تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 756 از 2365 اولاول ... 25665670674675275375475575675775875976076680685612561756 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,551 به 7,560 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میشه منو راهنمایی بکنین

به نظره شما یه باند تنها مثله p963 جی بی ال به تنهایی رو ماشین باشه صداش بهتره یا اینکه پوله همونو داد یه کامپوننت با یه ساب بست رو ماشین؟ الان فرض کنید 250 تا 300 تومن پول دارید یه کواکسیال خوب می بندید یا یه سابو کامپوننت؟

سوال دومم:
    من ماشینم پرایده طاقچشو بریدم برای کواکسیال حالا میخوام کامپوننت ببندم باید طاقچه رو عوض کنم یا همونجا میشه بست؟ قیمت یه طاقچه پراید چندتومنه؟
    سوال سومم:
    پخشم دوتا rca داره ... راهی هست که هم کامپوننت ببندم هم ساب هم واسه جلو یه باند بگیرم؟ شنیدم یه چیزایی هست به نام تبدیل ؟ کلا جریانش چطوره ؟

خیلی ممنون از دوستانننننن
    سلام
    ببین دوست من کلا اسپیکرهای9*6 فرکانسهای 90 به بالا رو خیلی عالی اجرا میکنن.منتها باید دید سلیقه شما چه جوریه. ایا BASS های کوبشی و پانچی رو دوست دارید یا تمایل به low bass و اجرای فرکانسهای پائین رو میپسندید؟
    اگر قسمت دوم رو پاسخ میفرمائید سیستم ساب ووفر توصیه میشه.در غیر اینصورت همون 9*6 کارتون رو راه میاندازه.ضمنا p963 آک مگه موجوده؟
    در مورد نصب کامپوننت بله چون گرد هست و 6*9 بیضیه. پس باید تاقچه MDF تون رو تعویض نمائید.فکر کنم 6-7 تومن باشه شاید هم گرونتر شده باشه. شما MAX 10 تومن در نظر بگیر.
    بله با تبدیل 1 به 2 میتونید خروجی جلو پخشتون رو تبدیل به جلو و عقب نمائید و یک جفت خروجی باقی مانده رو به ساب ووفر اختصاص دهید. منتها حواستون باشه دیگه اسپیکرها FADER و BALANCE نمیشن.

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

پخش هایی که دو جفت فیش دارند و تو مشخصاتشون نوشته 2RCA چه فرقی با 3RCA دارند؟

2RCA ها قابلیت نصب Subwoofer دارند؟

.........................

اصلاً یه پخش پایونیر همه چیز تموم که حتماً صفحه OEL نداشته باشه و صفحش خوانا باشه لطفاً معرفی کنید.
    فلش خور از جلو
    بلوتوث دار
    ترجیحاً با تغییر رنگ دکمه ها
    CD هم نمی خورد عیب نداره.
    Last edited by poonel; 01-06-2012 at 02:35.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اصلاً یه پخش پایونیر همه چیز تموم که حتماً صفحه OEL نداشته باشه و صفحش خوانا باشه لطفاً معرفی کنید.
    فلش خور از جلو
    بلوتوث دار
    ترجیحاً با تغییر رنگ دکمه ها
    CD هم نمی خورد عیب نداره.
    قید پایونیر رو بزن ، من 6 ماهه 7016 کنوود رو دارم ، رو دست این هدیونیت با کیفیت ندیدم ، هرچی پایونیر هست باید لنگ بندازه جلوش
    صفحه نمایش و کلید ها 10 رنگ هست میتونی با هر ماشینی رنگش رو ست کنی
    زیر نور آفتاب هم خوانا هست و مشکلی باهاش ندارم
    فلش از پشت با کابل میخوره ، اتفاقا خیلی بهتره

4. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    ضمنا p963 آک مگه موجوده؟
    سلام
    منظور شما اینکه جی بی ال 963 آکبند الان تو بازار نیست؟
    من سراغ دارم.نکنه این هم کاسه ای زیر نیم کاسه باشه.
    ضمنا یک سوال دیگه پخش 7150 به جز 7 باند اکولایزر که در جدیدها مثل 9450 شده 5 باند چه نقاط قوت دیگه ای داره که هم گرونتره و هم اینکه اینقدر هر جا میری ازش تعریف میشه؟
    ممنون
    Last edited by ali reza 222; 01-06-2012 at 09:52.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام....خسته نباشید....
    خواهش میکنم کمکم کنید
    دیگه موندم به خدا..هر کی یه چیزی میگه
    یه ضبط تا 200 تومن که یو اسبی بخوره بهش چی خوبه؟؟
    بلندی صداش برام مهم نیست ولی کیفیت داشته باشه..من ماشین 111 صفر گرفتم ضبط نداره...بعد باندای پراید چطورن؟؟باندم باس بخرم؟؟اون تا صد چیزی خوبی پیدا میشه؟؟کیفیتش برام مهمه نه بلندیش
    ممنون میشم راهنماییم کنید..

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام....خسته نباشید....
    خواهش میکنم کمکم کنید
    دیگه موندم به خدا..هر کی یه چیزی میگه
    یه ضبط تا 200 تومن که یو اسبی بخوره بهش چی خوبه؟؟
    بلندی صداش برام مهم نیست ولی کیفیت داشته باشه..من ماشین 111 صفر گرفتم ضبط نداره...بعد باندای پراید چطورن؟؟باندم باس بخرم؟؟اون تا صد چیزی خوبی پیدا میشه؟؟کیفیتش برام مهمه نه بلندیش
    ممنون میشم راهنماییم کنید..
    سلام.
    با 200 هزار تومن میتونید پخش پایونر مدل 1450 انتخاب کنید . کیفیت صداش هم مناسبه
    باند های فابریک هیچ کدوم از خودروهای ایرانی خوب نیستن و اگر صدای بهتر و با میفیت تر و قوی تر بخوای باید یک جفت باند بیضی هم نصب کنی.
    تا 100 هزار تومن میتونی یک جفت باند که صداش خیلی بهتر از باند فابریک پراید باشه بخری

8. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام.
    با 200 هزار تومن میتونید پخش پایونر مدل 1450 انتخاب کنید . کیفیت صداش هم مناسبه
    باند های فابریک هیچ کدوم از خودروهای ایرانی خوب نیستن و اگر صدای بهتر و با میفیت تر و قوی تر بخوای باید یک جفت باند بیضی هم نصب کنی.
    تا 100 هزار تومن میتونی یک جفت باند که صداش خیلی بهتر از باند فابریک پراید باشه بخری
    ممنونم به نظر شما ضبطی که بتونه فرمتای بیشتری رو ساپورت کنه هست؟؟بعد این کنترل رو فرمونم داره؟؟اینکه الان میگن پایونر خوب نیست چی؟؟
    بعد باند هم مدل خاصی هست که بخواید معرفی کنید؟؟ممنون میشم جواب بدبد..کیفیت و واضحی صدا خیلی مهم برام..اگر بودجمو بیشتر کنم ضبط بهتری با کنترل رو فرمون هست؟

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

این دو تا قیمتشون چنده؟

پایونیر 8450BT و 6450BT

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ممنونم به نظر شما ضبطی که بتونه فرمتای بیشتری رو ساپورت کنه هست؟؟بعد این کنترل رو فرمونم داره؟؟اینکه الان میگن پایونر خوب نیست چی؟؟
    بعد باند هم مدل خاصی هست که بخواید معرفی کنید؟؟ممنون میشم جواب بدبد..کیفیت و واضحی صدا خیلی مهم برام..اگر بودجمو بیشتر کنم ضبط بهتری با کنترل رو فرمون هست؟
    به مراتب اگر بودجه افزایش بدین پخش های خوبی میتونید انتخاب کنید.
    اگر فرمت بیشتر بخوای باید پخش های DVD رو بخرید که قیمت هاش بالاست.
    پخش پایوتر که گفتم کنترل رئی فرمون هم بهش میخوره ( البته کنترل فرمون پایونر قیمتش حدود 30 هزار تومن هست )
    در مورد باند هم اگر نظر من رو بخوای یک جفت باند 718 کنوود برداری خوبه تا اگر بعدا قصد داشتی آمپلی اضافه کنی راحت باشی و هزینه اضافی ندی

12. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    منظور شما اینکه جی بی ال 963 آکبند الان تو بازار نیست؟
    من سراغ دارم.نکنه این هم کاسه ای زیر نیم کاسه باشه.
    ضمنا یک سوال دیگه پخش 7150 به جز 7 باند اکولایزر که در جدیدها مثل 9450 شده 5 باند چه نقاط قوت دیگه ای داره که هم گرونتره و هم اینکه اینقدر هر جا میری ازش تعریف میشه؟
    ممنون
    جی بی ال تقل زیاد آمده تو بازار..
    در مورد 7150
    7 باند اکولایزر- پنل برقی - دمو یخی - خروجی عقب -جلو و ساب ووفر
    یو اس بی از پشت - پنل جدا شونده - خوانا بودن در روز ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

1. Saeidgs53

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •