خدا رو صد هزار بار شکر ... تا الان که ترم 5 هستم هیچ درسی رو نیفتادم و هیچ وقت نشده به استاد یا کسی رو بزنم ( نون بازومو میخورم)
اینو گفتم که به قول جناب hosseincode2008 شایدبه غیرتتون بر بخوره و یکم بیشتر تلاش کنین( فخر فروشی هم کردم
)
خدا رو صد هزار بار شکر ... تا الان که ترم 5 هستم هیچ درسی رو نیفتادم و هیچ وقت نشده به استاد یا کسی رو بزنم ( نون بازومو میخورم)
اینو گفتم که به قول جناب hosseincode2008 شایدبه غیرتتون بر بخوره و یکم بیشتر تلاش کنین( فخر فروشی هم کردم
)
سلام
به به جناب دیابلو، چه سعادتی
شما فقط بچه اونجایی یا تو اون واحد تحصیلم میکنی؟چجوریاس اون واحدش؟تو عکسا که با کلاس بنظر میاد!
هم اینکه اولویت اولمو اونجا و ترم مهر 92 زدم و هم خودمم میخوام همون از مهر برم
نمره تستي مدار منطقي رو كه زدن
در مورد نمره تشريحي حتما براي استادا هم قطع بوده كه نتونستن وارد كنن.
![]()
حتما تا پایان فارغ التحصیلی یه درس رو میفتی
واسه ما رو نزدن ... حتما یادشون رفته![]()
Last edited by nits; 02-02-2013 at 00:53.
مهدی تازه ترم پنجی تا افتادن راه زیادی هستمنم فکر کنم 3 تا درس رو افتادم تا اینجا در کل 12 واحد رو از دست دادم
الان داشتم متن اس ام اس که به استادم فرستادم رو میخوندم از خجالت آب شدمآخه متن اس ام اس حالت درد و دلی گرفته
نمیدونم ترم بعد چجوری میخوام باهاش چشم تو چشم بشم
![]()
هیچ کدوم از تشریحی های منو فعلا نزدن نمیدونم فردا چجوری میخواییم انتخاب واحد کنیم
آره آدم اولش فکر میکنه کارش درسته بعد که یه بار متنش رو میخونه و یا به کارش فکر میکنه خنده اش نمیگره که هیچ یه حس بدی ( البته نه خیلی بد) به آدم دست میده
یکی نیست به من بگه که بابا من که قبول میشم دیگه این حرفها واسه چی بود![]()
حالا متن اس ام اس هاتونو بزارین اینجا ببینیم چی فرستادین به استادایکم بخندیم دور هم
![]()
بگذریم ، تو هم اینقدر نیا نمراتتو بگو ، هرچی اوردی تو خودت حل کن ، والسلامفقط یادت باشه نمره بالایی که دریافت کردی رو بیا بگو
منم واحدی رو افتادم ، ولی میشه پاس کرد.ترم اول بود و اگر اشتباه نکنم ریاضیات پایه بود ...
زیاد تو گیر و داره این مردودی ها نباش . الان بهش فکر میکنی و غصه میخوری ولی ترم بعد که پاس کردی ، به الانت میخندی که میگی ای وای من چرا افتادم و از این صحبتا
تو پیام نور عادی ترین ها غیر عادی می شوند و غیر عادی ترین ها عادی...
گاهی وقتو باید چند واحد رو بیفتی تا عقلت سرجاش بیاد ، منظورم شما نبودید بلکه کلی بود.
خواهی نشوی رسوا ، همرنگ جماعت شو![]()
Last edited by Hidden-Hunter; 02-02-2013 at 09:21.
توی صفحه ی ورود به سایت ، کادرهای یوزر - پس نمیاد و همینجوری میمونه و بالا نمیاد
برای منم همینجوری بود ولی انقد refresh زدم درست شد و بالا اومد.زمان ثبت نام من 15دهمین یعنی همین فردا از ساعت 8 یا 9 بود فکر کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)