من تلویزیون ال جی 76100 دارم که 42 هستش...یه سینمای خانگی هم میخام...یعنی بخش کننده فیلم و باند..چه مارکی رو توصیه میکنیم..فیلم هایی که میبینم دی وی دی اند و مصرفم معمولیه
من تلویزیون ال جی 76100 دارم که 42 هستش...یه سینمای خانگی هم میخام...یعنی بخش کننده فیلم و باند..چه مارکی رو توصیه میکنیم..فیلم هایی که میبینم دی وی دی اند و مصرفم معمولیه
با سلام
۱- درچه محدوده قیمتی میخواهید هزینه کنید؟
۲- باتوجه به اینکه تلویزیونتون قابلیت ۳ بعدی داره، داشتن ۳بعدی را براتون مهمه یا خیر؟
Sent from my MT15a using Xparent Blue Tapatalk 2
با تشکر از دوستان مخصوصا mr_rayan بالاخره پایونیر 727 گرفتم. در نگاه اول:
فکر می کردم اسپیکراش بلندتر باشه!
من توی صدا حرفه ای نیستم که نظر بدم ولی صداش خوبه به نظرم.
پخش فایل های mkv و حجیم هم مشکلی نداشتم. تا level4.1 را پخش می کنه و صدای DTS هم که پشتیبانی می کنه.
فعلا روی زیرنویس دارم کار میکنم!
سوالی بود در خدمتم
Last edited by amin_g_p; 30-01-2013 at 19:18.
بله درسته . ولی خیلی باندها هستند که تویتر کنار ووفر هست بدون هیچ باکس مجزایی. ولی به نظر من نباید تیوتر و ووفر روی یک استیج بسته بشه(روی یک باکس). فرکانس ووفر مخصوصا در کیک بیس ها می تونه روی صفحه تیوتر تاثیر بزاره مخصوصا اگه فرکانس ها هم پوشانی هم داشته باشند. که در ولووم های بالا برخی اوقات باعث گنگ شدن صدا میشه.تويتر در محفظه بسته قرار داره و اصلا صداي انعكاس داخلي نداره كه بخواد ووفر روي صداش تاثير بزاره.
اين شركتي كه بلندگوي هاي شيشه اي ميسازه چندين سال فقط همين چند مدل توليد ميكنه و هنوز نتونسته هيچ آئوديوفايلي راضي كنه و در نمايشگاه هاي برزگ نيز انچنان شركت نميكنه و ديده نشده. بيشتر ايده اي است كه عملي شده.
اون عکس به عنوان مثال بوده اگر به عکس دقت کنین بلندگو ها فری ایر بسته شدن و اصلا محفظه ندارند!!!
با حدود 2 ملیون میشه جمع کرد .مثلا آمپ 520 پایونیر(500) با ست بلندگوهای 5.1 چوبی پایونیر(1.700) که با بلندگوهای مدل rs777 بسیار متفاوت است. آمپ رو میتونین به دلخواه انتخاب کنین. تفاوتشون توی وات خروجی ها، تعداد کانال های خروجی، تنظیمات اکولایزر دستی و اتوماتیک ، ساپورت از لوازم خارجی مثل usb، iphoneو ... من به شما مدل 922 پایونیر رو پیشنهاد میکنم . حدود 1400 هست و آمپ کاملی هست.سلام خدمت دوستان
من تا حالا سیستم صوتی خانگی حرفه ای نداشتم و فقط سیستم ماشینم تقریبا حرفه ایه و میدونم صدا سلیقه ایه.
میخواستم بپرسم ایا با بودجه 2 میلیون میشه سیستم صوتی جمع کرد که جوابگوی متراژ 125 متر باشه؟
وضوح صدای بالا و حجم صدای بالا داشته باشه و بیس نرم و قدرتی و بتونه جوابگویه مهمونی باشه
برای همچین سیستمی حداقل چقدر باید هزینه کرد؟
فرق امپ استریو و av recever تو تعداد کانالاشه؟کیفیت صدای کدوم بهتره؟
صدای 5 یا 7 کاناله بهتره یا استریو؟
جمهوری رفتم قیمت هارو دیدم و پیشه خودم به این نتیجه رسیدم که اول امپ یا av recever بگیرم با 2 میلیون وفعلا باند های ضبطم رو بهش وصل کنم. بعدا که پول دستم اومد اسپیکر یا بلند گو بگیرم ایا این کار منطقیه؟
فرق بلند گو با اسپیکر چیه؟
ست کامل سینمای خانگی نمیخوام چون تو رنج قیمت 2م همشون مزخرفن.بهترینش rs777 هست که واقعا صدای گنگ و بی کیفیتی داره وحجم صدای الکی زیاد داره (البته توهین به دوستانی که این مدل رو دارن نباشه)
این مدل Pioneer VSX-1021-K با PIONEER VSX-1121 چه فرقی دارن که 500ت تفاوت قیمت دارن؟ایا جواب کاره منو میده؟
شما چه پیشنهادی میدین؟
صدای 5.1-7.1-9.1 اینا واسه فیلم هست و قتی این حالت پخش میکنه که با این حالت ضبط شده باشه. همه باندها میتونین حالت استریو داشته باشند. موزیک ها حالت استریو ضبط میشند.ولی آمپت میتونه صدای دالبی استریو رو شبیه سازی کنه که از همه باندات صدا بخش بشه.
ببینین صدای سیستم خونگی با توی ماشین بشدت فرق میکنه. مخصوصا اگه به سیستم ماشینی عادت کرده باشین از همون ابتدا حالتون گرفته میشه فکر میکنین صدا دیسورت و گنگ هست.
جایگذاری باندها و سمت قرار گیری گوش شما نسبت به بلندگوها خیلی مهمه. توی ماشین شما همیشه یک پوزیشن دارین واسه همین میشه باندهارو تنظیم کرد. و صدای دلخواه گرفت.
اون سینمای rs777 که منم به تازگی خریدم امکانات نسبتا خوبی داره . که صداهای مختلفی میشه ازش گرفت . کلا تنظیم سیستم بسیار مهمه . هرچند آمپش قابلیت تنظیم اتوماتیک زیادی داره ولی چون تنظیم دستی نداره یکم ایراد داره. ولی واسه فیلم خیلی خوبه. واسه موزیک میتونه خوب باشه !!! که نیاز به تنظیمات داره.
Last edited by hamidcrazy2; 30-01-2013 at 14:44.
با سلام
من هم 727 دارم. زیر نویس فارسی رو اینجوری فعلا حل کردم که با استفاده ازنرم افزار Subtitle Creator تبدیلشون کردم به Sub/idx یا همون Vosub. خوبیش هم اینه که میتونید توی یک فایل زیر نویس تا چندین زبان رو همزمان داشته باشید. بدیش هم تا الان این بوده که کیفیتش از نظر من راضی کننده نبود.
جالبیش اینه که توی منوهاش (منوی اصلی ) توی قسمت ساب تایتل میشه زیان رو گذاشت فارسی ولی من SRT و SMI رو هر کاری کردم نشد که آدم وار نشون بده. یکی از دوستان همینجا که 717 دارن میگفتن که باتبدیل به txt با روشی مشکل راحت حل میشه. من براشون پیام داده ام منتظرم ببینم که راهشون چجوریه.
سلام.
از برنامه
srtT2UnicoeFarsi استفاده نکردی؟
اين حرف درست كه فركانس هاي بم روي صداي فركانس بالا تاثير منفي ميزاره. حتي در خارج از بلندگو.
با سلام خدمت همه دوستان من یک تلویزیون 47lm76100 ال جی دارم حالا می خواستم باهاش فیلم های سه بعدی فول اچ دی بلوری با کیفیت بالا ببینم حالا می خواهم بدانم به نظر شما یک بلوری پلیر سه بعدی بگیرم یا یک سینمای خانگی سه بعدی بگیرم کدام شان بهتر است؟ حالا اصلا موقع خوبی برای خرید دستگاه بلوری خوان هست یا نه؟ و این که دوستان چندتا مدل خوب را معرفی کنند ممنون می شوم راستی می شود فیلم های سه بعدی دیسک بلوری را روی فلش کپی کرد و وصل کرد به تلویزیون؟ ممنون از همه
از تمام این برنامه ها , تغییر کد پیج به یونیکد ,به عربی هم تست کردم ولی قر وقاطی نشون میده.
من یک راه دیگه رو پیدا کردم که عالیه. کیفیت توپ! گفتم با فرمت sub/idx کار میکنه دیگه! حالا به جای برنامه subtitle Creator برنامه subtitle Edit آخرین نسخه رو ( از download.com) گرفتم (نسخه قدیمی ترش رو داشتم که این امکانات رو نداشت). توی منوی Export همون vosub رو انتخاب میکنید. منتهی برتری این برنامه اینه که فونت و سایزش دست شماست! رزولوشن ویدئوتون رو هم که بهش بدید اصلا کیفیت افت نمیکنه . برای من با سایز فونت حدودا 36 تا 40 , Bottom Margin = 35 و فونت Homa بسیار عالی بود! این تنظیمات برای ویدئوی 720p بود. رنگ فونت و بولد بودن و یا نبودن و حاشیه و اینهاش هم قابل تنظیمه! کلا هرچی دوست دارید تنظیم کنید.
حسنش اینه که اگر که ویدئو 3 بعدی هم باشه یک تیک میزنید و خلاص! کل زمان تبدیلش هم 1 دقیقه نمیشه. فقط 5-6 دقیقه زمان برد که ستینگ دلخواهم رو پیداکنم و دیگه همه رو همینجوری تبدیل میکنم.
با حدود 2 ملیون میشه جمع کرد .مثلا آمپ 520 پایونیر(500) با ست بلندگوهای 5.1 چوبی پایونیر(1.700) که با بلندگوهای مدل rs777 بسیار متفاوت است. آمپ رو میتونین به دلخواه انتخاب کنین. تفاوتشون توی وات خروجی ها، تعداد کانال های خروجی، تنظیمات اکولایزر دستی و اتوماتیک ، ساپورت از لوازم خارجی مثل usb، iphoneو ... من به شما مدل 922 پایونیر رو پیشنهاد میکنم . حدود 1400 هست و آمپ کاملی هست.
صدای 5.1-7.1-9.1 اینا واسه فیلم هست و قتی این حالت پخش میکنه که با این حالت ضبط شده باشه. همه باندها میتونین حالت استریو داشته باشند. موزیک ها حالت استریو ضبط میشند.ولی آمپت میتونه صدای دالبی استریو رو شبیه سازی کنه که از همه باندات صدا بخش بشه.
ببینین صدای سیستم خونگی با توی ماشین بشدت فرق میکنه. مخصوصا اگه به سیستم ماشینی عادت کرده باشین از همون ابتدا حالتون گرفته میشه فکر میکنین صدا دیسورت و گنگ هست.
جایگذاری باندها و سمت قرار گیری گوش شما نسبت به بلندگوها خیلی مهمه. توی ماشین شما همیشه یک پوزیشن دارین واسه همین میشه باندهارو تنظیم کرد. و صدای دلخواه گرفت.
اون سینمای rs777 که منم به تازگی خریدم امکانات نسبتا خوبی داره . که صداهای مختلفی میشه ازش گرفت . کلا تنظیم سیستم بسیار مهمه . هرچند آمپش قابلیت تنظیم اتوماتیک زیادی داره ولی چون تنظیم دستی نداره یکم ایراد داره. ولی واسه فیلم خیلی خوبه. واسه موزیک میتونه خوب باشه !!! که نیاز به تنظیمات داره.[/QUOTE]
ممنون از جوابت.این سیستم پیشنهادیه شما میتونه 125 متر رو تکون بده البته هم حجم و هم وضوح؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)