ویرایش: الان اضافه شد..
ویرایش: الان اضافه شد..
Last edited by MARTIN; 14-10-2017 at 12:49.
سلام خسته نباشید دوستان
من سرویس شاتل دارم خط تلفن نویز داره و مودم هم مشکل داره! حالا میخوام یه مودم بگیرم که با شاتل هماهنگی داشته باشه! مودم های خود شاتل زایکسل خوبن یا برند مثل ایسوز یا تندا بگیرم؟
W8970 TP-LINK ورژن 1 دارم که به شدت افتضاح هست و قطع وصلی داره
ایسوز چیپست برودکام نداره ولی تندا هست !ممکنه تاثیری توی نویز داشته باشن؟ اگر برودکام بهترین مودم ها تا 150 تومن چی هست اگر نه شما بگید؟
دو تا مودم انتخاب کردم از نظر شما برای شبکه شاتل چطور هست تاثیری داره...
ADSL مدل DSL-N12U C1
Tenda DH301
این دو تا مودم خوب هستن؟ با شاتل هماهنگی دارند؟ کدوم بهتره؟ اگر مودم دیگه ای مد نظر دارید معرفی کنید!
یه سرویس جدید شاتل روی خط دیگه میخوام بگیرم ممکنه نویزش کمتر باشه؟
Last edited by mohamad114; 14-10-2017 at 22:40.
اینجور که متوجه شدم شاتل لند پولیه اما اکانت میشه خرید تا 5ترابایت ماهیانه دانلود کرد که عملا ماهی 10 راییگان
همچنین با اون 10 تومن سایتتای ایرانی فری هستن بله؟تا 100 گیگ
به نطر من ادم بسته بینالملل بگیره بهتره برم نمایندگی بینم شاید مدل های دیگه باشه چون بسته به شهر فرق داره
سرعت هم همه ساعات 16 هست؟یه قسمت داشت میتونستی با پرداخت پولی تایم 1 تا 8 راییگان بگیری اونم خوبه اما اگه سرعت کم نکنه
سلام دوست عزیز 8970 از مودم های خوب هست فکر نکنم مشکل مودم باشه سیم چک کنید یا اسپلینتر درست حسابی باشه
ورزن 3 برادکام اما ورژن 1 فکر کنم Lantiq هستش
سلام دوست عزیز
یک عکس از قسمت استاتوس بزارید نویز و... رو ببینیم
من هم ورژن 1 (سه انتن) رو دارم ، (سرعت روی 16 بسته شده) در این حالت اگه بزنم روی دانلود دو سه دقیقه یکبار نت قطع و وصل میشه دقیقا با همین نویز با 8901 تست کردم مشکلی نبود ، مثل اینکه این ورژن حساسیتش به نویز زیاده
می تونید در حالت g.dmt استفاده کنید که سرعت رو کمتر میکنه و snr بیشتر میشه ، یک عکس از استاتوس ، از قبل و بعد اینکار بزارید
![]()
سه تا عکس گرفتم یکی در حالت g.dmt و یکی adsl 2plus و یک مودم قدیمی دارم از حالت اونم عکس گرفتم
سرعت در حالت اول بالاتر میره ولی قطع وصلی زیاد در حالت دوم کلا وصل نمیشه ولی توی مودم سوم قطع وصلی نیست . روی نقشه گوگل فاصله تا مرکز مخابراتی بین 2.5 تا 3 کیلومتر هست
عکس اول حالت g.dmt
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس دوم adsl 2 plus
عکس سوم مودم قدیمی symphony sy602
Last edited by mohamad114; 15-10-2017 at 11:09.
سیم چک کردم و کابل مستقیم از سر خط واسه مودم کشیدم و اسپلیتر جدید d-link خریدم ولی تاثیری نداشت!
Last edited by mohamad114; 15-10-2017 at 11:14.
با سلام و تشکر از همه دوستان
لطفا دوستانی که آرت 6 شاتل داشته اند بگن تا چقدر دانلود محدود نمیشیم؟
دقیقا همین چیزی که فرمودید شاتنلد رو تا 5 ترابایت سایتای ایران تا 100 گیگ
بسته بین الملل هم خوبه اما واسه دانلود زیاد رو شاتنلد نیازتون میشه بعد ها
من از تایم رایگان و ایناش اطلاعی ندارم اصلا استفاده ای ندارم همین شاتلندش جواب کل کارامو میده
سلام مجدد
کیفیت خطتون اصلا خوب نیست با مخابرات صحبت کنید ببینید براتون کاری می کنند یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)