تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 755 از 848 اولاول ... 255655705745751752753754755756757758759765805 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,541 به 7,550 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان من از یه آی اس پی دیگه دارم پهنای باند 18 مگابیت ، تو استریمم هیچ مشکلی ندارم یعنی مکث و ... نداره موقع استریم کردن ، ولی یه چیز رو دیدم که میگم اکثرا از چیز پی ان های بد استفاده می کنن ، مثلا یکی از دوستام لپ تاپش رو آورزه بود درست کنم میگفت اینترنتم با فیلتر شکن خیلی کنده و ... بعد نگاه کردم دیدم داره از سایفون آشغال استفاده می کنه!!! مسلما باید سرعتش بد باشه ...
    من الان چیز پی ان ست اپ کردم تو روتز بیشتر رو تی وی به صورت 4k یوتیوب استفاده می کنم همون اولش که باز میشه میره رو 1440p کیفیتش ، ولی با همین سرویس اگر رو سیستمم از سایفون استفاده کنم به زور رو FHD نشون میده ، خلاصه خواستم بگم مهمه چه چیز پی انی دارید .
    اخه مسئله اینجاست که همین چیز پی ان که رو پارس انلاین کار نمیکنه وقتی به ایرانسل یا نت مخابرات یا شاتل وصل میشم خیلی راحت و خوب کار میکنه پس مشکل بدون شک از پارس اشغال هست که داره اینترانت رو بجای اینترنت به مردم میفروشه و پهنای باند خارجی رو شدیدا محدود میکنه طبیعیه که وقتی مانند شما از چیز پی ان پولی استفاده کنی سرعت بهتری داری ولی همون مجانیها هم بالاخره تا یه حدی افت سرعت دارن و اگر سرویس Adsl اشغال نباشه با همونها هم باید کار راه بیافته مثلا منی که سرویس 8 مگ دارم اصلا گیرم اون مجانیه 50 درصد هم که افت سرعت بهم بده بازهم نتیجه سرعت قابل قبولی هست اما مسئله اینجاست که من تست که میکنم میبینم با سرویس 8 مگ سرعت سرور های خارجی که بهم میده حدود یک مگ هست! حالا قبلن ها فقط چند ساعت شب اینجوری بود الان مدتیه اکثر ساعات روز همینه معلومه که با سرعت یک مگ بخوای قندشکن هم استفاده کنی دیگه نتیجه چی میشه!

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اخه مسئله اینجاست که همین چیز پی ان که رو پارس انلاین کار نمیکنه وقتی به ایرانسل یا نت مخابرات یا شاتل وصل میشم خیلی راحت و خوب کار میکنه پس مشکل بدون شک از پارس اشغال هست که داره اینترانت رو بجای اینترنت به مردم میفروشه و پهنای باند خارجی رو شدیدا محدود میکنه طبیعیه که وقتی مانند شما از چیز پی ان پولی استفاده کنی سرعت بهتری داری ولی همون مجانیها هم بالاخره تا یه حدی افت سرعت دارن و اگر سرویس Adsl اشغال نباشه با همونها هم باید کار راه بیافته مثلا منی که سرویس 8 مگ دارم اصلا گیرم اون مجانیه 50 درصد هم که افت سرعت بهم بده بازهم نتیجه سرعت قابل قبولی هست اما مسئله اینجاست که من تست که میکنم میبینم با سرویس 8 مگ سرعت سرور های خارجی که بهم میده حدود یک مگ هست! حالا قبلن ها فقط چند ساعت شب اینجوری بود الان مدتیه اکثر ساعات روز همینه معلومه که با سرعت یک مگ بخوای قندشکن هم استفاده کنی دیگه نتیجه چی میشه!

اتفاقا سر همین مسئله افت سرعت من یا بخش فنی پارس که صحبت کردم گفت این مشکل بیشتر برای کسانی هست که سرویس 8 مگ دارن استفاده می کنن چون تعداد کسانی که از این سرعت استفاده می کنن زیاد هست و ترافیک مصرفی رو پنل اونها زیاد هست به خاطر همین این مشکلات به وجود اومده!!!

3. این کاربر از irmedia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Black Boy67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2018

پيش فرض

شما الان چند وقته از شاتل اومدید پارس؟
    بله پارس ظاهرا مواقع تعطیلی و آخر هفته و عید و... (مثل این 3-4 روز گذشته) کمتر افت سرعت اتفاق میفته و بیشتر در مواقع روزهای عادی سرعت کم میشه
    الان نزدیک 6 ماه شده. ماه های اول خیلی خوب بود اما دو ماه گذشته افتضاح شده. اصلا پایدار نیست متاسفانه. سرعت دانلود سرور های خارج روی یک مگ هست شبها هم که کلا مرخص.

5. این کاربر از Black Boy67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

الان نزدیک 6 ماه شده. ماه های اول خیلی خوب بود اما دو ماه گذشته افتضاح شده. اصلا پایدار نیست متاسفانه. سرعت دانلود سرور های خارج روی یک مگ هست شبها هم که کلا مرخص.
    جدیدا (حدود 1 ماهه) سرعت تک کانکشن خارجی پارس آنلاین بستگی به ip داره
    با قطع و وصل اینترنت و گرفتن ip جدید ممکنه حل بشه
    ولی مشکل افت سرعت شبها هیچ راه حلی نداره و برای من حدود 3 ماهه این مشکل وجود داره و طوری که از بعضی از پشتیبان هاشون فهمیدم شرکت نمیخواد درستش کنه (چون باید هزینه خرید پهنای باند کنه و بنا نداره این کارو انجام بده)

7. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اتفاقا سر همین مسئله افت سرعت من یا بخش فنی پارس که صحبت کردم گفت این مشکل بیشتر برای کسانی هست که سرویس 8 مگ دارن استفاده می کنن چون تعداد کسانی که از این سرعت استفاده می کنن زیاد هست و ترافیک مصرفی رو پنل اونها زیاد هست به خاطر همین این مشکلات به وجود اومده!!!
    بله دقیقا همینه سرویس هشت مگ سالانه رو بصورت جشنواره ای با تخفیف فروختن حالا میخوان اون تخفیف رو با دزدی و کم فروشی جبران کنند و پهنای باندش رو کم کردن وگرنه نمیشه که فقط یک سرویس خاص در یک شرکت مشکل داشته باشه ولی بهرحال اینها تعهد دارن که اون حداقل سرعت اسمی رو در 95 درصد موارد ارائه بدن بنظرم باید تست سرعت در ساعات مختلف گرفت و به سامانه تنظیم مقررات شکایتشون رو کرد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بله دقیقا همینه سرویس هشت مگ سالانه رو بصورت جشنواره ای با تخفیف فروختن حالا میخوان اون تخفیف رو با دزدی و کم فروشی جبران کنند و پهنای باندش رو کم کردن وگرنه نمیشه که فقط یک سرویس خاص در یک شرکت مشکل داشته باشه ولی بهرحال اینها تعهد دارن که اون حداقل سرعت اسمی رو در 95 درصد موارد ارائه بدن بنظرم باید تست سرعت در ساعات مختلف گرفت و به سامانه تنظیم مقررات شکایتشون رو کرد.

من سرویس 16 مگ دارم. قراردادمم عادی و یکساله است. چند سال هم هست که مشتری شون هستم. این مشکل افت سرعت رو منم دارم. شب ها بین ساعت 10 تا 1 سرعت نصف و یا حتی 1/3 میشه و بعد دوباره به حالت عادی برمیگرده. گوگل پلی هم حتی با قندشکن هم دانلود نمیشه کرد. تو 195 هم دوبار شکایت کردم هر دوبار پارس آنلاین جواب داد که مشکل کمبود پهنای باند دارنم و به زودی حل خواهد شد. همین!

10. 3 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من سرویس 16 مگ دارم. قراردادمم عادی و یکساله است. چند سال هم هست که مشتری شون هستم. این مشکل افت سرعت رو منم دارم. شب ها بین ساعت 10 تا 1 سرعت نصف و یا حتی 1/3 میشه و بعد دوباره به حالت عادی برمیگرده. گوگل پلی هم حتی با قندشکن هم دانلود نمیشه کرد. تو 195 هم دوبار شکایت کردم هر دوبار پارس آنلاین جواب داد که مشکل کمبود پهنای باند دارنم و به زودی حل خواهد شد. همین!
    دادش اون افت سرعت چند ساعت آخر شب که تقریبا همه اپراتورها دارن و تا حدی قابل قبوله چون اون ساعات بار ترافیکی و استفاده مردم زیاده ولی مال ما الان مدتیه که دیگه افت سرعت خارجی 24 ساعته شده اونهم نه نصف بلکه حدود یک پنجم! کمبود پهنای باند دارن اما هنوز هم دارن همون سرویس ها رو میفروشن این دیگه سواستفاده از کاربر هست. بهرحال وقتی شکایت‌ها زیاد باشن مجبورن زودتر اقدامی انجام بدن.

12. 2 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دادش اون افت سرعت چند ساعت آخر شب که تقریبا همه اپراتورها دارن و تا حدی قابل قبوله چون اون ساعات بار ترافیکی و استفاده مردم زیاده ولی مال ما الان مدتیه که دیگه افت سرعت خارجی 24 ساعته شده اونهم نه نصف بلکه حدود یک پنجم! کمبود پهنای باند دارن اما هنوز هم دارن همون سرویس ها رو میفروشن این دیگه سواستفاده از کاربر هست. بهرحال وقتی شکایت‌ها زیاد باشن مجبورن زودتر اقدامی انجام بدن.

بله احتمالش هست که کاهش پهنای باند رو برای برخی سرویس ها (مثل جشنواره) بیشتر اعمال میکنن
    چیزی که من از پارس آنلاین فهمیدم اینه که پهنای باند رو برای کاربرا با توجه به مدت و نوع قراردادشون کم میکنن و مثل آسیاتک نیست که مثلا کل کاربرای یه مرکز نتشون ضعیف یا قوی باشه
    البته این مشکل تک کانکشن خارجی تا حدودی هم ربط به ip داره اگر تک کانکشن داخلیتون خوبه با نرم افزارهای v. p. n پولی که کیفیت مناسبتری دارند و کمتر سرعت رو کم میکنن (تقریبا با سرعت داخلی برابر هستند) یا با قطع و وصل مودم و گرفتن ip جدید امتحان کنید شاید وضع تک کانکشن خارجی بهتر بشه
    در زمینه 195 هم منم قبول دارم اگر شکایت ها زیاد بشه ممکنه وضع بهتر بشه به همین دلیل خودم 2 بار اونجا شکایت کردم ولی متاسفانه به خواسته ام که برگردوندن پول مدت باقیمانده از قرارداد بود نرسیدم اینه که مجبورم تحمل کنم
    (جالبه مشکلات برام از وقتی شروع شد که یکساله تمدید کردم)
    Last edited by broosli; 02-06-2019 at 14:10.

14. 2 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojt90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    در سایت های :::::مای موویز - والا مووی - کینگ مووی و imovies-dl ::

پيش فرض

این شرکت حجم دزدی شدیدی داره ..

16. 2 کاربر از mojt90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    وقت بخیر
    دوستان من میخواستم از جشنواره پارس آنلاین طرح 16 مگ 1200 گیگ 1 سال رو بگیرم
    عزیزانی که از پارس آنلاین اشتراک دارن کیفیت سرویس ها به چه شکلی هستش ؟؟

متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •