبيعى حق پخش بيشترى را دريافت خواهند كرد.
وى در اين ارتباط كه اگر اين مشكل حل نمى شد چه ميزان امتياز از ايران كم مى شد، توضيح مى دهد: بيش از شش امتياز كم مى شد. در بند شش كه ۱۰ آيتم را براى امتياز دادن در نظر گرفته اند، مجموع امتياز ها بايد بالاى ۱۰۰ باشد. اين امتيازها بر اساس ميزان درآمد باشگاه ها، حق تلويزيونى و بليت فروشى داده مى شود. قبلاً از اين موارد پنج امتياز كسب كرده بوديم و بعد كه ميزان درآمد باشگاه ها را اعلام كرديم، اين امتياز به ۴۲ رسيد. اين امتياز تا رسيدن به ۱۰۰ خيلى كم بود. اگر اين مشكل حل نمى شد، امتياز را نمى گرفتيم.
استقلال و پرسپوليس در آستانه جريمه مالى سنگين
شريفى به زودى رأى مى دهد
فدراسيون فوتبال به زودى جريمه مالى براى تيم هاى استقلال و پرسپوليس درنظر مى گيرد.
حواشى ديدار حساس دربى ۶۵ در نوع خود جالب توجه بود. به جز فحاشى هواداران دو تيم به بازيكنان على الخصوص عليرضا واحدى نيكبخت و سياوش اكبرپور، گروهى از هواداران به صندلى هاى اين ورزشگاه آسيب رساندند كه همين موضوع از نگاه مسؤولان فدراسيون دور نمانده است.
شريفى - رييس كميته انضباطى - در اين ديدار به عنوان ناظر ويژه فدراسيون حضور داشت و از نزديك شاهد اتفاقات رخ داده بود. بر اساس اعلام يكى از اعضاى كميته انضباطى، به زودى تصميم نهايى درباره عملكرد تيمهاى استقلال و پرسپوليس گرفته خواهد شد البته اين تصميم به معناى ممنوعيت از ميزبانى بازيهاى ليگ برتر نيست اما به طور قطع جريمه اى سنگين براى دو باشگاه را در پى خواهد داشت.
محروميت سنگين براى نيكبخت
نيكبخت: كارى نكردم كه به كميته انضباطى بروم
![]()
عليرضا نيكبخت انگار دلش نمى خواهد دست از سر حاشيه ها بردارد. تازه افشين قطبى خيالش از بابت شماره ده راحت شده بود كه نيكبخت چشمه اى ديگر از رفتارش را به نمايش گذاشت و بعد ا ز آنكه در نيمه دوم دربى مجبور شد جاى خود را به محمد منصورى بدهد، با الفاظى زشت، قطبى را خطاب كرد تا اعتراض خود به تعويض اش را نشان دهد. و حالا مديران پرسپوليس منتظر گزارش سرمربى هستند تا شماره ده پرحاشيه را به كميته انضباطى بكشانند. اين در حالى است كه خود نيكبخت معتقد است چنين اتفاقى نخواهد افتاد: «فكر نمى كنم مرا به كميته انضباطى دعوت كنند چون كارى نكرده ام كه بخواهند مجازاتم كنند. من آن لحظه اصلا از تعويضم ناراحت نبودم. ناراحتى ام از اين بود كه چرا تيم عقب است و به قطبى هم گفتم كه اگر در زمين مى ماندم، حتما بازى را مساوى مى كرديم. به من هم حق بدهيد. دربى بازى خيلى سنگينى است و فشار مضاعفى را به بازيكنان وارد مى كند و طبيعى است كه بازيكنان باتجربه تر بيشتر احساس مسؤوليت كنند. اگر ديديد من يا بقيه بچه ها گاهى عصبانى مى شويم آن را به حساب تعصبمان بگذاريد نه حاشيه سازى.» او با اشاره به عملكرد خوب پرسپوليس دردربى، درباره اين بازى ادامه مى دهد: «پرسپوليس تيم برتر زمين بود. ما واقعا سوار بر بازى بوديم اما بدشانسى آورديم. اگر موقعيت هايمان گل مى شد حتما استقلال را با يك نتيجه پرگل مى برديم.»
نيكبخت در پايان درباره محمد منصورى كه به جاى او به زمين رفت و زمينه ساز گل تساوى بخش پرسپوليسى ها شد مى گويد: «فوتبال بازى لحظه هاست و هر بازيكنى ممكن است در يك لحظه نتيجه را عوض كند. اين را هم بگويم كه من بيشتر از همه از بابت آن گل خوشحالم ولى نمى توانم وانمود كنم كه از تعويضم ناراحت نبودم!»
محروميت سنگين براى نيكبخت
اعضاى كميته انضباطى فدراسيون فوتبال روز جمعه به صورت دسته جمعى در ورزشگاه آزادى حضور يافتند تا اين بازى را به دقت زير نظر داشته باشند، حضور آنها در كنار زمين و زير نظر گرفتن حواشى بازى به ضرر برخى هنجار شكنان دربى ۶۵ تمام شد.
يكى از مسؤولان فدراسيون فوتبال با اعلام اينكه تمام بازيكنانى كه قوانين انضباطى فدراسيون فوتبال را زير پا گذاشتند به اين كميته احضار مى شوند تا پاسخگوى رفتار خود باشند، از محروميت احتمالى برخى بازيكنان استقلال و پرسپوليس در روزهاى آتى خبر داد.
قرار است در جلسه اى غير علنى به اتفاق اعضاى كميته انضباطى فيلم بازى استقلال و پرسپوليس به دقت بازبينى شود تا فهرست اسامى افراد متخلف آماده شود.
وى در خصوص حرف هاى نيكبخت زمانى كه از زمين خارج شد، هم گفت: اگر براى كميته انضباطى محرز شود كه وى اقدام به فحاشى كرده، مطمئناً از سوى كميته انضباطى با محروميتى سنگين رو به رو خواهد شد، چون پيش از اين هم در مورد واحدى نيكبخت گزارشاتى دريافت كرده بوديم كه با توجه به اين موضوع پرونده نيكبخت در رديف پرونده هاى ويژه كميته انضباطى قرار خواهد گرفت.
Last edited by monster489; 05-10-2008 at 18:32.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)