دروود،نوسان یعنی زیر 180 اینا یا بالاتر از 180؟
دروود،نوسان یعنی زیر 180 اینا یا بالاتر از 180؟
سلام
512 برنزی مصرف منصفانه رو روش اعمال کردن یا خیر؟
ممنون
الان ساعت 12 ظهر سرعت روي 190 تا 210 نوسان داره ولي نسبت به قبل باز هم پايين تره
قبلا تا 320 هم ميومد
من دارم يك خطم و ميبرم روي سپنتا اگر اكي بود اينجا گزارشش رو ميدم
الان ساعت 12 ظهر سرعت روي 190 تا 210 نوسان داره ولي نسبت به قبل باز هم پايين تره
قبلا تا 320 هم ميومد
من دارم يك خطم و ميبرم روي سپنتا اگر اكي بود اينجا گزارشش رو ميدم
خیر کمتر. توی رنج 50 -70 -80 اینجوری بوده. البته تجربه من میگه که مرکز به مرکز اوضاع میتونه کاملا متفاوت باشه! اینو به عینه اونموقع که آسیاتک و صبانت داشتم میدیدم.
پس شبانه هاش هم آشغال شده دیگه دو پول نمی ارزه فن آوا
اینجور که معموله سیاست فن آوا هم پولی کردن کامل ترافیک سرویس هایش است مثل صبانت اول که نامحدودهاش رو منصفانه کرد حالا هم سرعت سرویس شبانه رو پایین آورده چند روز دیگه کلا شبانه رو پولی میکنه
فعلا كه خر تو خره
يادمه سال 2003 براي يك كاري رفتم استانبول و يك هتل 5 ستاره اينقدر سرعت اينترنتش وحشتناك بود كه من تقريبا توي 6 ساعت نزديك 43 گيگ يك بلوري كامل دانلود كردم
اونموقع تازه بلوري مد شده بود منظور كه ما كلي عقب كه هيچ از اون سر آويزونيم
كه من همون موقع جويا شدم و پرسيدم گفتند نهايتش براي يكسال با اين سرعت براي يك هتل تا 3 ميليون درمياد ولي براي يك خانه با سرعت 8 مگ واقعي با كمترين كاربر اشتراكي و بهترين كيفيت كلا 30 لير بودش اونموقع لير 570 بود خودتون بگين ما كجاي اينترنت وايساديم
تازه اینم اضافه کنید که سرویس های خانگی آن ها نامحدود هست هر چند که جدیدا اینترنت نسل چهارم نامحدود هم اومده تو اروپا و آمریکا هر چی میکشیم سر سیاست کثیفه الان سیاست اینترنت ایران اینه پهنای باند و گرونی و کمبود منابع و از این جور چرت و پرت هایی که میگن همه بهانه است اگه بخوان میتونن سرویس های ما رو مثل اروپا کنن تازه کشور ما هاب منطقه هم هست یعنی از خیلی از مسیرها میتونن پهنای باند صادرات و واردات کنن ولی متاسفانه نمیخوان و بفکر سیاست و جیب بی انتهاشون هستن
نتیجه حاکم مطلق کردن یه گروهک قرون وسطایی توی مملکت با این نگاهش به اینترنت و تکنولوژی چیزی جز این نیست دوست عزیز.نتیجش همون از اون سر اویزون شدن و اویزون موندن و اویزون تر شدن به مرور زمان هست!
فقط دارم لحظه شماری می کنم واسه 19 خرداد برم تخلیه کنم و پرت کنم سرشون سرویس درپیتشونو تو سال 2015!!!
Last edited by 1nima1; 30-05-2015 at 14:10.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)