تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 756 از 2199 اولاول ... 25665670674675275375475575675775875976076680685612561756 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,551 به 7,560 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام آقا خداوکیلی اینقد که اینجا همه مینالن مبین نت افتضاحه؟؟؟؟ میخواستم بخرم اما اینجا رو که امروز دیدم ناجور تو ذوقم خورد.... یعنی شما میگید نخرم؟؟؟adsl دسترسی ندارم به دلیل فیبرنوری بودنم...من دانلود ندارم واسه دانلود هم نمیخوامش واسه سیسیکم میخوام فقط1- آنلاین بودن همیشگی 24 ساعته بدون قطعی واسم مهمه 2-با حداقل سرعت دانلود 20 کیلو بایت برثانیه...یعنی با سرویس 1 مگ سالانه که قصد خریدشو دارم حتی این 2 خواسته ام هم براورده نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سرویس مبین نت روزی چند بار قطعی داره و پینگش هم فاجعه است. اگر خواستین تهیه کنید حتماً از نمایندگی بگیرید و شرط کنید که در حالت دمو امکان پس دادن سرویس وجود داشته باشد.

---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------

دوستان عزیز این مشکلات رو میگید مربوط به قطعی کندی سرعت سراسری است یا منطقه ای ؟ بعدم این مشکلات همیشگی اتفاق می افته یا گاهی دچار مشکل میشه
    قطعی شب ها زیاد اتفاق میفته و روز ها هم معمولاً اتفاق میفته اما لحظه‌ای است و خیلی ها متوجه نمیشوند.

---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------

انگار دوباره ساکس بسته شد
    منطقه‌ای است و فعلاً که برای من https pro#xy کار میکنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ
    ﭼﻨﺪ ﺗﺎ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻣﻮﺩﻡ ﺑﯿﺮﻭﻧﯽ داشتم
    ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﻧﺼﺒﺶ ﺍﺳﻮﻧﻪ ﯾﻌﻨﯽ ﻣﯿﺘﻮﻧﻢ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﻪ ﻣﺴﺎﻓﺮﺕ ﺑﺒﺮﻡ ﻭ ﺭﺍﺣﺖ ﻣﺜﻞ ﻣﻮﺩﻡ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻢ .؟؟
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﻭﺍﯼ ﻓﺎﯼ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﻨﺞ ﻃﺒﻘﻪ ﺍﺯ ﺭﻭ ﭘﺸﺘﻪ ﺑﻮﻡ ﮐﺎﺑﻞ ﻟﻦ ﺑﮑﺸﻢ ؟؟؟؟

---------- Post added at 03:56 AM ---------- Previous post was at 03:55 AM ----------

ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ
    ﭼﻨﺪ ﺗﺎ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻣﻮﺩﻡ ﺑﯿﺮﻭﻧﯽ داشتم
    ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﻧﺼﺒﺶ ﺍﺳﻮﻧﻪ ﯾﻌﻨﯽ ﻣﯿﺘﻮﻧﻢ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﻪ ﻣﺴﺎﻓﺮﺕ ﺑﺒﺮﻡ ﻭ ﺭﺍﺣﺖ ﻣﺜﻞ ﻣﻮﺩﻡ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻢ .؟؟
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﻭﺍﯼ ﻓﺎﯼ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﻨﺞ ﻃﺒﻘﻪ ﺍﺯ ﺭﻭ ﭘﺸﺘﻪ ﺑﻮﻡ ﮐﺎﺑﻞ ﻟﻦ ﺑﮑﺸﻢ ؟؟؟؟
    اگه نخای رو پشتبام نصب کنی راحته ولی امواجش خیلی قویه، مراقب باش مقطوع النسل نشی.
    بله باید کابل لن بکشی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

مودم بیرونی فرقش چقده با مودم داخلی؟ منظورم اینه که با مودم بیرونی کیفیت رضایت بخشی بم میده نسبت به مودم داخلی؟
    در ضمن اینو بگید من اینترنتی میخوام 24 ساعته آنلاین باشم بدون قطعی حداقل سرعت دانلود 20 کیلو به ثانیه و پینگ حداقل زیر250.......با سرویس 1 مگ به خواسته ام نمیرسم.... با یه مودم بیرونی و اشتراک 1 مگ چقد فاصله دارم با این انتظاری که از اینترنتم میخوام سطر بالا توضیح دادم؟؟؟
    یعنی اوضاع اینترنت اینقد افتضاحه تو کشور؟؟؟
    Last edited by abas.1740; 05-05-2012 at 18:22.

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    من تازه مبین نت گرفتم سرعت 512 دو ساله با 30 گیگا بایت حجم و مودم جیبی.
    از وقتی گرفتم که حدودا چهار روز میگذره صفحه مشترکین رو نمی تونم باز کنم تا بتونم از جزئیات حسابم مطلع بشم. نه فقط با خود مبین نت بلکه با ای دی اس ال خونه هم باز نمیشه. کسی دیگه تو باز کردن این صفحه مشکل داره؟

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

سلام
    من تازه مبین نت گرفتم سرعت 512 دو ساله با 30 گیگا بایت حجم و مودم جیبی.
    از وقتی گرفتم که حدودا چهار روز میگذره صفحه مشترکین رو نمی تونم باز کنم تا بتونم از جزئیات حسابم مطلع بشم. نه فقط با خود مبین نت بلکه با ای دی اس ال خونه هم باز نمیشه. کسی دیگه تو باز کردن این صفحه مشکل داره؟
    سلام ،
    فقط با مبین نت می تونید باز کنید + نباید از v*p*n یا هر ابزار دیگری استفاده کنید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان. من سرویس 1 مگ ماهیانه گرفتم. قبلا با 512 شبی 1.2 گیگ دانلود داشتم ولی الان با این سرویس به زور به 1.9 گیگ میرسه در صورتی که باید 2.4 گیگ باشه. دوستانی هستن که همچین مشکلی داشته باشن ؟ میشه لطف کنید بگید متوسط سرعت توی سرویس 1 مگ از ساعت 2 شب به بعد چقدره ؟
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اقا کسی این 2 مگ رو گرفته ؟؟؟ روز سرعتش چقدره ؟؟؟شب سرعتش چقدره ؟؟ شب تا صبحش مجانیه یا نه ؟؟؟

---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------

سلام دوستان. من سرویس 1 مگ ماهیانه گرفتم. قبلا با 512 شبی 1.2 گیگ دانلود داشتم ولی الان با این سرویس به زور به 1.9 گیگ میرسه در صورتی که باید 2.4 گیگ باشه. دوستانی هستن که همچین مشکلی داشته باشن ؟ میشه لطف کنید بگید متوسط سرعت توی سرویس 1 مگ از ساعت 2 شب به بعد چقدره ؟
    مرسی

من یک مگ دارم هر شب 2.5 گیگ دانلود میکنم . شاید سروری که ازش دانلود میکنی مشکل داره . از یک سرور مطمئن استفاده کن . کسی 2 مگ رو تست کرده ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اقا کسی این 2 مگ رو گرفته ؟؟؟ روز سرعتش چقدره ؟؟؟شب سرعتش چقدره ؟؟ شب تا صبحش مجانیه یا نه ؟؟؟

---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------

من یک مگ دارم هر شب 2.5 گیگ دانلود میکنم . شاید سروری که ازش دانلود میکنی مشکل داره . از یک سرور مطمئن استفاده کن . کسی 2 مگ رو تست کرده ؟؟؟
    مرسی از پاسختون. دیشب شب اول دانلودم بود شاید دیشب مشکلی وجود داشته امیدوارم امشب همین جوری باشه که شما گفتید. شما دقیقا از چه ساعتی استارت میزنید ؟ چون قبلا که 512 داشتم از 2 تا هشت صبح که دان میکردم هر دفعه 50 تا 70 مگ از حسابم کم میشد الان از ساعت 2:15 تا 7:55 دان میکنم.

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

دوستان مبین با برنامه تور برووزر چطور عمل میکنه چ.ن خیلی برنامه قوی برای رد شدن از سده.تا حالا کسی باهاش کار کرده؟آیا این برنامه هم مثل ساسک و دی پی ان مشک قطعی داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مرسی
    مرسی از پاسختون. دیشب شب اول دانلودم بود شاید دیشب مشکلی وجود داشته امیدوارم امشب همین جوری باشه که شما گفتید. شما دقیقا از چه ساعتی استارت میزنید ؟ چون قبلا که 512 داشتم از 2 تا هشت صبح که دان میکردم هر دفعه 50 تا 70 مگ از حسابم کم میشد الان از ساعت 2:15 تا 7:55 دان میکنم.
    من هیچ وقت چک نکردم ببینم کم میشه یا نه ولی یک سالی هست که از 2 تا 8 دانلود میکنم . شاید ساعت کامپیوترت تنظیم نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •