نه متاسفانه نمیشه باز قطع کردن
دیگه این ایرانسل شورشو در آورده این همه پول میگیره اینجوری اذیت میکنه![]()
نه متاسفانه نمیشه باز قطع کردن
دیگه این ایرانسل شورشو در آورده این همه پول میگیره اینجوری اذیت میکنه![]()
بله، براي من هم همين طوره. يعني باز چه خبر شده؟
ضمنا براي تمام سا كسها اين طور نيست. يعني مثلا اگر يك اكانت از جاي ديگه تهيه كنيد ممكنه كار كنه.
بچه ها کسی مودم ایرانسل واسه فروش نداره؟!
به من پی ان بده
مدل ۶۳۲w
سرویس روشم فرق نداره برام چون خودم سرویس دارم از اون استفاده میکنم
تهرانم هستم
ولی جای دیگه هم بود اکی هست
عزیز ربطی به ایرانسل نداره ...ایرانسل و همه شرکتا پهنای باندشو از مخابرات تهیه میکنن...بنابراین این کارها از طرف بچه های بالا صورت میگیره!!!
دوستان لطف کنن جواب پست قبلیه مارو بدن...زنگ زدم ایرانسل درست درمون که جواب نمیدن گفت مثکه تعرفت 5گیگ ماهیانس،حالا من میخام فقط 1گیگ برا ماه بعدم شارژ کنم میشه بگین باید کدوم تعرفه رو بزنم؟درست درمون ننوشته تو قسمت انتخاب تعرفه کدوم گزینه رو بزنم...؟
الان تعرفه های موجود که میتونم بزنم :
1)اعتباری 128ک بیت پایه که میزنم میشه 12ت
2)اعتباری 128ک بیت پایه نامحدود میشه 44ت
3)اعتباری 128ک بیت پایه آزاد میشه 0 ت
4)اعتباری 128ک بیت 2گیگ-6ماهه 439998
حالا من باید چه کنم؟
Last edited by choobin12; 18-05-2012 at 23:01.
شما مصرف آزاد ( 3)رو ميگيري . و هر ماه 6700 تومن بسته افزايشي 1 گيگ ميخري!
بهترين راه واسه ماه به ماه استفاده كردن اينه!
ممنون از شماپس الان تعرفمو بزنم همون مصرف آزاد،اما محاسبه گره میزنه 0 تومن!بعدش از کجا باید براش بسته افزایشی بزنم؟
سلام
من چند ماه پیش یه مودم wifi با اشتراک 512 یک ساله خریدم.جایی که هست خیلی کم ازش استفاده میشه.
میخوام بدونم میشه یه مودم دیگه با یه اشتراک 128 یا مصرف آزاد بخرم و صبح ها از اشتراک 128 اش استفاده کنم و عصر ها از اشتراک 512 مودم اولی؟
اگه میشه (که فکر کنم بشه) وقتی میخوام از اشتراک 512 رو مودم جدید استفاده کنم اون یکی مودم باید خاموش باشه یا همین که ازش استفاده نشه کافیه؟
مودم usb بدون اون سامانه تقویت کننده آنتن دهیش چطوره؟تو منطقه داخلی یه جایی که نزدیک پنجره هم باشه میشه به راحتی استفاده کرد؟کلا کسایی که usb داره راضی هستن؟
بعد تو سایت ایرانسل دیدم دو سری usb هست.سری قدیم و جدید.چه فرقی دارن؟
ممنون
در ضمن اگه کسی مودم wifi یا usb داره که استفاده نمیکنه و میخواد بفروشه من خریدارم.
دوستان یک آموزش از نحوه ی Share کردن ِ مودم USB توسط یک روتر میشه لطف کنید ؟
ایا یک نفر با یک مودم میتواند دو حساب داشته باشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)