تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 757 از 3195 اولاول ... 25765770774775375475575675775875976076176780785712571757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,561 به 7,570 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال anf-b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    R@sht

پيش فرض

میگم anf-b جان حالا اگه دستگاه به دستت برسه میخوای با 2 تا پریمیوم چیکار کنی !!! کلوپ میزنی داداش !!!!؟؟؟؟
    والله اگه بده که من مطمئنم نمیده ، میرم میفروشمش
    فکر کنم 200 تومنی سود کنم

شما هم از مجيد شامي گرفتيد؟
    آره من از مجید شامی کلاه بردار خریدم
    شما هم از شامی پیش خرید کردی؟

2. 2 کاربر از anf-b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sm.khalili's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

13

سلام
    راستش من تصمیم به خرید یک ایکس باکس گرفتم ولی چند تا سوال دارم.

آیا میشه با این کنسول با دو تا دسته همزمان دو نفر بازی کنند؟ (اگه میشه آیا بازی های دو نفره زیاد داره یا ... و قیمت دسته اضافیش چقدر میشه؟؟؟)

این قسمت لایوش چطور کار میده؟ باید adsl داشته باشیم و از طریق وایر لس باشه یا جور دیگس؟؟

برق چند ولت میخواد؟ اینو میپرسم که اگه خواستم ببرمش خارج شهر ببینم با باتری ماشین کار میده یا نه

قیمت 60 گیگش الان تو اصفهان 350-60 تومانه. تهرانم همینه؟

بهترین مشخصاتش چیه؟

هاردش به چه درد میخوره؟

برای وصل شدن به مانیتور و تلویزیون و ال سی دی کابل داره یا باید جدا خرید (به چه قیمتی؟؟)

ممنون میشم زود جواب بدید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

سلام
    راستش من تصمیم به خرید یک ایکس باکس گرفتم ولی چند تا سوال دارم.

آیا میشه با این کنسول با دو تا دسته همزمان دو نفر بازی کنند؟ (اگه میشه آیا بازی های دو نفره زیاد داره یا ... و قیمت دسته اضافیش چقدر میشه؟؟؟)

این قسمت لایوش چطور کار میده؟ باید adsl داشته باشیم و از طریق وایر لس باشه یا جور دیگس؟؟

برق چند ولت میخواد؟ اینو میپرسم که اگه خواستم ببرمش خارج شهر ببینم با باتری ماشین کار میده یا نه

بهترین مشخصاتش چیه؟

هاردش به چه درد میخوره؟

برای وصل شدن به مانیتور و تلویزیون و ال سی دی کابل داره یا باید جدا خرید (به چه قیمتی؟؟)

ممنون میشم زود جواب بدید.
    سلام دوست من
    خوش آمدید به P30 WORLD
    1-بله دوست من.شما حتی می تونید با 4 دسته همزمان بازی کنید(البته باید بازیش باشه)اما یک دسته ی اضافی اگه رنگ مشکی باشه حدود 50 و اگه رنگ سفید باشه حدود 40-45 در میاد
    2-شما باید ADSL داشته باشید.و بعد از طریق خود دستگاه به لایو متصل می شید
    3-قیمت نسبتا مناسبیه.تو تهران حدودا 20 تومنی گرون تره
    4-منظورتون رو از این سوال نفهمیدم.لطفا واضح تر بیان کنید
    5-هارد کاربرد اصلی که داره برای ریختن بازی بر روی اون هست که باعث میشه به لنز دستگاه فشار کمتری بیاد و دستگاه کمتر داغ بشه و همین طور سرعت لود بازی ها پایین بیاد
    6-برای وصل شدن به مانیتور کابل VGA لازمه که الان قیمتشو ندارم و برای وصل شدن به HD LCD TV نیاز به کابل HDMI هست که قیمتش بین 15-30 تومن متغییره
    Last edited by S.Y.K; 09-07-2009 at 16:23.

5. 3 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

من ديدم كه 4نفري فوتبال بازي ميكنن! دو نفري كه چيزي نيست! بازي دو نفره هم كم نداره! كلي بازي ماشيني خوب داره...و فوتبالش هم خالي از هيجان نيست.

بايد ADSL داشته باشي و اگه مدل Elite بگيري داخلش يه اكانت يكماهه رايگان هم هست ...اگر نه كه بايد بگردي يه اكانت بخري و كانكت بشي و بازي كني!

فكر نكنم زياد تفاوت قيمت داشته باشه! ولي اگر از تهران بگيري بهتره!چون تمام اينا اول مياد توپخونه بعد ميره صفهان!حتي مغازه هاي مجتمع پايتخت هم از توپخونه ميگيرن!من خودم به چشم ديدم كه 10 تا ايكس باكس رو از توپخونه پيك كرد برا ميرداماد-پايتخت!

بهترین مشخصاتش چیه؟
    همون مدل ELITE بهترينه!

هاردش به چه درد میخوره؟
    اطلاع دقيقي ندارم متاسفانه! ولي فكر كنم بيشتر روش آهنگ ميريزن كه زمان بازي گوش بدن!(دوستهاي من اين كارو ميكنن!نميدونم در واقع برا چي هستش!)

اگه منظورت كابل HD باشه،باد جدا بخري! ولي بذار اينو يكي از اساتيد برات توضيح بده...

برنامه Pimp my Ride زياد نگاه كردي؟؟؟
    ميشه اين كارو كرد ولي بايد يه باطري قوي (آمپر بالا) و يه دينام خيـــلي قوي داشته باشي و يه تبديل 12 ولت به 120 يا 220 ولت هم لازم داري! خيلي خرجت ميره بالا چون اين تجهيزات گرونن! و تو بايد يه كنسول و يه LCD رو برق برسوني....البته بستگي به سايز LCD هم داره....بچه هاي انجمن خودرو كمكت ميكنن در اين رابطه!

7. 2 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

من ديدم كه 4نفري فوتبال بازي ميكنن! دو نفري كه چيزي نيست! بازي دو نفره هم كم نداره! كلي بازي ماشيني خوب داره...و فوتبالش هم خالي از هيجان نيست.

بايد ADSL داشته باشي و اگه مدل Elite بگيري داخلش يه اكانت يكماهه رايگان هم هست ...اگر نه كه بايد بگردي يه اكانت بخري و كانكت بشي و بازي كني!

فكر نكنم زياد تفاوت قيمت داشته باشه! ولي اگر از تهران بگيري بهتره!چون تمام اينا اول مياد توپخونه بعد ميره صفهان!حتي مغازه هاي مجتمع پايتخت هم از توپخونه ميگيرن!من خودم به چشم ديدم كه 10 تا ايكس باكس رو از توپخونه پيك كرد برا ميرداماد-پايتخت!

همون مدل ELITE بهترينه!

اطلاع دقيقي ندارم متاسفانه! ولي فكر كنم بيشتر روش آهنگ ميريزن كه زمان بازي گوش بدن!(دوستهاي من اين كارو ميكنن!نميدونم در واقع برا چي هستش!)

اگه منظورت كابل HD باشه،باد جدا بخري! ولي بذار اينو يكي از اساتيد برات توضيح بده...

برنامه Pimp my Ride زياد نگاه كردي؟؟؟
    ميشه اين كارو كرد ولي بايد يه باطري قوي (آمپر بالا) و يه دينام خيـــلي قوي داشته باشي و يه تبديل 12 ولت به 120 يا 220 ولت هم لازم داري! خيلي خرجت ميره بالا چون اين تجهيزات گرونن! و تو بايد يه كنسول و يه LCD رو برق برسوني....البته بستگي به سايز LCD هم داره....بچه هاي انجمن خودرو كمكت ميكنن در اين رابطه!
    1-البته فکر کنم مدل پرمیوم هم اکانت 1 ماهه ی مجانی داشته باشه دوست منوشاید باید کاملتر توضیح میدادم که بعد از اینکه اکانت 1 ماهه تمام شد شما باید یک اکانت دیگه خریداری کنید 3 ماهه ویا 1 ساله
    2-هارد برای ریختن آهنگ کاربرد نداره.تنها کاربردش سیو بازیه و همین طور ریختن بازی ها بر روی هارد که خیلی مزیت داره
    3-کابل HD برای تلویزیون های ال سی دی و FULL HD در ایکس باکس مدل الیت موجوده.ولی برای مدل های پرمیوم و آریکد باید جدا خریداری بشه
    Last edited by S.Y.K; 09-07-2009 at 15:45.

9. 3 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sm.khalili's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

12

مرسی از راهنمایی سریعتون
    ماشینه خودش ال سی دی داره گفتم ببینم اگه وصل شه محشر میشه ولی بیخیال مثل اینکه باید یه psp هم خرید

چند تا سوال بیجواب :

بهترین مشخصاتش چیه منظورم هارد و رم و..... (یه چیزایی در مورد فالکون و جاسپر و اینا خوندم ولی راستش درست سر در نیاوردم)

این داشبورد چیه ممکنه بعضی بازیا به خاطر ورژنش به کنسول نخوره؟ قابلیت ارتقاش آسونه؟

تقلبی هم داره ؟ یا مثلا چطور فرق فالکون و از جاسپر و.... بفهمم.

مرسی از راهنماییتون

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان عزیز که تازه به این تاپیک وارد میشن
    بهتره پست اول این تاپیک رو حتما بخونن
    چون اکثر سوالاتتون رو اونجا میتونید جوابش رو پیدا کنید

و تو همین صفحات اخیر بار ها پاسخ داده شده

تو سر تیتر تاپیک هم اگه نگاه کنید نوشته حتما مطالعه شود

12. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

مرسی از راهنمایی سریعتون
    ماشینه خودش ال سی دی داره گفتم ببینم اگه وصل شه محشر میشه ولی بیخیال مثل اینکه باید یه psp هم خرید

چند تا سوال بیجواب :

بهترین مشخصاتش چیه منظورم هارد و رم و..... (یه چیزایی در مورد فالکون و جاسپر و اینا خوندم ولی راستش درست سر در نیاوردم)

این داشبورد چیه ممکنه بعضی بازیا به خاطر ورژنش به کنسول نخوره؟ قابلیت ارتقاش آسونه؟

تقلبی هم داره ؟ یا مثلا چطور فرق فالکون و از جاسپر و.... بفهمم.

مرسی از راهنماییتون
    مدل الیت هارد 120 گیگ داره+رنگ مشکی + لوازم جانبی کاملتر مثل یه کابل HD +کابل کامپوننت(شش فیش)+هدست برای لایو که کاملترین مدل به حساب میاد
    دوست من داشبورد های قدیمی الان دیگه نمی تونه بازیه ای جدید رو بخونه.شما الان به راحتی هر چه تمام تر می تونید داشبورد جدید رو نصب کنید اینجا هم آموزش داده شده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای تشخیص برد جاسپر از فالکون هم اینجا رو مطالعه کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید
    Last edited by S.Y.K; 09-07-2009 at 16:24.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

البته با dial up هم میشه به xbox live وصل شد ولی دردسر و سرعت پایینی داره

پروفشنال m.behnam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YaZd

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من 3 روز پیشتر رفتم یک باتری برای دسته XBOX خریدم که روش نوشته 4100mAh و قتی گذاشتمش تو دسته شارژ نداشت و با سیم زدم که شارژ بشه و بعد از نیم ساعت دیدم که چراغ سبزش روشن شده و کامل شارژه. بعد از سیم جدا کردم که با شارژش بازی کنم که بعد از یک ربع بازی کردن باتری خالی شد و دسته خاموش شد و این کار دوباره تکرار شد اما باز هم همین بازی رو در اورد.
    حالا موندم با این چیکار کنم اگه میشه شما دوستان منو راهنمایی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •