والله اگه بده که من مطمئنم نمیده، میرم میفروشمش
فکر کنم 200 تومنی سود کنم
آره من از مجید شامی کلاه بردار خریدم
شما هم از شامی پیش خرید کردی؟
والله اگه بده که من مطمئنم نمیده، میرم میفروشمش
فکر کنم 200 تومنی سود کنم
آره من از مجید شامی کلاه بردار خریدم
شما هم از شامی پیش خرید کردی؟
سلام
راستش من تصمیم به خرید یک ایکس باکسگرفتم ولی چند تا سوال دارم.
آیا میشه با این کنسول با دو تا دسته همزمان دو نفر بازی کنند؟ (اگه میشه آیا بازی های دو نفره زیاد داره یا ... و قیمت دسته اضافیش چقدر میشه؟؟؟)
این قسمت لایوش چطور کار میده؟ باید adsl داشته باشیم و از طریق وایر لس باشه یا جور دیگس؟؟
برق چند ولت میخواد؟ اینو میپرسم که اگه خواستم ببرمش خارج شهر ببینم با باتری ماشین کار میده یا نه
قیمت 60 گیگش الان تو اصفهان 350-60 تومانه. تهرانم همینه؟
بهترین مشخصاتش چیه؟
هاردش به چه درد میخوره؟
برای وصل شدن به مانیتور و تلویزیون و ال سی دی کابل داره یا باید جدا خرید (به چه قیمتی؟؟)
ممنون میشم زود جواب بدید.
سلام دوست من
خوش آمدید به P30 WORLD
1-بله دوست من.شما حتی می تونید با 4 دسته همزمان بازی کنید(البته باید بازیش باشه)اما یک دسته ی اضافی اگه رنگ مشکی باشه حدود 50 و اگه رنگ سفید باشه حدود 40-45 در میاد
2-شما باید ADSL داشته باشید.و بعد از طریق خود دستگاه به لایو متصل می شید
3-قیمت نسبتا مناسبیه.تو تهران حدودا 20 تومنی گرون تره
4-منظورتون رو از این سوال نفهمیدم.لطفا واضح تر بیان کنید
5-هارد کاربرد اصلی که داره برای ریختن بازی بر روی اون هست که باعث میشه به لنز دستگاه فشار کمتری بیاد و دستگاه کمتر داغ بشه و همین طور سرعت لود بازی ها پایین بیاد
6-برای وصل شدن به مانیتور کابل VGA لازمه که الان قیمتشو ندارم و برای وصل شدن به HD LCD TV نیاز به کابل HDMI هست که قیمتش بین 15-30 تومن متغییره
Last edited by S.Y.K; 09-07-2009 at 16:23.
من ديدم كه 4نفري فوتبال بازي ميكنن! دو نفري كه چيزي نيست! بازي دو نفره هم كم نداره! كلي بازي ماشيني خوب داره...و فوتبالش هم خالي از هيجان نيست.آیا میشه با این کنسول با دو تا دسته همزمان دو نفر بازی کنند؟ (اگه میشه آیا بازی های دو نفره زیاد داره یا ... و قیمت دسته اضافیش چقدر میشه؟؟؟)
بايد ADSL داشته باشي و اگه مدل Elite بگيري داخلش يه اكانت يكماهه رايگان هم هست ...اگر نه كه بايد بگردي يه اكانت بخري و كانكت بشي و بازي كني!این قسمت لایوش چطور کار میده؟ باید adsl داشته باشیم و از طریق وایر لس باشه یا جور دیگس؟؟
فكر نكنم زياد تفاوت قيمت داشته باشه! ولي اگر از تهران بگيري بهتره!چون تمام اينا اول مياد توپخونه بعد ميره صفهان!حتي مغازه هاي مجتمع پايتخت هم از توپخونه ميگيرن!من خودم به چشم ديدم كه 10 تا ايكس باكس رو از توپخونه پيك كرد برا ميرداماد-پايتخت!قیمت 60 گیگش الان تو اصفهان 350-60 تومانه. تهرانم همینه؟
همون مدل ELITE بهترينه!بهترین مشخصاتش چیه؟
اطلاع دقيقي ندارم متاسفانه! ولي فكر كنم بيشتر روش آهنگ ميريزن كه زمان بازي گوش بدن!(دوستهاي من اين كارو ميكنن!نميدونم در واقع برا چي هستش!)هاردش به چه درد میخوره؟
اگه منظورت كابل HD باشه،باد جدا بخري! ولي بذار اينو يكي از اساتيد برات توضيح بده...
برنامه Pimp my Ride زياد نگاه كردي؟؟؟برق چند ولت میخواد؟ اینو میپرسم که اگه خواستم ببرمش خارج شهر ببینم با باتری ماشین کار میده یا نه
ميشه اين كارو كرد ولي بايد يه باطري قوي (آمپر بالا) و يه دينام خيـــلي قوي داشته باشي و يه تبديل 12 ولت به 120 يا 220 ولت هم لازم داري! خيلي خرجت ميره بالا چون اين تجهيزات گرونن! و تو بايد يه كنسول و يه LCD رو برق برسوني....البته بستگي به سايز LCD هم داره....بچه هاي انجمن خودرو كمكت ميكنن در اين رابطه!
1-البته فکر کنم مدل پرمیوم هم اکانت 1 ماهه ی مجانی داشته باشه دوست منوشاید باید کاملتر توضیح میدادم که بعد از اینکه اکانت 1 ماهه تمام شد شما باید یک اکانت دیگه خریداری کنید 3 ماهه ویا 1 ساله
2-هارد برای ریختن آهنگ کاربرد نداره.تنها کاربردش سیو بازیه و همین طور ریختن بازی ها بر روی هارد که خیلی مزیت داره
3-کابل HD برای تلویزیون های ال سی دی و FULL HD در ایکس باکس مدل الیت موجوده.ولی برای مدل های پرمیوم و آریکد باید جدا خریداری بشه
![]()
Last edited by S.Y.K; 09-07-2009 at 15:45.
مرسی از راهنمایی سریعتون
ماشینه خودش ال سی دی داره گفتم ببینم اگه وصل شه محشر میشه ولی بیخیال مثل اینکه باید یه psp هم خرید
چند تا سوال بیجواب :
بهترین مشخصاتش چیه منظورم هارد و رم و..... (یه چیزایی در مورد فالکون و جاسپر و اینا خوندم ولی راستش درست سر در نیاوردم)
این داشبورد چیه ممکنه بعضی بازیا به خاطر ورژنش به کنسول نخوره؟ قابلیت ارتقاش آسونه؟
تقلبی هم داره ؟ یا مثلا چطور فرق فالکون و از جاسپر و.... بفهمم.
مرسی از راهنماییتون
دوستان عزیز که تازه به این تاپیک وارد میشن
بهتره پست اول این تاپیک رو حتما بخونن
چون اکثر سوالاتتون رو اونجا میتونید جوابش رو پیدا کنید
و تو همین صفحات اخیر بار ها پاسخ داده شده
تو سر تیتر تاپیک هم اگه نگاه کنید نوشته حتما مطالعه شود
مدل الیت هارد 120 گیگ داره+رنگ مشکی + لوازم جانبی کاملتر مثل یه کابل HD +کابل کامپوننت(شش فیش)+هدست برای لایو که کاملترین مدل به حساب میاد
دوست من داشبورد های قدیمی الان دیگه نمی تونه بازیه ای جدید رو بخونه.شما الان به راحتی هر چه تمام تر می تونید داشبورد جدید رو نصب کنید اینجا هم آموزش داده شده
برای تشخیص برد جاسپر از فالکون هم اینجا رو مطالعه کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by S.Y.K; 09-07-2009 at 16:24.
البته با dial up هم میشه به xbox live وصل شدولی دردسر و سرعت پایینی داره
![]()
با سلام خدمت دوستان
من 3 روز پیشتر رفتم یک باتری برای دسته XBOX خریدم که روش نوشته 4100mAh و قتی گذاشتمش تو دسته شارژ نداشت و با سیم زدم که شارژ بشه و بعد از نیم ساعت دیدم که چراغ سبزش روشن شده و کامل شارژه. بعد از سیم جدا کردم که با شارژش بازی کنم که بعد از یک ربع بازی کردن باتری خالی شد و دسته خاموش شد و این کار دوباره تکرار شد اما باز هم همین بازی رو در اورد.
حالا موندم با این چیکار کنم اگه میشه شما دوستان منو راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)