می شه یکی به من بگه چرا پستی که می دم باید اول تایید بشه؟ واقعا این قانونه فرومه؟
می شه یکی به من بگه چرا پستی که می دم باید اول تایید بشه؟ واقعا این قانونه فرومه؟
دوست عزیز خیلی ممنون بابت آموزشی که برامون گذاشتی.
معمولا همه عضو جدیدا همینطورین یه مدت که بگذره (تعداد پستها بالا بره،فک کنم ۲۰تا بشه) دیگه نیاز نیست که تایید کنن.
موفق باشید
برای EarthShaker بعد از بوت، اولین آیتم Daggerه که همین آیتم هم برای این هیرو کافیه و معمولا با همین آیتم بازی تموم میشه.
اگه بازی بیشتر کش پیدا کنه Aghanism و اگه دیگه بازی رفت تو مایه های 60-70 دقیقه هم که باید بر اساس شرایط آیتم گرفت!
اگه کری ندارین که باید Basher و ...رفت، ولی اگه کری خوبی داشته باشین باید برین همون فاز ساپورتتون رو ادامه بدید و آیتم های Shiva Guard و Hex رو ببندین.
سلام
میشه یکی بگه جدید ترین مپ های AI رو از کجا می تونم بگیرم؟؟؟
همونطور که می دونید مپ های AI دوتا توسط IceFrog ساخته نمی شه و افراد متفرقه اسکریپت های اونو به نسخه های اصلی دوتا اضافه می کنن. با توجه به سرعت زیاد IceFrog تو توسعه دوتا و ساخت نسخه های جدید تر معمولا این افراد نمی تونن مپ های AI رو بروز رسانی کنن. تو سایت یکی از این پابلیشر ها خونده بودم که ساخت مپ AI تقریبا به اندازه ساخت یه مپ کامل دوتا زمان می بره.
تو این لینک می تونین آخرین نسخه مپ AI رو با لینک مستقیم دانلود کنین.
6.68c AI Plus Rev2:
در ادامه آموزش هیروی ES باید بگم که به هیچ وجه برای این هیرو بشر نمی بندن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین لینک ها آموزش این هیرو به زبان انگلیسی هستن که اگه دقت کنین همشون تو فروم اصلی دوتا هستن. باور کنید هیچ کس واسه ES آیتم هایی که دمیج رو بالا می برن نمی بنده، نمونش Basher. دمیجی که شما باید بدین تو لول هاتون هست، ضمنا این هیرو یه ساپر نیست، اینیشیتر هست، یعنی کسی که می ره وسط درگیری تمومه لول هاشو می زنه، تا جایی که امکان داره HP حریف رو پایین می یاره و بعد بدون اینکه بمیره از درگیری خارج می شه و ادامه کارو به Carry می سپره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک هایی که بالا گذاشتم تو دومیش اگه دقت کنید می بینید که نویسنده گفته آیتم Basher اشتباه ترین آیتم واسه این هیرو هست.
تو لینک چهارم هم Basher تو لیست آیتم های Rejected قرار گرفته.
به امید یه گارنا خالی از نوب و لیور.
برای broodmother satanic میرید یا خیر؟ فکر کنم ولادمیر بهتره نه؟
100% Vlad بزنید.
به چندین دلیل:
تمومه آیتم های Lifesteel از جمله![]()
![]()
و
همشون Orb Effect هستن که باعث می شن یکی از قابلیت های اصلی Broodmother یعنی Chaser بودنش از بین بره. با توجه به اینکه لول سوم این هیرو Orb Effect هست
حتی افراد نوب هم رو این هیرو آیتم های Orb Effect نمی بندن.
دلیل بعدیش اینه که نقش اصلی Broodmother تو بازی های pro و pub پاشر هست، یعنی با توجه به لولش که می تونه کلی عنکبوت دور و اطراف خودش جمع کنه و به سرعت کریپ ها و تاور ها رو بندازه پینهاد می شه براشببندین تا عنکبوت هایی که می سازه هم بتونن Lifesteel داشته باشن.
قوی ترین هیرو ضد Broodmother:
![]()
ستانیک نمیرنچون لول۶ این هرو کار ستانیکو میکنه.
ولدمیر میرن چون به بچهها و یونیتا هیل میده.
فروم چه سوت و کوره!
بچه ها کسی هست که چشمه تو دوتا رو زده باشه؟ البته این یه چیزه فانه و تو بازی های عادی معمولا غیر ممکنه، اما در کل کسی می دونه با چه هیرویی و چه آیتم هایی می شه چشمه رو انداخت؟
چندتا شو شما بگید، البته قبلش تست کنید ببینید می شه یا نه، بعد منم یکی که 100% می شه رو می گم.
دوستان شما هم تو این مسابقه شرکت کردین؟
من بعضی از جواب سوالاتو بلدم اگه میشه بقیه هم شما بگین(فقط میخوام با کمک هم جواب درستو بزنیم)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
۱کی از امامها میگفت در انجام هر کاری مشورت کنید(فک کنم امام علی بود)
1-5
2- tiny-toss
9-black king bar
13-final fantasy
15-Soul Keeper illusion
این جوابها همهرو شک دارم اگه درسته بگید.پلیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)