تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 756 از 804 اولاول ... 256656706746752753754755756757758759760766 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,551 به 7,560 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_googooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

ای ناکس . گفت زنگ میزنم از تهران بیارن . پس الکی 30 تومن گرفته آقا ما رفتیم دعوا

2. این کاربر از pooria_googooli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

سلام دوستان
    اقا کسی تم ابی فابریک 5800 را داره واسه دانلود بزاره چون از من بعد فلش قرمز شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

بچه ها کمکککککککک2 روز پیش تو گوشیم آب رفت من یادم رفت بازش کنم توشو خشک کنم.فکر نمیکردم زیاد آب توش باشه!بعد 1 ساعت حدودا یهو یه صدای ویزززززززززززززززززززززژژ ژژژژژژژژژژژژژژژ از توش اومد،یه پیغام داد رو صفحه که چون همون موقع خاموش شد نتونستم بخونم.دیگه م روشن نمیشه.من این گوشیمو خیلی دوسش دارم نمیخواستم عوضش کنم!یعنی سوخته؟هیچ امیدی نیست؟هنوز وقت نکردم بدمش بیرون ببینم چی میگن.لپتاپمم چند روز پیش ویرووسی شد حالم گرفته ست.موبایلمم که اینجوری.اگه درست میشه زودی بگید غصه نخورم
    دوست گرامی از من هم داخل جوی اب افتاد حدودا نیم ساعت بعد پیداش کردم سریعا باتری را بیرون اوردم و گوشی را کاملا خشک کردم و بدون روشن کردن روز بعد بردم تعمییر گاه و فقط با 4 تومان گوشی را سرویس کردم همه چیزش هم درست درسته فقط ال سی دیش خیلی لکه داشت که طرف گفت باید عوض شه ولی بعد از یک ماه یواش یواش لکه های بین لایه های ال سی دی از بین رفتن.
    به نظر من سولفاته کرده که روشن نمیشه شاید با یک سرویس عادی درست بشه
    Last edited by ali nemesis; 29-04-2011 at 09:30.

5. این کاربر از ali nemesis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

یک گزینه ای توی دوربین این گوشی هست که مختصات جایی که عکس گرفته شده رو از GPS میگیره(Show GPS Info)
    من این گزینه رو فعال کردم و کاملا به GPS وصل شد و وقتی عکس میگرفتم یک مدت بیشتری مکث میکرد و علامت GPS تو دوربین نشون میداد داره یک چیزی رو ذخیره میکنه ولی توی عکس و جزییاتش چیزی نبود.
    این اطلاعات کجا ذخیره میشه و کسی تونسته از این قابلیت استفاده کنه و جواب بگیره؟

7. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

یک گزینه ای توی دوربین این گوشی هست که مختصات جایی که عکس گرفته شده رو از GPS میگیره(Show GPS Info)
    من این گزینه رو فعال کردم و کاملا به GPS وصل شد و وقتی عکس میگرفتم یک مدت بیشتری مکث میکرد و علامت GPS تو دوربین نشون میداد داره یک چیزی رو ذخیره میکنه ولی توی عکس و جزییاتش چیزی نبود.
    این اطلاعات کجا ذخیره میشه و کسی تونسته از این قابلیت استفاده کنه و جواب بگیره؟
    دوست عزیز شما به طور مستقیم به این اطلاعات دسترسی نخواهید داشت (از طریق ویندوز). این اطلاعات در داخل فایل ذخیره میشن و زمانی که توسط برنامه ای عکس رو باز کنید که این قابلیت رو پشتیبانی کنه، میتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید. مثلاً وب سایت Panoramio که مسئول نمایش تصاویر Google Earth هست زمانی که یک عکس Geo-Tag شده رو از شما دریافت می کنه، فوراً محل ثبت شدن عکس رو بر روی نقشه ی ماهواره ای به شما نشون می ده و اسم محل هم می نویسه.

9. این کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان من از برنامه Best Message Storer ورژن 1.04 استفاده می کنم. توی این ورژن دکمه Mark/Unmark روی صفحه ی اصلی برنامه کار نمی کنه و برای Mark یا Unmark کردن یک پیام، هر بار باید وارد منوی Options بشم و از گزینه ی Mark/Unmark... استفاده کنم و این وقتی می خوام تعداد پیام های بالایی رو Mark/Unmark کنم، واقعاً وقت گیر هست. کسی ورژنی از این برنامه داره که این مشکل رو نداشته باشه و دکمه ی Mark/Unmark اصلی برنامه کار کنه؟
    ممنون.
    کسی اینجا پیدا نمیشه جواب ما رو بده؟

پروفشنال B.i.r.i.y.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

سلام. آیا این امکان هست که من از میل.باکس قسمت messaging گوشی برای مدیریت جیمیلم استفاده کنم؟
    آخه دوستم روی یه نوکیای مدل قدیمی تر از 5800 این کارو خیلی راحت انجام میده و میتونه پوشه های جیمیلش رو ببینه و هروقت براش ایمیل میاد مثل اینه که یه پیامک اومده براش!
    ولی برای 5800 نمیشه !
    بعد از پایان ویزارد مربوطه همش آدرس ایمیل و رمزش رو میپرسه ، بعد از چند بار هم ارور میده و وصل نمیشه.
    اگه تنظیمات خاصی داره لطفا راهنماییم کنید.
    مرسی

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام. آیا این امکان هست که من از میل.باکس قسمت messaging گوشی برای مدیریت جیمیلم استفاده کنم؟
    آخه دوستم روی یه نوکیای مدل قدیمی تر از 5800 این کارو خیلی راحت انجام میده و میتونه پوشه های جیمیلش رو ببینه و هروقت براش ایمیل میاد مثل اینه که یه پیامک اومده براش!
    ولی برای 5800 نمیشه !
    بعد از پایان ویزارد مربوطه همش آدرس ایمیل و رمزش رو میپرسه ، بعد از چند بار هم ارور میده و وصل نمیشه.
    مرسی
    من قبلاً با 5800 از جیمیل استفاده میکردم و مشکلی هم نداشتم
    توی تنظیمات جیمیل IMAP رو فعال کردید؟

13. این کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه javad8006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط H.VIKE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره دوست عزیز به آخرین ورژن فلش کنی نوکیا ساپورت میکنــه !
    آموزش Backup گرفتن این برنامه رو قسمت " هـک گوشی هـا " قرار دادم میتونی بری ببینی ..
    از سایت های دیگـه دانلود میکنم و به فریمورم اضـافه میکنـــم .

فایل ها که فرقی با هم ندارن RM رو نگاه کن ...
    موفق باشید!

آها میتونی آدرس جنتا ازین سایتایو ک قوی هستن در این زمینه بگی؟
    rm گوشیم 356 هست دیگه پرو داکتمم 0574324 هست رنگشم قرمز با این اطلاعات دنبال گشتم تو همون سایتی ک گفتی اما 3تا فریمور دقیقا با این اطلاعات هست خودت نگا کن من دیشب نگا کردم عکسم گرفتم ک بذارم اینجا شما ببینین اما نمیدونم چرا عکسه تو پستم نمیومد ارور time out میداد

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ولی برای 5800 نمیشه !
    مرسی
    بله چرا نمیشه. من همین الآن دارم از Gmail روی گوشیم استفاده می کنم.
    تنظیم خاصی نداره فقط باید IMAP رو توی اکانت Gmail فعال کرده باشید.

16. این کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •