سلام،بچه ها اگه یوزر پسوردمو بدم به رفیقم اونم میتونه از اینترنتم استفاده کنه؟(در صورتی که خطش رانژه باشه؟)
سلام،بچه ها اگه یوزر پسوردمو بدم به رفیقم اونم میتونه از اینترنتم استفاده کنه؟(در صورتی که خطش رانژه باشه؟)
در صورتی که هر دو از یک شرکت باشید و مک ادرستون قفل نباشه میتونید استفاده کنید.
مک آدرس کدومشون نباید قفل باشه؟ (خودش یا رفیقش).....از کجا میشه فهمید مک آدرس رو قفل کردن یا نه؟
این اینترنت مخابرات زد انتخاب واحدمو خراب کرد دیگه امیدی به این انتخاب واحد نیست![]()
اون همیشه کار می کنه چون همه قبلا اونجا اکانت داشتیم ، همین الان مال منم کار می کنه
مک ادرس طرفی که میخواهی از یوزر و پسوردش استفاده کنی.
معمولا قفل نیست.
کسایی که خودشون درخواست میدن براشون قفل میکنن.
من که نتونستم با یوزر پسورد دوستم وارد شم مک ادرس هامون هم قفل نیست
بچه ها این ماناماد مثل اینکه فقط دان استریم منو کم کرده اخه رفیقم از 6ماه پیش 512 با2گیگ داره رو2مگ(2048) بستن واسش تا الان هم هیچ تغییری نکرده اما من که 2مگ دارم دان استریم2047 شد سرعتم هم از 220 بالاتر نمیاد مثلا دیشب ثابت رو 220 بود تا قبل از اینکه دان استریممو کم کنن سرعتم 250-260 بود و از سرعتش راضی بودم اصلا 2مگ حداقلش باید رو 3مگ بسته بشه که 260کیلوبایت سرعت بده پشتیبانی هم هیچ کاری انجام نمیده نه دان استریمو زیاد میکنه نه اپ استریمو کم میکنه به نظرتون جز تخلیه راه دیگه ای هست که دان استریمو زیاد کنن؟
Last edited by farshad0123; 24-09-2013 at 13:41.
مخابرات تا اونجا که میدونم راحت میشه از یوزر یه نفر دیگه استفاده کرد.
مگر اینکه مخابرات شما همانند بعضی شرکتا این راه رو بسته باشه/
من خودم های وب دارم.حوزه اتصال خریدم که بتونم از یوزر اون یکی خطم استفاده کنم!
تقریبا هیچی...
پینگ اگر مشکلی نداشته باشه، وقتی فضایی میشه که پهنای باید آپلود یا دانلود سخت افزاری(نه اکانتینگ) حداکثر بشه... بنابراین اگر سرویستون کمتر از پهنای باند باشه، هیچوقت این مشکل ایجاد نمیشه.
ولی اگر مثلا مثل قبلا خودم سرعت آپلود 512 ولی پهنای باند 256 باشه، اگر آپلود کنی و سرعتت تمام پهنای باند رو اشغال کنه، پینگت تا 3500 هم میره بالا....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)