تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 756 از 1126 اولاول ... 256656706746752753754755756757758759760766806856 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,551 به 7,560 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

یعنی تو این 1 - 2 روزی که بسته بود هیچی نیومده ؟ نه تشریحی اومده نه نمره تستی مدار منطقی ... بعد اونوقت انتخاب واحد چی میشه ؟؟؟؟؟
    ایمیل زدم به استاد گفتم یه کار کن من دو تا از درسهات رو 12 - 13 بشم الان که فکرش رو میکنم چرت گفتمااااااااا

خدا رو صد هزار بار شکر ... تا الان که ترم 5 هستم هیچ درسی رو نیفتادم و هیچ وقت نشده به استاد یا کسی رو بزنم ( نون بازومو میخورم )

اینو گفتم که به قول جناب hosseincode2008 شایدبه غیرتتون بر بخوره و یکم بیشتر تلاش کنین ( فخر فروشی هم کردم )

2. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورت همون شمیراناته....من بچه اونجام

چرا شهریور؟ فکر کنم بتونی از این ترم ثبت نام کنی...یه سر به داشنگاه بزن..
    سلام
    به به جناب دیابلو، چه سعادتی
    شما فقط بچه اونجایی یا تو اون واحد تحصیلم میکنی؟ چجوریاس اون واحدش؟تو عکسا که با کلاس بنظر میاد!
    هم اینکه اولویت اولمو اونجا و ترم مهر 92 زدم و هم خودمم میخوام همون از مهر برم

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

نمره تستي مدار منطقي رو كه زدن
    در مورد نمره تشريحي حتما براي استادا هم قطع بوده كه نتونستن وارد كنن.

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

خدا رو صد هزار بار شکر ... تا الان که ترم 5 هستم هیچ درسی رو نیفتادم و هیچ وقت نشده به استاد یا کسی رو بزنم ( نون بازومو میخورم )

اینو گفتم که به قول جناب hosseincode2008 شایدبه غیرتتون بر بخوره و یکم بیشتر تلاش کنین ( فخر فروشی هم کردم )

حتما تا پایان فارغ التحصیلی یه درس رو میفتی

نمره تستي مدار منطقي رو كه زدن
    در مورد نمره تشريحي حتما براي استادا هم قطع بوده كه نتونستن وارد كنن.
    واسه ما رو نزدن ... حتما یادشون رفته
    Last edited by nits; 02-02-2013 at 00:53.

6. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

مهدی تازه ترم پنجی تا افتادن راه زیادی هست منم فکر کنم 3 تا درس رو افتادم تا اینجا در کل 12 واحد رو از دست دادم
    الان داشتم متن اس ام اس که به استادم فرستادم رو میخوندم از خجالت آب شدم آخه متن اس ام اس حالت درد و دلی گرفته نمیدونم ترم بعد چجوری میخوام باهاش چشم تو چشم بشم
    هیچ کدوم از تشریحی های منو فعلا نزدن نمیدونم فردا چجوری میخواییم انتخاب واحد کنیم

8. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

مهدی تازه ترم پنجی تا افتادن راه زیادی هست منم فکر کنم 3 تا درس رو افتادم تا اینجا در کل 12 واحد رو از دست دادم
    الان داشتم متن اس ام اس که به استادم فرستادم رو میخوندم از خجالت آب شدم آخه متن اس ام اس حالت درد و دلی گرفته نمیدونم ترم بعد چجوری میخوام باهاش چشم تو چشم بشم
    هیچ کدوم از تشریحی های منو فعلا نزدن نمیدونم فردا چجوری میخواییم انتخاب واحد کنیم
    آره آدم اولش فکر میکنه کارش درسته بعد که یه بار متنش رو میخونه و یا به کارش فکر میکنه خنده اش نمیگره که هیچ یه حس بدی ( البته نه خیلی بد) به آدم دست میده

یکی نیست به من بگه که بابا من که قبول میشم دیگه این حرفها واسه چی بود

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

آره آدم اولش فکر میکنه کارش درسته بعد که یه بار متنش رو میخونه و یا به کارش فکر میکنه خنده اش نمیگره که هیچ یه حس بدی ( البته نه خیلی بد) به آدم دست میده

یکی نیست به من بگه که بابا من که قبول میشم دیگه این حرفها واسه چی بود

حالا متن اس ام اس هاتونو بزارین اینجا ببینیم چی فرستادین به استادا یکم بخندیم دور هم

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مارو باش اومدیم نمره مون رو گفتیم.هیچکس اینجا نمره اش رو نگفته.فقط اونایی که بالا شدن میگن

بخاطر این قرمزه که هنوز مهلت برای اعتراض داره
    بگذریم ، تو هم اینقدر نیا نمراتتو بگو ، هرچی اوردی تو خودت حل کن ، والسلامفقط یادت باشه نمره بالایی که دریافت کردی رو بیا بگو

منم واحدی رو افتادم ، ولی میشه پاس کرد.ترم اول بود و اگر اشتباه نکنم ریاضیات پایه بود ...
    زیاد تو گیر و داره این مردودی ها نباش . الان بهش فکر میکنی و غصه میخوری ولی ترم بعد که پاس کردی ، به الانت میخندی که میگی ای وای من چرا افتادم و از این صحبتا
    تو پیام نور عادی ترین ها غیر عادی می شوند و غیر عادی ترین ها عادی...
    گاهی وقتو باید چند واحد رو بیفتی تا عقلت سرجاش بیاد ، منظورم شما نبودید بلکه کلی بود.
    خواهی نشوی رسوا ، همرنگ جماعت شو
    Last edited by Hidden-Hunter; 02-02-2013 at 09:21.

12. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

توی صفحه ی ورود به سایت ، کادرهای یوزر - پس نمیاد و همینجوری میمونه و بالا نمیاد

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

توی صفحه ی ورود به سایت ، کادرهای یوزر - پس نمیاد و همینجوری میمونه و بالا نمیاد
    برای منم همینجوری بود ولی انقد refresh زدم درست شد و بالا اومد.زمان ثبت نام من 15دهمین یعنی همین فردا از ساعت 8 یا 9 بود فکر کنم

15. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •