دوست عزی من نمیدونم که با چه روشی دان میکنی (لینک مستقیم-سایت های شیرینگ-تورنتو...)اما من با لینک مستقیم تا 180 دان کردم البته گفتم 3 هفته است که اینطوری شده.
ضمنا این هم تست سرعت من
ساعت اوج ترافیک
![]()
دوست عزی من نمیدونم که با چه روشی دان میکنی (لینک مستقیم-سایت های شیرینگ-تورنتو...)اما من با لینک مستقیم تا 180 دان کردم البته گفتم 3 هفته است که اینطوری شده.
ضمنا این هم تست سرعت من
ساعت اوج ترافیک
![]()
واسه شما خوبه دلیل نمیشه که برای همه خوب باشه
2تا از اکانت 512
والا نمیدونم شاید ماله ما نیترو زده داره اینطوری میره؟؟؟؟؟؟؟
این هم تست ساعت 1:40
![]()
شما ساعت 58 دقیقه دیسکانکت کردی خوب مسلمه که رایگان محسوب نمیشه
باید وارد ساعت 1 بشه و بعد دیسکانکت بشید
برای خود من همین اتفاق افتاد و 226 مگابایت ترافیکم همین 15 روز پیش پرید چون سر ساعت 57 دقیقه بامداد ترافیک دوره تموم شد و خود به خود دیسکانکت شد و چون قبل ساعت 1 بود همرو از ترافیک ما کم کرد و سرویسم قطع شد
با سلام ببخشید من حدود 12 -13 روز پیش قبل از تعطیلات پول دادمم به پیک پارس آنلاین برای سرویس ولی تا الان فقط یه دفعه بهم زنگ زدن اونم بخاطر بدهی که از خط تلفن بود که اون هم از طرف من نبود خودشون گیج بازی درآورده بودن فکر نمیکنید باید تا حالا وصل شده باشه دوستان الان که مودم رو هم روشن میکنم چراغ مربوط به رانژه خط هم هنوز خاموشه
چیکار کنم نمیشه از سایتشون پیگیری کرد ؟؟؟
زنگ بزنم به کدوم قسمت از این پارس که جواب درست حسابی بدن چی بگم ؟؟؟؟؟؟
اصلاً نظرتون چیه آخه بعد از 9 روز کاری هنوز خط رانژه نشده ؟؟؟؟؟؟
این نشون میده که نظریه چرخشی بودن سرعت صحت داره. وقتی سرعت من خوبه سرعت شما خرابه. و وقتی شما سرعتت بالاست مال من پایینه. اینجوری تقسمی می کنن
---------- Post added at 06:08 AM ---------- Previous post was at 06:05 AM ----------
ای بابا. الکی الکی کی از حجم دانلودم کم شد. یکی اینجا گفته بود مودم رو تنظیم کنید رو idle time تا بعد از خاموش شدن کامپیوتر اتوماتیک خود مودوم دیسکانکت بشه. ما هم دیشب یه بار تست زدیم شد. اما امروز صبح نشد.
به این مودم ها نمیشه اعتماد کرد. همین دیروز تمدید کرده بودما. کلی ضرر کردم.
-------------
Last edited by vegas; 14-06-2011 at 06:38.
جیره بندی یا چرخشی روشی برای راضی نگه داشتن مشتریهاست![]()
دیشب رکورد سرعت زده شد
کمترین میزان دانلود در چند ماه اخیر
735 مگابایتاز 12:30 تا 6:58
من دیشب لینک برا دانلود کم اوردم و 3.2 گرفته .
از ساعت 12:34 تا 5:37
اگه اون یه ساعت رو هم دانلود میکردم راحت تا 3.9 میرفت مثه شبای قبل.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)