اگه خیلی افزایش پیدا کنه تا 44 تومن میره/من باحقوق سربازی تونستم ازدواج کنم/ماه عسلم رفتیم سواحل آنتالیا/تازه تو بورسم سرمایه گذاری کردم/بقیشم به فقیر فقرا کمک کردم![]()
اگه خیلی افزایش پیدا کنه تا 44 تومن میره/من باحقوق سربازی تونستم ازدواج کنم/ماه عسلم رفتیم سواحل آنتالیا/تازه تو بورسم سرمایه گذاری کردم/بقیشم به فقیر فقرا کمک کردم![]()
دوستان من دفترچمو 1 اسفند ارسال کردم و تاریخ اعزامم تو اردیبهشته اگر قانون 24 ماه خدمت اجرا بشه آیا شامل من هم خواهد شد؟
نه عزیز اگه تو سالی که این قانون اجرا بشه پست کنی شامل شما میشه در غیر اینصورت خیر/انشا الله با موفقیت بگذرونی
Last edited by majidli; 04-03-2012 at 06:34.
سلام.من تازه لیسانس گرفتم.تک پسرم و پدرم 53 سالشه و یکبار سکته قلبی کرده و فنر گداشته.بیماریه فشار خون هم داره و در حال حاضر بیکاره.بنظرتون اگه واسه کفالت اقدام کنم امکانش هست معاف بشم؟و یه سوال دیگه اینکه سپاه چه ماه هایی پذیرش داره؟ تو ماه هایی که پذیرش نداره میشه با آشنا بازی پذیرش سپاه رو گرفت؟ممنون میشک جواب بدید.
سلام/خدا پدرتون رو حفظ کنه/تا اونجایی که من اطلاع دارم زیر 59 یا 60 سال کفالت نمیدن، همچنین تک پسری ملاک نی،ملاک تک فرزند بودنه/با این اوصاف یه مشاوره از خود نظام وظیفه بگیر چه تلفنی چه حضوری/در مورد ماه های پذیرش بستگی به یگان و جایی که برا اموزش میفرستن داره/بعضی یگانها ماه های فرد میگیرن بعضی هم فرقی نمیکنه حالا چه پارتی داشته باشی چه نداشته باشی![]()
Last edited by majidli; 04-03-2012 at 06:36.
رفیق یکی از اشناهای من شرایط شمارو داشت معاف شد.
رفت گفت پدرم نیازمند مراقبت هست و دیگه بنیه ی کار کردن نداره. بعد از یه کم دوندگی معافیت دائم گرفت.
شما اقدام کن به امید خدا معاف میشی...
آیا اگر 6 روز نهست داشته باشیم باز هم 3 ماه سنوات بخشیده بخشیده میشه؟( پایه خدمتی 1/6/90)
Last edited by pedromi; 05-03-2012 at 05:50.
دوستان من امروز برگ سبزم رو از پلیس +10 گرفتم
اعزامم خورده 1/2/91
من فارغ التحصیلیم 30/11/90 خورده، زود اقدام کردم برای امریه، چون گفتن تا آخر این ماه وقت دارم برگه سبزم رو تحویلشون بدم و باید 1/4 خورده باشم
حالا امروز تمدید زدم به 1/4 ، به نظرتون من که غیبت ندارم، زمان اعزامم نگذشته، تاحالا تمدید هم نزدم، به 1/4 تمدیدم می کنن؟؟
سلام به همگی و خسته نباشید
من دوره ی آموزشی رو افتادم پادگان "محمد رسول لله" بیرجند؛
شنبه ی همین هفته که میاد هم باید برم
من مشهدم حالا میخواستم بپرسم تو همون تاریخ و ساعتی که گفتن، خودم میتونم برم پادگان خودمو معرفی کنم یا حتما باید با بقیه ی سربازا از نظام وظیفه ی مشهد اعزام بشم؟؟!! ممنون جواب بدین
راستی در مورد پادگان "محمد رسول لله" بیرجند اگه کسی اطلاعاتی چیزی داره که میتونه بهم کمک کنه لطفا بگه
بازم ممنون . . .
![]()
سلام
من خودم با پارتی 4 ماه خدمتم رو انداختم جلو
کلا جلو انداختن سخت تر از عقب انداختنه
بعد که رفتم خدمت دیدم همه تاریخشون رو جا به جا کردن اونم بدون پارتی
خیالی نیس سمج شی همه کتر میشه کرد
اگر نشد سعی کن تو دیدار های مردمی مسئولین نظام وظیفه شهرت بری درخواست بدی
برای اونا هیچکاری نداره
حتی ممکنه یه سرابز عادی هم که اونجا برش داشته باشه بتونه برات عوض کنه
موفق باشی
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)