تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 756 از 949 اولاول ... 256656706746752753754755756757758759760766806856 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,551 به 7,560 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

مصرف منصفاه چه طوری اعمال میشه ؟ بعد از چند گیگ دانلود ؟
    من دیروز دوباره نامحدود رو تمدید کردم تا یه جای درست برای کوچ کردن پیدا کنم.پیشنهاد شما چیه ؟!
    از این نامحدودای شاتل که مثلا تا 20 گیگ سرعت یه مقداری بعد کمتر و کمتر میشه خوبه عایا ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مصرف منصفاه چه طوری اعمال میشه ؟ بعد از چند گیگ دانلود ؟
    من دیروز دوباره نامحدود رو تمدید کردم تا یه جای درست برای کوچ کردن پیدا کنم.پیشنهاد شما چیه ؟!
    از این نامحدودای شاتل که مثلا تا 20 گیگ سرعت یه مقداری بعد کمتر و کمتر میشه خوبه عایا ؟
    1 مگ نامحدود بعد روزی 1 گیگ تا 1.5 گیگ میاد سرعت روی اینترنت 128
    من که تخلیه کردم رفتم شاتل 1 ماه تست کنم. تا آخر این هفته وصل میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

راستش من از سال 86 ADSL دارم استفاده ميكنم و همشه هم نامحدود گرفتم
    ابتدا به پيشنهاد معاون مخابرات شهيدان غياثي كرج رفتيم آسياتك و بعد از گذشت حدود 1 ماه فرمودند پورتهاشون پره و بايد صبر كنيم تا خالي بشه پولو گرفتند و بعد از 1 ماه و بعد از كسر 20 درصد پولو برگردوند همون موقع مشكلشون اين بود كه من چجوري تونستم يك روزه خطم رو PCM كنم ولي همين قضيه نشون داد كلا شركت بيخود و آشغاليه
    همون موقع رفتيم سراغ پارس آنلاين و سريعا طي 3 روز كاري خطمون بدون هيچ مشكلي رانژه شد تا اينكه من خط دومم رو در سال 91 راه اندازي كردم ابتدا همون شاتل فرمودند ما سريع و خشن هستيم و كار رو سه سوته تموم ميكنيم نشون به اون نشون كه بعد از 2 هفته نميدونستن مشكل چيه و نتونستند راه اندازي كنن همش ميگفتند خط مركز مخابرات باغستان پر شده ما هنوز سرويس نداريم رفتيم سراغ پارس آنلاين يك يك سالي خوب بودش تا اينكه اونهم مشكل دار شد و الان تقريبا 1 سال و نيمه دارم از فن آوا ميگيرم كه اونهم مشكل پيدا كرده
    و همشون هم ميگن از مركز مخابرات هستش
    درخصوص نامحدود من از روز اول تا روز آخر هون 250 كيلوبايت رو دانلود دارم مگر اينكه همين خرابيها و مشكل افت سرعت پيدا بشه و گرنه نامحدود اسمش روشه يعني نامحدود چه 1 مگ چه 2 مگ
    هر 3 ماه پارس آنلاين فكر كنم 750 باشه ولي الان فن آوا سه ماه 620 ميدم و احتمالا به سپنتا كوچ كنم

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

راستش من از سال 86 ADSL دارم استفاده ميكنم و همشه هم نامحدود گرفتم
    ابتدا به پيشنهاد معاون مخابرات شهيدان غياثي كرج رفتيم آسياتك و بعد از گذشت حدود 1 ماه فرمودند پورتهاشون پره و بايد صبر كنيم تا خالي بشه پولو گرفتند و بعد از 1 ماه و بعد از كسر 20 درصد پولو برگردوند همون موقع مشكلشون اين بود كه من چجوري تونستم يك روزه خطم رو PCM كنم ولي همين قضيه نشون داد كلا شركت بيخود و آشغاليه
    همون موقع رفتيم سراغ پارس آنلاين و سريعا طي 3 روز كاري خطمون بدون هيچ مشكلي رانژه شد تا اينكه من خط دومم رو در سال 91 راه اندازي كردم ابتدا همون شاتل فرمودند ما سريع و خشن هستيم و كار رو سه سوته تموم ميكنيم نشون به اون نشون كه بعد از 2 هفته نميدونستن مشكل چيه و نتونستند راه اندازي كنن همش ميگفتند خط مركز مخابرات باغستان پر شده ما هنوز سرويس نداريم رفتيم سراغ پارس آنلاين يك يك سالي خوب بودش تا اينكه اونهم مشكل دار شد و الان تقريبا 1 سال و نيمه دارم از فن آوا ميگيرم كه اونهم مشكل پيدا كرده
    و همشون هم ميگن از مركز مخابرات هستش
    درخصوص نامحدود من از روز اول تا روز آخر هون 250 كيلوبايت رو دانلود دارم مگر اينكه همين خرابيها و مشكل افت سرعت پيدا بشه و گرنه نامحدود اسمش روشه يعني نامحدود چه 1 مگ چه 2 مگ
    هر 3 ماه پارس آنلاين فكر كنم 750 باشه ولي الان فن آوا سه ماه 620 ميدم و احتمالا به سپنتا كوچ كنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

فكر كنم سپنتا باز بهتر باشه حداقل پشتيبانيش رو ميدونم خوبه چون يكي از دوستهاي خودم سال 81 اونجا بودش و ملت واقعا راضي بودن البته اگر نتركيده باشه
    روز بروز داره به حجم كاربرها اضافه ميشه از يك طرف ميگن ايران به رتبه 5 در اينترنت دست پيدا كرد جالبه صفحات معمولي گوگل حداقل چند دقيقه طول ميكشه تا باز بشه
    شديدا هم پولي شدن همين فن آوا 2 سال پيش نامحدود 1 مگ 160 ميگرفت الان 210 ميگيرن
    نون سنگک خریدم 1500 الان دیگه چه انتظاری داری؟

6. این کاربر از samannnn.hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خداييشم راست ميگي
    انتظار از چي و كي؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خداييشم راست ميگي
    انتظار از چي و كي؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوستان کسی سرویس DP-1024-3g-NF رو نگرفته؟
    اینکه نوشته شبانه رایگان واقعا رایگانه یا این هم الکیه؟
    از 2 تا 7 صبح همون 120 کیلوبایت رو میده یا نه؟

ممنون
    با سلام

من 2-3 ماهه که دارم. قبل از این بازیها , تقریبا خوب بود و روی 180-190 معمولش بود شبها. البته در ماه 4-5 شب هم بود که مثلا میانگین میشد 40-50.(البته اون موقعی که هرشب دانلود داشتم). الان هر شب دانلود ندارم ولی درشبهایی که جدیدا داشتم سرعت ناپایدار هست (از روی لاگ نرم افزار میگم) میانگین نهایتا 90-100 هست ولی بعضی ساعتها میشه 30-40 بعضی ساعتها میره تا 180-190 .

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوستان دیشب تو تایم شبانه شیر فلکه سرعت باز بوده گویا،تایید مینمایید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوستان دیشب تو تایم شبانه شیر فلکه سرعت باز بوده گویا،تایید مینمایید؟
    با سلام

اتفاقا صبح که چک کردم از 5 ساعت حدودا نصفش رو مثل قبل (روی 180-190 ) بوده و مابقی را دارای نوسان.

12. این کاربر از mrm2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •