تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 756 از 1024 اولاول ... 256656706746752753754755756757758759760766806856 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,551 به 7,560 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من چند روزی دچار مشکل بی انگیزگی شدم که قطعا تو این زمان که همه دارند بهترین استفاده ها رو از زمان می برند من خیلی عقب می مونم.
    مثلا سراغ درس که میرم دو خط میخونم وبلند میشم و باز دوساعت دیگه میام سراغ درس وباز هم همین طور
    دیگه اون انرژی های قبلی بهم انگیزه نمیده
    دیگه هیچ سایت موفقیتی که میخونم درونم تحولی ایجاد نمیکنه
    هرچی به رشته مورد علاقم فکر می کنم نمی تونم درونم انرژی مثبت ایجاد کنم.

من خیلی از درسام رو بلدم وکامل خوندم و الآن که باید مرورشون کنم دچار این مشکل شدم.
    ایام امتحانا به خودم می گفتم تا امتحانا تموم بشه طوفانی شروع می کنم به خوندن ولی الآن 9 روز از آخرین امتحان گذشته وهنوز هیچ کاری نکردم.سر جمع تو این 9 روز 5 ساعت هم درس نخوندم و الآن که باید جمع بندی کنم هنوز یه کنکور رو نزدم.همین طور هم زمان داره به سرعت طی می شه
    دو سه روز هم یه سری تفریح اساسی کردم که بلکه تغییری شکل بگیره باز هم نشد که نشد.
    خلاصه به هر دری که به ذهنم میامد زدم و دیگه چیزی به ذهنم نمونده.

به خدا دوست ندارم یه سال دیگه بشینم برا کنکور بخونم چون در طول سال خیلی زحمت کشیدم.خیلی

از همه کسانی که این متن را می خوانند خواهش می کنم بی تفاوت رد نشند و اگه چیزی به ذهنشون میرسه من را کمک کنند.همین طور این نوشته رو نخونده رها نکنید.شاید نظر یکی از شما دوستان بتونه سرنوشت من رو تغییر بده.
    من 2تا مطلب به ذهنم میرسه که بگم. اول اینکه هیچ کاریو به بعدا ننداز. از همین فردا صبح ساعت 8 اولین آزمونتو برگزار کن . خود بخود یه سری سوالارو متوجه میشی بلد نیستی یا غلط زدی میری رفع اشکال میکنی...
    خلاصه اینکه واسه استارت خیلی عالیه بخصوص اینکه بدونی فقط 3روز فرصت داری کل درسایی که آزمون دادی رفع اشکال کنی. اینکه بگی از شنبه شروع میکنم شنبه میشه 1شنبه . 2شنبه 3شنبه .....
    مطلب دوم اینه که یه اصلی توی پزشکی هست به اسم تلقین . تا حالا شنیدی میگن یه سری داروهایی که دکتر میده پودره بی خاصیته؟ دکتر بهت میگه این دارو رو بخور حتما خوب میشی میری میخوری و جدی جدی خوب میشی در صورتی که قرصش الکی بوده . میخوام بگم هرچی بیشتر بگی حال ندارم انرژی ندارم همه رو بلدم و ... جدی جدی همینطوری میشی. من خودم تست کردم . چند روز پیش گفتم دیگه خسته شدم 1ساله دارم میخونم دیگه انرژی ندارم . ساعت 8 شب بود پاشدم رفتم یه فیلم سینمایی گرفتم نشستم دیدم بعدش حس کردم اصلا حوصلم سر جاش نیومد شروع کردم به تلقین کردن به خودم . 1ساعت تمام فقط فکر خوب کردم . اینکه1ماه مونده اگه این 1ماه هر کدوم از درسام رو 10 درصد ارتقا بدم رتبم چقدر جا به جا میشه . باور نمیکنی ساعت نزدیکای 12 بود و معمولا من 12 میخوابیدم ولی حس کردم باید پاشم وقت باقیمونده رو استفاده کنم . 2ساعت خوندم و خوابیدم صبحشم ساعت 7 پاشدم از همیشه بیشتر خوندم و البته بهتر. امشب 1ساعت 2ساعت اصلا 5ساعت فکر خوب بکن. اصلااااااااااااااا فکر بد نکن. چشاتو ببند و فقط به این فکر کن که 1ماه فرصت داری که درصداتو ارتقا بدی . به بقیه کار نداشته باش. من کسیو میشناسم از بعد از عید جمع بندی رو شروع کرده بخوام به اون فکر کنم حاصلی واسه من نداره جز اینکه خودمو میبازم . عوضش به خودم تلقین میکنم اگه اون 3ماه میخواد یه کاریو بکنه من میتونم 1ماهه همون کارو بکنم

امسال همه بايد برن سربازي نيمه اول و نيمه دوم هم فرقي نداره من كه تو دفتر چه چيزي با اين مضمون نديدم همه رو مشمول كردن
    ------------------------------------
    این حرفها الان وقتش نیست.دوست خودم 2سال غیبت داشت پزشکی قبول شد ازش تعهد گرفتن که توی 8سال مدرکشو بگیره در غیر این صورت بدون رزرو رشته اخراجش میکنن الانم ترم 2 پزشکی داره میخونه . شما بخونین قبول شدین کسی جلوی شمارو نمیگیره بخصوص اگه ببینن مصمم هستین این رشته رو بخونین. به قول یکی از دوستام اونا یه سرباز تحصیل کرده رو به یه سرباز دیپلمه ترجیح میدن

2. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

امسال همه بايد برن سربازي نيمه اول و نيمه دوم هم فرقي نداره من كه تو دفتر چه چيزي با اين مضمون نديدم همه رو مشمول كردن
    دوستان آدرس سايتي رو بلد هستن كه سوالات كنكور دست كم از 5 سال پيش تا الان رو داشته باشه ؟
    امسال همه باید برن سربازی چیه دیگه؟! برادر، متولدین 70 برای کنکور امسال هیچ مشکلی ندارن. فعلا بی خیال این قضیه بشین! استرس زاست برای دوستان!!!
    سایت گزینه 2 سوالات رو داره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

قضيه ي سربازي رو كسي ميتونه دقيق روشن كنه ؟ مثلاً اگه قبول نشيم (متولد نيمه دوم 70) نمي تونيم معافيت تحصيلي واسه شركت مجدد در كنكور بگيريم ؟

داره خودمونی میشه 294's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قضيه ي سربازي رو كسي ميتونه دقيق روشن كنه ؟ مثلاً اگه قبول نشيم (متولد نيمه دوم 70) نمي تونيم معافيت تحصيلي واسه شركت مجدد در كنكور بگيريم ؟
    نیمه ی دوم هفتاد مشکلی نداره عزیز جان.
    یه قانونی پارسال تصویب شد که اگه هنوز پا برجا باشه ، حتی نیمه ی اول هفتاد هم واسه سال بعد مشکلی ندارن.
    راستش من همه ی اطلاعاتم مال پارساله ، ولی در مورد متولدین نیمه 2 هفتاد ، کاملا مطمئنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

1

دوستان آدرس سايتي رو بلد هستن كه سوالات كنكور دست كم از 5 سال پيش تا الان رو داشته باشه ؟
    نه عزيز اينطوري نيست ! خب اگه فرقي نداشت كه من ميموندم واسه سال آينده ! من خودم متولد 6/70 هستم با وجوديكه امسال پيش بودم ولي رفتم پيش نظام وظيفه گفتن اگه خدايي ناكرده ! امسال قبول نشي بايد بار و بنديلتو ببندي واسه خدمت سربازي !!!

رفیق شما انگار واردی تو این قضیه!
    من متولد تیر 70 ام...امسال مشمول و از این صحبتا میشم؟
    شما پيش رو پارسال گرفتيد درسته ؟ اگه اينطوري باشه بازم اگه امسال كنكور قبول شيد مشكلي واسه كنكور نداريد ولي اگه ...

پ.ن: فايده نداره برم يه دفتر پليس +10 بزنم !!!!

7. 2 کاربر از dehtoday بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

سازمان سنجش مگه نمیگه همش از کتابه؟
    سوال 43 عمومی تجربی 87 رو ببینین تو عربی گفته کدوم مضاعف هستش؟
    مضاعف اون وقت چیه؟ کجای کتاب مضاعف رو نوشته؟

من با همت مضاعف() هم تو کتاب اسمی از این کلمه ندیدم!
    فکر کنم آخرای درس آخر عربی 3
    من دیمش توی کتاب

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

اين هم براي راهنمايي هر چه بيشتر دوستان !!!

10. این کاربر از dehtoday بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pcsoft_02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

برای دوره فیزیک چه کتابی خوبه؟

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بازم اومدم .
    دوستان به نظرتون برای زبان سوال های سال قبل رو بخونم جواب میده (برای دانشگاه ازاد)
    راستی کارت ها رو کی میدن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

دوستان به نظرتون برای زبان سوال های سال قبل رو بخونم جواب میده (برای دانشگاه ازاد)
    بله براي ازاد زيادشم هست تازه من براي سراسري هم فقط سالهاي قبلو خوندم.

راستی کارت ها رو کی میدن؟

تاریخ برگزاری آزمون ها كنكور سراسرس دانشگاه آزاد اسلامی
    الف : آزمون شماره یك (غیر پزشكی ریاضی و.. ) روز های 5 شنبه وجمعه 17و18 تیرماه 1389

ب: آزمون شماره دو (پزشكی) روز جمعه اول مرداد 1389

پس زمان توزيع كارتها بايد تقريبا 12 تا 16 تير باشه.
    Last edited by alphacino; 03-06-2010 at 14:23.

14. این کاربر از alphacino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •