ببخشيد ميشه بگيد باندل 0225 چه فرقي با بقيه ي باندلها داره و چرا فعلا كپي خور نميشه؟
ببخشيد ميشه بگيد باندل 0225 چه فرقي با بقيه ي باندلها داره و چرا فعلا كپي خور نميشه؟
آقا دمت گرم ! خانواده ای رو از نگرانی نجات دادی !
حالا یک سوال دیگه دارم .
میخواستم بدونم الان که دستگاه من سه 4 باری فنش رفته رو دور سشوار ! اما بلافاصله خاموشش کردم یعنی دستگاهم YLOD شده ؟!؟!؟! یا اگه YLOD بشه دستگاه دیگه بالا نمیاد ؟ الان این بنده خدا سالمه ؟ یا سکته ناقص رو زده ؟
دوستان سلام سوال اساسي داشتم
1. ميشه به جاي دسته از كيبرد و موس usb استفاده كرد ؟؟؟؟
2. اگر جواب سوال يك مثبت بود آيا ميشه از usb hub استفاده كرد ؟؟؟ يعني موس و كيبرد رو به يه پورت ps3 متصل كرد .
آخه من سالهاست از pc استفاده ميكردم و هنوز به دسته ps3 عادت نكردم . ممنون از وقتي كه ميذارين
از usbhub میشه استفاده کرد. ومیشه mouse و keyboard و webcam و microphone و.... که usb باشن رو به PS3 وصل کرد. ولی نمیشه تو بازی از mouse و keyboard جای دسته استفاده کرد
0225 مگه واسه xbox نیست؟ تو تاپیک xbox باید بپرسی فکر کنم.
و فکر کنم چیزی بنام باندل 0225 موجود نباشه. باندل های kinect دار همشون فعلا درایو 0500 hitachi دارند که تا اطلاع خیلی خیلی ثانوی کپی خور نمیشن. فعلاً اولین درایوی که داره -- میشه liteon 0225 هست که تو باندل ها نیست. تو slim های معمولی هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخب با تشکر در دوست خوبمون و وقتی در اختیار من گذاشته شده
بله با اون connectify میشه. باید laptop یا pc که WLAN داشته باشه رو با کابل به مودم وصل کنی. بعد به V-PN متصل بشی. اونوقت میتونی با استفاده از کارت WLAN ی که داری اتصال V-PN ی که بهش وصلی رو Share کنی و یک Access Point بسازی. کافیه با PS3 به این Access Point متصل بشی.![]()
Last edited by sony_W810i; 08-06-2011 at 08:41.
خيلي ممنون از دوستان گرامي كه وقت ميذارن و جواب سوالات رو ميدن
يه سوال ديگهببخشيد!!!
اين ps3 ميتونه بازيهاي ps2 رو اجرا كنه ؟؟؟
اگه بازی PS2 اورجینال باشه اجرا میکنه........
البته راه هایی برای اجرا بازیهای کپی هستش ولی چون باید دستگاه باز بشه کمتر استفاده میشه...........
خوشبختانه هنوز YLOD نشده، چون اگه شده بود دیگه کلا کنسول بالا نمیومد ...
فعلا سالمه! اما حتما باید هواشو داشته باشی تا از این بدتر نشه.
سلام دوستان...
بنده هم یک عدد PS3 Slim 320 GB اورجینال خریداری کردم...
یه سوالی که برای من پیش اومده اینه که داخل هارد داخلی میشه بازی نصب کرد یا حتما باید هارد اکسترنال تهیه بکنم؟؟ چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
یا حق
ببخشید جواب این سوال مارو نمیدونستید ؟![]()
بازی از روی blueray کپی اجرا نمیشه. چون برای اجرا باید حتماً یک بازی اصل در دستگاه وجود داشته باشه(دیسک blue-ray اصل )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)