ای ناکس . گفت زنگ میزنم از تهران بیارن . پس الکی 30 تومن گرفته آقا ما رفتیم دعوا![]()
ای ناکس . گفت زنگ میزنم از تهران بیارن . پس الکی 30 تومن گرفته آقا ما رفتیم دعوا![]()
سلام دوستان
اقا کسی تم ابی فابریک 5800 را داره واسه دانلود بزاره چون از من بعد فلش قرمز شده![]()
دوست گرامی از من هم داخل جوی اب افتاد حدودا نیم ساعت بعد پیداش کردم سریعا باتری را بیرون اوردم و گوشی را کاملا خشک کردم و بدون روشن کردن روز بعد بردم تعمییر گاه و فقط با 4 تومان گوشی را سرویس کردم همه چیزش هم درست درسته فقط ال سی دیش خیلی لکه داشت که طرف گفت باید عوض شه ولی بعد از یک ماه یواش یواش لکه های بین لایه های ال سی دی از بین رفتن.
به نظر من سولفاته کرده که روشن نمیشه شاید با یک سرویس عادی درست بشه
Last edited by ali nemesis; 29-04-2011 at 09:30.
یک گزینه ای توی دوربین این گوشی هست که مختصات جایی که عکس گرفته شده رو از GPS میگیره(Show GPS Info)
من این گزینه رو فعال کردم و کاملا به GPS وصل شد و وقتی عکس میگرفتم یک مدت بیشتری مکث میکرد و علامت GPS تو دوربین نشون میداد داره یک چیزی رو ذخیره میکنه ولی توی عکس و جزییاتش چیزی نبود.
این اطلاعات کجا ذخیره میشه و کسی تونسته از این قابلیت استفاده کنه و جواب بگیره؟
دوست عزیز شما به طور مستقیم به این اطلاعات دسترسی نخواهید داشت (از طریق ویندوز). این اطلاعات در داخل فایل ذخیره میشن و زمانی که توسط برنامه ای عکس رو باز کنید که این قابلیت رو پشتیبانی کنه، میتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید. مثلاً وب سایت Panoramio که مسئول نمایش تصاویر Google Earth هست زمانی که یک عکس Geo-Tag شده رو از شما دریافت می کنه، فوراً محل ثبت شدن عکس رو بر روی نقشه ی ماهواره ای به شما نشون می ده و اسم محل هم می نویسه.
کسی اینجا پیدا نمیشه جواب ما رو بده؟
سلام. آیا این امکان هست که من از میل.باکس قسمت messaging گوشی برای مدیریت جیمیلم استفاده کنم؟
آخه دوستم روی یه نوکیای مدل قدیمی تر از 5800 این کارو خیلی راحت انجام میده و میتونه پوشه های جیمیلش رو ببینه و هروقت براش ایمیل میاد مثل اینه که یه پیامک اومده براش!
ولی برای 5800 نمیشه !
بعد از پایان ویزارد مربوطه همش آدرس ایمیل و رمزش رو میپرسه ، بعد از چند بار هم ارور میده و وصل نمیشه.
اگه تنظیمات خاصی داره لطفا راهنماییم کنید.
مرسی
من قبلاً با 5800 از جیمیل استفاده میکردم و مشکلی هم نداشتم
توی تنظیمات جیمیل IMAP رو فعال کردید؟
نقل قول:
نوشته شده توسط H.VIKE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دوست عزیز به آخرین ورژن فلش کنی نوکیا ساپورت میکنــه !
آموزش Backup گرفتن این برنامه رو قسمت " هـک گوشی هـا " قرار دادم میتونی بری ببینی ..
از سایت های دیگـه دانلود میکنم و به فریمورم اضـافه میکنـــم .
فایل ها که فرقی با هم ندارن RM رو نگاه کن ...
موفق باشید!
آها میتونی آدرس جنتا ازین سایتایو ک قوی هستن در این زمینه بگی؟
rm گوشیم 356 هست دیگه پرو داکتمم 0574324 هست رنگشم قرمز با این اطلاعات دنبال گشتم تو همون سایتی ک گفتی اما 3تا فریمور دقیقا با این اطلاعات هست خودت نگا کن من دیشب نگا کردم عکسم گرفتم ک بذارم اینجا شما ببینین اما نمیدونم چرا عکسه تو پستم نمیومد ارور time out میداد
بله چرا نمیشه. من همین الآن دارم از Gmail روی گوشیم استفاده می کنم.
تنظیم خاصی نداره فقط باید IMAP رو توی اکانت Gmail فعال کرده باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)