من 2تا مطلب به ذهنم میرسه که بگم. اول اینکه هیچ کاریو به بعدا ننداز. از همین فردا صبح ساعت 8 اولین آزمونتو برگزار کن . خود بخود یه سری سوالارو متوجه میشی بلد نیستی یا غلط زدی میری رفع اشکال میکنی...
خلاصه اینکه واسه استارت خیلی عالیه بخصوص اینکه بدونی فقط 3روز فرصت داری کل درسایی که آزمون دادی رفع اشکال کنی. اینکه بگی از شنبه شروع میکنم شنبه میشه 1شنبه . 2شنبه 3شنبه .....
مطلب دوم اینه که یه اصلی توی پزشکی هست به اسم تلقین . تا حالا شنیدی میگن یه سری داروهایی که دکتر میده پودره بی خاصیته؟ دکتر بهت میگه این دارو رو بخور حتما خوب میشی میری میخوری و جدی جدی خوب میشی در صورتی که قرصش الکی بوده . میخوام بگم هرچی بیشتر بگی حال ندارم انرژی ندارم همه رو بلدم و ... جدی جدی همینطوری میشی. من خودم تست کردم . چند روز پیش گفتم دیگه خسته شدم 1ساله دارم میخونم دیگه انرژی ندارم . ساعت 8 شب بود پاشدم رفتم یه فیلم سینمایی گرفتم نشستم دیدم بعدش حس کردم اصلا حوصلم سر جاش نیومد شروع کردم به تلقین کردن به خودم . 1ساعت تمام فقط فکر خوب کردم . اینکه1ماه مونده اگه این 1ماه هر کدوم از درسام رو 10 درصد ارتقا بدم رتبم چقدر جا به جا میشه . باور نمیکنی ساعت نزدیکای 12 بود و معمولا من 12 میخوابیدم ولی حس کردم باید پاشم وقت باقیمونده رو استفاده کنم . 2ساعت خوندم و خوابیدم صبحشم ساعت 7 پاشدم از همیشه بیشتر خوندم و البته بهتر. امشب 1ساعت 2ساعت اصلا 5ساعت فکر خوب بکن. اصلااااااااااااااا فکر بد نکن. چشاتو ببند و فقط به این فکر کن که 1ماه فرصت داری که درصداتو ارتقا بدی . به بقیه کار نداشته باش. من کسیو میشناسم از بعد از عید جمع بندی رو شروع کرده بخوام به اون فکر کنم حاصلی واسه من نداره جز اینکه خودمو میبازم . عوضش به خودم تلقین میکنم اگه اون 3ماه میخواد یه کاریو بکنه من میتونم 1ماهه همون کارو بکنم
این حرفها الان وقتش نیست.دوست خودم 2سال غیبت داشت پزشکی قبول شد ازش تعهد گرفتن که توی 8سال مدرکشو بگیره در غیر این صورت بدون رزرو رشته اخراجش میکنن الانم ترم 2 پزشکی داره میخونه . شما بخونین قبول شدین کسی جلوی شمارو نمیگیره بخصوص اگه ببینن مصمم هستین این رشته رو بخونین. به قول یکی از دوستام اونا یه سرباز تحصیل کرده رو به یه سرباز دیپلمه ترجیح میدن![]()