اون وقت رومان زنده میمونه.250 هزار تا میپره.![]()
اون وقت رومان زنده میمونه.250 هزار تا میپره.![]()
امکان جالتر اینه که کد ها در Log گوشی ذخیره میشن ...!!چرا عزیز چیت کد هم داره ولی چیت هاش به صورت شماره تلفن گوشیت هستند که شما میتونید اونا را از اینترنت دانلود کنید
ترینر هم داره.میتونی تو رادیو آهنگهایی که میخوای رو گوش کنی.اچیومنت هم میده.
دوباره سلام بهد از مدتها
من همچنان تو 60 درصد موندم هیچ ماموریتی وجود نداره هیچ آیکونی هم که ماموریت بده تو نقشه نیست مرحله های فرعی رو هم تا جائی که حوصله داشتم رفتم گفتن که با هام تماس می گیرند و یکی ماموریت بهم میده تا بازی تموم بشه ولی دو ماه دارم تو شهر می چرخم و هر کی زنگ می زنه می خواد بره بیرون بگرده یا چیزی بخوره با بیلیارد بازی کنه هنوز کسی زنگ نزده ماموریت بده لطفا کمک کنید فوری و اورزانسی
در ضمن اگر کسی سیو بازی از 60 درصد رو داره ممنون میشم برام بذاره شاید بازی من مشکل داره
فکر کنم بازیو تموم کردی.من تو 60 تموم کردم.اما باز بخوای سیو 76 در صد رو دارم که تمام مراحل فرعی و اصلی رو رفتم.
من این بازی رو تموم کردم . ولی به یه علتی سیوهام پاک شد و بازی رو پاک کردم . حالا میخوام بدونم سیوی هست که 100% باشه . البته من سیوهای قبلیم رو دارم ولی هرچی تو مسیر سیو بازی میریختم تو خود بازی ارور لود سیو رو میداد ؟؟؟ اگر کسی بدونه چرا خوشحال میشم دوباره نصبش کنم و با نیکی یه چرخی تو شهر بزنم![]()
من تو چند صفحه قبل سیو رو گذاشتم.پیدا نکردی بگو بازم آپلود می کنم.
ممنون اگر میشه مسیر کپی کردن سیو رو هم به صورت دقیق بزارید یا اگر کاری غیر از کپی کردن داره ، چون گفتم من سیو خودم رو کپی کردم نیومد
تو ویستا واسه من تو این مسیر هست.
C:\Users\YOUR USER\AppData\Local\ROCKSTAR\GTA IV
من در مرحله B بوریسی که ماشین پلیس باید سوار بشیم وبا کامپیوترش یه کارایی انجام بدیم گیر افتادم نمی دونم چیکار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)