نصب کردم اما بازش نمیکنه که عکس بگیرم . این نرم افزار رو روی یک لپ تاپ دیگه امتحان کردم مشکل نداشت اما رو لپ تاپم باز نمیکنه !!!به خاطر استفاده از hdd هست ؟!!!
نصب کردم اما بازش نمیکنه که عکس بگیرم . این نرم افزار رو روی یک لپ تاپ دیگه امتحان کردم مشکل نداشت اما رو لپ تاپم باز نمیکنه !!!به خاطر استفاده از hdd هست ؟!!!
هاردتون یا بدسکتور زیاد داره یا فریم ویر هارد مشکلی پیدا کرده فکر نکنم مشکل از برد یا کابل هارد باشه باید ببرید برای تعمیر نشون بدین
میشه به من بگین باید چیکارکنم؟ چرا هاردم اینطوری شده؟
ممنون از لطفتون .
دوستان لطفا کمک کنید.
می خواستم ویندوز نصب کنم ولی موقع فرمت کردن و load drive می نویسه باید درایور هارد رو نصب کنید. ولی هم تو دیوایس و هم دیسک منیجر هارد رو می شناسه.
البته من لپ تاپ دارم و هاردمو یک بار تعویض کردم و الان هاردم نو است و در سلامتی کامله
یک عکس از این ارور بزارید
بابت کیفیت نامناسب عذر می خواهم. مجبور شدم با دوربین موبایل بگیرم
![]()
سلام این ارور باعث چه اختلالی در عملکرد هارد و سیستم میشه اگه کسی میدونه توضیح بده ممنون از همگی
البته تعداد ارورها به هفت تا رسیده
![]()
چند وقت پیش خرگوشی که پیشم بود سیم هارد اکسترنالم رو جوید و کار اشتباهی که کردم همونطور استفاده میکردم ازش
تا اینکه یه بار هارد رو وصل کردم با اینکه چراغش روشن شد و حالت اینو داشت که داره بارگذاری میشه و .... اما دیگه بالا نیومد حتی با سیم سالم
پیش کسی بردم البته حرفه ای نبود گفت میشه درستش کرد اما اطلاعاتت حذف میشه اما برای من این اطلاعات مهم تره. از روی این ماجرا 1سال میگذره . دوستان پیشنهادی دارن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)